Güler

Güler

Son dakika Güler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güler gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.740 güler haberi bulunmuştur. Tüm güler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin en uzun menzilli radarı TSK'ya teslim edildi!
Türkiye'nin en uzun menzilli radarı TSK'ya teslim edildi! Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Askeri Elektronik Sanayi (ASELSAN) tarafından yerli ve milli olarak geliştirilen Türkiye'nin en uzun menzilli radarı 'Taşınabilir Erken İhbar Radar Sistemi' olan 'ALP 300-G'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'ne teslimi törenle yapıldığını açıkladı.
20.05.2024 Gündem
Arda Güler 2 gol daha attı, İspanya'da olay oldu! Tarihe geçen hareket, tam 80 milyon euro...
Arda Güler 2 gol daha attı, İspanya'da olay oldu! Tarihe geçen hareket, tam 80 milyon euro... Real Madrid'de Arda Güler fırtınası yaşanıyor. İspanya La Liga'nın 37. haftasında Real Madrid deplasmanda Villarreal'i konuk oldu. Tam sekiz golün atıldığı karşılaşmaya Arda Güler ve Alexander Sörloth damga vurdu. İspanyol basını Arda Güler'in muhteşem performansına değinirken hayrete düşürecek ifadeler kullandı. İşte detaylar...
20.05.2024 Fenerbahçe
Arda Güler'in herkesten sakladığı sevgilisi ortaya çıktı! Aşkıyla ilk paylaşım, evlilik kararı...
Arda Güler'in herkesten sakladığı sevgilisi ortaya çıktı! Aşkıyla ilk paylaşım, evlilik kararı... Arda Güler'in sevgilisi gündem oldu. İspanyol devi Real Madrid'de oynayan ve futboluyla İspanya'yı sallayan Milli yıldız Arda Güler, bu sefer özel hayatıyla gündeme geldi. Genç yeteneğin, kız arkadaşı ile paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada büyük ilgi gördü. İşte detaylar...
18.05.2024 Fenerbahçe
Çılgın Sayısal Loto 300 milyon TL’yi aşan dev ikramiye! Vatandaşlar soluğu bayide aldı
Çılgın Sayısal Loto 300 milyon TL’yi aşan dev ikramiye! Vatandaşlar soluğu bayide aldı Çılgın Sayısal Loto’da 300 milyon TL’yi aşan ikramiye çekilişi bugün gerçekleşecek. Şanslarını denemek isteyen vatandaşlar ise bayilere akın etti. Kuruluşundan bu yana 50’nin üzerinde ikramiye veren İstanbul’un ‘şanslı bayisi’ olarak bilinen Bahçekapı Gişesi’nde de hareketlilik başladı. Bayinin 3’üncü kuşak yetkilisi Ergün Yıldız, en son 2017 ve 2020 yılında büyük ikramiye verdiklerini ifade ederek, “Çekilişin uzun süre devretmesi dolayısıyla yoğunluk oluyor. Tarihi gişe olduğumuz için de insanlar bizi tercih ediyor. Şanslı yer olarak görülüyoruz. Özellikle şehir dışından gelen müşterilerimiz çok fazla, bizden daimi oynayan, kargoyla isteyen müşterilerimiz var. Çünkü biz bileti aşkla, inanarak satıyoruz. Biz şansı değiştiren gişeyiz” dedi.
18.05.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
17.05.2024 İddaa
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
17.05.2024 İddaa
Arda Güler ne yapsa olmuyor! Real Madrid'den yeni karar, kiralık istediler
Arda Güler ne yapsa olmuyor! Real Madrid'den yeni karar, kiralık istediler Real Madrid'den Arda Güler için yeni karar. İspanyol basını, son dönemde attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Arda Güler için Real Madrid'in verdiği kararı duyurdu.
17.05.2024 Fenerbahçe
Kripto yasası mecliste! Türkiye'nin gri listeden çıkması için son adım
Kripto yasası mecliste! Türkiye'nin gri listeden çıkması için son adım Kripto varlıklarına ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. Tasarı kabul edildiği takdirde kripto varlıklar ilk kez 'gayri maddi varlıklar' olarak tanımlanacak.
16.05.2024 Ekonomi
Numan Kurtulmuş: Siyasi partilerle birlikte ortak bir yol bulacağız
Numan Kurtulmuş: Siyasi partilerle birlikte ortak bir yol bulacağız TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin, "Siyasi partilerle birlikte ortak bir yol bulacağız. Ekim ayından itibaren içeriğe ilişkin görüşmeler başlayabilir" dedi.
16.05.2024 Gündem
Kenan Yıldız'dan Galatasaray ve Icardi itirafı!
Kenan Yıldız'dan Galatasaray ve Icardi itirafı! Juventus'ta forma giyen Milli futbolcu Kenan Yıldız, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kariyerinden en büyük hayaline kadar kadar birçok konuya değinen Milli futbolcu, Galatasaray ve Icardi hakkında da konuştu.
16.05.2024 Fenerbahçe
Arda Güler Real Madrid'de olay oldu! İsmini değiştirdiler, herkes ona bu lakapla sesleniyor
Arda Güler Real Madrid'de olay oldu! İsmini değiştirdiler, herkes ona bu lakapla sesleniyor Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Arda Güler, Real Madrid'de her geçen gün daha fazla seviliyor. Soyunma odasının adeta neşesi olan Los Blancos'un 24 numarası, son dönemde attığı gollerle Carlo Ancelotti'nin gözüne girmeyi başardı. Bu arada üst üste gelen gollerin ardından soyunma odasında Arda Güler'e lakap takıldı. Bu lakabı, takımın sağ beki Lucas Vazquez açıkladı. İşte detaylar...
16.05.2024 Fenerbahçe
SANKO Üniversitesi Onkoloji Merkezi hizmete alındı
SANKO Üniversitesi Onkoloji Merkezi hizmete alındı SANKO Üniversitesi Onkoloji Bölümü, profesyonel kadrosu, teknik ve fiziki alt yapısı güçlendirilerek, Onkoloji Merkezi’ne dönüştürüldü.
16.05.2024 Gaziantep
Arda Güler gol attı! Ancelotti bile inanamadı, arkasını dönüp bu hareketi yaptı
Arda Güler gol attı! Ancelotti bile inanamadı, arkasını dönüp bu hareketi yaptı Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. İspanya La Liga'da şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid, Alaves ile karşı karşıya geldi. İspanyol devi rakibini farklı geçerken Milli yıldız Arda Güler yine sahneye çıkmayı başardı. Maç sonu Ancelotti hareketi ve açıklamaları gündem oldu. İşte detaylar...
15.05.2024 Fenerbahçe
Arda Güler'i yıkan haber! Ancelotti kararını değiştirdi, artık olmayacak
Arda Güler'i yıkan haber! Ancelotti kararını değiştirdi, artık olmayacak İspanya La Liga'da şampiyonluğunu ilan eden ve Wembley'deki Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund ile karşılaşacak olan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler'i üzen bir karar aldı.
14.05.2024 Fenerbahçe
Fiyatı çeyrek altını geçti, yarım altına kafa tutuyor
Fiyatı çeyrek altını geçti, yarım altına kafa tutuyor Kenger bitkisinin kök kısmından elde edilen kenger sakızının fiyatı çeyrek altını geçti, yarım altın fiyatına kafa tutuyor.
14.05.2024 Ekonomi
Arda Güler çılgınlığı İspanyolları sardı! 'Bu çocuk çok özel'
Arda Güler çılgınlığı İspanyolları sardı! 'Bu çocuk çok özel' Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'i saf dışı bırakarak finale yükselen ve La Liga'da şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Real Madrid'de gözler Arda Güler'e çevrildi. Carlo Ancelotti, milli yıldızla Granada maçı öncesi özel bir görüşme yaptı. İspanyol basını, Real Madrid'in Granada ile oynayacağı maçın kadrosunu verdi.
12.05.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı: Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı: Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca Doğu Akdeniz'de icra edilen DENİZKURDU-II/2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu Tatbikatı'na telefon bağlantısı ile katıldı.
11.05.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
11.05.2024 İddaa
Arda Güler'e gün doğdu! Ancelotti son kararını verdi, artık çok oynayacaksın
Arda Güler'e gün doğdu! Ancelotti son kararını verdi, artık çok oynayacaksın Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'i saf dışı bırakarak finale yükselen ve La Liga'da şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Real Madrid'de gözler Arda Güler'e çevrildi. Carlo Ancelotti, milli yıldızla Granada maçı öncesi özel bir görüşme yaptı. İspanyol basını, Real Madrid'in Granada ile oynayacağı maçın kadrosunu verdi.
11.05.2024 Fenerbahçe
Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede çekildi? Kimler Geldi Kimler Geçti 1. Sezon çekim yerleri neresi?
Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede çekildi? Kimler Geldi Kimler Geçti 1. Sezon çekim yerleri neresi? Avukat Leyla’nın eski ilişkilerine odaklanan Kimler Geldi Kimler Geçti Netflix’te yayınlanmaya başladı. Dizinin 1. sezonu 7 bölümden oluşuyor. Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin çekim yerleri ise merak konusu oldu. Peki, Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede çekildi.
10.05.2024 Magazin
Fenerbahçe'yi yıkan haber! Arda Güler bu kez üzdü, Real Madrid yapmayacak
Fenerbahçe'yi yıkan haber! Arda Güler bu kez üzdü, Real Madrid yapmayacak Fenerbahçe'de Arda Güler şoku. Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den, Real Madrid'in yolunu tutan Arda Güler ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak oyuncudan sarı-lacivertlilere üzen haber geldi.
10.05.2024 Fenerbahçe
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024 Futbol
Arda Güler'i yıkan haber! Kariyerine darbe, hayalleri suya düştü, geçersiz sayılacak
Arda Güler'i yıkan haber! Kariyerine darbe, hayalleri suya düştü, geçersiz sayılacak Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen Real Madrid'de Arda Güler'le ilgili şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. 19 yaşındaki on numaranın adeta hayalleri yıkıldı. İşte detaylar...
9.05.2024 Fenerbahçe
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Icardi yılın futbolcusu oldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Icardi yılın futbolcusu oldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılın enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
8.05.2024 Şampiy10
Arda Güler için deli oldular! Bayern Münih maçı öncesi itiraf etti: Serseri ve çatlak
Arda Güler için deli oldular! Bayern Münih maçı öncesi itiraf etti: Serseri ve çatlak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Real Madrid - Bayern Münih karşılaşması öncesinde Türk futbolseverlerin gözü yine Arda Güler'de. Fenerbahçe'nin eski yıldızının Santiago Bernabeu'da Carlo Ancelotti tarafından sahaya sürülüp sürülmeyeceği merak edilirken İspanyol gazeteci, 19 yaşındaki süper solak ile ilgili ilginç sözler sarf etti. İşte detaylar...
8.05.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Güler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.