İlan

İlan

Son dakika ilan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilan gelişmeleri de dahil olmak üzere 32.253 ilan haberi bulunmuştur. Tüm ilan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kira ve satın alımda bu detay dikkat! Bütün paranız yanabilir
Kira ve satın alımda bu detay dikkat! Bütün paranız yanabilir Konut satın almak isteyen, kiralama yapacak veya turizm amaçlı günlük daire kiralamak isteyen vatandaşların ilk adresi ilan platformları. Geçtiğimiz yıl ilanlarla ilgili bir düzenleme gelse de sahte ilan belirsizliği hala sürüyor. Peki vatandaş ne yapmalı? Uzman isimden ‘yerinde görün’ uyarısı geldi. İşte detaylar...
16.05.2024 Ekonomi
Taraftarı kahredecek! Icardi yuvadan uçuyor, 15 milyon Euro'ya adı bile duyulmamış takıma gidiyor
Taraftarı kahredecek! Icardi yuvadan uçuyor, 15 milyon Euro'ya adı bile duyulmamış takıma gidiyor Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Şampiyonluk sonrası gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen sarı kırmızılılar, çalışmalarını sürdürüyor. Transfer arayışlarına devam eden Cimbom'da Mauro Icardi gelişemesi gündeme oturdu. Arjantinli golcü için Galatasaray'a sürpriz bir teklif geldi. İşte detaylar...
16.05.2024 Galatasaray
Evlenmek için durağa ilan astı! Aradığı özellikler şaşırttı
Evlenmek için durağa ilan astı! Aradığı özellikler şaşırttı Eskişehir’de bir otobüs durağına asılan, "Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen dürüst ciddi bayanların aramasını önemli arz ederim" ifadelerini içeren ilanı gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.
16.05.2024 Vatan TV
Evlenmek için durağa ilan astı! Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olanlara hitap etti
Evlenmek için durağa ilan astı! Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olanlara hitap etti Eskişehir’de bir otobüs durağına asılan, "Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen dürüst ciddi bayanların aramasını önemli arz ederim" ifadelerini içeren ilanı gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.
16.05.2024 Gündem
İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, İçişleri Bakanlığı mülakatı ne zaman yapılacak? İçişleri Bakanlığı 4B sözleşmeli personel alımı sonuçları
İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, İçişleri Bakanlığı mülakatı ne zaman yapılacak? İçişleri Bakanlığı 4B sözleşmeli personel alımı sonuçları İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuru sonuçları, adayların yakın takibinde. Başvurular -Devlet üzerinden yapıldı, merkez ve taşra teşkilatında 1608 lisans, ön lisans ve lise mezunu personel istihdam edilecek. Gözler İçişleri Bakanlığı’nın sayfasına çevrildi. Peki, İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İçişleri Bakanlığı sözlü sınav (mülakat) ne zaman?
16.05.2024 Gündem
Ev alacak ve kiralama yapacaklara önemli uyarı! Sahte ilan vurgusu
Ev alacak ve kiralama yapacaklara önemli uyarı! Sahte ilan vurgusu Konut satın almak isteyen, kiralama yapacak veya turizm amaçlı günlük daire kiralamak isteyen vatandaşların ilk adresi ilan platformları. Geçtiğimiz yıl ilanlarla ilgili bir düzenleme gelse de sahte ilan belirsizliği hala sürüyor. Peki vatandaş ne yapmalı? Uzman isimden ‘yerinde görün’ uyarısı geldi. İşte detaylar...
16.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Bürokratik vesayete izin vermeyiz. Kanunun dışına çıkan, marazı olan kim varsa hukuk zemininde mutlaka hesabı soruluyor." ifadelerini kullandı. Kongre süreci hakkında konuşan Erdoğan, "Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz." dedi. Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı ardından ise, ‘Yakın zamanda CHP’ye gideceğim’ açıklamasında bulundu.
15.05.2024 Gündem
15 Mayıs ne günü, 15 Mayıs’ta ne oldu? 15 Mayıs çiçek günü mü?
15 Mayıs ne günü, 15 Mayıs’ta ne oldu? 15 Mayıs çiçek günü mü? Bugünün anlam ve önemi merak ediliyor. Gün içinde sosyal medyada yapılan paylaşımlar ardından merak konusu olan bugün günlerden ne günü? 15 Mayıs ne günü, 15 Mayıs çiçek günü mü? 15 Mayıs’ta ne oldu?
15.05.2024 Gündem
Adana’da talasemi ve orak hücre hastalıklarına dikkat çekmek için festival düzenlendi
Adana’da talasemi ve orak hücre hastalıklarına dikkat çekmek için festival düzenlendi Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi, “5. Kan Film Festivali”ne ev sahipliği yaptı. 3 gün süren festival çerçevesinde kısa film yarışması, sempozyum ve farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi.
15.05.2024 Adana
Arda Güler gol attı! Ancelotti bile inanamadı, arkasını dönüp bu hareketi yaptı
Arda Güler gol attı! Ancelotti bile inanamadı, arkasını dönüp bu hareketi yaptı Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. İspanya La Liga'da şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid, Alaves ile karşı karşıya geldi. İspanyol devi rakibini farklı geçerken Milli yıldız Arda Güler yine sahneye çıkmayı başardı. Maç sonu Ancelotti hareketi ve açıklamaları gündem oldu. İşte detaylar...
15.05.2024 Fenerbahçe
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
14.05.2024 İddaa
TFF, Süper Lig'in başlangıç tarihini açıkladı
TFF, Süper Lig'in başlangıç tarihini açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig, Trendyol 1. Lig ve TFF 2. Lig'in 2024-2025 sezonu planlamasını belirledi. TFF'den yapılan açıklamaya göre Süper Lig 9 Ağustos'ta başlayacak.
14.05.2024 Süper Lig
Arda Güler'i yıkan haber! Ancelotti kararını değiştirdi, artık olmayacak
Arda Güler'i yıkan haber! Ancelotti kararını değiştirdi, artık olmayacak İspanya La Liga'da şampiyonluğunu ilan eden ve Wembley'deki Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund ile karşılaşacak olan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler'i üzen bir karar aldı.
14.05.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal'a güle güle! Tribünlere şov yaptı, istifa edeceği maç belli oldu
İsmail Kartal'a güle güle! Tribünlere şov yaptı, istifa edeceği maç belli oldu Trendyol Süper Lig'de Galatasaray evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Cimbom, en az 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. F.Bahçe'nin ise tek seçeneği galip gelmek. Kritik derbi öncesi kritik detay ortaya çıktı. İsmail Kartal görevinde kalacak mı? İşte yanıtı...
14.05.2024 Fenerbahçe
Araba piyasasında dikkat çeken gelişme! Satışlar durdu, araç bolluğu başladı
Araba piyasasında dikkat çeken gelişme! Satışlar durdu, araç bolluğu başladı Araba piyasasıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İhtiyaç nedeniyle araç satın almak isteyenler fiyatlardaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Geçen yıl düşüş gösteren araç fiyatları bu yıl itibarıyla yönünü yukarı çevirmişti. Nisan ayı itibarıyla ikinci elde artış hız kesti. İkinci el sitelerinde ise ilan sayılarında büyük artışlar gözleniyor. Peki piyasadaki araç bolluğunun nedeni ne? İşte detaylar
14.05.2024 Ekonomi
Gaziantep’teki 2. Uluslararası Aile Sempozyumu sona erdi! "Büyük önem arz ediyor"
Gaziantep’teki 2. Uluslararası Aile Sempozyumu sona erdi! "Büyük önem arz ediyor" Gaziantep’te, aile yapısının temellerini güçlendirmek ve küresel tehditlere karşı aileyi korumak amacıyla düzenlenen 2’nci Uluslararası Aile Sempozyumu sona erdi. Sempozyumun kapanış oturumunda okunan beyannamede Gaziantep Aile Akademisi’nin küresel tehditlere karşı önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekildi.
15.05.2024 Gündem
Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü 2 isim! Temaslar kuruldu
Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü 2 isim! Temaslar kuruldu Trendyol Süper Lig'in 36. hafta mücadelesinde dün akşam evinde Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun planını yapmaya başladı. Yeniden aday olduğunu ilan eden Başkan Ali Koç, önümüzdeki günlerde Jose Mourinho ile masaya oturabilir. Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'ye gelmesi halinde ise dünyaca ünlü bir golcü de Kadıköy'e ayak basabilir. İşte detaylar...
13.05.2024 Şampiy10
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri tek tek açıkladı. Kamuda yeni araç ve bina alımı 3 yıl süreyle durduruluyor. Yönetim kurulu ücretlerine üst sınır getiriliyor. Toplu taşıma olan yerlerde personel servisi kaldırılıyor. 3 yıl süreyle mobilya ve demirbaş alımları yapılmayacak. Deprem ve zorunlu harcamalar hariç mal ve hizmet alım ödenekleri ile yatırım ödeneklerinde kesintiye gidiliyor.
13.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporcu Mete Gazoz'a tebrik mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporcu Mete Gazoz'a tebrik mesajı! Milli sporcu Mete Gazoz, Açık Avrupa Şampiyonası Klasik Yay Erkekler finalinde Sloven Den Habjan Malavasic'i yenerek altın madalya kazandı.
12.05.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde Yunanistan'ın Kathimerini gazetesine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkilere dair yeni mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önyargı duvarını yıkmak elimizde. Ebedi huzur için çalışıyoruz." dedi.
12.05.2024 Gündem
Galatasaray şampiyon oldu mu? 12 Mayıs 2024 GS şampiyon oldu mu? Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var?
Galatasaray şampiyon oldu mu? 12 Mayıs 2024 GS şampiyon oldu mu? Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray şampiyon oldu mu; Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında bu akşam Fatih Karagümrük ile karşılaşan sarı kırmızılılar şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanıyor. Ligde 96 puanla lider olan ve en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde olan Galatasaray, galip gelmesi ve Fenerbahçe'nin de Koyserispor karşısında puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Mertens'li, Icardi'li, Ziyech'li Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu olacak? Detaylar haberimizde.
12.05.2024 Galatasaray
Arda Güler çılgınlığı İspanyolları sardı! 'Bu çocuk çok özel'
Arda Güler çılgınlığı İspanyolları sardı! 'Bu çocuk çok özel' Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'i saf dışı bırakarak finale yükselen ve La Liga'da şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Real Madrid'de gözler Arda Güler'e çevrildi. Carlo Ancelotti, milli yıldızla Granada maçı öncesi özel bir görüşme yaptı. İspanyol basını, Real Madrid'in Granada ile oynayacağı maçın kadrosunu verdi.
12.05.2024 Fenerbahçe
Kiralık ve satılık ilanlarına dikkat! Hayali evlerle dolandırıcılık sürüyor, fiyatlar saatlik yazılıyor
Kiralık ve satılık ilanlarına dikkat! Hayali evlerle dolandırıcılık sürüyor, fiyatlar saatlik yazılıyor Ev alacak herkesi kayından ilgilendiriyor. Sahte ilanla dolandırıcılığı engellemek için alınan önlemler yarıda kaldı. İlan girişinde ‘kimlik doğrulama zorunluluğu’ kasım ayında devreye girse de, emlakçıların yetki belgesini ve ilgili mülkü pazarlamak için aldığı yetkilendirme belgesini doğrulatacağı ikinci aşamaya henüz geçilmedi. Sitelerde hâlâ kaçak emlakçı ve sahte ilanlar olduğunu belirten sektör temsilcileri, tüketicinin korunması için ikinci adımın atılması gerektiğini söyledi.
12.05.2024 Ekonomi
Arda Güler'e gün doğdu! Ancelotti son kararını verdi, artık çok oynayacaksın
Arda Güler'e gün doğdu! Ancelotti son kararını verdi, artık çok oynayacaksın Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'i saf dışı bırakarak finale yükselen ve La Liga'da şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Real Madrid'de gözler Arda Güler'e çevrildi. Carlo Ancelotti, milli yıldızla Granada maçı öncesi özel bir görüşme yaptı. İspanyol basını, Real Madrid'in Granada ile oynayacağı maçın kadrosunu verdi.
11.05.2024 Fenerbahçe
Adana talasemi ve orak hücre konusunda pilot bölge ilan edildi
Adana talasemi ve orak hücre konusunda pilot bölge ilan edildi Adana'da Türk Kızılay'ın öncülüğünde Kan Hastalıkları Federasyonu ile birlikte organize edilen 5. Uluslararası Kan Film Festivali kapsamında 1'nci Bölgesel Kan Hastalıkları Sempozyumu'nda konuşan Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, "Adana'yı talasemi ve orak hücre konusunda pilot bölge ilan ettik. Bilim insanlarımızın da katıldığı etkinliklerle bu konuyu öne çıkarıp sadık kan bağışçısı formatı içerisinde hazırladığımız projeyi diğer illere de örnek olarak sunacağız" dedi.
11.05.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

İlan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.