İnşaat

İnşaat

Son dakika inşaat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan inşaat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını inşaat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnşaat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan inşaat gelişmeleri de dahil olmak üzere 20.253 inşaat haberi bulunmuştur. Tüm inşaat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek'ten kira ve KDV açıklaması: Devam etmesi için bir neden görmüyorum
Bakan Şimşek'ten kira ve KDV açıklaması: Devam etmesi için bir neden görmüyorum Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomide dengelenme sürecine girildiğini belirtti. Şimşek, kirada yüzde 25 sınırının devam etmesi için bir sebep olmadığını belirtti. IMF eleştirilerine yanıt veren Şimşek, "Bu program Türkiye'nin kendi programıdır. Hiçbir uluslararası kuruluşla diyaloğa girmedik" dedi.
20.05.2024 Ekonomi
Motosikletiyle dengesini kaybedip bariyerlere çarpan sürücü hayatını kaybetti! Feci kaza
Motosikletiyle dengesini kaybedip bariyerlere çarpan sürücü hayatını kaybetti! Feci kaza Gaziantep’te çevre yolunda motosikletiyle dengesini kaybederek yol kenarındaki bariyerlere çarpan sürücü hayatını kaybetti.
19.05.2024 Gaziantep
Beton mikseri hortumuna tutunup giderek ölüme meydan okudu
Beton mikseri hortumuna tutunup giderek ölüme meydan okudu Adana’da bir inşaat işçisinin beton mikserinin hortumuna tutunarak yer değiştirdiği tehlikeli anlar saniye saniye görüntülendi.
19.05.2024 Adana
Hırvatistan'da yeni hükümet kuruldu
Hırvatistan'da yeni hükümet kuruldu Hırvatistan'da mevcut Başbakan Andrej Plenkovic liderliğindeki yeni hükümet, meclisten 61 'hayır' oyuna karşı 79 'evet' güvenoyu alarak kuruldu.
18.05.2024 Dünya
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bakan Özhaseki "Biz bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz" diyerek sahillerde tarama yaptırıldığını ve tüm kaçak yapıların tespit edilip yıkılacağını duyurdu. Ayrıca Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini de açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül Uluslararası Rekabet Ağı (ICN) ve Dünya Bankası tarafından her yıl düzenlenen Rekabet Savunuculuğu Yarışması’nın 2024 yılı kazananlarından biri de Rekabet Kurumu oldu.
17.05.2024 Gündem
İnternet üzerinden verilen reklamla 20 milyonluk vurgun! Şok üstüne şok yaşadılar
İnternet üzerinden verilen reklamla 20 milyonluk vurgun! Şok üstüne şok yaşadılar Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, henüz inşaat çalışmaları başlamayan lüks konutları, iddiaya göre birden fazla kişiye satan firma sahibi S.Ü., ortadan kayboldu. Farklı miktarlarda para ödeyerek binlerce liralarını kaptırdığı iddia edilen mağdurlar, avukatları aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.
17.05.2024 Gündem
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül Uluslararası Rekabet Ağı (ICN) ve Dünya Bankası tarafından her yıl düzenlenen Rekabet Savunuculuğu Yarışması’nın 2024 yılı kazananlarından biri de Rekabet Kurumu oldu.
17.05.2024 Ekonomi
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan 52 gün önce kaybolan 3 çocuk babası inşaat işçisi Şaban Ataş, bir televizyon programına katılan boşandığı eşi Emine Karabulut'un itirafıyla cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
17.05.2024 Gündem
TÜİK Birinci çeyrek işsizlik rakamlarını açıkladı
TÜİK Birinci çeyrek işsizlik rakamlarını açıkladı 2024 yılı birinci çeyrek işsizlik rakamları açıklandı.
17.05.2024 Gündem
Depremde 24 kişi hayatını kaybetmişti! Binayı yaptıran sanığın  savunması
Depremde 24 kişi hayatını kaybetmişti! Binayı yaptıran sanığın savunması Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesinin Mehmet Akif Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'ndaki 6 Şubat depremlerinde 24 kişinin hayatını kaybetti. Sulayıcı Apartmanı davasında, binayı yaptıran, zemin katta traktör galerisi bulunan ve kolon kestiği iddiasıyla hakkında 618 yıla kadar hapis cezası istenen Mahmut Sulayıcı, ilk duruşmada, "Kendi ailemle birlikte para karşılığında binayı Ökkeş K.'ye yaptırdım. Binanın altındaki traktör bayisi bana aittir, bu iş yerinde kolon kesme olayı olmamıştır" dedi.
17.05.2024 Gündem
İstanbul'da şaşırtan keşif! İnşaat çalışmasında mağara ve kanal bulundu: Topkapı’ya kadar gittiği söyleniyor
İstanbul'da şaşırtan keşif! İnşaat çalışmasında mağara ve kanal bulundu: Topkapı’ya kadar gittiği söyleniyor İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bir inşaat çalışmasında işçiler yer altında odacık ve birbirine bağlanan kanallar olduğunu fark etti. Ekiplere yapılan ihbar neticesinde inşaat çalışması durduruldu, polis tespit edilen nokta ve çevresini güvenlik çemberine aldı.
16.05.2024 Gündem
Ücretli çalışan sayısı arttı! Sektör sektör açıklandı
Ücretli çalışan sayısı arttı! Sektör sektör açıklandı Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörleri toplamında ücretli çalışan sayısı 2024 Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %2,6 arttı. Ücretli çalışan sayısı bir önceki yılın aynı ayında 14 milyon 839 bin 534 kişi iken, 2024 yılı Mart ayında 15 milyon 225 bin 128 kişi oldu.
15.05.2024 Ekonomi
Dursun Özbek'ten Erden Timur yanıtı: Kimse bu işi başka seviyeye çekmesin
Dursun Özbek'ten Erden Timur yanıtı: Kimse bu işi başka seviyeye çekmesin Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan projelerden ve sarı-kırmızılı ekibin geleceğine kadar birçok konuya değinen Özbek, Erden Timur hakkında da konuştu. İşte detaylar...
15.05.2024 Galatasaray
Sahte diploma ile belediyeye girdi! Kendine fazladan 135 maaş gönderdi
Sahte diploma ile belediyeye girdi! Kendine fazladan 135 maaş gönderdi Antalya'nın Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı şirkette çalışanların maaş ödeme işlemlerini yapan büro personeli Çiğdem B.'nin, sahte üniversite diploması ile hem yüksek maaş, hem de her ay kendisine birden fazla maaş ödemesi yaptığı ortaya çıktı.
14.05.2024 Gündem
Sahte diplomayla belediyeye bağlı şirkette çalıştı! Maaş ödemesi yaparak 567 bin TL'yi hesabına geçirdi
Sahte diplomayla belediyeye bağlı şirkette çalıştı! Maaş ödemesi yaparak 567 bin TL'yi hesabına geçirdi Antalya'nın Konyaaltı Belediyesi'ne bağlı Konyaaltı Temizlik İnşaat Organizasyon Ticaret ve Sanayi A.Ş.'de çalışanların maaş ödeme işlemlerini yapan büro personeli Çiğdem B.'nin, sahte üniversite diploması ile hem yüksek maaş, hem de her ay kendisine birden fazla maaş ödemesi yaparak 567 bin TL'yi üzerine geçirdiği gerekçesiyle 'Dolandırıcılık' ve 'Güveni kötüye kullanma' suçundan dava açıldı.
14.05.2024 Gündem
Tufan Gökpınar'a büyük şok! Evi başına yıkıldı, kadın arkadaşı her şeyi kaydetti
Tufan Gökpınar'a büyük şok! Evi başına yıkıldı, kadın arkadaşı her şeyi kaydetti Şişli’de bir sokakta bitişik binayı yıkan kepçe operatörü, diğer binadaki ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın yaşadığı dairenin duvarını da yıktı. O esnada evde olan kadın neye uğradığını şaşırdı. Yaşananları kayda alan kadın şoke olurken işçiler, yıktığı duvarı tekrardan ördü.
13.05.2024 Magazin
İnşaat süresinde teslim edilmedi! Ev parasından fazla tazminat kazandı
İnşaat süresinde teslim edilmedi! Ev parasından fazla tazminat kazandı Ankara'da kooperatiften ev sahibi olabilmek isteyen Bora Yalçın, inşaat firmasına peşinat ve taksitleriyle birlikte toplam 460 bin lira ödeme yaptı. Yalçın, 2 yıl taahhüdü bulunan sözleşme süresince inşaatta ilerleme kaydedilmemesi üzerine açtığı 'müspet zarar' davasında 578 bin lira tazminat kazandığını açıkladı.
13.05.2024 Gündem
Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi önemli mesaj: Gerilimsiz bir dönemi iki halka borçluyuz
Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi önemli mesaj: Gerilimsiz bir dönemi iki halka borçluyuz Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, yarın gerçekleşecek Türkiye ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Pozitif olunması gerektiğine değinen Miçotakis; bölgesel konulardan ticarete, 'kapıda vize' uygulamasından 'Kariye Cami'si gibi stratejik birçok konuda soruları da yanıtladı.
12.05.2024 Dünya
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro
Dursun Özbek: En büyük transferi biz yaptık, 35 milyon euro Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir organizasyonda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Galatasaray
Süper Loto'nun 83 milyon liralık büyük ikramiye Aydın'a çıktı
Süper Loto'nun 83 milyon liralık büyük ikramiye Aydın'a çıktı Milli Piyango'nun 5 Mayıs Pazar günü yapılan Süper Loto çekilişinde 6 bilen 1 kişi çıktı. 83 milyon 9 bin 784 liralık ikramiye ise Aydın'ın Germencik ilçesinde oynanan kupona isabet etti. Kuponun oynandığı Milli Piyango bayisinin sahiplerinden Tahsin Pehlivan, "83 milyon lira ihtiyacı olan birine çıktı" dedi.
11.05.2024 Ekonomi
Bin 500 liraya çalıştıracak günübirlik işçi bulamıyor
Bin 500 liraya çalıştıracak günübirlik işçi bulamıyor Kahramanmaraş’ta yaşayan 67 yaşındaki Mustafa Uludağ, bahçelerinde bin 500 lira yevmiye ile çalıştıracak işçi bulamamaktan dert yanarak, işleri kendisinin yapmaya çalıştığını söyledi.
9.05.2024 Gündem
Ücretsiz maç linkine tıkladı, 138 bin lira dolandırıldı! Akılalmaz olay
Ücretsiz maç linkine tıkladı, 138 bin lira dolandırıldı! Akılalmaz olay Adana’da ücretsiz futbol maçı izlemek için cep telefonuna gelen bağlantı linkine tıklayan inşaat ustası Yalçın Güven’in (51) banka hesabından uyuduğu saatlerde 250 bin lira kredi çekildi. Kredinin 138 bin lirası tanımadığı kişilere aktarılan Güven, dolandırıcıların yakalanması için yardım istedi.
7.05.2024 Adana
Hızlı Tren Hattı'nın inşaatı haziranda bitmesi hedefleniyor!
Hızlı Tren Hattı'nın inşaatı haziranda bitmesi hedefleniyor! Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı Projesi'nin Çerkezköy-Kapıkule hattında fiziki ilerleme yüzde 80'nin üzerinde tamamlandığını söyleyen Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne-İstanbul arasını 1 saat 30 dakikaya düşürecek projenin Edirne ayağının haziran ayında bitirilmesinin planlandığını ifade etti.
7.05.2024 Gündem
Antalya'daki teleferik kazasının bilirkişi raporunda 'mühendis' çelişkisi
Antalya'daki teleferik kazasının bilirkişi raporunda 'mühendis' çelişkisi Antalya’da yaşanan teleferik kazasına ilişkin bilirkişi raporunda, Makine Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası’nın olurunun yeterli olduğu belirtilirken, sonrasında ise inşaat mühendisi onayı ve imzasının bulunmadığı ifadesine yer verildi.
5.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İnşaat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki inşaat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.