Floransa

Floransa

Son dakika floransa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan floransa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını floransa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Floransa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan floransa gelişmeleri de dahil olmak üzere 348 floransa haberi bulunmuştur. Tüm floransa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'de günün şampiyon tercihleri
Misli'de günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
3.04.2024 İddaa
Filenin Sultanları tarih yazdı! Avrupa Şampiyonası'nda finaldeyiz
Filenin Sultanları tarih yazdı! Avrupa Şampiyonası'nda finaldeyiz A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası yarı final karşılaşmasında İtalya'yı 3-2 mağlup ederek adını finale yazdırdı.
1.09.2023 Voleybol
Brunelleschi Eserleri Nelerdir? Brunelleschi Eserleri'nin Özellikleri
Brunelleschi Eserleri Nelerdir? Brunelleschi Eserleri'nin Özellikleri İtalyan olarak bilinen Filippo Brunelleschi oldukça donanımlı bir sanatçıdır. Yaptığı meslekler arasında mimar, heykeltraş ve kuyumcu gibi mesleklerin olduğu görülmektedir. Tabi asıl işi mimarlıktır. Ancak mimarlık yapmaya hayatının ilk yıllarından henüz karar vermemişti. Önce kuyumculuk ve heykeltraşlık yapmıştır. İtalyan mimarisi için kilit isimlerden birisi olmuştur.
19.08.2023 Gündem
İtalya’da sıcak hava nedeniyle kırmızı alarm
İtalya’da sıcak hava nedeniyle kırmızı alarm  İtalya Sağlık Bakanlığı, aşırı sıcaklar nedeniyle 16 kentte üçüncü seviye uyarı yayınladı. Başkent Roma başta olmak üzere ülkenin merkezi ve güneyindeki kentler için “Sıcak hava dalgası. Art arda 3 veya daha fazla gün boyunca devam eden yüksek riskli koşullar” uyarısı verildi.
16.07.2023 Dünya
Bir Matteo Messina Denaro vakası daha! 'Çok tehlikeli' mafya babası yakalandı, yeni mesleği şoke etti
Bir Matteo Messina Denaro vakası daha! 'Çok tehlikeli' mafya babası yakalandı, yeni mesleği şoke etti Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalanmıştı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ifşa olmuştu. Öte yandan Uluslararası polis gücü Interpol, 16 yıldır aranan mafya tipi suç örgütü Ndrangheta’nın üyesi Edgardo Greco’yu (63) gözaltına aldıklarını duyurdu. Çok tehlikeli olduğu belirtilen Greco'nun yıllarca nasıl saklandığı ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
3.02.2023 Yaşam
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Gizli sığınakta gerçek ortaya çıktı
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Gizli sığınakta gerçek ortaya çıktı Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalandı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ortaya çıktı. Öte yandan Denaro’nun gizli sığınak gerçeği gün yüzüne çıkardı. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro'nun 30 yıl boyunca nasıl saklandığı ortaya çıktı! İşte evinden çıkan eşyalar
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro'nun 30 yıl boyunca nasıl saklandığı ortaya çıktı! İşte evinden çıkan eşyalar Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalandı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ortaya çıktı. Öte yandan Denaro’nun evinden bulunan eşyalar şoke etti. İşte haberin detayları...
21.01.2023 Dünya
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Kendi mi yakalanmak istedi
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Kendi mi yakalanmak istedi Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalandı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Peki Denaro'nun kaçış sırrı neydi?
18.01.2023 Dünya
30 yıldır aranan mafya babasının evinden lüks kıyafet ve parfümler çıktı
30 yıldır aranan mafya babasının evinden lüks kıyafet ve parfümler çıktı İtalya’da dün yakalanan ve ülkenin en çok aranan mafya lideri Matteo Messina Denaro’nun saklandıüı evde yapılan aramada silah bulunamazken çok sayıda lüks parfüm ve tasarım kıyafetler bulundu.
17.01.2023 Gündem
İtalya’nın en çok aranan mafya lideri 30 yıl sonra yakalandı
İtalya’nın en çok aranan mafya lideri 30 yıl sonra yakalandı İtalya’da 30 yıldır kaçak konumda bulunan ve ülkenin en çok aranan mafya lideri Matteo Messina Denaro, Sicilya’da yakalandı.
16.01.2023 Gündem
İtalya’nın en çok aranan mafya lideri 30 yıl sonra yakalandı
İtalya’nın en çok aranan mafya lideri 30 yıl sonra yakalandı İtalya’da 30 yıldır kaçak konumda bulunan ve ülkenin en çok aranan mafya lideri Matteo Messina Denaro, Sicilya’da yakalandı.
16.01.2023 Dünya
F.Bahçe, Başakşehir, Sivasspor gruptan çıktı Trabzonspor son maça bıraktı! İşte sıralamadaki son durumumuz
F.Bahçe, Başakşehir, Sivasspor gruptan çıktı Trabzonspor son maça bıraktı! İşte sıralamadaki son durumumuz Dün akşam 3-0 geriye düşmesine rağmen Rennes karşısında muhteşem bir geri dönüş yapan Fenerbahçe'nin yanı sıra Başakşehir ve Sivasspor'un gruptan çıkması sıralamadaki yerimizi bir basamak yükseltti.
28.10.2022 UEFA Avrupa Ligi
Hayvanları Koruma Günü mesajları 2022 ve sözleri! Dünya Hayvanları Koruma günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı?
Hayvanları Koruma Günü mesajları 2022 ve sözleri! Dünya Hayvanları Koruma günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı? 4 Ekim dostlarımızın günü olarak tüm dünyada kutlanıyor. Dünyayı diğer canlılarla da paylaştığımızı anlamak, onların yaşam hakkına saygı göstermek, müdahale etmeme konusunda farkındalık kazandırmak için her yıl 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü olarak kutlanıyor. Biz de hayvanları koruma gününe özel Hayvanları Koruma Günü mesajları ve sözleri derledik. Peki, Dünya Hayvanları Koruma günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı? İşte 4 Ekim Dünya Havyan Hakları Günü mesajları ve sözleri…
4.10.2022 Gündem
Torreira iddiası ortalığı yıktı: Hocasıyla bağları koptu artık yollarını ayırması gerekiyor...
Torreira iddiası ortalığı yıktı: Hocasıyla bağları koptu artık yollarını ayırması gerekiyor... Yaz ayı transfer sezonunda Galatasaray'ın 6 milyon euro ödeyerek Arsenal'den transfer ettiği Lucas Torreira hakkında yapılan açıklama bir anda ortalığı karıştırdı. Oyuncuyu yakından tanıyan Roberto Druda'nın 'Hocasıyla bağları kopmuştu, artık ayrılması gerekiyordu' sözleri bomba etkisi yaratırken, Torreira için 'Floransa'da 4-5 yıl kalacağını düşünmüştüm' ifadeleri ise Galatasaray camiasında ilgi uyandırdı.
25.09.2022 Galatasaray
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu...
Ünlü İtalyan doktor Paolo Macchiarini herkesi aldatmış! Ordulu Yeşim de bu skandalın kurbanı olmuştu... Bilim dünyasında çığır açan, adeta mucizeler gerçekleştiren benzersiz yeteneklere sahip bir cerrah... Kırlaşmış saçları, kocaman gülümsemesi, beyaz önlüğü ve yakışıklı yüzüyle fotoğrafı bile güven veriyor. Daha doğrusu güven veriyor-du. Ta ki herkesi kandırmayı başarmış bir dolandırıcı olduğu anlaşılana kadar... "Nasıl yani?" dediğinizi duyar gibiyiz. En baştan başlayalım!
13.07.2022 Dünya
Elon Musk’ın oğlu cinsiyet değiştiriyor! 'Babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum'
Elon Musk’ın oğlu cinsiyet değiştiriyor! 'Babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum' Teknoloji dünyasının dahi çocuğu ve dünyanın en zengin adamı Elon Musk'ın oğlu, cinsiyetini ve adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu ve "Biyolojik babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum" dedi.
21.06.2022 Dünya
Hemşireler Günü mesajları ve 12 Mayıs Hemşireler Günü sözleri! Sevgiliye, anneye, arkadaşa, anlamlı, güzel resimli Dünya Hemşireler Günü mesajları!
Hemşireler Günü mesajları ve 12 Mayıs Hemşireler Günü sözleri! Sevgiliye, anneye, arkadaşa, anlamlı, güzel resimli Dünya Hemşireler Günü mesajları! 12 Mayıs dünya hemşireler günü mesajları ve 12 Mayıs hemşireler günü sözleri için yapılan aramalar arttı. Sağlık çalışanlarının önemini özellikle de koronavirüs sürecinde daha iyi hissetiğimiz günleri geride bırakırken onların özel günlerini kutlamak daha da elzem bir hal aldı. Tüm sağlık çalışanları gibi hemşirelerimiz de salgın sürecinde çok yoğun emek sarf etti. Biz de bu özel günlerinde hemşireler gününü kutlamak isteyenler için “Dünya Hemşireler Günü kutlama mesajları” derledik. İşte Sevgiliye, anneye, arkadaşa, anlamlı, güzel resimli hemşireler günü mesajları…
12.05.2022 Gündem
Balkan Naci İslimyeli öldü mü, neden öldü, hastalığı ne? Balkan Naci İslimyeli kimdir, hayatı ve eserleri!
Balkan Naci İslimyeli öldü mü, neden öldü, hastalığı ne? Balkan Naci İslimyeli kimdir, hayatı ve eserleri! Ressam, öğretim üyesi, sanat yönetmeni Balkan Naci İslimyeli, 75 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi, sanatçının kardeşi Oya İslimyeli Ulutin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Peki, Balkan Naci İslimyeli neden öldü? Balkan Naci İslimyeli kimdir, hastalığı neydi? Balkan Naci İslimyeli’nin hayatı ve eserleri…
15.04.2022 Televizyon
F harfi ile başlayan şehir isimleri neler?
F harfi ile başlayan şehir isimleri neler? İsim- şehir oyunu eskiden beri bilinen ve sıklıkla oynanan oyunlardan biri. Bu oyun harflerle ilgili isim, şehir eşya ve daha pek çok bilgiye sahip olmayı gerektiriyor. Bazen bu oyunda harflerle ilgili bir şeyleri bulmak oldukça zor. Bunlardan biri de F harfi ile başlayan şehir isimleri. Peki, F harfi ile başlayan şehir isimleri neler?
18.02.2022 Gündem
Ev fiyatlarına rekor zam! Bir yılda yüzde 26 arttı, İstanbul, Ankara, İzmir...
Ev fiyatlarına rekor zam! Bir yılda yüzde 26 arttı, İstanbul, Ankara, İzmir... Ev sahibi olan ve ev almayı planlayan milyonları ilgilendiren gelişme! Resmen açıklandı, son bir yılda ev fiyatları rekor kırdı. İstanbul, Ankara, İzmir... İller tek tek açıklandı, yüzde 26’dan fazla artış yaşandı. Dünyada son bir yılda konut fiyatlarının en çok arttığı ilk 10 şehirden üçü Türkiye’de. 2020 ile 2021'in ikinci çeyrekleri arasında 55 ülke ve 150 şehri kapsayan araştırmada İzmir, İstanbul ve Ankara ilk 10’da yer aldı.
18.02.2022 Ekonomi
Osmanlı padişahlarının resmedildiği 6 tablo, açık arttırmaya çıkartıldı
Osmanlı padişahlarının resmedildiği 6 tablo, açık arttırmaya çıkartıldı Müzayede evi Sotheby’s, aralarında Osmanlı padişahları ve Timur İmparatorluğu’nun kurucusu Timur’un bulunduğu 17. yüzyıl porteleri açık arttırmaya çıkartıldı. Müzayede evi, 20 Ocak’ta satılacak portrelerin Giovio Serisi’ndeki tablolara dayanarak yapıldığını belirtti.
13.01.2022 Dünya
Canlı yayında spor muhabiri Greta Beccaglia'yı taciz edene jet hızında ceza!
Canlı yayında spor muhabiri Greta Beccaglia'yı taciz edene jet hızında ceza! Geçen cumartesi günü İtalya'da Empoli-Fiorentina maçı sonrasında stadyum çıkışında canlı yayın yapan muhabir Greta Beccaglia, taraftarların fiziksel ve sözlü tacizine uğramıştı. Spor muhabiri Greta Beccaglia'ya canlı yayın sırasında cinsel tacizde bulunan futbol taraftarı 3 yıl boyunca stadyumdan men edildi. Hakkında cinsel saldırı soruşturması açılan saldırgan, suçlu bulunursa 12 yıla kadar hapis cezası da alabilir.
1.12.2021 Dünya
Kovid-19'un erkek üreme sistemi üzerindeki etkileri
Kovid-19'un erkek üreme sistemi üzerindeki etkileri Doç. Dr. Bakırcıoğlu, farklı ülkelerde Kovid-19'un erkek üreme sistemi üzerindeki etkilerinin araştırıldığını belirterek, virüsün erkekleri daha çok etkilediği ve daha ağır seyretmesine neden olduğunun düşünüldüğünü bildirdi.
3.05.2021 Sağlık
Kanuni Sultan Süleyman'ın portresi rekor fiyata satıldı
Kanuni Sultan Süleyman'ın portresi rekor fiyata satıldı İngiltere'de müzayede evi Sotheby's'in yaptığı açık artırmada 16. yüzyıla ait, Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman'ın portresi, 350 bin sterline (4 milyon TL) satıldı.
31.03.2021 Gündem
Maurizio Sarri Fiorentina'da
Maurizio Sarri Fiorentina'da Juventus, Chelsa, Napoli gibi dev kulüpleri çalıştıran tecrübeli teknik adam Maurizio Sarri Fiorentina ile masaya oturdu.
26.03.2021 İtalya

Benzer Haber Etiketleri

Floransa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki floransa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.