Gül

Gül

Son dakika gül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gül gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.566 gül haberi bulunmuştur. Tüm gül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Göl kenarında hasadı erken başladı! Yağının litre fiyatı 12 bin eurodan satılıyor
Göl kenarında hasadı erken başladı! Yağının litre fiyatı 12 bin eurodan satılıyor Güller ve göller diyarı olarak bilinen Burdur’da göl kenarında yapılan gül yetiştiriciliğinde bu sene iklim şartlarından dolayı hasat 3 hafta erken başladı.
12.05.2024 Ekonomi
11 Mayıs Dünya Aşk Günü sözleri ve mesajları > 11 Mayıs aşk günü mü?
11 Mayıs Dünya Aşk Günü sözleri ve mesajları > 11 Mayıs aşk günü mü? Sevgi dolu bir gün kutlaması için hazır mısın? 11 Mayıs, Dünya Aşk Günü! Sevgiline bir not, bir gül ya da sadece güzel bir gülümseme ile gününü daha özel hale getirebilirsin. İşte 11 Mayıs dünya aşk günü sözleri ve aşk günü mesajları…
11.05.2024 Yaşam
Adana'da anneler günü hazırlığı: Tanesi 3 lira
Adana'da anneler günü hazırlığı: Tanesi 3 lira Adana’da gül üreticilerinde Anneler Günü öncesi hasat yoğunluğu yaşanırken dalından 3 liraya satılan gül, çiçekçilerde ve internette 20 ile 40 TL arasında alıcı buluyor.
12.05.2024 Adana
Trafikte saldırganlığı bitiren koku: Araç içerisine bir kez sıkınca kavga riski azalıyor!
Trafikte saldırganlığı bitiren koku: Araç içerisine bir kez sıkınca kavga riski azalıyor! Saldırganlığın giderek artan bir toplumsal sorun olduğu alanlardan biri de araba kullanmak. Kazalardaki ölümlerin üçte biri agresif sürüşle bağlantılı olduğu tespit edildi. Tehlike yaratma potansiyeli taşıyan davranış ve eylemler özellikle trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye atar. Ancak yapılan bir araştırma arabada kullanılacak bir koku bu kaza riskini azaltıyor.
9.05.2024 Yaşam
Hıdırellez 9 Mayıs mı, 9-10 Mayıs Hıdırellez mi? Hıdırellez mayısın kaçında?
Hıdırellez 9 Mayıs mı, 9-10 Mayıs Hıdırellez mi? Hıdırellez mayısın kaçında? 5 Mayıs'ı 6 Mayıs'a bağlayan gece, birçok kişi ritüeller ve dualarla dileklerini sıraladı. Ünlü astrolog Nilay Dinç Hıdırellez gecesini kaçıranlar için yeni bir tarih verince, Hıdırellez 9 Mayıs mı, 9-10 Mayıs Hıdırellez mi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
7.05.2024 Yaşam
Hıdırellez dilekleri yakılır mı? Hıdırellez dilekleri alındıktan sonra ne yapılır, Hıdırellez dilek kağıdı saklanır mı, Hıdırellez dilek kağıdı suya ne zaman atılır?
Hıdırellez dilekleri yakılır mı? Hıdırellez dilekleri alındıktan sonra ne yapılır, Hıdırellez dilek kağıdı saklanır mı, Hıdırellez dilek kağıdı suya ne zaman atılır? Hıdırellez dilekleri alındıktan sonra ne yapılır, Hıdırellez dilek kağıdı saklanır mı? Hıdırellez dilekleri dilendi. Baharın habercisi Hıdrellezde Hızır’ın uğradığı yerlere ve dokunduğu şeylere feyiz ve bereket vereceği inanılır. Bu inançla dilek ritüelleri gerçekleştirilir. Dilekler bir kağıda yazılır ya da çizilir, sonra dilek kağıtları gül ağacına asılır veya toprağa gömülür. Peki, Hıdırellez dilekleri yakılır mı, Hıdırellez dilek kağıdı saklanır mı? Hıdırellez dilekleri alındıktan sonra ne yapılır?
6.05.2024 Gündem
Hıdırellez’de gül ağacı şart mı, Hıdırellez dilekleri gül ağacı yoksa ne yapılır? Hıdırellez’de gül ağacı bulamazsak alternatif nedir?
Hıdırellez’de gül ağacı şart mı, Hıdırellez dilekleri gül ağacı yoksa ne yapılır? Hıdırellez’de gül ağacı bulamazsak alternatif nedir? Hıdırellez'de yapılan ritüellerden biri de dilek dileyip gül ağacına asma ya da gül ağacı altına gömmedir. Hıdırellez'de 5 Mayıs akşam ezanı ile gül ağacına dilekler asılır, 6 Mayıs sabah erkenden geri toplanır ve sonrasında ise suya bırakılır. Peki, Hıdırellez’de gül ağacı şart mı, Hıdırellez dilekleri gül ağacı yoksa ne yapılır? Hıdırellez’de gül ağacı bulamazsak alternatif nedir?
6.05.2024 Gündem
Hıdırellez’de tuz yiyip yatmak ritüeli ne zaman yapılır, günah mı, Hıdırellez gecesi ne kadar tuz yenir? Hıdırellez’de neden tuz yenir, tuz yedikten sonra su içilir mi?
Hıdırellez’de tuz yiyip yatmak ritüeli ne zaman yapılır, günah mı, Hıdırellez gecesi ne kadar tuz yenir? Hıdırellez’de neden tuz yenir, tuz yedikten sonra su içilir mi? Hıdırellez tuz yiyp yatmak ne zaman, nasıl yapılır, ne kadar tuz gerekir? Hıdırellez gecesi tuz yiyip yatmak ritüeli, 4-5 Mayıs’ta kutlanacak Hıdırellez gecesinin yaklaşmasıyla sorgulanmaya başlandı. Dileklerini dileyip gül ağacının altına gömme ritüeli dışında, Hıdırellez’de tuz yiyip yatmak ritüeli de yapılıyor. Rivayete göre eğer bekarlar Hıdırellez gecesi tuz ya da tuzlu ekmek yer ve uykuya yatarsa gece rüyasında gelecekteki eşini görüyor. Umut, bereket ve yeni bir başlangıcın habercisi olan Hıdırellez’de tuz yiyip yatmak ritüeli ne zaman yapılır, Hıdırellez gecesi tuz yiyip yatmak günah mı, Hıdırellez’de tuz yiyip yatmak nasıl yapılır, Hıdırellez gecesi ne kadar tuz yenir, tuz yedikten sonra su içilir mi?
5.05.2024 Gündem
Hıdırellez için 3 mükemmel ritüel ✨Geçen sene deneyenlerin dilekleri gerçekleşiyor! Bir çay kaşığı tuz yutup yatın
Hıdırellez için 3 mükemmel ritüel ✨Geçen sene deneyenlerin dilekleri gerçekleşiyor! Bir çay kaşığı tuz yutup yatın Hıdırellez için geri sayım başladı. 5 Mayıs'ta başlayıp 6 Mayıs akşamına kadar devam edecek olan Hıdırellez'de Hızır ve İlyas peygamberlerin yılda bir kez buluştuğuna inanılıyor. Yüzyıllardır farklı ritüellere sahne olan Hıdırellez için 3 farklı ritüeli derledik. Elma kabuğu ritüeli, tuz ritüeli ve herkes tarafından bilinen Gül Ağacı ritüeli nasıl yapılır? Geçen sene deneyenlerin dilekleri gerçekleşiyor. İşte Hıdırellez ritüelleri…
5.05.2024 Yaşam
Hıdırellez dileği su yoksa nasıl yapılır? 2024 Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılmalı?
Hıdırellez dileği su yoksa nasıl yapılır? 2024 Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılmalı? Hıdırellez halk takviminin önemli günlerinden birisidir. Kökeni İslam öncesine dayanır. Anadolu ve Orta Asya'da kutlanır. Pek çok kişi Hıdırellezi ritüellerle kutlar. Bunlar arasında Gül ağacı ritüeli, gece tuz yiyip yatmak, elma ritüeli gelir. Gönülden istediği şeyleri dilek kağıtlarına yazarak Hıdırellez günü ritüeller düzenlenir. Hıdırellez dilek kağıtları nasıl yazılır sorusu da bu yüzden gündem olmuştur. Öte yandan Hıdırellez dileği su yoksa nasıl yapılır sorusunun yanıtı da merak ediliyor. İşte Hıdırellez sabahı, akşamı ve Hıdırellez dilek kağıtlarıyla ilgili bilmeniz gerekenler...
5.05.2024 Gündem
Hıdırellez dilekleri saat kaçta yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı ne zaman gömülür? Hıdırellez'de dileklerin kabul olduğu saat kaç?
Hıdırellez dilekleri saat kaçta yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı ne zaman gömülür? Hıdırellez'de dileklerin kabul olduğu saat kaç? Hıdırellez dilekleri saat kaçta yapılır sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5-6 Mayıs tarihlerinde kutlanan ve baharı müjdeleyen Hıdırellez'de insanlar dilekler tutuyor. Gül ağacı ve elma ritüelinin yanısıra gece tuz yiyip yatılıyor. En yaygın olanı ise gül ağacı altına dilek dilemektir. Peki Hıdırellez dilek kağıdı ne zaman gömülür?
5.05.2024 Gündem
Hıdırellez’de bebek nasıl dilenir, bebek isteyenler ne yapmalı? Hıdırellez’de bebek için ne yapılır, bebek mi çizmek gerekir?
Hıdırellez’de bebek nasıl dilenir, bebek isteyenler ne yapmalı? Hıdırellez’de bebek için ne yapılır, bebek mi çizmek gerekir? Hıdırellez 5 Mayıs'ı 6 Mayıs'a bağlayan gece kutlanacak. Hıdırellez'le nasıl dilek dileneceği ve gül ağacına nasıl asılacağına dair sorulara yanıt aranmaya başlandı. Hıdırellez’de dilenen dileklerden biri de bebek oluyor. Bebek isteyenler Hızır ve İlyas’ın buluştuğu gece dileklerini nasıl dilemeleri gerektiğine dair araştırmalarına hız verdi. Peki, Hıdırellez’de bebek nasıl dilenir, Hıdırellez’de bebek için ne yapılır? Hıdırellez’de bebek isteyenler dileklerini nasıl dilemeli, bebek çizimi mi gerekiyor?
4.05.2024 Gündem
MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması tamamlandı: Adana'da birincilik Nezihe Yalvaç'ın oldu
MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması tamamlandı: Adana'da birincilik Nezihe Yalvaç'ın oldu MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması’nda Akdeniz bölgesinden Kahramanmaraş, Hatay, Adana ve Antalya’da düzenlenen yarışmanın bölge birincileri belirlendi.
2.05.2024 Adana
İstanbul Valisi Gül'den kural açıklaması!
İstanbul Valisi Gül'den kural açıklaması! İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü'nde göreve yeni başlayan denetim personelleri ile bir araya gelen İstanbul Valisi Davut Gül, "kuralsızlığı kural olmaktan çıkaracağız. Piyasanın dengesini bozan kişilerle sizler mücadele edeceksiniz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Bakan Göktaş, şehit ve gaziler için düzenlenen sergiyi ziyaret etti!
Bakan Göktaş, şehit ve gaziler için düzenlenen sergiyi ziyaret etti! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha Gül'ün Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası fuaye alanında düzenlenen sergiyi ziyaret etti.Bakan Göktaş, "Bizler de onların her türlü yanlarında olmak için gayret sarf ediyoruz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama Bakan Yerlikaya, Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili açıklama yaptı. İstanbul Valisi Davut Gül geçtiğimiz saatlerde yaptığı açıklamada, 1 Mayıs kutlamalarının Taksim'de yapılıp yapılmayacağına ilişkin, "Taksim sadece 1 Mayıs değil, bu tür etkinliklerin tamamına kapalı. Taksim'in dışındaki herhangi bir alanda kutlanacak" demişti.
23.04.2024 Gündem
Adana'da yeni trend: 'Lahmacun arası kebap' Vatandaşlardan tam not aldı
Adana'da yeni trend: 'Lahmacun arası kebap' Vatandaşlardan tam not aldı Adana'da bir kebapçı, lahmacun ve kente özgü Adana kebabını bir arada tatmak isteyenler için gurme dürüm yaptı. Lahmacun arası Adana kebap, vatandaşlardan tam not aldı.
23.04.2024 Adana
Gaziosmanpaşa'daki toprak kayması saniye saniye görüntülendi
Gaziosmanpaşa'daki toprak kayması saniye saniye görüntülendi Gaziosmanpaşa’da dün akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Yaşanan olayın ardından İstanbul Valisi Davut Gül sabah saatlerinde olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.
20.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail- İran gerilimiyle ilgili "Şu anda İsrail farklı şeyler söylüyor, İran farklı görüşler ortaya atıyor. Sahiplenme yok ve konu ile ilgili akla ziyan olmayan açıklama da yok. İran'ın açıklamalarında da bu doğru diyor diyemiyorsunuz, İsrail'e zaten hiç diyemiyorsunuz" ifadelerini kullandı.
19.04.2024 Gündem
Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan'ı da sardı! Çok mutlu olduk
Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusu Kozan'ı da sardı! Çok mutlu olduk Adana’da bu yıl 12.'si düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı için şehre gelenler Kozan ilçesinin doğa güzelliklerine hayran kaldı.
18.04.2024 Adana
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak Adana’da bu yıl 12’nci kez düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Atatürk Parkı ve Merkez Park’ta açılan yüzlerce stant, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
18.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman? Kuş Uçuşu 3. sezonu Netflix'te yayınlanmaya başlandı. İlk iki sezon büyük beğeni toplayan dizinin son sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaş damgasını vurmuştu. Kuş Uçuşu"nun 3. sezonu sonrası 4. sezon aramaları arttı. Peki, Kuş Uçuşu 4. sezon var mı? Kuş Uçuşu 3. sezon final mi yaptı, Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
14.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı’nı ziyaret etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı’nı ziyaret etti! Cuma namazı için Kısıklı’daki konutundan çıkarak Ayasofya Camii'ne giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,ardından Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesini ziyaret etti.
5.04.2024 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya Camii'nde cuma namazı sonrası dua etti. Ardından Erdoğan, Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesi’ni ziyaret etti.
5.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.