Formula 1 Türkiye GP ne zaman? F1 Türkiye Grand Prix bilet fiyatları ne kadar? Formula 1 Türkiye Grand Prix tarihi güncellendi!
Formula 1 Türkiye GP ne zaman? F1 Türkiye Grand Prix bilet fiyatları ne kadar? Formula 1 Türkiye Grand Prix tarihi güncellendi! Formula 1 Türkiye GP yarışları ne zaman? Formula 1, Türkiye Grand Prix tarihi son dakika değiştirildi. 1 - 2 - 3 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan Formula 1TM Turkish Grand Prix 2021 tarihi değiştirildi. Intercity İstanbul Park’ta yapılması planlanan etkinlik takvimdeki Japonya yarışının iptal edilmesi sebebiyle güncellendi.
28.08.2021 Gündem
F1 Türkiye Grand Prix biletleri ne zaman satışa çıkacak ne kadar?
F1 Türkiye Grand Prix biletleri ne zaman satışa çıkacak ne kadar? Formula 1 Türkiye Grand Prix bilet fiyatları ne kadar, ne zaman satışa çıkacak? F1 takvimine Türkiye’nin girmesiyle Grand Prix biletleri hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Biletler, farklı kategorilerde ve geniş bir fiyat aralığında satışa sunulacak. Peki F1 türkiye grand prix biletleri ne zaman satışa çıkacak? Formula 1 Türkiye Grand Prix’i bilet fiyatları ne kadar, belli oldu mu?
9.07.2021 Gündem