İbrahim Reisi

İbrahim Reisi

Son dakika İbrahim Reisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İbrahim Reisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İbrahim Reisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Reisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim reisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 ibrahim reisi haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim reisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Reisi'yi taşıyan helikopterin düşmesine ilişkin ön rapor açıklandı
Reisi'yi taşıyan helikopterin düşmesine ilişkin ön rapor açıklandı İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın pazartesi günü helikopterlerinin ülkenin Doğu Azerbaycan eyaletindeki dağlık ve ormanlık alana yoğun sis nedeniyle düşmesi sonrasında öldüğü doğrulandı. Pazar öğleden sonra meydana gelen kazaya ilişkin ön rapor yayınlandı.
24.05.2024 Dünya
İsviçre basını Reisi’nin helikopterini bulan Akıncı'yı yazdı! Geniş yankı buldu
İsviçre basını Reisi’nin helikopterini bulan Akıncı'yı yazdı! Geniş yankı buldu Türkiye'nin, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin geçirdiği helikopter kazasının konumunu bulması İsviçre basınında yankı uyandırdı. Neue Zürcher Zeitung gazetesi haberinde 'Türkiye, insansız hava aracı üretiminde ne kadar yetenekli olduğunu bir kez daha dünyaya gösterdi' ifadelerine yer verdi.
23.05.2024 Gündem
İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Abdullahiyan için cenaze töreni düzenlendi
İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Abdullahiyan için cenaze töreni düzenlendi İsrail'in Gazze'ye yönelik acımasız saldırıları aylardır devam ederken, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesi ile sarsıldı. Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ve İranlı diğer yetkililerin cenazeleri bugün defnedilecek. Başkent Tahran'daki törene 1 milyon kişi katıldı, cenazeler bugün defnediliyor.
23.05.2024 Dünya
Orta doğu yangın yeri: Reisi bugün toprağa veriliyor, İsrail Refah için düğmeye bastı
Orta doğu yangın yeri: Reisi bugün toprağa veriliyor, İsrail Refah için düğmeye bastı İsrail'in Gazze'ye yönelik acımasız saldırıları aylardır devam ederken, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesi ile sarsıldı. Orta Doğu'da tansiyon her geçen gün yükseliyor. İsrail Gazze'deki askeri tugaylarının yarısını Refah harekatı için konuşlandırdı. Al Jazeera tam kapsamlı Refah işgali yakın göründüğünü vurgularken, Savaş Kabinesi müzakerecilere rehine görüşmelerine devam etme emri verdi. Öte yandan Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ve İranlı diğer yetkililerin cenazeleri bugün defnedilecek. İşte dakika dakika Orta Doğu'da yaşanan son gelişmeler...
23.05.2024 Gündem
Simpsonlar helikopter kazasını bildi mi? Görenlerin tüyleri diken diken oldu
Simpsonlar helikopter kazasını bildi mi? Görenlerin tüyleri diken diken oldu İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ı taşıyan helikopterin aniden düşmesiyle tüm dünya İran'a kilitlendi. Ülkeden birbiri ardına gelen son dakika haberleri merakla takip edilirken, detayları merak eden sosyal medya kullanıcıları karşılarına çıkan bazı 'görseller' ile şoke oldu. Nokta atışı tahminleriyle 'her şeyi bilen' Simpsonlar, şimdi de İran Cumhurbaşkanı'nın kanlı kazasını 'bilmişti'. Peki, bu iddialar ne kadar doğru ve Simpsonlar Reisi'nin sonu olan kazayı bildi mi?
23.05.2024 Gündem
İsrail basınından dikkat çeken analiz: Akıncıya övgüler dizildi
İsrail basınından dikkat çeken analiz: Akıncıya övgüler dizildi İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve üst düzey İranlı yetkilileri taşıyan helikopterin düşmesi sonrası Türkiye'nin yardıma gönderdiği ve helikopter enkazının yerini tespit eden Akıncı ile ilgili İsrail basınından dikkat çeken bir analiz geldi.
23.05.2024 Gündem
Çin ordusu harekete geçti, manşetler değişti! Gövde gösterisi yaptılar
Çin ordusu harekete geçti, manşetler değişti! Gövde gösterisi yaptılar 'Baş belası' olarak tanımlanan ismin seçimi kazanması fay hatlarını yerinden oynattı, yerel saatle 07.45'te savaş gemileri denize açıldı, jetler havalandı. Ada tamamen kuşatılırken, ABD ordusundan ilk açıklama geldi.
23.05.2024 Gündem
Helikopter kazasını dünya CNN TÜRK'ten takip etti! Sosyal medyada geniş yer buldu
Helikopter kazasını dünya CNN TÜRK'ten takip etti! Sosyal medyada geniş yer buldu CNN TÜRK, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’yi taşıyan helikopterin düşmesinin ardından hızlı bir şekilde olay yerine ulaşarak enkazı görüntüledi. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Halil Kahraman, helikopter enkazını canlı yayında ekranlara getirdi. Naaşların helikopterden çıkarılmasını da canlı olarak dünyaya aktaran CNN TÜRK ekibinin çektiği o anlar dünya basınında ve sosyal medyada geniş yer buldu.
23.05.2024 Gündem
Dünya CNN Türk’ten takip etti! Helikopter enkazından canlı yayın
Dünya CNN Türk’ten takip etti! Helikopter enkazından canlı yayın CNN TÜRK, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’yi taşıyan helikopterin düşmesinin ardından hızlı bir şekilde olay yerine ulaşarak enkazı görüntüledi.
22.05.2024 Gündem
Dünya CNN Türk'ten takip etti
Dünya CNN Türk'ten takip etti CNN TÜRK, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’yi taşıyan helikopterin düşmesinin ardından hızlı bir şekilde olay yerine ulaşarak enkazı görüntüledi. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Halil Kahraman, helikopter enkazını canlı yayında ekranlara getirdi. Naaşların helikopterden çıkarılmasını da canlı olarak dünyaya aktaran CNN TÜRK ekibinin çektiği o anlar dünya basınında ve sosyal medyada geniş yer buldu.
22.05.2024 Vatan TV
Reisi için Tahran'da cenaze töreni! Dikkat çeken detaylar ortaya çıktı
Reisi için Tahran'da cenaze töreni! Dikkat çeken detaylar ortaya çıktı İran’ın Doğu Azerbaycan eyaletindeki helikopter kazasında hayatını kaybeden Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abullahiyan ve diğer yetkililerin cenazeleri, Tebriz kentinden başkent Tahran’a getirildi. Ölen İran Cumhurbaşkanı Reisi için Tahran'da tören düzenlendi.
22.05.2024 Gündem
Erdoğan, Romanya Başbakanı'nı törenle karşıladı
Erdoğan, Romanya Başbakanı'nı törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Başbakanı Marcel Ciolacu'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
21.05.2024 Gündem
Yılmaz ve Fidan, İran Cumhurbaşkanı Reisi için düzenlenecek cenaze törenine katılacak
Yılmaz ve Fidan, İran Cumhurbaşkanı Reisi için düzenlenecek cenaze törenine katılacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Tahran’da İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan için düzenlenecek cenaze törenine katılacak.
21.05.2024 Gündem
Mücteba Hamaney kimdir, mücteba ne demek? İran Cumhurbaşkanı kim olacak?
Mücteba Hamaney kimdir, mücteba ne demek? İran Cumhurbaşkanı kim olacak? İran Cumhurbaşkanı’nın helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından olası cumhurbaşkanlığı adayları gündeme gelmeye başladı. Adı geçen isimlerden biri de Mücteba Hamaney oldu. İran'ın dini lideri Ali Hamaney'in oğlu olarak dikkat çeken ismin kim olduğu sorgulanıyor. Peki, İran'da cumhurbaşkanlığı için adı geçen Ali Hamaney'in oğlu Mücteba Hamaney kimdir?
21.05.2024 Gündem
Reisi'yi kurtaran Akıncı dünya gündeminde
Reisi'yi kurtaran Akıncı dünya gündeminde Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran liderinin konumunu tespit eden Akıncı TİHA bütün dünyada manşet oldu.
21.05.2024 Gündem
Milli Yas'ta bayraklar neden yarıya indirilir? Milli Yas nedir, kaç gün sürer?
Milli Yas'ta bayraklar neden yarıya indirilir? Milli Yas nedir, kaç gün sürer? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberindekiler için Türkiye'de milli yas ilan edildi. Peki, milli yas nedir, ne zaman ilan edilir? Milli yas kaç gün sürecek?
21.05.2024 Gündem
Dünyanın gözü Tahran'da... Cumhurbaşkanı Reisi için cenaze töreni düzenleniyor
Dünyanın gözü Tahran'da... Cumhurbaşkanı Reisi için cenaze töreni düzenleniyor Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Dışişleri Bakanı Emir Abdüllahiyan ve beraberindeki üst düzey yetkililer için ilk cenaze töreni bugün düzenleniyor...
21.05.2024 Gündem
Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı
Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.
20.05.2024 Dünya
İran’da cumhurbaşkanlığı seçimleri 28 Haziran’da yapılacak
İran’da cumhurbaşkanlığı seçimleri 28 Haziran’da yapılacak İran’da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 28 Haziran’da yapılması kararlaştırıldı.
20.05.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı kardeşim sayın İbrahim Reisi ve heyet üyelerinin vefatından derin üzüntü duyduk. Helikopter kazasından sonra İran makamlarıyla iletişime geçerek arama kurtarma faaliyetlerine destek vermek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Ülkemizde 1 günlük yas ilan edilmesini kararlaştırdık" dedi.
20.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran'a taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran'a taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Vekili Muhammed Muhbir ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
20.05.2024 Gündem
Enkazı arayan Akıncı İHA'nın o uçuşunu 2,8 milyon kişi izledi!
Enkazı arayan Akıncı İHA'nın o uçuşunu 2,8 milyon kişi izledi! İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazasında enkazın bulunduğu bölgeyi tespit eden Akıncı İHA'nin yaptığı uçuşu, takip sistemi flightradar24 sitesinden 2,8 milyon kişi izledi.
20.05.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar'dan Reisi'nin helikopterini bulan Akıncı TİHA açıklaması!
Selçuk Bayraktar'dan Reisi'nin helikopterini bulan Akıncı TİHA açıklaması! İran Cumhurbaşkanı Reisi ve heyetinin bulunduğu helikopteri arama çalışmalarında Akıncı TİHA, ısıya duyarlı kameraları sayesinde önemli rol oynadı ve enkazın yerini tespit etti. Akıncı’nın kritik görevinin ardından Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, CNN TÜRK’e özel açıklamalarda bulundu.
20.05.2024 Gündem
Altın fiyatlarında ibre tersine döndü! Gram altın için alım fırsatını açıkladı, o tarihe dikkat
Altın fiyatlarında ibre tersine döndü! Gram altın için alım fırsatını açıkladı, o tarihe dikkat Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yaşanıyor. Altın, Ortadoğu'da artan jeopolitik gerilimlerin yanı sıra Fed'in bu yıl para politikasını gevşetmeye başlayacağına dair artan iyimserliğin de etkisiyle tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesi, İsrail'de şahin isim Gantz'ın savaş kabinesinden istifa etmesi jeopolitik risklerin yükselmesine neden oldu. Öte yandan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş son dönemdeki altın fiyatlarındaki hareketlilikle ilgili önemli tavsiyelerde bulundu. Yatırımcılara dikkatli olmaları ve doğru hamleleri yapmaları gerektiğini belirtti. İşte detaylar...
20.05.2024 Ekonomi
Erdoğan, Reisi ile son görüşmesini anlattı: Çabalarına bizzat şahit oldum
Erdoğan, Reisi ile son görüşmesini anlattı: Çabalarına bizzat şahit oldum Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile beraberindekilerin helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
20.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Reisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim reisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.