İlhan Şen

İlhan Şen

Son dakika ilhan şen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilhan şen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilhan şen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlhan Şen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilhan şen gelişmeleri de dahil olmak üzere 678 ilhan şen haberi bulunmuştur. Tüm ilhan şen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Safir 4. bölüm fragmanı: Yaman artık yok, Ateş ve Feraye var!
Safir 4. bölüm fragmanı: Yaman artık yok, Ateş ve Feraye var! Safir 4 bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Yaman ve Feraye'nin ayrılığı geldi. Gülfem Gülsoy'un, "Benim ölümü çiğnemeden o kızla evlenemezsin, öldürmek mi istiyorsunuz beni" diyerek çığlık attı.
18.09.2023 Televizyon
Ateş nedeni açıklıyor! Safir dizisinde Yaman ve Feraye'yi bilen Ateş'in herkesi ikna edecek sebebi var
Ateş nedeni açıklıyor! Safir dizisinde Yaman ve Feraye'yi bilen Ateş'in herkesi ikna edecek sebebi var Safir dizisi 3 bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül'ün yer aldığı dizide merak edilen tek bir soru vardı: Ateş, her şeyi bilmesine rağmen neden saklıyor? Her şeyi, Yaman'ı ve Feraye'yi bilen ancak susan Ateş'in herkesi ikna edecek sebebi bellil oldu.
18.09.2023 Televizyon
Safir dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? ATV Safir dizisi nerede çekiliyor? Gülsoy ailesi gerçek mi?
Safir dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? ATV Safir dizisi nerede çekiliyor? Gülsoy ailesi gerçek mi? Safir dizisi bu akşam ekran macerasına başlıyor. ATV'de ilk bölümü yayınlanacak Safir dizisinin başrollerinde Özge Yağız, İlhan Şen, Burakl Berkay gibi yıldızlar yer alıyor. İzleyenlerin bu ilgi çekici hikaye hakkında araştırmaları da başladı. Özellikle "Safir dizisi nerede çekiliyor?", "Safir dizisi hangi il, ilçede çekiliyor?" soruları gündem oldu. Gülsoy ailesinin ihtiraslı hikayesini konu edinen Safir dizisi 1. bölümü merakla bekleniyor. İşte detaylar...
4.09.2023 Magazin
Safir dizisi konusu nedir? ATV'nin yeni dizisi Safir oyuncu kadrosunda kimler var?
Safir dizisi konusu nedir? ATV'nin yeni dizisi Safir oyuncu kadrosunda kimler var? Safir dizisi konusu şimdiden merak konusu oldu. ATV'de yayın hayatına başlayacak Safir dizisinin başrollerinde Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül yer alıyor. Yönetmenliğini Semih Bağcı'nın yaptğı dizinin yapımclığını NTC Medya üstleniyor. Gülsoy ailesinin hikayesini anlatan Safir dizisi oyuncuları kimler? Safir nerede çekildi? İşte detaylar...
4.09.2023 Televizyon
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı 2015-2017 yılları arasında yayınlanan 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Onur Büyüktopçu, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Son dönemde ünlüler dünyasında boşanma haberlerinin artması hakkında konuşan oyuncu, "Artık kimsenin birbirine tahammülü yok. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiriliyor" dedi.
8.05.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim'
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle hafızalara kazınan Onur Büyüktopçu, yeni sinema filmi için saçlarının rengini değiştirdi. Onur Büyüktopçu yeni imajı ile kendisinin 'Recep İvedik' karakteri ve Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye benzetildiğini söyledi.
27.03.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu'dan yeni imaj! 'Kendimi tanımakta zorlanıyorum'
Onur Büyüktopçu'dan yeni imaj! 'Kendimi tanımakta zorlanıyorum' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle tanınan Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Meydan katında bulunan bir restoranda arkadaşlarıyla bir araya gelen oyuncu, yeni imajıyla dikkat çekti.
15.03.2023 Magazin
Burcu Özberk: Dizilerde neden 10 kişinin 9'u silah kullanıyor?
Burcu Özberk: Dizilerde neden 10 kişinin 9'u silah kullanıyor? Son olarak 'Aşk Mantık İntikam' adlı dizide İlhan Şen ile başrol oynayan ve dizisi geçtiğimiz aylarda final yapan Burcu Özberk, önceki gece Kuruçeşme'de görüntülendi. Son zamanlarda sosyal medyanın gündeminde büyük yer edinen dijital projelerdeki sevişme sahneleri hakkındaki sorulara yanıt veren oyuncu, dizilerde kullanılan silahlarla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
24.09.2022 Magazin
Sevmek zamanı final mi yapıyor? Sevmek Zamanı konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman final yapacak?
Sevmek zamanı final mi yapıyor? Sevmek Zamanı konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman final yapacak? Sevmek zamanı final mi yapıyor? ATV'de yaz dizisi olarak ekranlara gelmeye başlayan Sevmek Zamanı reytinglere yenildi. Başrollerini İlhan Şen ve Deniz Işın'ın paylaştığı Sevmek Zamanı dizisi, 5. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.
7.07.2022 Televizyon
İlhan Şen yeni sevgilisi ile görüntülendi!
İlhan Şen yeni sevgilisi ile görüntülendi! Aşk Mantık İntikam dizisinde ün kazanan İlhan Şen, şimdilerde Sevmek Zamanı dizisiyle ekranlara döndü. Birçok partneriyle adı aşk dedikodularına karışan oyuncu yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi.
4.07.2022 Magazin
Muş’ta kan davalı aileler Kuran altından geçerek barıştı
Muş’ta kan davalı aileler Kuran altından geçerek barıştı Muş’un Bahçe köyünde geçen yıl iki aile arasında yaşanan olay sonrası 1 kişinin ölümüyle başlayan kan davası, barışla sonuçlandı.
23.05.2022 Yaşam
İlhan Şen’in yeni dizisindeki partneri belli oldu!
İlhan Şen’in yeni dizisindeki partneri belli oldu! Aşk Mantık İntikam dizisi geçtiğimiz hafta final yaptı. Dizinin Ozan'ını canlandıran İlhan Şen'in Aşk Mantık İntikam sonrası yeni projesi "Ah Canım Hayat” dizisindeki partneri belli oldu.
29.04.2022 Magazin
Burcu Özberk'ten aşk iddialarına yanıt! Dikkat çeken açıklamalar...
Burcu Özberk'ten aşk iddialarına yanıt! Dikkat çeken açıklamalar... Oyuncu Burcu Özberk, önceki akşam Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Özberk, Sarp Şardan ile ayrılık iddiasına yanıt verdi. Özberk'in eski partneri İlhan Şen hakkındaki itirafı da dikkat çekti. İşte detaylar...
25.03.2022 Magazin
Burcu Özberk: Bu zamana kadar bütün partnerlerimle uyumluydum
Burcu Özberk: Bu zamana kadar bütün partnerlerimle uyumluydum Oyuncu Burcu Özberk, önceki akşam Nişantaşı'nda bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Muhabirlerle sohbet eden Özberk'in kucağındaki köpek dikkat çekti. Ünlü isim, 'Aşk Mantık İntikam' dizisindeki partneri İlhan Şen ile aralarında uyum konusunda konuştu.
26.02.2022 Magazin
Burcu Özberk'ten aşk iddialarına yanıt!
Burcu Özberk'ten aşk iddialarına yanıt! 'Aşk Mantık İntikam' dizisinin başrol oyuncuları Burcu Özberk ve İlhan Şen'in aşk yaşadığı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Burcu Özberk, partneri İlhan Şen'le çıkan aşk dedikoduları için son noktayı koydu.
3.01.2022 Magazin
O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları! O Ses Türkiye yılbaşı konukları kimler olacak, yılbaşı eğlencesi kadrosunda kimler var?
O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konukları! O Ses Türkiye yılbaşı konukları kimler olacak, yılbaşı eğlencesi kadrosunda kimler var? O Ses Türkiye Yılbaşı konukları kimler? O Ses Türkiye Yılbaşına kimlerin geleceği merak ediliyor. TV 8 ekranlarında yayınlan O Ses Türkiye’de her sene yılbaşında özel konular sahne alıyor. Jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un yaptığı O Ses Türkiye'nin 31 Aralık Cuma akşamı ekrana gelecek, O Ses Türkiye yılbaşı özel programına hangi ünlü isimlerin geleceği sorgulanıyor. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2022 konuları kimler olacak? O Ses Türkiye yılbaşında kimler gelecek? İşte O Ses Türkiye yılbaşı konukları...
27.12.2021 Magazin
'Aşk Mantık İntikam’ın yıldızı Burak Yörük aradığı aşkı buldu
'Aşk Mantık İntikam’ın yıldızı Burak Yörük aradığı aşkı buldu Ekranların sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam’ın başrol oyuncusu yeni bir aşka yelken açtı. Burak Yörük'ün gönlünü tasarımcı Tuana Yılmaz'a kaptırdığı iddia edildi.
5.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Melisa Döngel derin göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı!
Melisa Döngel derin göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı! Aşk Mantık İntikam dizisinde canlandırdığı Çağla karakteriyle gündemden düşmeyen Melisa Döngel, Instagram hesabından paylaştığı derin göğüs dekolteli pozuyla, sosyal medyanın gündemine oturdu.
14.10.2021 Magazin
Burcu Özberk ve İlhan Şen’in fotoğrafları sosyal medyanın gündeminde!
Burcu Özberk ve İlhan Şen’in fotoğrafları sosyal medyanın gündeminde! Aşk Mantık İntikam dizisinde canlandırdıkları Esra ve Ozan karakteriyle son günlerin en popüler çifti olan Burcu Özberk ve İlhan Şen, bir dergi çekimi için objektif karşısına geçti. İkilinin pozları sosyal medyanın gündemine otururken Burcu Özberk, Twitter’ın gündeminde zirveye yükseldi.
13.06.2022 Magazin
Burcu Özberk'ten derin göğüs dekolteli poz!
Burcu Özberk'ten derin göğüs dekolteli poz! Aşk Mantık İntikam dizisinin Esra'sı Burcu Özberk, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Genç oyuncunun son paylaşımı, kısa sürede yarım milyon beğeni sayısını geçti.
30.09.2021 Magazin
Nehirde kaybolan 21 yaşındaki gençten kahreden haber!
Nehirde kaybolan 21 yaşındaki gençten kahreden haber! Muş'ta arkadaşlarıyla birlikte Murat Nehri’ne giren Polat Karadağ (21) boğuldu.
13.09.2021 Yaşam
Burcu Özberk: Hiçbir partnerimle aşk yaşamadım
Burcu Özberk: Hiçbir partnerimle aşk yaşamadım Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra rolüyle karşımıza çıkan Burcu Özberk, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Rol arkadaşı İlhan Şen ile uyumlu bir ikili olan Burcu Özberk, katıldığı YouTube programında aşık olmak istediğini söyledi.
3.08.2021 Magazin
Merve Çağıran ekrana geri dönüyor
Merve Çağıran ekrana geri dönüyor Merve Çağıran'dan yeni dizi müjdesi geldi! Genç oyuncu, Atv’nin yeni sezon için hazırladığı Kalp Yarası dizisiyle el sıkıştı.
20.04.2021 Magazin
Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu dizide buluştu!
Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu dizide buluştu! İzleyici ile buluşmaya hazırlanan ‘Seni Çok Bekledim’in çekimleri devam ediyor. Dizinin Beykoz platoda gerçekleşen çekimlerinde başrol oyuncuları Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun ilk kez karşı karşıya geldikleri sahneler çekildi.
25.10.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

İlhan Şen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilhan şen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.