En Düşük Öğretmen Maaşı

En Düşük Öğretmen Maaşı

Son dakika En düşük öğretmen maaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan En düşük öğretmen maaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını En düşük öğretmen maaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En Düşük Öğretmen Maaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en düşük öğretmen maaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 en düşük öğretmen maaşı haberi bulunmuştur. Tüm en düşük öğretmen maaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 öğretmen maaşı (kademeye göre) || Yeni göreve başlayan öğretmen ocakta ne kadar maaş alacak? Öğretmen toplu sözleşme zam oranları yüzde kaç?
2024 öğretmen maaşı (kademeye göre) || Yeni göreve başlayan öğretmen ocakta ne kadar maaş alacak? Öğretmen toplu sözleşme zam oranları yüzde kaç? Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi’nde 2024 yılı için yüzde 15+10, 2025 yılı için yüzde 6+5 zam kararı verdi. 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisinin 2024-2025 yılları için mali ve sosyal haklarının belirlendiği 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi sürecinde uzlaşmazlıkla sonuçlanan oransal zam ve genele ilişkin maddeler konusunda Kamu Görevlileri Hakem Kurulu kararını verdi. Peki, En düşük öğretmen maaşı ne kadar oldu 2024? Başöğretmen, sözleşmeli öğretmen, emekli öğretmen toplu sözleşme zammı ile ocakta ne kadar maaş olacak?
1.09.2023 Memur
Örümcek adam gibi hırsız! Eve girince büyük şok yaşadı
Örümcek adam gibi hırsız! Eve girince büyük şok yaşadı Cihangir’de sabaha karşı bir binaya gelen hırsız, adeta örümcek adam gibi 3. kata tırmandı. Eve girince daire sahibi ile karşı karşıya gelen hırsız, hemen kaçmayı başardı. Film sahnelerini aratmayan o anlar kameralara yansıdı.
4.07.2023 Yaşam
En düşük öğretmen maaşı ne kadar olacak? Öğretmen maaşı ne kadar, uzman öğretmen maaşına zam geldi mi, öğretmen maaşları ne kadar olacak? Öğretmen maaş zammı
En düşük öğretmen maaşı ne kadar olacak? Öğretmen maaşı ne kadar, uzman öğretmen maaşına zam geldi mi, öğretmen maaşları ne kadar olacak? Öğretmen maaş zammı Öğretmen maaş zammı ile en düşük öğretmen maaşı TÜİK tarafından açıklanacak Haziran ayı enflasyon rakamlarıyla birlikte sorgulanıyor. 2023 yılının ilk 6 aylık TEFE-TÜFE verilerine ilişkin enflasyon rakamları ile emekli ve memur zammı belli olacak. Enflasyona bağlı belirlenen memur zammıyla birlikte doktor, hemşire, imam, polis ve öğretmen maaşları artacak. Peki, Öğretmen maaşı ne kadar olacak, en düşük öğretmen maaşı ne oldu? Öğretmen maaşına zam geldi mi? İşte öğretmen maaşı 2023 Temmuz zammı…
4.07.2023 Memur
Açlıktan ölen Elif Nur hakkında yeni detaylar ortaya çıktı! Çatı arasında haftalarca sürmüş
Açlıktan ölen Elif Nur hakkında yeni detaylar ortaya çıktı! Çatı arasında haftalarca sürmüş Eskişehir'de, cezaevindeki Sibel-Gökhan Tiftik'in, kaldığı akraba evinde rahatsızlanıp, götürüldüğü hastanede öldü. Olay sonrası 6 yaşındaki Elif Nur'un halası Deniz Tiftik, amcası Sezer Tiftik ve babaannesi Cihangir Kurumlu hakkında, 'Çocuğu canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, devlet korumasına alınan diğer 2 kardeşe yönelik 'Eziyet' suçlamasıyla da 16'şar yıl hapis cezası istendi. Hazırlanan iddianamede korkunç detaylara yer verildi.
4.07.2023 Yaşam
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına dev zam! Zamlı memur ve emekli maaşları kuruşu kuruşuna hesaplandı
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına dev zam! Zamlı memur ve emekli maaşları kuruşu kuruşuna hesaplandı Memur aylıklarına ve emekli maaşlarına büyük zam geliyor. Milyonlarca emekli ve memur yeni maaşlarının kaç para olacaklarını merak ediyordu. Son gelen verilere göre yeni zamlı memur maaşları ve emekli aylıkları kuruşu kurşuna hesaplandı. En düşük memur maaşı 22 bin TL seviyesine yükselirken bu durumun kademeli olarak bütün memur maaşlarına yansıması bekleniyor. Peki zamlı hemşire maaşı, polis maaşı, öğretmen maaşı, doktor maaşı, başkomiser maaşı, savcı maaşı ne kadar olacak? İşte milyonlarca vatandaşın merak ettiği zamlı maaşlarla ilgili tüm detaylar...
23.05.2023 Memur
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına dev zam geliyor! Yeni memur maaşları tek tek hesaplandı
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına dev zam geliyor! Yeni memur maaşları tek tek hesaplandı Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına son dakika zam açıklaması geldi. Yeni zamlı emekli ve memur maaşları kuruşu kuruşuna hesaplandı. Öğretmen, polis, avukat, doktor ve imam maaşlarına yansıyan zam oranı verildi. Bunun yanında En düşük emekli maaşı 7.500 liraya yükseltilmişti. En düşük emekli maaşının artırılması ile oluşan beklenti ‘Temmuzda 7500 lira alan emekliye zam var mı?’ sorusunu gündeme getirirken zam formülleri de tek tek ortaya çıkmaya başladı. İşte emekli ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika tüm ayrıntılar...
18.05.2023 Memur
Öğretmen maaşları ne kadar oldu 2023? Yüzde 30'luk zamla öğretmenler ne kadar maaş alacak, en düşük öğretmen maaşı kaç TL oldu?
Öğretmen maaşları ne kadar oldu 2023? Yüzde 30'luk zamla öğretmenler ne kadar maaş alacak, en düşük öğretmen maaşı kaç TL oldu? Emekli ve memur zammı güncellendi. Ocak zammı yeniden revize edildi, yüzde 25 olarak açıklanan oran yüzde 30’a yükseltildi. Yeni yapılan ek zamla birlikte öğretmen maaşları araştırılmaya başlandı. Peki, Öğretmen maaşları ne kadar oldu 2023? Yeni ek zamla öğretmenler ne kadar maaş alacak, öğretmen maaş zammı yüzde kaç?
5.01.2023 Memur
Edebiyat Öğretmeni Maaşları 2003: En yüksek, en düşük edebiyat öğretmeni maaşı ne kadar? Edebiyat Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?
Edebiyat Öğretmeni Maaşları 2003: En yüksek, en düşük edebiyat öğretmeni maaşı ne kadar? Edebiyat Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor? Edebiyat öğretmenleri MEB bünyesinde çalışır. Liselerde görev yapan edebiyat öğretmenleri devlet öğretmenleri ve özel öğretmenler olarak farklılık gösterir. Bu farklılık da maaş oranlarında ve özlük haklarında kendini gösterir. Peki, En yüksek, en düşük edebiyat öğretmeni maaşı ne kadar? Edebiyat Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?
23.12.2022 Çalışma Hayatı
Türkçe Öğretmeni Maaşları 2023: En yüksek, en düşük Türkçe öğretmeni maaşı ne kadar? Türkçe Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?
Türkçe Öğretmeni Maaşları 2023: En yüksek, en düşük Türkçe öğretmeni maaşı ne kadar? Türkçe Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor? Yeni yılla birlikte asgari ücret, emekli maaşları ve memur maaşlarının zam oranı belli oluyor. Temmuz zamları sonrası, sözleşmeli öğretmenlerin maaşları 8.576 TL ile 9.200 TL arasında oldu. Memurların maaşlarına ocak ve temmuz aylarında olmak üzere yıl içerisinde iki kez zam yapılıyor. 
19.12.2022 Çalışan Hakları
Lise öğretmen maaşları 2023: En yüksek, en düşük lise öğretmen maaşı ne kadar? Lise öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?
Lise öğretmen maaşları 2023: En yüksek, en düşük lise öğretmen maaşı ne kadar? Lise öğretmenleri ne kadar maaş alıyor? Lise öğretmen ve öğretmen adayları yılın bitmesine az bir süre kala maaşların durumunu sorguluyor. Kadrolu ve sözleşmeliye göre öğretmen maaşları farklılık gösterdiği gibi derecelerine göre de öğretmenlerin maaşı değişiyor. Peki, En yüksek, en düşük lise öğretmen maaşı ne kadar? Lise öğretmenleri ne kadar maaş alıyor? İşte Lise öğretmen maaşları 2023…
9.12.2022 Memur
Yarbay maaşları 2023: En yüksek, en düşük yarbay maaşı ne kadar? Yarbaylar ne kadar maaş alıyor?
Yarbay maaşları 2023: En yüksek, en düşük yarbay maaşı ne kadar? Yarbaylar ne kadar maaş alıyor? Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev alan Yarbaylar Kara, Deniz veya Hava Kuvvetleri’nde görev alırlar. TSK’da maaşlar farklı görev, rütbe ve komutanlıklara bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Peki, en yüksek ve en düşük yarbay maaşı ne kadar? Yarbaylar ne kadar alıyor? İşte 2023 Yarbay maaşları hakkında merak edilenler…
9.12.2022 Çalışma Hayatı
Öğretmen maaşları 2023: En yüksek, en düşük öğretmen maaşı ne kadar? Öğretmenler ne kadar maaş alıyor?
Öğretmen maaşları 2023: En yüksek, en düşük öğretmen maaşı ne kadar? Öğretmenler ne kadar maaş alıyor? 2023 yılı öğretmen maaşları için gözler Ocak ayına çevrildi. Yeni yıla kısa bir süre kala milyonlarca öğretmen maaşlarına ne kadar zam yapılacağını merak ediyor. Aralık ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte son 6 aylık enflasyon farkı da ortaya çıkacak. 6. Dönem Toplu Sözleşme ve öğretmenlerin zam oranında etkili olacak enflasyon farkı da maaşlarda büyük oranda değişikliğe neden olacak. Ayrıca şimdiden yapılacak bu zamlara ek, refah payı ödemesi de gündemde. Peki, En yüksek, en düşük öğretmen maaşı ne kadar? Öğretmenler ne kadar maaş alıyor? Öğretmen maaşları 2023’te ne kadar olacak? 2023 Ocak öğretmen maaş zammı ne olur? İşte öğretmen zammı 2023 beklentileri ve merak edilenler…
8.12.2022 Memur
2023 öğretmen maaşları ne kadar olacak? Sözleşmeli, ücretli ve kadrolu öğretmenler ne kadar maaşı alıyor?
2023 öğretmen maaşları ne kadar olacak? Sözleşmeli, ücretli ve kadrolu öğretmenler ne kadar maaşı alıyor? Kadrolu ve sözleşmeli öğretmen maaşları farklılık gösterirken derecelerine göre de öğretmenlerin maaşı değişiyor. Peki, sözleşmeli, ücretli ve kadrolu öğretmenler ne kadar maaşı alıyor? Sözleşmeli, ücretli ve kadrolu öğretmenler ne kadar maaşı alıyor?
10.11.2022 Memur
Öğretmen maaşları ne kadar oldu? Temmuz 2022 zamlı öğretmen maaşları belli oldu! Yeni öğretmen maaşları kaç TL oldu?
Öğretmen maaşları ne kadar oldu? Temmuz 2022 zamlı öğretmen maaşları belli oldu! Yeni öğretmen maaşları kaç TL oldu? Öğretmen maaşı 2022 temmuz zammı için aramalar arttı. Öğretmen maaşları ne kadar oldu 2022, En düşük öğretmen maaşı kaç TL? Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran ayına ilişkin enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon Haziran’da yüzde 4,95 artışla yıllık yüzde 78,6 seviyesine yükseldi. Böylece 6 aylık enflasyon farkına göre belirlenen memur ve emekli için maaş zammı da netlik kazandı. Peki, Öğretmen maaşı 2022 ne kadar oldu? Branşlara göre öğretmen maaşları belli oldu mu?
4.07.2022 Çalışma Hayatı
Yeni öğretmen maaşları ne kadar oldu? İşte en düşük ve en yüksek öğretmen maaşları!
Yeni öğretmen maaşları ne kadar oldu? İşte en düşük ve en yüksek öğretmen maaşları! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrasında Ocak 2022 memur zamlarını açıklamasının ardından öğretmen maaşları da belli oldu. TÜİK tarafından açıklanan 2021 enflasyon rakamları sonrasında 2022'nin ilk 6 ayı için geçerli olacak zam oranları da kesinleşti. Peki, Yeni öğretmen maaşları ne kadar oldu? En düşük ve en yüksek öğretmen maaşları ne kadar? Yeni başlayan öğretmen maaşı kaç TL? İşte 2022 ocak öğretmen maaşları…
4.01.2022 Memur
2021 öğretmen maaşları ne kadar oldu? Kıdem yılına göre 2021 yeni öğretmen maaşları!
2021 öğretmen maaşları ne kadar oldu? Kıdem yılına göre 2021 yeni öğretmen maaşları! TÜİK tarafından Aralık ayı enflasyon rakamları açıklandı. Enflasyonun yüzde 1.25 artış gerçekleşirken yıl genelinde ise bu oran 14.60 olarak açıklandı. Buna göre, öğretmenlerin aldığı maaşlarda yüzde 7.36 oranında artış olacak. Ocak 2021 en düşük ve en yüksek öğretmen maaş zammı da ortaya çıktı. Peki, 2021 öğretmen maaşları ne kadar oldu? İşte yeni öğretmen maaşları ve 2021 öğretmen maaşları zammı...
6.01.2021 Memur
En düşük öğretmen maaşı ne kadar? MEB 2021 yılı bütçesi ne kadar oldu? Bakan Selçuk açıkladı!
En düşük öğretmen maaşı ne kadar? MEB 2021 yılı bütçesi ne kadar oldu? Bakan Selçuk açıkladı! TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Milli Eğitim Bakanlığı, Yüksek Öğretim Kurulu, ÖSYM Başkanlığı, Yükseköğretim Kalite Kurulu ve üniversitelerin 2021 yılı bütçesi görüşülüyor. Komisyona sunum yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, norm kadro doluluk oranlarının Doğu Anadolu Bölgesi'nde yüzde 95, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yüzde 93, ülke genelinde ise yüzde 92 seviyesinde olduğunu söyledi. Öğretmenlerin mali ve sosyal haklarında iyileştirmeler yaptıklarını açıklayan Bakan Selçuk, resmi eğitim kurumlarında görev yapan 974 bin 837 öğretmenin bulunduğunu belirterek komisyona öğretmenlerin maaşları, hazırlık ödeneği ile mali ve sosyal hakları ile ilgili bilgi verdi. Peki, En düşük öğretmen maaşı ne kadar? MEB 2021 yılı bütçesi ne kadar oldu? İşte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un açıklamaları...
3.11.2020 Eğitim
‘Karavana atmak olur’ dedi, beklemeyi seçti
‘Karavana atmak olur’ dedi, beklemeyi seçti Merkez siyasi belirsizlik ortamında faizi sabit bırakınca dolar da 2.90’ı devirdi
18.08.2015 Ekonomi
Dolardaki rekor maaşları eritti
Dolardaki rekor maaşları eritti Doların, lira karşısında tüm zamanların rekorunu kırarak 2...
18.08.2015 Ekonomi
Bakan'dan öğretmenlere kötü haber
Bakan'dan öğretmenlere kötü haber Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, öğretmen maaşlarının ocak ayından itibaren enflasyon ve toplu görüşmede belirlenecek oranda artacağını söylediŞimşek, yaptığı açıklamada, Beşiri Devlet Hastanesi, spor salonu ve kız öğrenci yurdunun temel atma töreninde milli eğitim alanında yapılan yatırımlara değindi...
29.09.2021 Gündem
Öğretmenine en az maaşı Türkiye veriyor
Öğretmenine en az maaşı Türkiye veriyor KÖy Enstitüleri ve Çağdaş Eğitim Vakfı Başkanı Erdal Atıcı, öğretmenlerin 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü’nü kutlayarak Türkiye’de öğretmenlerin yıllardır ağır ekonomik ve sosyal sorunlar ile savaşarak yaşamaya çalıştığını söyledi...
29.09.2021 Gündem
Öğretmene en az maaş Türkiye'de
Öğretmene en az maaş Türkiye'de 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü kutlanıyor...
5.10.2008 Ekonomi
Kamu personeli 2024 maaş çizelgesi: Memur maaşları bir bir hesaplandı! Polis, doktor, öğretmen 2024'te ne kadar maaş alacak? İşte en düşük memur maaşı...
Kamu personeli 2024 maaş çizelgesi: Memur maaşları bir bir hesaplandı! Polis, doktor, öğretmen 2024'te ne kadar maaş alacak? İşte en düşük memur maaşı... Yeni yılda memur maaşlarının belli olmasına kısa süre kaldı. 2024 yılında kamu kurumlarında çalışan memurlar şimdiden maaşlarını hesaplamaya başladı. İçlerinde öğretmen, hemşire, polis, doktor gibi mesleklerde çalışanlar alacakları maaşları farklı zam oranlarına göre hesap ediyor. Aralık ayı enflasyonun belli olmasıyla birlikte memurların alacağı maaşları da şekillenecek. Enflasyon farkına göre kamu personeli 2024 maaş çizelgesi de belli oldu. İşte 2024 memur maaş tablosu....
20.12.2023 Ekonomi
Emekli ve memura büyük zam! Oran verildi tek tek hesaplandı, işte yeni maaşlar...
Emekli ve memura büyük zam! Oran verildi tek tek hesaplandı, işte yeni maaşlar... Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam. Emekli ve memur zammı için zam oranı ortaya çıktı. Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan memur ve memur emeklilerine yüzde 50 civarında zam yapılacağını söyledi. Peki bu durumda polis, öğretmen, doktor ne kadar maaş alacak? Asgari ücret artışı ve en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Yeni emekli ve memur maaşları kuruşu kuruşuna hesaplandı. İşte yeni zamlı maaşlar...
21.09.2023 Emekli
Memura, emekliye, EYT'liye ek zam! Tek tek hesaplandı, tarih verildi
Memura, emekliye, EYT'liye ek zam! Tek tek hesaplandı, tarih verildi Emekli maaşlarına ve emekli aylıklarına dev zam geliyor. Yeni emekli ve memur maaşları tek tek hesaplandı. En düşük polis, hemşire, doktor, öğretmen maaşı ortaya çıktı. Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesi kapsamında aylık bağlanan ya da mart, nisan ayında başvuru yapıp bekleyenler temmuz zammı ve refah payı artışından yararlanacak. En düşük memur maaşı 22 bin liraya çıkarken, SSK, Bağ-Kur, memur emeklisine yılın ikinci yarısında uygulanacak zam oranı da yüzde 25 olarak güncellendi. Memur ve emekliler zamlı maaş ve aylıklarını 15 Temmuz'dan itibaren cebine koyacak. Memur maaşlarına 8 bin 77 lira ilave artış getiren yasal düzenleme bu hafta Meclis Genel Kurulu'nda yasalaşarak yürürlüğe girecek. İşte emekli ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
10.07.2023 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

En Düşük Öğretmen Maaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en düşük öğretmen maaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.