Göksel Gümüşdağ

Göksel Gümüşdağ

Son dakika Göksel Gümüşdağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Göksel Gümüşdağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Göksel Gümüşdağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göksel Gümüşdağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göksel gümüşdağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 718 göksel gümüşdağ haberi bulunmuştur. Tüm göksel gümüşdağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı!
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı! Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Levent'te bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Binası'nda bir araya gelerek çalışmalarına devam etti.
20.02.2024 Futbol
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları TFF ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı. İhalenin detayları açıklandı.
14.02.2024 Süper Lig
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan 'İstanbul Cup' açıklaması: Bu projeyi de çok önemsiyoruz.
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan 'İstanbul Cup' açıklaması: Bu projeyi de çok önemsiyoruz. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Adayı Murat Kurum, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nü ziyaret ederek, başkan Göksel Gümüşdağ ile görüştü. Bir basın mensubunun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay ile ilgili konuşması hakkındaki sorusuna yanıt veren Kurum, "Yerel yönetimlerin ilçe ölçeğinde büyükşehirle uyumlu olması, merkezi idareyle uyumlu olması şehre avantaj sağlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği budur. Uyum ve ahenk arkadaşlar, bu şehir hepimizin, bu ülke hepimizin." dedi.
5.02.2024 Gündem
Süper Lig ekibi, Josef de Souza transferini duyurdu
Süper Lig ekibi, Josef de Souza transferini duyurdu Süper Lig ekibi Başakşehir, ülkemizde Beşiktaş ve Fenerbahçe'de de forma giyen Josef de Souza'yı renklerine bağladı.
1.01.2024 Başakşehir
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için kullanılacak.
1.03.2023 Gündem
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Başkanlar koli taşıyor futbolcular tırlara yüklüyor
Başkanlar koli taşıyor futbolcular tırlara yüklüyor Spor camiası dün de depremzedeler için tek yürek oldu. Kulüplerde hazırlanan yardım kolileri Hatay ve Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilimize doğru yola çıkarken sporcular, teknik direktörler ve yöneticiler hazırlıklarda bizzat bulundu.
9.02.2023 Şampiy10
Başakşehirli Ndayishimiye, Nice Kulübü'ne transfer oldu
Başakşehirli Ndayishimiye, Nice Kulübü'ne transfer oldu Medipol Başakşehir, Burundili defans oyuncusu Youssouf Ndayishimiye'nin Fransa'nın Nice Kulübü'ne transfer olduğunu açıkladı.
25.01.2023 Başakşehir
İnanılmaz teklif reddedildi! 4,5 milyon euro + bir sonraki satıştan %20 pay!
İnanılmaz teklif reddedildi! 4,5 milyon euro + bir sonraki satıştan %20 pay! Yabancı transfer konusunda Torreira'yı da renklerine bağlaması halinde herhangi bir sorunu kalmayacak olan Galatasaray'da yerli oyuncu atağına başlandı. Okan Buruk, Başakşehir'den öğrencisi olan yıldız futbolcu için Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu'yu gözden çıkarırken, Erden Timur'un Göksel Gümüşdağ'a para + takas teklifi reddedildi.
2.08.2022 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fethiye Gümüşdağ'ın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fethiye Gümüşdağ'ın cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın vefat eden annesi Fethiye Gümüşdağ'ın Fatih Camii'ndeki cenaze törenine katıldı.
20.07.2022 Siyaset
Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ, son yolculuğuna uğurlandı
Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ, son yolculuğuna uğurlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın vefat eden annesi Fethiye Gümüşdağ'ın Fatih Camii'ndeki cenaze törenine katıldı.
20.07.2022 Gündem
Göksel Gümüşdağ kimdir, aslen nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Göksel Gümüşdağ’ın annesinin cenazesine katıldı!
Göksel Gümüşdağ kimdir, aslen nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Göksel Gümüşdağ’ın annesinin cenazesine katıldı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ için düzenlenen cenaze törenine katıldı. Söz konusu cenaze törenin ardından Göksel Gümüşdağ hakkında yapılan aramalar arttı.  Peki, Göksel Gümüşdağ kimdir, nereli, kaç yaşındadır?
20.07.2022 Gündem
Okan Buruk Başakşehir'den eski prensini istedi Emre Belözoğlu şok geçirdi! Takasla geliyor
Okan Buruk Başakşehir'den eski prensini istedi Emre Belözoğlu şok geçirdi! Takasla geliyor Mostafa Mohamed ve Diagne'yle yollarını ayırdıktan sonra Gomis'e de veda etmeye hazırlanan Galatasaray Seferovic transferi için Portekiz'e giderken, Dursun Özbek'in Başkan Göksel Gümüşdağ ile masaya oturduğu öğrenildi. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Sarı Kırmızılı yönetimin genç teknik adamın Başakşehir'den eski öğrencisi için kolları sıvadığı belirtildi.
18.07.2022 Başakşehir
İmaj haklarını bile aldı deniyordu! Mesut Özil'in üstünü çizdiği rakam belli oldu! İnanılmaz rakam...
İmaj haklarını bile aldı deniyordu! Mesut Özil'in üstünü çizdiği rakam belli oldu! İnanılmaz rakam... Sürpriz bir şekilde Fenerbahçe ile yollarını ayırıp Başakşehir'le anlaşmaya varan ve Göksel Gümüşdağ'ın hayalini gerçekleştiren Mesut Özil'in Sarı Lacivertli kulüpte üstünü çizdiği rakam belli oldu. Kalsaydı toplamda 8 milyon euro kazanacak olan Özil'in vazgeçtiği ücret Ali Koç'un elini de rahatlattı. İşte Fenerbahçe'de yaşanan sıcak gelişmeler...
15.07.2022 Fenerbahçe
Başakşehir'e imza atan Mesut Özil'den flaş Fenerbahçe sözleri!
Başakşehir'e imza atan Mesut Özil'den flaş Fenerbahçe sözleri! Mesut Özil Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshettikten sonra yeni adresi Başakşehir oldu. Başakşehir'in yeni transferi Mesut Özil için bugün Fatih Terim Stadı'nda, Başkan Göksel Gümüşdağ’ın da katılımıyla imza töreni düzenlendi. Tecrübeli futbolcu yeni kulübüyle 1+1 yıllık sözleşme imzaladı ve Fenerbahçe'ye dair olarak da düzenlenen basın toplantısında "Bir Fenerbahçeli olarak, Fenerbahçe her zaman kalbimde olacak. Fenerbahçe konusunu çok fazla konuşmak istemiyorum. Camia da hala destek veriyor çok teşekkür ederim. Futbolda bunlar hep oluyor. Ben buraya mutlu olmaya geldim." ifadelerini kullandı.
14.07.2022 Başakşehir
Ne Ali Koç ne Burak Elmas! İşte Özdemir'in istifasının sebebi...
Ne Ali Koç ne Burak Elmas! İşte Özdemir'in istifasının sebebi... Dün ani bir kararla istifasını açıklayan ve bugün sessizliğini bozan Nihat Özdemir TFF içerisinde gelişen olayları açıklığa kavuşturdu. Özdemir'i istifaya sürükleyen ana sebepler arasında bir de Süper Lig başkanının olduğu ortaya çıkarken, 'eski başkanın İnanın, futbol konuşmak, maç izlemek bile istemiyorum' sözleri ise camiada bomba etkisi yarattı.
5.04.2022 Süper Lig
TFF'de Nihat Özdemir depremi istifa etti! Yeni başkan bile belli oldu...
TFF'de Nihat Özdemir depremi istifa etti! Yeni başkan bile belli oldu... Geçtiğimiz günlerde Mehmet Baykan'ın istifasıyla ilk firesini veren TFF'den bugün ikinci istifa haberi geldi. Yaklaşık 3 yıldır Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini yürüten Nihat Özdemir resmen istifa etti. İşte TFF'de yaşanan son dakika gelişmesi ve yeni başkan kim olacak kulisleri...
4.04.2022 Süper Lig
Başakşehir'den Galatasaray'a unutulmayacak transfer çalımı! Gedson'dan sonra şimdi de...
Başakşehir'den Galatasaray'a unutulmayacak transfer çalımı! Gedson'dan sonra şimdi de... Gedson Fernandes'i Beşiktaş'a kaptırdıktan sonra sarı kırmızılı camianın büyük tepkisini çeken Burak Elmas'a bir çalım da Göksel Gümüşdağ'dan geliyor. Başakşehir, Galatasaray taraftarlarının beğendiği yıldız orta sahayı renklerine bağlıyor...
25.03.2022 Başakşehir
"Tavrımız belli fazla para" dediler Fenerbahçe ile Galatasaray'ı kenetlendirdiler
"Tavrımız belli fazla para" dediler Fenerbahçe ile Galatasaray'ı kenetlendirdiler Kulüpler Birliği toplantısının ardından çok çarpıcı açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas "Kendi prestijimizi, ağırlığımızı bu birliğe emanet ediyoruz ama Kulüpler Birliği bizim adımızı kullanarak yaptığı işlerde bize haber bile verme zahmetinde bulunmuyor." ifadelerini kullandı.
22.03.2022 Süper Lig
Başakşehir 3 soru sordu MHK'yi istifaya davet etti
Başakşehir 3 soru sordu MHK'yi istifaya davet etti Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ 'Arda Kardeşler ve Halil Umut Meler 2 maçı iade etti' haberinden sonra MHK'ye 3 soru yöneltti ve istifaya davet etti.
11.03.2022 Başakşehir
Süper Lig başkanı resmen açıkladı! Trezeguet yola çıktı
Süper Lig başkanı resmen açıkladı! Trezeguet yola çıktı Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Aston Villa'da oynayan Mısırlı yıldız Mahmoud Trezeguet ile anlaştıklarını açıkladı.
31.01.2022 Başakşehir
Emre'nin gözü kulağı İngiltere'de! Yılın bombasına az kaldı
Emre'nin gözü kulağı İngiltere'de! Yılın bombasına az kaldı Edin Visca'yı Trabzonspor'a gönderen Başakşehir, yıldız futbolcunun yerini doldurmak için İngiliz kulübüyle masaya oturdu. İşte Göksel Gümüşdağ'ın görüşmelere başladığı o yıldız kanat oyuncusu...
30.01.2022 Başakşehir
Fatih Terim'in 'oğlum' dediği yıldızı Emre Belözoğlu kaptı! Başakşehir'den sürpriz hamle
Fatih Terim'in 'oğlum' dediği yıldızı Emre Belözoğlu kaptı! Başakşehir'den sürpriz hamle Daha önce Fatih Terim ile birçok kez beraber çalışan ve tecrübeli teknik adamdan 'oğlum' yakıştırmaları alan yıldız futbolcuyu Emre Belözoğlu transfer ediyor. Başakşehir'in dev kulüple masaya oturduğu anlaşılırken, Göksel Gümüşdağ'ın kanat forvet için kiralama teklifinde bulunduğu anlaşıldı.
30.01.2022 Başakşehir
Bu sefer sıra Beşiktaş'ta! Başakşehir'in yıldızı istendi takasta bir de lejyoner oyuncu teklif edildi
Bu sefer sıra Beşiktaş'ta! Başakşehir'in yıldızı istendi takasta bir de lejyoner oyuncu teklif edildi Salih Uçan'ı Başakşehir'e gönderen Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, Göksel Gümüşdağ'dan yıldız futbolcuyu istedi. Transferin gerçekleşmesi için takas önerisinde de bulunan Çebi, Emre Belözoğlu'nun son kararını beklemeye başladı.
29.01.2022 Beşiktaş
Beşiktaş ile Başakşehir arasında Süper Lig'e damga vuracak takas! Batshuayi ve Ljajic...
Beşiktaş ile Başakşehir arasında Süper Lig'e damga vuracak takas! Batshuayi ve Ljajic... Beşiktaş'ta kadro dışı kalan ve uzun bir süredir futboldan uzak kalan tecrübeli futbolcu Başakşehir yolunda... Ahmet Nur Çebi ve Göksel Gümüşdağ'ın masaya oturduğu transferde bomba takas hamlesi gündemde...
24.01.2022 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Göksel Gümüşdağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göksel gümüşdağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.