Gökhan Fırat

Gökhan Fırat

Son dakika Gökhan Fırat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gökhan Fırat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gökhan Fırat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökhan Fırat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökhan fırat gelişmeleri de dahil olmak üzere 315 gökhan fırat haberi bulunmuştur. Tüm gökhan fırat haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici Gökhan Fırat hakkında konuşmak istemedi! 'Kalbim kırık'
İrem Derici Gökhan Fırat hakkında konuşmak istemedi! 'Kalbim kırık' İrem Derici ile Gökhan Fırat'ın, yedi aylık ilişkileri sona erdi. Derici, birlikte çekilen fotoğraflarını kaldırmış ve yönetmeni de takipten çıkmıştı. Ayrılık iddialarının ardından Gökhan Fırat’tan romantik bir paylaşım gelmişti. Hayranları ikilinin tekrar bir araya gelip gelmediğini merak ederken Derici, Fırat ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı.
16.05.2024 Magazin
İrem Derici-Gökhan Fırat aşkı bitti! Takipten çıktı, fotoğrafları sildi
İrem Derici-Gökhan Fırat aşkı bitti! Takipten çıktı, fotoğrafları sildi 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın YouTube programına katılarak “Bundan sonra bir erkek için asla kendimi üzmem” diyen Derici ile Fırat'ın büyük aşkının bittiği ortaya çıktı.
7.05.2024 Magazin
İrem Derici evleniyor mu? Paylaşımı heyecanlandırdı: Yoksa...
İrem Derici evleniyor mu? Paylaşımı heyecanlandırdı: Yoksa... Sevgilisi Gökhan Fırat’la Maldivler’de tatil yapan İrem Derici, paylaştığı fotoğrafla takipçilerini heyecanlandırdı. 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşk tam gaz devam ederken, yeni paylaşım yorum yağmuruna tutuldu.
26.03.2024 Magazin
İrem Derici sevgilisine yaklaşan kadını uyarmıştı! Ünlü isim çark etti
İrem Derici sevgilisine yaklaşan kadını uyarmıştı! Ünlü isim çark etti 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Derici, geçtiğimiz haftalarda sahnedeyken sevgilisine yaklaşan bir kadın hayranını uyarmıştı. Ünlü isim, konuyla ilgili açıklama yaptı.
4.03.2024 Magazin
İrem Derici sevgilisine yaklaşan kadını sahneden uyardı! Sözleri sosyal medyada gündem oldu
İrem Derici sevgilisine yaklaşan kadını sahneden uyardı! Sözleri sosyal medyada gündem oldu Aşkları ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan irem Derici dün akşam sahne aldığı bir mekanda seyirciyi uyardı. İrem Derici, bir kadının sevgilisi Gökhan Fırat'a yaklaştığını görünce uyardı.
17.02.2024 Magazin
İrem Derici'den şaşırtan açıklama: Kadınlardan korkuyorum
İrem Derici'den şaşırtan açıklama: Kadınlardan korkuyorum Geçtiğimiz aylarda görüntü yönetmeni Gökhan Fırat ile aşk yaşamaya başlayan İrem Derici, aşk hayatıyla ilgili konuştu. Hadise'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı "Bebeleri pistten alalım." paylaşımının ardından Ece Seçkin ve İrem Derici de polemiğe dahil olmuştu. Ünlü şarkıcı konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.
25.12.2023 Magazin
İrem Derici’nin parti düzenledi, kapıda kuyruk oldu
İrem Derici’nin parti düzenledi, kapıda kuyruk oldu İrem Derici önceki gece Harbiye’deki Ev adlı mekânda parti verdi. İçeride konuklarının yanı sıra yeni sevgilisi Gökhan Fırat’ı da ağırladı.
17.11.2023 Magazin
İrem Derici yeni bir aşka yelken açtı! Gökhan Fırat, Atakan Işıktutan'ı unutturdu
İrem Derici yeni bir aşka yelken açtı! Gökhan Fırat, Atakan Işıktutan'ı unutturdu 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la iki ay önce ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Çiçeği burnunda aşıklar, romantik pozlarını sosyal medyadan paylaştı.
13.11.2023 Magazin
İrem Derici’nin paylaşımına kalp emojisi koydu, ortalık karıştı! “Gizemli enişte”
İrem Derici’nin paylaşımına kalp emojisi koydu, ortalık karıştı! “Gizemli enişte” Şarkıları kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen İrem Derici, geçtiğimiz eylül ayında Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı, son olarak yönetmen ve fotoğrafçı Gökhan Fırat ile Instagram'da birbirlerine yaptıkları yorumla gündeme geldi.
30.10.2023 Magazin
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men PFDK kararları açıklandı. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a 1 maç ceza verildi. Öte yandan Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli ise 3 maç ceza aldı.
16.05.2024 Süper Lig
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 AK Parti, CHP, İYİ Parti adayları kimler? İşte YSK aday listesi
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 AK Parti, CHP, İYİ Parti adayları kimler? İşte YSK aday listesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarına göre belirleniyor. gazetevatan'da canlı olarak takip edilebilecek mahalli idareler seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediyhe Başkan adayları da izlenecek. AK Parti'den Mehmet Öntürk, CHP'den Lütfü Savaş, İYİ Parti'den Nüsret Cömert'in aday olduğu Hatay'da alınan oy oranları seçim akşamı haberimizde olacak. Peki Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden?
24.03.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Valinin makam aracı, gelin arabası oldu! Çiçeklerle süslendi
Valinin makam aracı, gelin arabası oldu! Çiçeklerle süslendi Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar'ın makam aracı, Zuhal ve Gökhan Akman çiftinin düğünü için gelin arabası oldu.
15.10.2023 Yaşam
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Süper Lig'de Fenerbahçe ile Ankaragücü'nü son nefeste mağlup etti
Süper Lig'de Fenerbahçe ile Ankaragücü'nü son nefeste mağlup etti Süper Lig'in 29. haftasında zirve mücadelesi veren Fenerbahçe evinde Ankaragücü'nü 1-0 geriye düştüğü mücadelede 2-1 mağlup etti.
15.04.2023 Fenerbahçe
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
Kiracıya öldüresiye dayak! Kameraya böyle yakalandı
Kiracıya öldüresiye dayak! Kameraya böyle yakalandı Kadıköy'de ev sahibi Gökhan Y., evinden çıkmasını istediği ve bir süredir anlaşmazlık yaşadığı kiracısı Göker Kumdakcı'yla konuşmaları için kardeşi İkram Y. ve arkadaşı Fırat A.'yı kiracısının yaşadığı evine gönderdi. Bu iki kişi, önce kiracı Göker Kumdakcı'nın elektriklerini kesti sonra da darbetti. Güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan saldırının ardından polis, ev sahibinin kardeşi İkram Y. ve arkadaşı Fırat A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.
6.04.2023 Vatan TV
Kiracıya öldüresiye dayak! Sadece 2 ay sürdü, kameraya böyle yakalandı
Kiracıya öldüresiye dayak! Sadece 2 ay sürdü, kameraya böyle yakalandı Kadıköy'de ev sahibi Gökhan Y., evinden çıkmasını istediği ve bir süredir anlaşmazlık yaşadığı kiracısı Göker Kumdakcı'yla konuşmaları için kardeşi İkram Y. ve arkadaşı Fırat A.'yı kiracısının yaşadığı evine gönderdi. Bu iki kişi, önce kiracı Göker Kumdakcı'nın elektriklerini kesti sonra da darbetti. Güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan saldırının ardından polis, ev sahibinin kardeşi İkram Y. ve arkadaşı Fırat A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.
6.04.2023 Gündem
Prof. Dr. Hasan Sözbilir: İkinci büyük depremde 60 saniyede 6,6 metre ötelenme gerçekleşti
Prof. Dr. Hasan Sözbilir: İkinci büyük depremde 60 saniyede 6,6 metre ötelenme gerçekleşti İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi'nin (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, "Gözlemlerimiz Kahramanmaraş merkezli ikinci büyük depremin Çardak Fayı ve Doğanşehir Fayının kırılmasıyla oluşan iki segmentli bir deprem olduğunu göstermektedir" dedi. Depremin yer kabuğunu metrelerce öteye taşıdığını belirten Prof. Dr. Sözbilir, "İkinci büyük depremde 60 saniyede, 6,6 metre ötelenmenin gerçekleştiğini anlıyoruz. Özellikle Malatya'nın Doğanşehir ilçesi, depremin sismik kaynağı olan Doğanşehir Fayı boyunca konumlandığından, yeni yapılanmanın bu fay zonunun dışına çekilmesi hayati derecede önem taşımaktadır" dedi.
18.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 35 bin 418 kişi hayatını kaybetti.
14.02.2023 Gündem
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi 15 Temmuz darbe şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yılında 15 Temmuz şehitleri anılıyor. Fetullah Gülen tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün düzenlediği hain darbe girişiminde 6 yıl geride kaldı.
15.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sedef Kabaş'a ve televizyon kanalına 250 bin liralık tazminat davası
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sedef Kabaş'a ve televizyon kanalına 250 bin liralık tazminat davası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, televizyon programında kendisine hakaret ettiği iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Sedef Kabaş'a ve kanalın bağlı olduğu şirket adına Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Sakar hakkında 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
8.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gökhan Fırat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökhan fırat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.