Furkan

Furkan

Son dakika furkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan furkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını furkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Furkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan furkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.436 furkan haberi bulunmuştur. Tüm furkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'daki at yarışında kaza! Atlar çarpıştı, 2 jokey düştü
Ankara'daki at yarışında kaza! Atlar çarpıştı, 2 jokey düştü Ankara 75. Yıl Hipodromu’nda günün ilk koşusu olan ’Maiden’ yarışında apranti Fatih Sultan Mehmet Sansar ile jokey Mehmet Keskin, mücadele içerisinde attan düştü. Sansar, ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Keskin’in tedavisi ise olay yerinde devam etti.
18.05.2024 Şampiy10
Samsun'dan gelen bayrak ve toprak genç doktorlara teslim edildi
Samsun'dan gelen bayrak ve toprak genç doktorlara teslim edildi Bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle Samsun'dan getirilen bayrak ve toprak, genç doktor ve hemşirelere teslim edildi.
16.05.2024 Gündem
Harvard'daki Türk doktordan yüzde 30 zayıflatan yöntem! Obezite tedavisinde büyük devrim
Harvard'daki Türk doktordan yüzde 30 zayıflatan yöntem! Obezite tedavisinde büyük devrim Harvard Tıp Fakültesi’nde obeziteyle mücadele çalışmaları yapan Dr. Mehmet Furkan Burak, geliştirdikleri yüzde 30 kilo verdiren ve kalp krizi riskini de azaltan tedavi yöntemini anlattı.
14.05.2024 Gündem
Milli tekvandocular yurda döndü! İşte takımın açıklamaları
Milli tekvandocular yurda döndü! İşte takımın açıklamaları Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da 40’ı aşkın ülkeden 520 civarında sporcunun katılımıyla düzenlenen düzenlenen şampiyonanın son gününde Türkiye’yi taekwondoda 4 ve para taekwododa 5 olmak üzere 9 sporcu temsil etti. Avrupa Taekwondo ve Para Taekwondo Şampiyonası’nı genel sıralamada zirvede tamamlayan milli sporcular yurda döndüğü açıklandı.
13.05.2024 Şampiy10
Ayşegül Çınar Furkan Çalıkoğlu'ndan olaylı şekilde boşanmıştı! Yeni aşkı ile boy gösterdi
Ayşegül Çınar Furkan Çalıkoğlu'ndan olaylı şekilde boşanmıştı! Yeni aşkı ile boy gösterdi Oyuncu Ayşegül Çınar, kıskançlık krizlerine girerek kendisini arkadaş çevresinden uzaklaştırdığını ve psikolojik şiddet uyguladığını öne sürdüğü 2 yıllık eşi Furkan Çalıkoğlu’ndan boşandı. Çınar kısa süre sonra da yeni aşkıyla fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
13.05.2024 Magazin
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu!
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da Furkan Kızılay'ın vedasından sonra oyun öncesi yeni takımlar oluşturuldu. Murat Ceylan, kaptanlık oyununun detaylarını açıkladı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. İlk eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
10.05.2024 Magazin
Arka Sokaklar'a ses getirecek bir transfer daha
Arka Sokaklar'a ses getirecek bir transfer daha 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. İzleyicilerin beğenisini kazanan diziye bu kez Ferit Aktuğ dahil oldu.
9.05.2024 Magazin
Survivor'da herkesin dediği oldu! Kafada bitirmişti, adaya da veda etti!
Survivor'da herkesin dediği oldu! Kafada bitirmişti, adaya da veda etti! Survivor All Star'da son elenen isim belli oldu. lk eleme adayı Yunus Emre Özden, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Sercan Yıldırım, dördüncü ve son eleme adayı Furkan Kızılay olmuştu. Bu düelloda ilk defa yarışmacılara ödül verildi. Murat Ceylan, düelloya giren yarışmacıların pilav üstü kuzu tandır yiyebileceklerini söyledi. Peki 8 Mayıs Survivor kim elendi?
9.05.2024 Magazin
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yunus Emre Özden, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Sercan Yıldırım, dördüncü ve son eleme adayı Furkan Kızılay olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
8.05.2024 Magazin
Yeğeni ve baldızına torpil yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan ilginç savunma! Geri adım attı
Yeğeni ve baldızına torpil yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan ilginç savunma! Geri adım attı Bursa'da baldızını Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na atayan Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ikinci bir tartışmalı karara imza attı. Bu kez yeğenini BURKENT Yönetim Kurulu'na Başkan olarak atadı. Kararını "Gençler hiç mi çalışmayacak" diye savunan Bozbey, gelen tepkilerin ardından geri adım attı. Yeğeninin istifa ettiğini açıkladı.
7.05.2024 Gündem
Adana'da Filistin'e destek için 'Farkındalık Çadırı'! 5 gün boyunca nöbet tutulacak
Adana'da Filistin'e destek için 'Farkındalık Çadırı'! 5 gün boyunca nöbet tutulacak Adana'da üniversite öğrencileri, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) gerçekleştirilen çadırlı eylemlerden esinlenerek Çukurova Üniversitesi'nde Filistin-Gazze farkındalık çadırları kurdu. Kampüste yer alan çadır kampında öğrenciler 5 gün boyunca 'farkındalık nöbeti' tutacak.
7.05.2024 Adana
Furkan Andıç uğradığı ihaneti itiraf etti! Yıllar sonra yeniden gördü ve yanlarına gitti!
Furkan Andıç uğradığı ihaneti itiraf etti! Yıllar sonra yeniden gördü ve yanlarına gitti! Ünlü oyuncu Furkan Andıç, katıldığı bir programda sevgilisi tarafından ihanete uğradığını açıkladı. Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın romanından uyarlanan Cadı adlı sinema filminde rol alan Furkan Andıç, Katarsis adlı programda Gökhan Çınar’ın konuğu oldu.
7.05.2024 Magazin
Ali Sukas kimdir, görevden alındı mı, Edanur Gezer olayı nedir?
Ali Sukas kimdir, görevden alındı mı, Edanur Gezer olayı nedir? İstanbul Küçükçekmece'deki sahil parkında yapılan kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in hayatını kaybetmesine ilişkin düzenlenen bilirkişi raporunda asli kusurlu bulunan ve yakalama kararıyla aranan İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas ifade vermek üzere avukatlarıyla birlikte Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi.
6.05.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 4 eksik birden
Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 4 eksik birden Süper Lig'de 35. haftada yarın Konyaspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin kadrosu açıklandı.
6.05.2024 Şampiy10
Edanur'un ölümüyle ilgili soruşturmada 1 kişi tutuklandı
Edanur'un ölümüyle ilgili soruşturmada 1 kişi tutuklandı İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde sahil parkında yapılan kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan 3 İBB çalışanından ikisi adli kontrol serbest bırakılırken, 1 kişi ise tutuklandı.
5.05.2024 Gündem
Survivor'da son eleme adayı belli oldu! Furkan resmen çıldırdı
Survivor'da son eleme adayı belli oldu! Furkan resmen çıldırdı Survivor All Star'da kıran kırana geçen mücadele bayrak yarışına kaldı ve dokunulmazlığı Mavi Takım aldı. Kırmızı Takım'dan ise son eleme adayı belirlendi. Oyunda eli sakat olan Furkan resmen sinir krizi geçirdi. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
30.04.2024 Magazin
Survivor’da mavi takıma kim geçti? Mavi takımdan kırmızı takıma kim gelecek, Survivor All Star’da takımlar değişiyor mu?
Survivor’da mavi takıma kim geçti? Mavi takımdan kırmızı takıma kim gelecek, Survivor All Star’da takımlar değişiyor mu? Survivor All Star'da Mavi takımdan Berna adaya veda etti. Survivor'un yeni bölüm tanıtımında Acil Durum Konseyi'nin toplandığı görülürken, Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurdu. Peki, Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma kim geçti geçecek?
25.04.2024 Magazin
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde 2 kadını bıçaklayan kadın, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
18.04.2024 Adana
Alanyaspor - Galatasaray maçında gol yağmuru! Aslan liderliği geri aldı
Alanyaspor - Galatasaray maçında gol yağmuru! Aslan liderliği geri aldı Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Zirve yarışında ezeli rakibi Fenerbahçe ile amansız bir yarışa giren Sarı Kırmızılılar, Alanyaspor deplasmanında Barış Alper (2) Ziyech ve Icardi'nin golleriyle 4-0 kazandı.
15.04.2024 Alanyaspor
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı! Ağır yaralandı
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı! Ağır yaralandı Adana’nın Kozan ilçesinde otomobil sürücüsü yol artasından giden bisiklete çarpmama için yol kenarındaki yayaya çarparak ağır yaraladı
15.04.2024 Adana
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı Adana’nın Kozan ilçesinde otomobil sürücüsü yol artasından giden bisiklete çarpmama için yol kenarındaki yayaya çarparak ağır yaraladı. Olay anı ise saniye saniye görüntülendi.
20.04.2024 Adana
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Erken tanı sayesinde kurtuldu! Tedavinin altını çizdi
Erken tanı sayesinde kurtuldu! Tedavinin altını çizdi İzmir'de yaşayan aşçı Mehmet Furkan Lastikçi, 4 yıl önce çift görme, dengesizlik, bulantı, kusma, konuşma bozukluğu gibi bulguların ardından Multipl Skleroz (MS) tanısı koyuldu. Tedavilerini aksatmayan Lastikçi, "Hastalık beynime zarar vermediği için bir sıkıntım kalmadı" dedi.
10.04.2024 Gündem
Bayram tatilinde kaza! Bariyerlere çarpan otomobil devrildi
Bayram tatilinde kaza! Bariyerlere çarpan otomobil devrildi Bolu'da Anadolu Otoyolu’nun Dağkent mevkisinde bariyerlere çarpan otomobil devrildi. Kazada araç sürücüsü ile yanındaki oğlu yaralandı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
8.04.2024 Gündem
Süper Kupa'da Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 11'leri belli oldu
Süper Kupa'da Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 11'leri belli oldu 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe, bu akşam 2023 Süper Kupa müsabakasında karşı karşıya gelecek. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda saat 21.30'da başlayacak karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak. Müsabakada Koray Gençerler VAR, Zorbay Küçük, Esat Sancaktar ve Serkan Tokat da AVAR olarak görev yapacak.
7.04.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Furkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki furkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.