Hız

Hız

Son dakika hız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hız gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.041 hız haberi bulunmuştur. Tüm hız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emeklilere hangi kurumlar indirim uyguluyor? Yüzde 15 emekli indirimi nerelerde geçerli? KYK, PTT indirimi var mı?
Emeklilere hangi kurumlar indirim uyguluyor? Yüzde 15 emekli indirimi nerelerde geçerli? KYK, PTT indirimi var mı? Emekli indirimi hakkında araştırmalar hız kazandı. Devlete bağlı bazı kurumlarda emekli vatandaşlara yönelik yüzde 15 indirim ilgi çekti. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre kamuya ait sosyal tesislerde indirim yapıldı. Peki emekli indirimi nerelerde geçerli?
27.05.2024 Gündem
Katar'dan havalanan uçak Türkiye üzerinde türbülansa girdi: 12 kişi yaralandı mürettebat havaya fırladı
Katar'dan havalanan uçak Türkiye üzerinde türbülansa girdi: 12 kişi yaralandı mürettebat havaya fırladı Katar'ın başkenti Doha'dan İrlanda'nın başkenti Dublin'e giden Katar Havayolları'na ait yolcu uçağı, Türkiye üzerindeyken türbülansa girdi. Olayda 12 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yolcular yaşadıkları dehşet yolu anları İrlanda medyasına anlattılar.
27.05.2024 Gündem
Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Şampiyonlar Ligi'ne özel 3 dünya yıldızı
Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Şampiyonlar Ligi'ne özel 3 dünya yıldızı Süper Lig'de şampiyonluğa uzanan Galatasaray, gelecek sezon için gözünü kararttı. Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılılar 3 dünya yıldızını gündemine aldı.
27.05.2024 Şampiy10
Fenerbahçe - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Fenerbahçe - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - İstanbulspor maçının detayları merak uyandırdı. İşte kritik maçın bilgileri...
26.05.2024 Şampiy10
Trafik denetimlerinde 424 bin 432 sürücüye ceza
Trafik denetimlerinde 424 bin 432 sürücüye ceza İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 16-23 Mayıs'ta yapılan denetimlerde toplam 424 bin 432 araca/sürücüye işlem yapıldığını açıkladı.
25.05.2024 Gündem
Dijital Telif Yasası için tarihi gün! Meclis Komisyonu’nda çözüm önerileri 4 maddede sıralandı
Dijital Telif Yasası için tarihi gün! Meclis Komisyonu’nda çözüm önerileri 4 maddede sıralandı Dijital Mecralar Komisyonu, yayıncıların talebi ile Dijital Telif Yasası çalışmalarına hız verdi. Basın-yayın kurumlarının ürettiği haberin farklı mecralarda kullanılmasının önüne geçiliyor. Dijital Mecralar Komisyonu, yayıncıların haklarını korumak için Rekabet Kurumu ve Telif Hakları Genel Müdürlüğü'nün katılımı ile toplantı gerçekleştirdi.
23.05.2024 Gündem
Kurbanlıklar, 'Tarım Cebimde' uygulaması ile sorgulanabilecek
Kurbanlıklar, 'Tarım Cebimde' uygulaması ile sorgulanabilecek Tarım ve Orman Bakanlığı'nın mobil uygulaması 'Tarım Cebimde' ile kurbanlık hayvanların küpe numaraları girilerek büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarla ilgili detaylara ve aşı bilgilerine ulaşılabiliyor.
22.05.2024 Gündem
Anavarza Antik Kentte kazı çalışmalarına hız verildi
Anavarza Antik Kentte kazı çalışmalarına hız verildi Adana’nın Kozan ilçesindeki Anavarza Antik Kentinde kazı çalışmaları hızlandırıldı.
22.05.2024 Adana
Gaziantep’te 9 kişinin ölümüne neden olan sürücü 6 kuralı ihlal etmiş! Önemli detay
Gaziantep’te 9 kişinin ölümüne neden olan sürücü 6 kuralı ihlal etmiş! Önemli detay Gaziantep’te beton tankerinin minibüse çarpması sonucu 9 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı kazanın bilirkişi raporu ortaya çıktı. Tanker sürücüsünün trafikteki 6 kuralı ihlal ettiği ve azami hız limitini aştığı belirlendi.
22.05.2024 Gaziantep
Dijital telif yasasında tarihi gün! Hüseyin Yayman: Haber telif kapsamına alınmalı
Dijital telif yasasında tarihi gün! Hüseyin Yayman: Haber telif kapsamına alınmalı Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, “Tarihi bir gündeyiz” diyerek dijital telif yasası için çalışmayı başlattı. Yayman, açılış konuşmasında, “Haberin fikir ve sanat eseri sayılması için bir talep var. Komisyon bunu değerlendirecek. Ben de bu konuda haberin telif sayılması gerektiğini düşünüyorum. Avrupa’da ve dünyada bunun böyle olduğunu görüyoruz.”dedi.
22.05.2024 Gündem
Uçak yolculuklarında yeni dönem! Bagaj, eşya, kargo hepsi için geçerli, kabul edilmeyecek
Uçak yolculuklarında yeni dönem! Bagaj, eşya, kargo hepsi için geçerli, kabul edilmeyecek Havalimanlarındaki güvenlik tedbirlerinde ayrıcalık tanınmayacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Havalimanı girişlerinde tüm yolcular cihazla aranacak. Cihazla aranmanın yetersiz kaldığı durumlarda elle arama yapılacak. Kendisinin veya eşyasının elle aranmasını kabul etmeyen yolcu uçağa kabul edilmeyecek” dedi.
21.05.2024 Ekonomi
Erdoğan, Reisi ile son görüşmesini anlattı: Çabalarına bizzat şahit oldum
Erdoğan, Reisi ile son görüşmesini anlattı: Çabalarına bizzat şahit oldum Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile beraberindekilerin helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
20.05.2024 Gündem
(Bell 412 helikopterinin özellikleri ve üretim yaşı) İran Cumhurbaşkanı’nın helikopteri hangi model, markası Bell 412 mi?
(Bell 412 helikopterinin özellikleri ve üretim yaşı) İran Cumhurbaşkanı’nın helikopteri hangi model, markası Bell 412 mi? Azerbaycan-İran sınırında düşen ve İran Cumhurbaşkanı Reisi ile beraberindekilerin hayatını kaybettiği helikopterin, 30 yaşındaki bir Bell 412 olduğu ortaya çıktı. İran Cumhurbaşkanı helikopteri markası ile ilgili açıklamalar helikopterin düşmesinin ardından gündem geldi. Peki, İran Cumhurbaşkanı helikopteri modeli nedir, Bell 412 helikopterinin özellikleri neler, üretim yaşı nedir?
20.05.2024 Gündem
Karaisalı'da jandarmadan trafik eğitimi verildi
Karaisalı'da jandarmadan trafik eğitimi verildi Adana'nın Karaisalı İlçesinde Karaisalı İlçe Jandarma Komutanlığı, Trafik Jandarma tarafından İlçede Okul Servis Araçları Kontrolü ve Trafik Seminerleri verildi.
21.05.2024 Adana
Kozanlı boksör Türkiye şampiyonu oldu
Kozanlı boksör Türkiye şampiyonu oldu Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Kozanlı sporcu şampiyon oldu.
21.05.2024 Adana
Emekliye 8'li destek müjdesi! Refah paketi ile giderler düşecek gelirleri artacak
Emekliye 8'li destek müjdesi! Refah paketi ile giderler düşecek gelirleri artacak Emekliye refah paketi için çalışmalar hız kazandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emekliler yılına özel desteklerin ilk bölümünü açıkladı. 8 alanda düzenleme yapılacak. Işıkhan, emeklilerin hayatını kolaylaştıracak desteklerden bazıları şöyle sıraladı: KYK bünyesinde yaz aylarında uygun olan yurtlar, bir aylık dönemde emeklilerin ücretsiz kullanımına açılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki tesisleri ücretsiz olarak tüm emeklilere açacak. Emekliler kamuya ait misafirhane, öğretmenevleri, sosyal tesis ve konukevlerinden yüzde 15 indirimli faydalanabilecek. İşte detaylar...
19.05.2024 Ekonomi
Satılık ev fiyatlarındaki artış durdu! Amortisman süresi kısaldı
Satılık ev fiyatlarındaki artış durdu! Amortisman süresi kısaldı Konut fiyat artışı hız kesip kiralar yükselmeye devam edince, evde amortisman süresi kısaldı. Konut satışının en yoğun olduğu 10 ilde yapılan araştırmaya göre; 2024 yılı itibarıyla en düşük ortalama geri dönüş süresi 14-17 yıl ile Ankara’da. Antalya, Bursa ve Kocaeli illerinde geri dönüş süreleri 15-18 yıl aralığında hesaplanıyor. İstanbul’da ise 2021’de 20-23 yıl olan süre, 16-19 yıla kadar düştü.
19.05.2024 Ekonomi
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını Samsun'da, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' öncesinde, Bandırma Gemi Müze ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi ziyaretçi akınına uğradı.
18.05.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! Çakarlı araç kullanan 241 sürücüye işlem yapıldı
Bakan Yerlikaya duyurdu! Çakarlı araç kullanan 241 sürücüye işlem yapıldı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Polis bölgesinde trafik ekiplerimizce 9-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında ışıklı ya da sesli uyarı işareti bulunan cihazları (çakar) mevzuatta izin verilmeyen araçlara takarak kullanan 241 sürücüye işlem yapıldı. 104 bin 382 araca aşırı hız işlemi yapıldı" açıklamasını yaptı.
18.05.2024 Gündem
19 Mayıs Atatürk sözleri ve kutlama mesajları > Kısa, anlamlı, resimli Atatürk'ün 19 Mayıs için söylediği sözler ile 19 Mayıs Gençlik Bayramı mesajları
19 Mayıs Atatürk sözleri ve kutlama mesajları > Kısa, anlamlı, resimli Atatürk'ün 19 Mayıs için söylediği sözler ile 19 Mayıs Gençlik Bayramı mesajları Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, her yıl 19 Mayıs tarihinde kutlanan, Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin resmî bayramıdır. 19 Mayıs ile ilgili paylaşımlar yapmak isteyenler Atatürk'ün sözlerini ve güzel mesajları arıyorlar. İşte 19 Mayıs Atatürk sözleri…
16.05.2024 Gündem
Motosikletiyle hızlı gittiği için uyaran arkadaşını ruhsatsız silahla vurdu! ‘Haksız tahrik’ ve ‘iyi hal’den ceza indirimi aldı
Motosikletiyle hızlı gittiği için uyaran arkadaşını ruhsatsız silahla vurdu! ‘Haksız tahrik’ ve ‘iyi hal’den ceza indirimi aldı Adana'nın Seyhan ilçesi'nin Bey Mahallesi Barbaros Caddesi'nde motosikletiyle hız yaptığı için kendisini önce uyarıp ardından tokat attığı iddia edilen Mazlum Atay'ı (28) tabancayla öldüren tutuklu sanık Bilal Altunkaynak (21), 'Cinayet' suçundan 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimiyle 12,5 yıl hapis cezası aldı.
16.05.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasarruf tedbirleri tüm kamuyu kapsıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasarruf tedbirleri tüm kamuyu kapsıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen TOBB Genel Kurulu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan kamu malının korunmasına ihtimam göstermiş bir hükümetiz. Kamu kurumlarının milletimiz ve iş dünyamıza tasarrufta örnek olmasını hedefliyoruz. Bu paket kamuda verimliliği artırarak tasarrufu sağlamayı amaçlıyor. Tasarruf tedbirlerine istisnasız olarak tüm kamu idareleri ve personeli uymak zorundadır. Tasarruf kültürü yaygınlaştıkça cari açıktaki iyileşme hız kazanacak" dedi.
15.05.2024 Gündem
Toroslar EDAŞ Adana'yı bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı! Hız kesmeden sürecek
Toroslar EDAŞ Adana'yı bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı! Hız kesmeden sürecek Toroslar EDAŞ, Adana'da kesintisiz elektrik dağıtımı çerçevesinde 2024 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.
14.05.2024 Adana
Araba piyasasında dikkat çeken gelişme! Satışlar durdu, araç bolluğu başladı
Araba piyasasında dikkat çeken gelişme! Satışlar durdu, araç bolluğu başladı Araba piyasasıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İhtiyaç nedeniyle araç satın almak isteyenler fiyatlardaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Geçen yıl düşüş gösteren araç fiyatları bu yıl itibarıyla yönünü yukarı çevirmişti. Nisan ayı itibarıyla ikinci elde artış hız kesti. İkinci el sitelerinde ise ilan sayılarında büyük artışlar gözleniyor. Peki piyasadaki araç bolluğunun nedeni ne? İşte detaylar
14.05.2024 Ekonomi
14 MAYIS 2024 Bugün tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatı ne kadar oldu?
14 MAYIS 2024 Bugün tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatı ne kadar oldu? Altın fiyatları yatırımcısının gündemindeki yerini aldı. 14 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları ile piyasanın nabzı tutulurken yeni haftayla birlikte alım satım yapmayı alım satım yapmayı düşünenler "Bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL" soruları için araştırmalarına hız kazandırdı. Peki, bugün gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, ons altın fiyatları ne kadar, kaç TL?
14.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.