Hasan Kılıç

Hasan Kılıç

Son dakika Hasan Kılıç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hasan Kılıç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hasan Kılıç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasan Kılıç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasan kılıç gelişmeleri de dahil olmak üzere 796 hasan kılıç haberi bulunmuştur. Tüm hasan kılıç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmet Fikri Doğan Hoca kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İsmailağa Cemaatinin yeni lideri Fikri Doğan’ın yaşam öyküsü
Ahmet Fikri Doğan Hoca kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İsmailağa Cemaatinin yeni lideri Fikri Doğan’ın yaşam öyküsü Hasan Kılıç’ın vefat etmesinin üzerine İsmailağa Cemaati’nin yeni şeyhi Ahmet Fikri Doğan oldu. İsmailağa Camii imamı Salih Topçu, “Hasan Kılıç’ın halifesi” olarak Fikri Doğan’ın tayin edildiğini açıkladı. Topçu, “Cemaatimiz üzerinde bazı hesaplar yapıldı. Hocalarımız şehit edildi ama cemaatimiz sükunetini hiçbir zaman kaybetmedi. Hasan Hoca Efendi’nin tensibiyle camiamızın başında Ahmet Fikri Doğan Hocamız olacaktır” diye konuştu.
24.04.2024 Gündem
Hasan Efendi yerine kim geçti? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim olacak, İsmailağa Cemaati Hasan Efendi yerine kim gelecek?
Hasan Efendi yerine kim geçti? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim olacak, İsmailağa Cemaati Hasan Efendi yerine kim gelecek? İsmailağa Cemaati yeni lideri kim olacak, İsmailağa Cemaati Hasan Efendi yerine kim gelecek? Mahmut Ustaosmanoğlu’nun vefatı üzerine İsmailağa Cemaati’nin başına geçen Hasan Kılıç, 94 yaşında hayatını kaybetti.
23.04.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Gazeteciler Bilal Çetin ve Hasan Kılıç hayatını kaybetti
Gazeteciler Bilal Çetin ve Hasan Kılıç hayatını kaybetti Hürriyet’in çok uzun yıllardır sorumlu yazı işleri müdürlüğünü yürüten Hasan Kılıç İstanbul’daki evinde hayatını kaybetti. Ayrıca Vatan Gazetesi Ankara temsilciliği görevini yürüten Bilal Çetin, 65 yaşında hayatını kaybetti.
18.12.2023 Gündem
Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati yeni lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vasiyeti açıklandı!
Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati yeni lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vasiyeti açıklandı! Mahmut Ustaoğlu'nun yerine gelen Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, 23 Haziran'da İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Ustaosmanoğlu, bugün Fatih Camii’nde son yolculuğuna uğurlanırken, Mahmut Ustaosmanoğlu’nun oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu İsmailağa cemaatinin yeni liderinin, Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vasiyeti üzerine Hasan Kılıç olduğunu açıkladı. Peki, İsmailağa Cemaati yeni lideri Hasan Kılıç kimdir, Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında?
24.06.2022 Gündem
İsmailağa Cemaati lideri kim olacak, Mahmut Efendinin yerine kim gelecek? Hasan Kılıç Hocaefendi kimdir?
İsmailağa Cemaati lideri kim olacak, Mahmut Efendinin yerine kim gelecek? Hasan Kılıç Hocaefendi kimdir? Mahmut efendinin yerine kim gelecek, İsmailağa Cemaati yen lideri kim olacak? İsmailağa Cemaati'nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, 93 yaşında vefat etti. Cenazesi bugün Ali Haydar Efendi'nin yanına; Eyüpsultan Sakızağacı mezarlığına defnedilecek. Söz konusu ölümün ardından İsmailağa Cemaati lideri kim olacak, Hasan Kılıç Hocaefendi kimdir? Mahmut Ustaosmanoğlu yerine kim gelecek?
24.06.2022 Gündem
Bursa'da AVM'de mağazanın tavanı çöktü!
Bursa'da AVM'de mağazanın tavanı çöktü! Bursa'da bir alışveriş merkezinde bulunan mağazanın asma katında çökme meydana geldi. Vali Canbolat, şu an için can kaybı ve yaralı bilgisi olmadığını söyledi.
11.05.2022 Gündem
Üniversiteli Hasan'ın denizde cesedi bulundu
Üniversiteli Hasan'ın denizde cesedi bulundu İzmir'in Konak ilçesi açıklarında, üniversite öğrencisi Hasan Kılıç'ın (21) cansız bedenine ulaşıldı. 
2.02.2022 Yaşam
Uğur Mumcu'nun ölümünün 29. yılı! Uğur Mumcu kimdir? İşte Uğur Mumcu biyografisi!
Uğur Mumcu'nun ölümünün 29. yılı! Uğur Mumcu kimdir? İşte Uğur Mumcu biyografisi! Türk basınının duayen ismi, cesur gazeteci Uğur Mumcu, ölümünün 29. yılında anılıyor. Ankara'da 24 Ocak 1993'te, evinin önünde otomobiline yerleştirilen bombanın infilak etmesi sonucu hayatını kaybeden gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, Atatürk ilkelerini ve Türkiye’nin bağımsızlığını tutkuyla savunmuş, teröre karşı kaleminin gücüyle mücadele etmişti. Peki, Uğur Mumcu kimdir? İşte Uğur Mumcu biyografisi!
24.01.2022 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Türkiye Süper Ligi ve daha birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!
23.11.2021 İddaa
Barışma teklifini kabul etmeyen eşini öldürdü!
Barışma teklifini kabul etmeyen eşini öldürdü! Düzce'nin Cumayeri ilçesinde Hasan Kılıç (25), boşanma aşamasındaki eşi Özlem Kılıç (19) ile kayınvalidesini bıçakladı. Özlem Kılıç yaşamını yitirirken, annesi ise ağır yaralandı.
11.09.2021 Yaşam
Uğur Mumcu doğum gününde anılıyor! Uğur Mumcu kimdir?
Uğur Mumcu doğum gününde anılıyor! Uğur Mumcu kimdir? Aracına konulan bombayla alçak bir suikasta kurban giden Araştırmacı Gazeteci Uğur Mumcu doğum gününde anılıyor. Uğur Mumcu, yaşasaydı bugün 79 yaşında olacaktı. Peki, Uğur Mumcu ne zaman doğdu? Uğur Mumcu kimdir? Uğur Mumcu neden öldü? İşte Uğur Mumcu'nun hayatı hakkında merak edilenler...
22.08.2021 Gündem
Manisa'da katliam gibi kaza! TIR otobüse çarpttı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Manisa'da katliam gibi kaza! TIR otobüse çarpttı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Manisa'nın Soma ilçesinde yolcu otobüsünün TIR'a çarptığı kazada, 6 kişi öldü. 1'i yabancı uyruklu, 42 kişi yaralandı.
6.08.2021 Yaşam
Ankara'da otomobil dereye düştü: 3 ölü, 1 yaralı
Ankara'da otomobil dereye düştü: 3 ölü, 1 yaralı Ankara'da dereye düşen otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi hafif yaralandı.
9.06.2021 Gündem
Adana Demirspor'u Süper Lig'e taşıdı G.Saray'a geri döndü
Adana Demirspor'u Süper Lig'e taşıdı G.Saray'a geri döndü Galatasaray'dan Adana Demirspor'a kiralık olarak gönderilen Yunus Akgün geri döndü.
13.05.2021 Galatasaray
Akdeniz'i istila eden balon balıkları, tatilcileri de korkutuyor
Akdeniz'i istila eden balon balıkları, tatilcileri de korkutuyor Kızıldeniz'den Akdeniz ve Ege Denizi'ne ulaşan balık türleri arasında 'istilacı' tür olarak da bilinen balon balığı, denizde tehlike saçmaya devam ediyor. Doğal düşmanı bulunmayan ve günden güne popülasyonu artan balon balıkları, bir taraftan balıkçıların ağlarını delerken, diğer taraftan denize giren vatandaşları da tedirgin ediyor.
10.06.2020 Gündem
Volkan Şen fırtınası!
Volkan Şen fırtınası! Adana Demirspor, TFF 1. Lig'in 24. haftasında Menemenspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti. A.Demirspor'da son dönemde performansıyla dikkat çeken Volkan Şen yine maça damga vurdu.
26.02.2020 TFF 1.Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi Gazete'de...
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi Gazete'de... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan, 7 Aralık 2019 tarihli atama kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
7.12.2019 Gündem
Baltalı, silahlı kavga! Baba ve oğlu öldü
Baltalı, silahlı kavga! Baba ve oğlu öldü Karabük'ün Safranbolu ilçesinde çıkan silahlı kavgada baba ve oğlu öldü, bir kişi yaralandı.
14.07.2019 Yaşam
Termometreler 58 dereceyi gördü!
Termometreler 58 dereceyi gördü! Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde termometreler 58 derece ile yılın en yüksek göstergesini gördü. Vatandaşlar kavurucu sıcaklıkta evlerinden çıkamayınca cadde ve sokaklar boş kaldı, belediye havuzları çocukların akınına uğradı.
26.06.2019 Gündem
Osmanlıspor'da 'gerileme' dönemi
Osmanlıspor'da 'gerileme' dönemi Spor Toto 1. Lig'de üst üste 10 maç kazanarak liderliğe kadar yükselen Osmanlıspor, daha sonra oynadığı 3 karşılaşmada toplam 1 puan hanesine yazdırdı.
17.03.2019 TFF 1.Lig
Osmanlıspor seriye bağladı
Osmanlıspor seriye bağladı Spor Toto 1. Lig'in 20. hafta açılış maçında Osmanlıspor, sahasında Balıkesirspor Baltok'u 1-0 mağlup etti.
1.02.2019 TFF 1.Lig
Osmanlıspor evinde zorlanmadı
Osmanlıspor evinde zorlanmadı Spor Toto 1'inci Lig'in 18'inci haftasında Osmanlıspor, sahasında Boluspor'u 3-1 yendi.
19.01.2019 TFF 1.Lig
CHP'de 102 başkan adayı daha belli oldu
CHP'de 102 başkan adayı daha belli oldu Yerel seçimlerde yarışacak 530 adayını daha önce "dört grup" halinde açıklayan CHP, bugünkü Parti Meclisi (PM) toplantısında 4'ü büyükşehir ve 4'ü de il olmak üzere toplamda 102 adayını daha belirledi. Buna göre, Mersin'de Vahap Seçer, Bursa'da Mustafa Bozbey, Kahramanmaraş'ta Ali Öztunç, Van'da ise Nurettin Beyaz CHP'nin adayı oldu.
4.01.2019 Siyaset
Osmanlıspor, son nefeste kazandı: 3-2
Osmanlıspor, son nefeste kazandı: 3-2 Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında Osmanlıspor, Afjet Afyonspor'u 3-2 mağlup etti.
8.12.2018 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Kılıç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasan kılıç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.