Gözlerimizi kırpmanın inanılmaz işlevi keşfedildi! Rüyalarla bağlantısı...
Gözlerimizi kırpmanın inanılmaz işlevi keşfedildi! Rüyalarla bağlantısı... İnsan vücudu ve sağlığıyla ilgili çözülemeyen pek çok soru var. Beynin birçok işlevi, rüyalar ve göz kırpma... Özellikle göz için bir koruma sağldığı düşünülen göz kırpma eyleminin ardından inanılmaz bir neden yatıyormuş. Yeni keşif, gözlerimizi neden kırparız sorusunun cevabını veriyor.
18.04.2024 Yaşam
Göz hasarlarına yol açıyor! Tam kapanmada bu hatayı yapmayın!
Göz hasarlarına yol açıyor! Tam kapanmada bu hatayı yapmayın! Son bir yıldır günlük yaşam alışkanlıklarımızı derinden sarsan ve gerek çocukların gerekse yetişkinlerin hiç olmadığı kadar bilgisayar karşısında saatler geçirmesine neden olan Covid pandemisi göz hastalıklarının görülme oranını da artırıyor. Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Mürüvvet Ayten Tüzünalp tam kapanma döneminde göz sağlığı açısından ihmal edilmemesi gereken önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.
2.05.2021 Sağlık
Göz kırpma kavgası savaşa döndü
Göz kırpma kavgası savaşa döndü Bursa’nın Karacabey ilçesinde pazar yerinde iki Suriyeli aile arasında başlayan tartışma sonrası ortalık savaş alanına döndü. Olayda 5 kişi yaralanırken, 5 kişi ise gözaltına alındı. Olayın pazar yerinde göz kırpma meselesi yüzünden başladığı öğrenildi.
2.11.2016 Yaşam
Kedicikler göbek attı, Adnan Hoca izledi
Kedicikler göbek attı, Adnan Hoca izledi Adnan Oktar televizyon şovunda kedicikleriyle bakın nasıl coştu?
16.07.2017 Yaşam