Falcao

Falcao

Son dakika falcao haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan falcao ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını falcao haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Falcao

haberleri sayfasında son dakika yaşanan falcao gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.224 falcao haberi bulunmuştur. Tüm falcao haberleri aşağıda listelenmiştir.
Falcao'dan sonra Galatasaray'a bir Kolombiyalı golcü daha
Falcao'dan sonra Galatasaray'a bir Kolombiyalı golcü daha Mostafa Mohamed'i Nantes'a gönderen, İcardi için PSG'le henüz anlaşmaya varamayan Galatasaray'ın forvet mesaisi sürüyor. Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Kolombiyalı santrafor için Sarı Kırmızılı yönetimin atağa geçtiği belirtilirken, Atalanta'nın oyuncusu için 5 milyon euro bonservis talebinde bulunduğu bildirildi.
15.06.2023 Galatasaray
Dönemin yöneticilerine 'Falcao'yu değil bu çocuğu alın' demişlerdi! 4 yıl sonra Galatasaray'a geliyor
Dönemin yöneticilerine 'Falcao'yu değil bu çocuğu alın' demişlerdi! 4 yıl sonra Galatasaray'a geliyor Önümüzdeki sezon forvet hattında sıkıntı yaşamak istemeyen ve önce Gomis'in yerini doldurmak için harekete geçen Galatasaray Kolombiyalı yıldızla görüşmelere başladı. 2019'da Falcao'yla birlikte dönemin başkanı Mustafa Cengiz'in gündemine gelmesine rağmen transferi gerçekleşmeyen futbolcunun 4 yıl sonra Sarı Kırmızılı formayı giyeceği öğrenilirken, Okan Buruk'un da 26 yaşındaki golcüye sıcak baktığı bildirildi.
29.05.2023 Galatasaray
Mauro Icardi damga vurdu! Galatasaray'da Radamel Falcao'dan sonra bir ilk
Mauro Icardi damga vurdu! Galatasaray'da Radamel Falcao'dan sonra bir ilk Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, Kayserispor'u konuk etti. Heyecan dolu karşılaşma gol yağmuruna sahne oldu. Sarı-kırmızılıların Arjantinli santrforu Mauro Icardi ilk yarıda gösterdiği performansla gecenin kahramanı oldu.
15.04.2023 Galatasaray
Kapı kapı gezdirilen dünyaca ünlü 10 numarayı teklif ettiler! Gelirse ya Falcao olur ya Mesut Özil
Kapı kapı gezdirilen dünyaca ünlü 10 numarayı teklif ettiler! Gelirse ya Falcao olur ya Mesut Özil Kariyerinde Malaga, Real Madrid ve Sevilla gibi kulüplerde forma giymesine rağmen Alman ekibi Union Berlin'in kapısından dönen dünyaca ünlü İspanyol oyuncuyu Galatasaray ve Fenerbahçe'ye teklif ettiler. 2013'te 30 milyon euro'ya transfer gerçekleştiren 30 yaşındaki orta sahanın ezeli rakiplerden birine imza atması halinde ikinci Falcao ya da Mesut Özil vakası olmasından korkuluyor.
26.03.2023 Galatasaray
Real Madrid depremzedeler için 20 bin giyecek malzemesi gönderdi yardım maçı için harekete geçti
Real Madrid depremzedeler için 20 bin giyecek malzemesi gönderdi yardım maçı için harekete geçti Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından futbol dünyası destek faaliyetlerini sürdürürken, İspanyol devi Real Madrid de yaşananlara kayıtsız kalmadı. Madrid ekibi yeni bir projeyle depremzedelere destek olmaya hazırlanıyor.
15.02.2023 İspanya
Galatasaray'dan son dakika transferi! Falcao hiç düşünme dedi Dursun Özbek işi bitirdi
Galatasaray'dan son dakika transferi! Falcao hiç düşünme dedi Dursun Özbek işi bitirdi Galatasaray transfer haberleri... Abdülkerim Bardakcı ve Victor Nelsson'a alternatif bir isim arayan Galatasaray Mathias Ross'un yerini doldurmak üzere. TalkSPORT'ta yer alan habere göre; Sarı Kırmızılı kulüp Falcao gibi Kolombiyalı stoperle görüşmelere başlarken, Sportif AŞ yöneticilerinin önümüzdeki günlerde İngiltere'ye çıkarma yapacakları bildirildi.
6.01.2023 Galatasaray
Erden Timur kimdir, serveti ne, kaç yaşında? Erden Timur ne açıklama yaptı?
Erden Timur kimdir, serveti ne, kaç yaşında? Erden Timur ne açıklama yaptı? Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur Nef Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda gündeme dair düzenlenen basın toplantısı yaptı. Peki, Erden Timur kimdir, ne açıklama yaptı?
20.10.2022 Şampiy10
'Yeni Falcao' bulundu! Bir sezonda 18 sarı 5 kırmızı kart gören forvet bedavaya geliyor
'Yeni Falcao' bulundu! Bir sezonda 18 sarı 5 kırmızı kart gören forvet bedavaya geliyor Seferovic'ten beklenen verimi alamayan, İcardi'yi 1 yıllığına kiralayan ve sezon sonunda Gomis'le yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray yeni forvetini buldu. Daha önce sarı kırmızılı kulübün transfer listesinde bulunmasına rağmen yüksek maliyeti sebebiyle alınamayan Kolombiyalı yıldızın Erden Timur'la görüştüğü ortaya çıkarken, 8 ay sonra Ada ekibiyle kontratı sona erecek olan futbolcunun bedavaya geleceği bildirildi.
11.10.2022 Galatasaray
Seferovic'in kontratı ortaya çıktı taraftar çıldırdı! 2.Falcao vakası! 'Paralara havaya uçacak'
Seferovic'in kontratı ortaya çıktı taraftar çıldırdı! 2.Falcao vakası! 'Paralara havaya uçacak' Mostafa Mohamed, Diagne ve Halil Dervişoğlu gibi forvetleri takımdan gönderip hücum hattını baştan sona değiştiren Galatasaray'da Seferovic'in sergilediği performans camiada hayal kırıklığı yarattı. 4 maçta '0' çeken Boşnak futbolcunun ağır görüntüsü dikkatlerden kaçmazken, 30 yaşındaki oyuncuya yapılan sözleşme ise taraftarlara panik yaptırdı. İşte Haris Seferovic'e yapılan o kontrat...
30.08.2022 Galatasaray
Atacağı gol sayısını açıkladı! "Eğer iki yıldız yardım eder ve sakatlık problemi yaşamazsa..."
Atacağı gol sayısını açıkladı! "Eğer iki yıldız yardım eder ve sakatlık problemi yaşamazsa..." Hazırlık maçlarında gösterdiği başarılı performansla Galatasaray camiasından tam not alan ve şimdilik ezeli rakiplerine korku veren Seferovic hakkında çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Falcao gibi sakatlık sorunları yaşamaması halinde çift haneli rakamları yakalayacağına inanılan tecrübeli futbolcu için Kerem - Yunus detayı göze çarparken, oyuncunun tecrübesi ise ayrı bir avantaj olarak ele alındı.
3.08.2022 Galatasaray
Hagi'den sonra G.Saray'a gelecek en iyi 10 numara! Erden Timur yılın bombasını patlatıyor
Hagi'den sonra G.Saray'a gelecek en iyi 10 numara! Erden Timur yılın bombasını patlatıyor Geride bıraktığımız sezonda 6-8 ve 10 numaralı bölgelerde büyük sıkıntı yaşayan ve Dursun Özbek yönetimiyle bu problemleri çözmek için kolları sıvayan Erden Timur'un yılın transferine imza atmak için gün saydığı öğrenildi. Radamel Falcao'nun da işin içinde olduğu transferde 30 yaşındaki süper yıldızın maaşında indirim yapması halinde imzaların atılacağı belirtildi.
19.06.2022 Galatasaray
Menajeri resmen açıkladı! 'Yeni Falcao' Fenerbahçe'ye geliyor! 26 maçta 14 gol 6 asist
Menajeri resmen açıkladı! 'Yeni Falcao' Fenerbahçe'ye geliyor! 26 maçta 14 gol 6 asist Golcü arayışlarına devam eden ve Enner Valencia, Berisha gibi isimlerle yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin Kolombiya'nın 'Yeni Falcao'su'yla' ilgilendiği ortaya çıktı. 25 yaşındaki forvetin menajerinin yaptığı açıklamaya göre; 26 maçta 14 gol 6 asist yapan santraforun Zenit, Olympiakos ve River Plate'in transfer listesinde olduğu anlaşıldı.
12.06.2022 Fenerbahçe
Müzmin sakat Falcao'dan bir imza daha
Müzmin sakat Falcao'dan bir imza daha Galatasaray'dan La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano'ya transfer olan Radamel Falcao kulübüyle olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatıyor.
27.04.2022 İspanya
Abdürrahim Albayrak'ın yüzünden G.Saray'ın iki yıldızı takımdan ayrılıyor!
Abdürrahim Albayrak'ın yüzünden G.Saray'ın iki yıldızı takımdan ayrılıyor! 600 milyon TL'lik borcu kapatmak ve Falcao - Mostafa Mohamed'in bonservis bedellerini karşılamak için kaynak arayışlarına koyulan Galatasaray'da iki yıldızdan tam 40 milyon euro bonservis bedeli bekleniyor... İşte Galatasaray'daki sıcak transfer gelişmesi...
18.04.2022 Galatasaray
Fırtına gibi başladı sakat bitirdi!
Fırtına gibi başladı sakat bitirdi! Galatasaray'dan İspanyol takımı Rayo Vallecano'ya transfer olan Radamel Falcao yine pişmanlık yarattı.
23.03.2022 İspanya
Tarihi Galatasaray-Barcelona maçı öncesi çok çarpıcı sözler: Bardağı taşıran son damla... Fatih Terim, Burak Elmas, Torrent, Campos, Falcao...
Tarihi Galatasaray-Barcelona maçı öncesi çok çarpıcı sözler: Bardağı taşıran son damla... Fatih Terim, Burak Elmas, Torrent, Campos, Falcao... UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ile Barcelona'nın kozlarını paylaşacağı dev maç için geri sayım devam ederken sarı-kırmızılıların bu sezonki durumu ve genel görüntüsü, İngiliz basınında gündem oldu. Ayrıca Türk futblunun ekonomik durumu ve son yıllarda yaşananlarla ilgili de detaylı bir analiz yapıldı.
17.03.2022 Galatasaray
Galatasaray'da skandal! Omar Elabdallaoui oynadıkça menajerine...
Galatasaray'da skandal! Omar Elabdallaoui oynadıkça menajerine... Süper Lig'de zor günler geçiren Galatasaray Kulübü'nde geçtiğimiz günlerde Başkan Burak Elmas'ın düzenlediği toplantı büyük ses getirmişti. Başkan Elmas, Falcao ve Sekidika'nın sarı-kırmızılı kulübe olan maliyetlerini açıklamıştı. Başkan Elmas'ın açıklamalarının ardından Omar Elabdallaoui’nin sözleşmesinde yer alan maddede şaşkınlık yarattı.
3.03.2022 Galatasaray
Galatasaray'da James Rodriguez sesleri! Transferde tek sorun...
Galatasaray'da James Rodriguez sesleri! Transferde tek sorun... İspanyol basınında yer alan haberlere göre Galatasaray James Rodriguez'le 7.Kolombiyalı futbolcu transferini yapmak üzere.
26.02.2022 Galatasaray
Menajerlere ödenen ücreti açıkladı! Akıllara durgunluk veren rakam
Menajerlere ödenen ücreti açıkladı! Akıllara durgunluk veren rakam Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, son yıllarda sarı kırmızılı takımın menajerlere ödediği ücreti açıkladı.
23.02.2022 Galatasaray
Falcao'nun Gedson Fernandes hamlesi olay yarattı!
Falcao'nun Gedson Fernandes hamlesi olay yarattı! Beşiktaş'a transfer olan Gedson Fernandes'i sosyal medya hesabından çıkaran Falcao'nun bu hamlesi, sarı kırmızılı taraftarları bir hayli memnun etti.
2.02.2022 Galatasaray
AS Gazetesi İsmail Kartal'ın istediği golcüyü yazdı! Ali Koç'tan 7 milyon sterlin!
AS Gazetesi İsmail Kartal'ın istediği golcüyü yazdı! Ali Koç'tan 7 milyon sterlin! Falcao'ya imza attırmadan önce menajerler aracılığıyla 'Kolombiyalı yıldız sakat size 25 yaşındaki golcüyü verelim' teklifiyle karşı karşıya kalan, fakat Abdürrahim Albayrak'ın Falcao'da ısrar etmesi sebebiyle transferi yatan yıldız futbolcu için bu sefer Fenerbahçe devreye girdi.
1.02.2022 Galatasaray
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
28.01.2022 İddaa
Fatih Terim ne dediyse Burak Elmas onu yaptı! Büyük pişmanlık 'Keşke göndermeseydim...'
Fatih Terim ne dediyse Burak Elmas onu yaptı! Büyük pişmanlık 'Keşke göndermeseydim...' Sezon başında Fatih Terim'in sunduğu rapora göre hareket eden Burak Elmas; Falcao, Emre Akbaba, Yunus Akgün, Donk, Okan Kocuk gibi oyuncuları Galatasaray'dan göndermişti. Şu anda gittikleri takımlarda şov yapan 5 futbolcu yönetime büyük pişmanlık yaşattı.
21.01.2022 Galatasaray
Radamel Falcao'dan Mustafa Cengiz paylaşımı! 'Ailesine...'
Radamel Falcao'dan Mustafa Cengiz paylaşımı! 'Ailesine...' Galatasaray'dan La Liga ekibi Rayo Vallecano'ya transfer olan Radamel Falcao, dün vefat eden Mustafa Cengiz için sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu.
29.11.2021 Galatasaray
3 hafta sahalardan uzak kalacaktı! Vallecano'dan Falcao kararı
3 hafta sahalardan uzak kalacaktı! Vallecano'dan Falcao kararı Rayo Vallecano'da resmen şov yapan Radamel Falcao 1 yıl daha La Liga'da top koşturacak.
10.11.2021 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

Falcao ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki falcao haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.