İmza

İmza

Son dakika imza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan imza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını imza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İmza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan imza gelişmeleri de dahil olmak üzere 47.830 imza haberi bulunmuştur. Tüm imza haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail Kartal giderayak kapıları kapattı! Galatasaray derbisini unuttular, tek sözü her şeyi bitirdi
İsmail Kartal giderayak kapıları kapattı! Galatasaray derbisini unuttular, tek sözü her şeyi bitirdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Pazar günü oynanacak Galatasaray derbisi öncesi Samandıra'da alarm verildi. Derbi öncesi en çok merak edilen konu forvette kimin oynayacağı. Kariyeri boyunca bu tarz birçok büyük maça çıkıp kahraman olan Dzeko ile son haftaların formda golcüsü Batshuayi arasında müthiş bir rekabet var. İsmail Kartal’ı zor bir karar bekliyor. Öte yandan İsmail Kartal derbi öncesi kritik bir karara imza attı. İşte detaylar...
17.05.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan lideriyle görüştü: Ticaret hacmi 3 milyar dolara ulaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan lideriyle görüştü: Ticaret hacmi 3 milyar dolara ulaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Irakli Kobakhidze ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.
16.05.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
16.05.2024 İddaa
Sacha Boey'in hayalleri suya düştü! Artık Bayern Münih'te yeri yok, iptal edildi
Sacha Boey'in hayalleri suya düştü! Artık Bayern Münih'te yeri yok, iptal edildi Bayern Münih'te son dakika Sacha Boey gelişmeleri yaşanıyor. Bayern Münih'te teknik direktör krizi yaşanıyor. Alman devi sürpriz bir karara imza atıyor.
16.05.2024 Galatasaray
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi?
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi? 8 Eylül 2023’te Ankara Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, çok kritik bir operasyona imza attı. Ankara’da birçok eğlence mekânı işleten ve suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan, yurtdışına kaçmak isterken yakalandı. Ses getiren operasyonun devamında ise gizli tanığın kaçması gibi şok edici gelişmeler ortaya çıktı. Şimdi, “Emniyet içindeki kavga mı yoksa 17-25 Aralık benzeri bir darbe girişimi mi” soruları gündemde. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 sivil ve 1 komiserin daha gözaltına alındığını açıkladı. İşte baştan sona soruşturmanın seyri...
16.05.2024 Gündem
İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası için buluşuyor!
İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası için buluşuyor! Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu ev sahipliğinde Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenecek 10. İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın lansman ve basın toplantısı Aspendos Antik Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi.
15.05.2024 Şampiy10
Filenin Sultanları’nın Japonya Karşılaşması Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de
Filenin Sultanları’nın Japonya Karşılaşması Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de  Filenin Sultanları’nın Milletler Ligi heyecanı Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de yaşanacak!
15.05.2024 Şampiy10
Bakan Tekin duyurdu! Öğretmenlik Meslek Kanunu Meclis'e geliyor
Bakan Tekin duyurdu! Öğretmenlik Meslek Kanunu Meclis'e geliyor Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlere karşı uygulanan şiddetin cezasını artırmaya yönelik maddelerin de yer aldığı Öğretmenlik Meslek Kanunu taslağının, haftaya Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) geleceğini söyledi.
14.05.2024 Çalışma Hayatı
Acun Ilıcalı, Fransa'da anlaşmayı yaptı! Yeni teknik direktör belli oldu
Acun Ilıcalı, Fransa'da anlaşmayı yaptı! Yeni teknik direktör belli oldu Kadrosunda birçok tanıdıık ismi bulunduran, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, Liam Rosenior'nun yerine gelecek ismi belirledi. Acun Ilıcalı'nın yeni teknik direktör olması beklenen kişiyle görüşmeler yaptığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
14.05.2024 Süper Lig
Toroslar EDAŞ Adana'yı bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı! Hız kesmeden sürecek
Toroslar EDAŞ Adana'yı bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı! Hız kesmeden sürecek Toroslar EDAŞ, Adana'da kesintisiz elektrik dağıtımı çerçevesinde 2024 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.
14.05.2024 Adana
Beşiktaş, başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıkladı!
Beşiktaş, başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıkladı! Başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıklayan Beşiktaş, Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Sözleşme görüşmelerinin çok kısa sürdüğünü aktaran Alimpijevic, "Ortak bir amaç için iyi şeyler başardığımızı düşünüyorum" dedi.
13.05.2024 Şampiy10
GKV’liler Çılgın Buluşları sahneledi! Yüksek performans dikkat çekti
GKV’liler Çılgın Buluşları sahneledi! Yüksek performans dikkat çekti Kuruluşunun 60.yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri, sahne sanatları alanındaki yetenekleri de sergileyerek geleneksel Türkçe tiyatro etkinlikleri kapsamında bu yıl Çılgın Buluşlar adlı oyunu sahneledi.
15.05.2024 Gaziantep
Gaziantep AB Bilgi Merkezi 9 Mayıs Avrupa Günü’nü coşkuyla kutladı! Büyük katılım sağlandı
Gaziantep AB Bilgi Merkezi 9 Mayıs Avrupa Günü’nü coşkuyla kutladı! Büyük katılım sağlandı Türkiye’nin ilk AB Bilgi Merkezi olarak 1996 yılında Gaziantep Ticaret Odası'nda (GTO) kurulan ve kurulduğu günden bu yana Gaziantep’in sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirecek etkinliklere imza atan Gaziantep AB Bilgi Merkezi, 9 Mayıs Avrupa Günü’nü de eğlence ve sanat dolu bir konserle kutladı.
15.05.2024 Gaziantep
Milli tekvandocular yurda döndü! İşte takımın açıklamaları
Milli tekvandocular yurda döndü! İşte takımın açıklamaları Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da 40’ı aşkın ülkeden 520 civarında sporcunun katılımıyla düzenlenen düzenlenen şampiyonanın son gününde Türkiye’yi taekwondoda 4 ve para taekwododa 5 olmak üzere 9 sporcu temsil etti. Avrupa Taekwondo ve Para Taekwondo Şampiyonası’nı genel sıralamada zirvede tamamlayan milli sporcular yurda döndüğü açıklandı.
13.05.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan, "Gazze'de yaşananları dünyaya duyurmaya çalışan 150 gazeteci İsrail güçleri tarafından öldürüldü. Birleşmiş Milletler personeli ve insani yardım görevlileri kurşunların hedefi oldu. İnsanı, insanlığından utandıracak ne kadar işkence, canilik ve ahlaksızlık varsa geride bıraktığımız 219 gün içerisinde Gazze'de ve işgal altındaki Filistin topraklarında işlenmiştir. Dahası bunlar öyle gizli saklı yapılmamış. Tüm dünyaya canlı yayınlarla izlettirilmiştir" dedi.
12.05.2024 Gündem
Hasan Arat: Beşiktaş'ta bundan sonra herkes konuşacak
Hasan Arat: Beşiktaş'ta bundan sonra herkes konuşacak Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Beşiktaş
Semih Kılıçsoy'un değeri 46 kat arttı! Milyon eurolara gidiyor
Semih Kılıçsoy'un değeri 46 kat arttı! Milyon eurolara gidiyor Beşiktaş'ın kötü geçen sezonunda göze çarpan en önemli isim Semih Kılıçsoy oldu. Genç yıldız 8 ay içinde müthiş bir performansa imza atarak değerine değer kattı. İşte tüm detaylar...
10.05.2024 Beşiktaş
Bakan Bayraktar açıkladı: BOTAŞ ve ExxonMobil arasında iş birliği anlaşması imzaladık
Bakan Bayraktar açıkladı: BOTAŞ ve ExxonMobil arasında iş birliği anlaşması imzaladık Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ABD’deki temaslarına ilişkin yaptığı paylaşımda, "Çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiğimiz Vaşington’da BOTAŞ ve ExxonMobil arasında LNG ticaretine ilişkin bir iş birliği anlaşması imzaladık" dedi.
8.05.2024 Ekonomi
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf etti! Koronavirüs aşısı aylar sonra geri çekiliyor
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf etti! Koronavirüs aşısı aylar sonra geri çekiliyor Mahkeme belgelerinde ürettiği kocid-19 aşısının çok nadir görülen bir yan etkiye neden olabileceğini kabul eden ilaç devi AstraZeneca, tartışmaların odağındaki aşısını dünya çapında geri çekme kararı aldı.
8.05.2024 Gündem
Baykar Akıncı'dan tam isabet! Hedefleri imha etti
Baykar Akıncı'dan tam isabet! Hedefleri imha etti Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar Akıncı, 30 bin feet irtifadan deniz üstündeki sabit hedefi MAM-T ile tam isabetle vurdu.
8.05.2024 Ekonomi
Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma
Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın huzurunda iki ülke arasında farklı alanlarda işbirliklerini kapsayan 6 anlaşma imzalandı.
7.05.2024 Ekonomi
Antalya'daki teleferik faciasında CHP'li başkan için istenen ceza belli oldu
Antalya'daki teleferik faciasında CHP'li başkan için istenen ceza belli oldu Konyaaltı ilçesinde 12 Nisan'da meydana gelen, 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin yaralandığı ve mahsur kalan 174 kişinin 23 saatte kurtarıldığı teleferik kazasıyla ilgili, teleferik işletmecisi ANET'in önceki Yönetim Kurulu Başkanı, mevcut Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de aralarında olduğu 5 kişi tutuklandı. Kocagöz’ün tutukluluğuna yapılan itiraz ise reddedildi. Kocagöz’ün avukatları, tutukluluğa tekrar itiraz için bilirkişi raporunu bekledi. Bilirkişi raporunun dosyaya eklenmesinin ardından savcılık tarafından hazırlanan iddianame, Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.
7.05.2024 Gündem
Yeğeni ve baldızına torpil yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan ilginç savunma! Geri adım attı
Yeğeni ve baldızına torpil yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan ilginç savunma! Geri adım attı Bursa'da baldızını Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na atayan Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ikinci bir tartışmalı karara imza attı. Bu kez yeğenini BURKENT Yönetim Kurulu'na Başkan olarak atadı. Kararını "Gençler hiç mi çalışmayacak" diye savunan Bozbey, gelen tepkilerin ardından geri adım attı. Yeğeninin istifa ettiğini açıkladı.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri'ni karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri'ni karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah’ı karşıladı.
7.05.2024 Gündem
Müteahhitten daireleri alamadı, binayı yakmaya çalıştı!
Müteahhitten daireleri alamadı, binayı yakmaya çalıştı! İstanbul'un Şişli İlçesinin Halide Edip Adıvar Mahallesi Melihşah Sokak'ta müteahhit ile anlaşarak yaşadıkları gecekondunun yerine apartman yapılan aile, söz verilen 3 daireyi alamayınca kendilerini eve kapadı. Müteahhit tahliye kararıyla gelince, Muammer Şengöz apartmanın çatısına çıkarak benzin döküp binayı ateşe vermeye çalıştı. Şengöz ve iki kadın gözaltına alındığı açıklandı.
7.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İmza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki imza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.