Hava Yolu

Hava Yolu

Son dakika hava yolu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hava yolu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hava yolu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hava Yolu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hava yolu gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.514 hava yolu haberi bulunmuştur. Tüm hava yolu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu, yolcu trafiğinin yüzde 53.7 arttığını açıkladı!
Bakan Uraloğlu, yolcu trafiğinin yüzde 53.7 arttığını açıkladı! Nisan ayında Türkiye genelinde hizmet veren havalimanlarında toplamda 17 milyon 973 bin 101 yolcu taşındığını belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ilk 4 ayında havalimanlarında taşınan yük ve kargo miktarının ise iç hatlarda 256 bin 240 ton, dış hatlarda 1 milyon 117 bin 156 ton olmak üzere toplamda 1 milyon 373 bin 395 tona ulaştığını bildirdi.
8.05.2024 Gündem
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek Turist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024 Ekonomi
Turist rehberlerine iş bulma kolaylığı! Yeni düzenleme sektörü dönüştürecektur
Turist rehberlerine iş bulma kolaylığı! Yeni düzenleme sektörü dönüştürecektur Turist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Hava yolu yolcu sayısını 2023'te 214 milyonun üstüne yükselttik'
Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Hava yolu yolcu sayısını 2023'te 214 milyonun üstüne yükselttik' Pegasus Liderler Toplantısı'na telekonferans yöntemi ile katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin erişilebilirlik konusunda eşsiz bir avantaja sahip olduğunu söyledi. Uraloğlu," "2002'de iç ve dış hatlarda seyahat eden yaklaşık 34,5 milyon olan yolcu sayısını 2023 yılında 214 milyonun üstüne yükselttik" dedi.
19.04.2024 Gündem
Dubai uçuşları iptal mi, THY Dubai uçuşları yapılıyor mu?
Dubai uçuşları iptal mi, THY Dubai uçuşları yapılıyor mu? Dubai uçuşları iptal mi? Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) geçtiğimiz saatlerde etkili olan şiddetli yağış, sel baskınlarına ve uçuşların aksamasına neden oldu.
17.04.2024 Gündem
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi?
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi? 13 Nisan yollar ücretsiz mi, bugün yollar bedava mı? Bayram nedeniyle köprü ve otoyolların ücretsiz olması nedeniyle geri dönüş yoluna giren vatandaşlar bugün yolların ücretli olup olmadığını sorguluyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü başladı.
13.04.2024 Yaşam
Bakan Uraloğlu açıkladı! Havayolu yolcu sayısında rekor
Bakan Uraloğlu açıkladı! Havayolu yolcu sayısında rekor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Havayollarımızı kullanan yolcu sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 25,5 gibi rekor bir artış yaşadı" dedi.
15.03.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıklamayı yaptı! “Bu köşeyi muhafaza etmek lazım”
Bakan Uraloğlu açıklamayı yaptı! “Bu köşeyi muhafaza etmek lazım” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Adana Valiliği'nde önceki dönem Adana valilerinin fotoğraflarının asıldığı ‘Geçmiş Valililerimiz' köşesini beğendiğini söyledi.
7.03.2024 Adana
Ekonomide nefesler tutuldu! Gözler piyasayı etkileyecek kritik tarihe çevrildi
Ekonomide nefesler tutuldu! Gözler piyasayı etkileyecek kritik tarihe çevrildi Yılın ikinci enflasyon rakamı pazartesi günü açıklanacak. Ocak ayında enflasyon TÜFE'de aylık bazda yüzde 6,7 arttı. Yıllık enflasyon ise yüzde 64,86 olarak gerçekleşti. Gözler şimdi şubat ayı rakamlarında. Peki, enflasyonun ne zaman zirve yapması ve ne zaman düşüşe geçmesi bekleniyor? İşte tüm detaylar...
28.02.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı'nda 3 uçak aynı anda inip kalkacak
Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı'nda 3 uçak aynı anda inip kalkacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nda mevcut kaynakların en etkin şekilde kullanılabilmesi amacıyla "Eş Zamanlı Bağımsız Üçlü Paralel Pist Operasyonları (Triple RWY Operations TRO)" uygulaması için 2022'den beri çalıştıklarını belirterek, "Uygulamanın hayata geçirilmesiyle İstanbul Havalimanı'na 3 uçağın aynı anda bağımsız üçlü iniş ve kalkış yapabilmesi imkânı kazandırılacak." dedi.
10.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yunus Emre Kongre Merkezi'nde Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı.. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asrın felaketinin altından asrın dayanışması ile kalkmayı başardık. Deprem bölgesine 107 milyar lira kaynak aktardık" dedi. Yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslim edileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından bu sayının 390 bine tamamlanacağını söyledi.
6.02.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması!
Bakan Fidan'dan F-35 ve F-16 açıklaması! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Fidan, F-16 ve F-35 için son durumu aktardı. Öte yandan ABD - İran çatışmasıyla ilgili açıklama yapan Bakan Fidan, 'Ateşle oynuyorlar. Ateşle oyun yangına dönebilir. Bölgesel yayılmadan kaçınmak lazım. Durum iyi değil. Daha büyük bir yayılmayla karşı karşıya kalabiliriz.' dedi.
4.02.2024 Gündem
Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir?
Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? Bedelli askerlik yerleri açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı MSB Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru ile 2024 yılı Şubat ayında silahaltına alınacak olan yükümlülerin celp dönemleri ile birlik yerleri belirlendi. Bedelli askerlik yerleri sorgulama işlemini e-Devlet üzerinden gerçekleştiren asker adaylarından bazılarına Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanlığı çıktı. Peki, Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? 
25.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: THY, Türkiye'nin en değerli markası
Cumhurbaşkanı Erdoğan: THY, Türkiye'nin en değerli markası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Hava Yolları Yönetim Zirvesi'ne gönderdiği video mesajında, "Havacılık alanında ülkemizin başarı çıtası giderek yükselmektedir. Türkiye’nin en değerli markası vasfına sahip olmanın yanı sıra dünyanın en fazla ülkesine uçan hava yolu da olan Türk Hava Yolları, ülkemiz ekonomisine katkılarıyla da adından söz ettirmektedir" dedi.
18.01.2024 Gündem
Kuru Öksürük Nasıl Geçer? Kuru Öksürük Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kuru Öksürük Nasıl Geçer? Kuru Öksürük Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kuru öksürük en etkili şekilde bol bol sıvı tüketerek geçer. Bal ve zencefil tüketmek de bu sürecin kısalmasını sağlayabilir. 
7.01.2024 Sağlık
İPTAL OLAN UÇUŞLAR ||| THY iptal olan uçuşlar sorgulama: Pegasus iptal olan uçuşlar hangileri? THY iptal seferleri 19 Kasım listesi
İPTAL OLAN UÇUŞLAR ||| THY iptal olan uçuşlar sorgulama: Pegasus iptal olan uçuşlar hangileri? THY iptal seferleri 19 Kasım listesi THY iptal olan uçuşlar sorgulama - THY 18 Kasım İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan 40 uçuşu iptal ettiğini duyurdu. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan yazılı açıklamada Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararı uyarınca iç ve dış hatlarda toplam 40 seferin iptal edildiği duyurulurken 18 Kasım tarihinde uçuşu olan vatandaşların uçuşlarını kontrol etmeleri istendi. Peki, Pegasus iptal olan uçuşlar hangileri? THY iptal seferleri 19 Kasım listesi nasıl sorgulanır? İşte THY iptal seferleri 19 Kasım listesi…
18.11.2023 Gündem
THY'nin kredi notu yükseltildi
THY'nin kredi notu yükseltildi Türkiye'nin bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi olan Türk Hava Yolları'nın kredi notunu Fitch artırdı.
18.11.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu, 'Küresel Geçit Forumu'na katılacak
Bakan Uraloğlu, 'Küresel Geçit Forumu'na katılacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 24-25 Ekim'de Belçika'nın başkenti Brüksel'de gerçekleştirilecek Küresel Geçit Forumu ve forum kapsamındaki Ulaştırma Koridorları Paneli'ne katılacak.
22.10.2023 Gündem
Edis'ten 'gizli seyahat' açıklaması geldi! Yunanistan'a neden gitti?
Edis'ten 'gizli seyahat' açıklaması geldi! Yunanistan'a neden gitti? Pop müziğin en çok konuşulan isimlerinden Edis, geçtiğimiz günlerde Yunanistan'a giderken bir hayranı tarafından görüntülenmişti. Yabancı bir hava yolu şirketi ile yurt dışına uçmayı tercih eden şarkıcı hakkında "Yatırım için mi Yunanistan'a gitti?" sorusu akıllara gelmişti. Edis, sosyal medyada 'gizli seyahat" olarak yorumlanan idiaya cevap verdi.
17.09.2023 Magazin
Macaristan Bayrağı Anlamı Nedir? Macaristan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Macaristan Bayrağı Anlamı Nedir? Macaristan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Macaristan, Orta Avrupa'da yer alan bir ülkedir. Avrupa kıtasında bulunan ülke Schengen ülkelerinden biridir.
11.09.2023 Eğitim
Tck 179 Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma Suçu Nedir? Tck 179 Sicile İşler Mi?
Tck 179 Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma Suçu Nedir? Tck 179 Sicile İşler Mi? Trafik güvenliğinin sağlanması için kanun koyucu tarafından belirli kurallar koyulmuş, işaret ve tabelalar ile uyarılar yapılmıştır. Bunlara uyulmaması halinde kişilere TCK 179 maddesine dayanarak dava açılması mümkündür.
15.08.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: İlk 6 ay, havayolu ile yük taşıma yüzde 1,6 arttı
Bakan Uraloğlu: İlk 6 ay, havayolu ile yük taşıma yüzde 1,6 arttı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2023'ün ilk 6 ayında hava yolu ile yük taşımacılığının iç ve dış hatlarda toplam 1 milyon 846 bin 483 ton ile geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1,6 arttığını belirtti.
29.07.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kritik sayıyı açıkladı. Uraloğlu "Kurban Bayramı'nda kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat edenlerin sayısı yaklaşık 35 milyonun üzerinde gerçekleşti" dedi.
16.07.2023 Ekonomi
Aşırı sıcaklar için sağlık uyarısı! Karşılaşacağınız tehlike büyük
Aşırı sıcaklar için sağlık uyarısı! Karşılaşacağınız tehlike büyük Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul Güner, aşırı sıcaklıklar çeşitli sağlık sorunlarını beraberinde getirdiğini ifade etti.
13.07.2023 Gündem
Antalya'ya hava yoluyla gelen turist sayısı 5,5 milyonu aştı
Antalya'ya hava yoluyla gelen turist sayısı 5,5 milyonu aştı Antalya'yı yılın ilk altı ayında hava yoluyla ziyaret eden turist sayısı, 5,5 milyonu geçti. 6 ayda kenti ziyaret eden turistler arasında Ruslar ilk sırada yer aldı.
1.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hava Yolu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hava yolu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.