Havalandırma Boşluğu

Havalandırma Boşluğu

Son dakika Havalandırma boşluğu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Havalandırma boşluğu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Havalandırma boşluğu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Havalandırma Boşluğu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan havalandırma boşluğu gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 havalandırma boşluğu haberi bulunmuştur. Tüm havalandırma boşluğu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Firari hükümlü, havalandırma boşluğunda yakalandı
Firari hükümlü, havalandırma boşluğunda yakalandı Kayseri'de, 'hırsızlık' suçundan hakkında kesinleşmiş 21 yıl 10 ay hapis cezasıyla aranan Ü.D., saklandığı evde banyonun havalandırma boşluğunda yakalandı.  
22.08.2022 Yaşam
Apartman yöneticisinin verdiği emir faciayla sonuçlandı!
Apartman yöneticisinin verdiği emir faciayla sonuçlandı! Kayseri'de uydu ve internet kablolarını düzeltmek için 12 katlı binanın çatısındaki havalandırma boşluğundan 1'inci katın beton zeminine düşen apartman görevlisi Memiş Göksu (54), hayatını kaybetti. Acı haberi alan Göksu'nun yakınları olay yerine gelerek, bina yöneticisi Ahmet Özsuvereni linç etmek istedi. Bina yöneticisi Özsuveren, polis ekiplerince gözaltına alındı.
17.09.2021 Yaşam
Misafir olduğu eve girmeye çalışırken feci şekilde can verdi!
Misafir olduğu eve girmeye çalışırken feci şekilde can verdi! Kayseri'de zil sesini duymadığı için kapıyı açmayan arkadaşı M.Mnin evine havalandırma boşluğundan girmek isteyen Mehmet Demirezen (27), bulunduğu yere sıkışarak, hayatını kaybetti.
24.07.2021 Yaşam
Çatıyı söktü, kenevir yetiştirdi!
Çatıyı söktü, kenevir yetiştirdi! Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Tekelioğlu Mahallesi'nde düzenlenen operasyonda 87 kök kenevir ve 100 gram esrar maddesi ele geçirildi. Çatıdan havalandırma boşluğu açılarak kenevirlerin yetiştirildiği yer ise jandarma ekiplerini şaşırttı.
23.10.2019 Gündem
Havalandırma boşluğuna atılan yeni doğmuş bebek kurtarıldı
Havalandırma boşluğuna atılan yeni doğmuş bebek kurtarıldı Ankara'da 4 katlı apartmanın havalandırma boşluğuna atılan yeni doğmuş bir bebek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
8.06.2017 Yaşam
FETÖ'den örgüt üyelerine "Kahtani" notu
FETÖ'den örgüt üyelerine "Kahtani" notu İzmir'de FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında Menemen T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu bulunan örgüt üyelerinin bulunduğu havalandırma boşluğuna atılmaya çalışılan not kağıdı, jandarma ekiplerince bulundu
29.09.2021 Gündem
Biri çatıda, diğeri havalandırma boşluğunda yakalandı
Biri çatıda, diğeri havalandırma boşluğunda yakalandı ESKİŞEHİR’de bir eve giren 2 şüpheliden biri çatıda, diğeri havalandırma boşluğunda yakalandı.
12.02.2016 Yaşam
Böylesi şeytanın bile aklına gelmezdi
Böylesi şeytanın bile aklına gelmezdi EDİRNE’de Kapıkule Sınır Kapısı’ndan Bulgaristan’a çıkış yapmak üzere gelen yolcu otobüsünün havalandırma boşluğu ile tavanı arasına gizlenmiş 15 Suriyeli, Hamzabeyli Sınır Kapısı’ndan çıkış yapacak bir TIR’ın dorsesinde ise 9 Suriyeli kaçak yakalandı. Kaçaklar polise teslim edilirken, otobüsün iki sürücüsü ve TIR sürücüsü gözaltına alındı.
16.06.2014 Yaşam
Rekor böyle kırıldı
Rekor böyle kırıldı Türkiye'nin en iyi korunan binasıydı
29.09.2021 Gündem
Metroda korkunç ölüm!
Metroda korkunç ölüm! Havalandırma boşluğunda mazgal olmayınca...
6.04.2013 Yaşam
Belediyenin ihmali İlknur’u öldürüyordu
Belediyenin ihmali İlknur’u öldürüyordu 8 yaşındaki İlknur yapımı devam eden otopark inşaatının üzerinde oynarken bu çukura düştü
5.04.2010 Yaşam
İkinci tüp geçit Kazlıçeşme’de batıp Göztepe’den çıkacak
İkinci tüp geçit Kazlıçeşme’de batıp Göztepe’den çıkacak İstanbul’da raylı tüp geçidin ardından bu kez otomobillerin geçişi için planlanan tüp geçidin ihalesi 12 Haziran’da gerçekleştirilecek. Yerli ve yabancı 20’ye yakın şirketin ilgilendiği ve 3 yılda tamamlanacak projenin toplam maliyetinin 1 milyar dolar civarında olması bekleniyor
7.05.2007 Ekonomi
‘İmralı, PKK’nın Komuta Merkezi’
‘İmralı, PKK’nın Komuta Merkezi’ İran’ın Türkiye ve Kürt uzmanlarından Muhammed Hadi’nin analizine göre, İmralı’da 10 kamerayla sürekli izlenen PKK elebaşı Abudllah Öcalan, adadan ateşkes ilan edebiliyor...
29.09.2021 Gündem
Bastığı cam kırılınca 4. kattan düşen iş adamı hayatını kaybetti
Bastığı cam kırılınca 4. kattan düşen iş adamı hayatını kaybetti Beşiktaş'ta şirketinin havalandırma boşluğunda bastığı camın kırılması sonucu 4. kattan aşağıya düşen iş adamının hayatını kaybettiği öğrenildi.
17.11.2019 Yaşam
Moussa Cimbom'a geliyor!
Moussa Cimbom'a geliyor! Galatasaray, yabancı kontenjanındaki boşluğu, forvete yapacağı takviye ile dolduracak
30.08.2009 Futbol
AKUT'tan kurtarma çalışmalarına ilişkin açıklama 2
AKUT'tan kurtarma çalışmalarına ilişkin açıklama 2 AKUT tarafından yapılan yazılı açıklamada, Konya'daki enkaz kaldırma çalışmaları sırasında yaşanan problemlerin üzüntü verici olduğu belirtilerek, içerisinde insanlar bulunduğu halde enkaz kaldırma çalışmaları sırasında ağır iş makinalarının kullanılmasının yanlış olduğu ifade edildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Havalandırma Boşluğu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki havalandırma boşluğu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.