Güvenlik güçlerini seramik zırh koruyacak
Güvenlik güçlerini seramik zırh koruyacak Türk savunma sanayisi bünyesinde geliştirilen 100 binden fazla ileri balistik zırh çözümü, Jandarma ve Emniyet Genel Müdürlüğü personelinin kullanımına sunuluyor.
28.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Durduruldu! Yüzlerce ceset...
Durduruldu! Yüzlerce ceset... ABD'nin liderliğindeki koalisyon güçlerine ait uçakların Musul'da yaptığı bombardımanlar sonucu gerçekleşen sivil ölümlerinin yankıları sürerken flaş bir karar geldi. Irak ordusu sivil ölümlerini gerekçe göstererek operasyonları durdurma kararı aldı. 19 Şubat'tan bu yana Musul'da Irak ordusu ve koalisyon güçlerinin ya da IŞİD’in düzenlendiği saldırılarda 700 civarında sivil öldüğü söyleniyor.
27.03.2017 Dünya
Sığınaklara böyle girdiler
Sığınaklara böyle girdiler Güvenlik güçlerinin Mardin’in Nusaybin ilçesinde yürüttüğü ve şehit Jandarma Üstçavuş İlker Düzova’nın adının verildiği operasyonda öldürülen 3 teröristin, Nusaybin’de hendekler kazılarak patlayıcıyla tuzaklanması, Artuklu’da askeri aracın geçişi sırasında yapılan mayınlı saldırıda bir askerin şehit edildiği ve Nusaybin’de 6 askerin yaralandığı saldırılara katıldıkları tespit edildi...
29.09.2021 Gündem
IŞİD'den Kobani videosu
IŞİD'den Kobani videosu 9 Aralık'ta yayınlanan videoda Kürt güçlerinin de nerelerde olduğu görünüyor. Çeşitli yerlere odaklanan video, IŞİD'in intihar saldırısı yaptığı bölgeleri gösteriyor.
12.12.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri