Fomo

Fomo

Son dakika fomo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fomo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fomo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fomo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fomo gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 fomo haberi bulunmuştur. Tüm fomo haberleri aşağıda listelenmiştir.
FOMO sendromuyla baş etmek teknolojiden uzaklaşmakla mümkün
FOMO sendromuyla baş etmek teknolojiden uzaklaşmakla mümkün Uzman Psikolog Merve Ilıcan, güncel bilgilerden haberdar olmama korkusu olarak bilinen FOMO sendromuna ilişkin, "Araştırmalara göre FOMO ile bağımlılık kriterleri uyuşmakta. Teknolojinin hayatın merkezinden uzaklaştırılması, internet ve cep telefonu ile geçirilen vaktin kademeli olarak azaltılması FOMO sendromuyla baş etmek için oldukça önemli" dedi.
18.08.2021 Sağlık
Nomofobi nedir? Nomofobi olduğunuzu nasıl anlarsınız?
Nomofobi nedir? Nomofobi olduğunuzu nasıl anlarsınız? Teknoloji çağının yaşandığı bu dönem yeni hastalıkları yaşanmasına da neden oluyor. Türkiye’de teknoloji bağımlılığının dünya ortalamasının üstünde olduğu düşünüldüğünde, siz de bir nomofobi hastası olabilirsiniz. Peki Nomofobi nedir? Nomofobi olduğumuz nasıl anlaşılır?
8.11.2019 Sağlık
Nomofobi ve fomo olabilirsiniz! Cumhurbaşkanlığı uyardı...
Nomofobi ve fomo olabilirsiniz! Cumhurbaşkanlığı uyardı... Sosyal medya hesaplarınızdan kopamıyor, arkadaşlarınızdan sürekli haberdar olmak istiyorsanız nomofobi ve fomo olabilirsiniz. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, teknoloji bağımlılığının bir ileri safhası için uyarı yayınladı.
6.11.2019 Gündem
'FOMO'ya yakalanan kişinin tedavi edilmesi gerekiyor
'FOMO'ya yakalanan kişinin tedavi edilmesi gerekiyor UZMAN Psikolog Melisa Paker, sosyal medyadaki gelişmeleri kaçırma korkusunun (FOMO) daha çok 18-25 yaş arasında görüldüğüne dikkat çekerek, "Bu yüzden kişi vaktini fazlasıyla internette ve sosyal medyada geçiriyorsa, bu durum onun duygu durumunu negatif oranda etkiliyorsa, özgüven problemine ve çevresindeki insanlarla iletişimini, ilişkisini negatif anlamda etkiliyorsa kişinin tedavi edilmesi gerekiyor" dedi.
11.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Yeni sanal sorun: Fomo
Yeni sanal sorun: Fomo Psikiyatrist Yrd.Doç.Dr. Rıdvan Üney, yeni sanal sorun olan fomo hakkında uyarılarda bulundu.
16.05.2018 Sağlık
Fazla teknoloji sağlığınızı bozuyor
Fazla teknoloji sağlığınızı bozuyor Akıllı telefonlar ve bilgisayarlar en çok vakit ayırdığımız cihazlar arasında. Peki teknoloji ile bu kadar iç içe olmak sağlımız için bir risk mi?
13.04.2018 Arşiv
Teknoloji 'e-hastalıkları' doğurdu!
Teknoloji 'e-hastalıkları' doğurdu! Ruh Sağlığı Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ömer Akgül, çeşitli "e-hastalık"ların ortaya çıktığını söyledi.
2.03.2017 Sağlık
DİKKAT! Siz de FOMO hastası olabilirsiniz
DİKKAT! Siz de FOMO hastası olabilirsiniz “Gelişmeleri kaçırma korkusu” olarak tanımlanan FOMO’nun Twitter, Facebook ve Instagram kullanıcıları arasında yaygınlaştığı belirten uzmanlar FOMO'nun uyuşturucu kadar tehlikeli olduğunu belirtiyor.
30.01.2015 Bilim ve Teknoloji
Sizde de FOMO hastalığı olabilir
Sizde de FOMO hastalığı olabilir “Gelişmeleri kaçırma korkusu” olarak tanımlanan FOMO’nun Twitter, Facebook ve Instagram kullanıcıları arasında yaygınlaştığı belirten uzmanlar FOMO'nun uyuşturucu kadar tehlikeli olduğunu belirtiyor.
30.01.2015 Sağlık
Dikkat, FOMO olabilirsiniz!
Dikkat, FOMO olabilirsiniz! “Gelişmeleri kaçırma korkusu” olarak tanımlanan FOMO’nun twitter, facebook ve instagram kullanıcıları arasında yaygınlaştığı belirten uzmanlar: FOMO uyuşturucu kadar tehlikeli.
29.09.2021 Gündem
Beyinde iz bırakıyor
Beyinde iz bırakıyor Bilim insanları, Facebook'ta sıkça yapılan davranışların beyinde tespit edilebilen izler oluşturduğunu belirledi...
28.01.2015 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medyanın yan etkisi 'FOMO'
Sosyal medyanın yan etkisi 'FOMO' "Gelişmeleri kaçırma korkusu" olarak tanımlanan FOMO'nun sosyal medyaya bağlı olarak giderek yaygınlaştığı bildirildi...
27.01.2015 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Fomo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fomo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.