Genç

Genç

Son dakika genç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan genç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını genç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Genç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan genç gelişmeleri de dahil olmak üzere 78.751 genç haberi bulunmuştur. Tüm genç haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 Şubat depremlerinde nişanlısını 5 gün enkaz başında bekledi! Sağlığına kavuşunca evlendiler
6 Şubat depremlerinde nişanlısını 5 gün enkaz başında bekledi! Sağlığına kavuşunca evlendiler 6 Şubat depremlerinde Hatay’da nişanlısı Muhammet Yıldız ile küs olduğu sırada depreme yakalanıp 5 gün enkaz altında kalan Hediye Demirkol, uzun süren tedavi sürecinin ardından yerleştiği Zonguldak’ta düzenlenen törenle evlendi. İnsan sevdiğinden kopamayacağını vurgulayan Yıldız, "Depremin olduğu gün kendisiyle küstük. Sürekli bunu düşünüyordum, kahroldum. Neden kavga ettiğimizi düşündüm. Demek ki iki günlük dünyaymış, kavga etmeye hiç gerek yokmuş” dedi.
7.05.2024 Gündem
Bakan Bak'tan milli okçu Elif Berra Gökkır'a tebrik mesajı!
Bakan Bak'tan milli okçu Elif Berra Gökkır'a tebrik mesajı! Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazanan milli okçu Elif Berra Gökkır'ı tebrik eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Almanya'da düzenlenen Okçuluk Avrupa Kıtası Olimpiyat Elemeleri'nde elde ettiği başarı neticesinde tebrik mesajı yayımladı.
6.05.2024 Gündem
Sağlık çalışanlarına kürekle saldıran genç açıklama yaptı: "Çok pişmanım, babam ellerimde öldü"
Sağlık çalışanlarına kürekle saldıran genç açıklama yaptı: "Çok pişmanım, babam ellerimde öldü" Adana'nın Kozan ilçesinde 112 sağlık çalışanlarına kürekle saldırıp ambulansa zarar veren, bir sağlık çalışanının yaralanmasına neden olan Yılmaz Aksoy yaptıklarından çok pişman olduğunu söyleyerek, "Babam elimde öldü" dedi.
6.05.2024 Adana
Sulama kanalına düşen kadını vatandaşlar kurtardı
Sulama kanalına düşen kadını vatandaşlar kurtardı Adana’da sulama kanalına düşen kadını çevredeki vatandaşlar kurtarırken, hastaneye götürülen kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
6.05.2024 Adana
G.Saray yeni golcüsünü rekor bedelle transfer ediyor
G.Saray yeni golcüsünü rekor bedelle transfer ediyor Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray gelecek sezonun transfer planlamasını da yapmaya başladı. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin yanına genç bir yıldızı transfer etmek istiyor. Galatasaray'ın bu transfer için 23.5 milyon euroyu gözden çıkarabileceği vurgulandı.
5.05.2024 Şampiy10
Yargı’nın yardım gecesine yoğun ilgi! Tüm biletler 24 saat içinde tükendi
Yargı’nın yardım gecesine yoğun ilgi! Tüm biletler 24 saat içinde tükendi Üç sezondur Kanal D ekranında Pazar gecelerine damga vuran Ay Yapım imzalı dizi ‘Yargı’, final gecesiyle de uzun yıllar unutulmayacak. 26 Mayıs’ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde tüm geliri Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak seyircili gösterim ile final yapmaya hazırlanan Yargı’nın biletleri satışa çıktığı gibi 24 saat dolmadan tükendi. Gösterim biletlerinin yanı sıra geceye katılamayacak olanların da satın alarak destek sağlayabileceği ‘Eğitime Destek Bileti’ne ise yoğun ilgi devam ediyor.
5.05.2024 Magazin
Trafikte kahkahaya boğan kaza!
Trafikte kahkahaya boğan kaza! Kabataş’ta kadın bir sürücü, önünde motosikletiyle ilerleyen oğluna arkadan çarptı. Kazayı gören bir başka motosikletli ise gence, “İyi misin” sorusunu yöneltince gülerek cevap veren motosikletli genç, “Annem zaten, paylaş ağabey, rezilliği gördün mü?” diyerek yaşananlara şaşırdı. Cevap karşısında motosikletlinin kahkahaya boğulduğu o ilginç anlar kameralara yansıdı.
5.05.2024 Gündem
İstanbul’da trafikte kahkahaya boğan kaza!
İstanbul’da trafikte kahkahaya boğan kaza! Kabataş’ta kadın bir sürücü, önünde motosikletiyle ilerleyen oğluna arkadan çarptı. Kazayı gören bir başka motosikletli ise gence, “İyi misin” sorusunu yöneltince gülerek cevap veren motosikletli genç, “Annem zaten, paylaş ağabey, rezilliği gördün mü?” diyerek yaşananlara şaşırdı. Cevap karşısında motosikletlinin kahkahaya boğulduğu o ilginç anlar kameralara yansıdı.
5.05.2024 Vatan TV
Beşiktaş Mustafa Erhan Hekimoğlu ile sözleşme yeniledi
Beşiktaş Mustafa Erhan Hekimoğlu ile sözleşme yeniledi Siyah-beyazlı kulüp, 17 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin 2026-27 sezonunun sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.
4.05.2024 Beşiktaş
TFF 2. Lig'de iki maçta birden U19 vakası! Sahadan böyle çekildiler
TFF 2. Lig'de iki maçta birden U19 vakası! Sahadan böyle çekildiler TFF 2. Lig Beyaz Grup son haftasında çarpıcı olaylar yaşandı. Son haftaya lider giren Esenler Erokspor'un rakibi Serik Belediyespor maça U19 takımıyla çıkma kararı aldı, bu durumu protesto eden Vanspor FK da Bursaspor maçına U19 takımıyla çıkıp maçın 22. dakikasında sahadan çekildi.
4.05.2024 Futbol
At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? At kadın Stella kimdir?
At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? At kadın Stella kimdir? Yüzünün ata benzemesi için çok sayıda ameliyat olan Stella isimi kadın görüntüsüyle şaşırtırken, At suratlı kadın gerçek mi, Stella’nın eski hali nasıl? Gibi soruları da beraberinden getirir.
4.05.2024 Yaşam
Juventus'ta Kenan Yıldız şoku! Massimiliano Allegri açıkladı
Juventus'ta Kenan Yıldız şoku! Massimiliano Allegri açıkladı İtalya Serie A'da Roma ile karşılaşacak olan Juventus'ta Kenan Yıldız şoku yaşandı. Teknik Direktör Massimiliano Allegri, Kenan Yıldız hakkında kötü haberi duyurdu.
4.05.2024 Süper Lig
'Yargı' unutulmaz bir geceyle veda ediyor!
'Yargı' unutulmaz bir geceyle veda ediyor! Üç sezondur ekrana gelen dizi Yargı’nın büyük final gecesine ilişkin detaylar belli oldu. 26 Mayıs Pazar günü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan seyircili gösterimin tüm gelirinin Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacağı açıklandı. Biletleri satışa çıkan gecede, katılımcıları birçok sürpriz bekliyor.
4.05.2024 Magazin
Hatayspor'un teknik direktörü belli oldu! Volkan Demirel'in yerine...
Hatayspor'un teknik direktörü belli oldu! Volkan Demirel'in yerine... Trendyol Süper Lig ekibi Hatayspor'da Teknik Direktör Volkan Demirel'in istifasının ardından hoca arayışları çok uzun sürmedi. Bordo-beyazlı kulüp, yeni hocasını buldu ve ilk açıklama geldi. İşte detaylar...
3.05.2024 Süper Lig
Cumhuriyet ateşi isimli obje nedir? Cumhuriyet ateşi objesinin anlamı
Cumhuriyet ateşi isimli obje nedir? Cumhuriyet ateşi objesinin anlamı CHP Genel Başkanı Özel'in Erdoğan'a Paşabahçe'nin, "Gururla" serisinden "Cumhuriyet Ateşi" isimli objeyi ve Manisa’daki Uluslararası Mesir Macunu Festivali’nden getirdiği mesir macununu hediye ettiği belirtildi. Söz konusu hediyelerin ardından Cumhuriyet ateşi isimli objenin ne olduğu, merak edilemeye başlandı.
3.05.2024 Gündem
Pendik'te bıçak zoruyla genç kızı alıkoydu! O anlar kamerada
Pendik'te bıçak zoruyla genç kızı alıkoydu! O anlar kamerada Pendik'te genç bir kadın bıçaklı bir şahıs tarafından zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
3.05.2024 Vatan TV
Pendik'te korku dolu anlar! Genç kadını bıçakla taksiye bindirip kaçırdı
Pendik'te korku dolu anlar! Genç kadını bıçakla taksiye bindirip kaçırdı Pendik'te genç bir kadın bıçaklı bir şahıs tarafından zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
3.05.2024 Gündem
Adana'da gençler yağmur altında eğlendi
Adana'da gençler yağmur altında eğlendi Adana'nın Kozan ilçesinde bir grup genç yağmura aldırmadan köyde oynayarak eğlendi.
3.05.2024 Adana
Galatasaray transferde rekoru kıracak! Barış Alper Yılmaz'a dev talip
Galatasaray transferde rekoru kıracak! Barış Alper Yılmaz'a dev talip Son dakika transfer haberleri... Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan Barış Alper Yılmaz için Premier Lig devlerinin transfer yarışına girdiği öğrenildi. Genç oyuncu için sarı-kırmızılıların bonservis talebi dudak uçuklattı.
2.05.2024 Futbol
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı Küçükçekmece Menekşe Sahili'nde 5 yaşındaki Edanur Gezer'in düşerek öldüğü çukur, İBB ekipleri tarafından toprak ile kapatıldı.
2.05.2024 Gündem
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarına hitap etti. Erdoğan, "Almanya Cumhurbaşkanı'na da ifade ettim, Solingen faciasından 31 yıl sonra 4 kardeşimize düzenlenen ırkçı saldırıyı gündeme getirdim. Tamamen aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması gerektiğini söyledim. Bu hadiseler karşısında sessiz kalamayız." dedi.
2.05.2024 Gündem
Leicester City, Yunus Akgün için kararını verdi
Leicester City, Yunus Akgün için kararını verdi Sezon başında Galatasaray'dan, İngiltere Championship ekibi Leicester City'e şartlı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanan Yunus Akgün'ün durumu belli oldu.
1.05.2024 Futbol
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız Yeni eğitim müfredatına ilişkin konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Yeni müfredat hazırlandığı zaman yeni eğitim dönemine yetişecek. İhale süreci olmayacağı için süreci hızlandıracağız." ifadelerini kullandı. Bakan Tekin öğretmen atamalarına ilişkin de açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Gündem
Almanya'da altın tabancalı şahıs paniğe yol açtı! Türkiye'ye kaçmış olabilir...
Almanya'da altın tabancalı şahıs paniğe yol açtı! Türkiye'ye kaçmış olabilir... Almanya'nın Kaltenkirchen kentinde 5 ay önce işlenen bir cinayetin arkasında olduğu düşünülen ve daha önce de genç bir milli takım oyuncusunu vuran Ferhat K. için insan avı başlatırken, Alman medyası şüphelinin Türkiye'ye kaçmış olabileceği belirtildi.
1.05.2024 Gündem
YouTube'da çocuklara şok eden tuzak! 50 dolara üye oldu, hayatının şokunu yaşadı
YouTube'da çocuklara şok eden tuzak! 50 dolara üye oldu, hayatının şokunu yaşadı Sosyal paylaşım sitesi Youtube’ta gördüğü bir kripto para hesabına giren 17 yaşındaki genç annesinin kimlik bilgilerini kullanarak önce kendisine hesap oluşturdu. Sonrasında ise yine annesinin banka hesabını kullanarak dolandırıcı ‘uzmana’ daha fazla bilgi almak için para kaptırdı. Durumu fark eden anne soluğu savcılıkta aldı.
1.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Genç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki genç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.