Emekli Aylıkları

Emekli Aylıkları

Son dakika emekli aylıkları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli aylıkları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli aylıkları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Aylıkları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli aylıkları gelişmeleri de dahil olmak üzere 947 emekli aylıkları haberi bulunmuştur. Tüm emekli aylıkları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını, baştan nasıl konuşulduysa öyle olacağını söyledi.
17.04.2024 Gündem
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor. 17-18-19 Nisan tarihlerinde talep toplayacak şirketin hisseleri pay başına 135 liradan halka arz edilecek. Toplam 4.5 milyar TL büyüklüğündeki halka arzın gerçekleşmesi ile Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın halka açıklık oranı yüzde 10.08 olacak. Halka arz gelirlerinin yüzde 60-65’iyle borç ödemesi yapılacağı, yüzde 15-20’sinin ise Maltepe Park projesine yatırılacağı belirtildi.
17.04.2024 Ekonomi
Emeklilikte yeni dönem: Otomatik ayarlamaya geçilecek, emekli aylıkları düzenlenecek! Yaş ve prim detayı ortaya çıktı
Emeklilikte yeni dönem: Otomatik ayarlamaya geçilecek, emekli aylıkları düzenlenecek! Yaş ve prim detayı ortaya çıktı Emeklilikte bir dönem kapanıyor. Emeklilik sistemi tamamen değişiyor. Yeni sistem ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Otomatik ayarlama sistemi devreye alınacak. Peki, nedir, emeklilik uygulamalarında otomatik ayarlama mekanizması? Amaç, emekli aylığı hesaplamalarında nüfusta yaşanan değişiklikleri dikkate alarak, sürdürülebilirliği sağlamak. İşte detaylar...
17.04.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Banka hesaplarına yatacağı tarih belli oldu
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Banka hesaplarına yatacağı tarih belli oldu Emeklilere promosyonda son dakika gelişmesi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, aylık miktarına göre 8 ila 12 bin lira arasında olacak şekilde yükseltilen kamu bankalarındaki emekli aylığı promosyonlarına ilişkin güncelleme başvurularının pazartesi itibarıyla alınacağını duyurdu.
21.03.2024 Çalışma Hayatı
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü!
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü! Adana'da çok sayıda sağlık çalışanı, 14 Mart Tıp Bayramı'nda şiddetsiz, güvenli, güvenceli, demokratik bir yaşam talebi ile 'Beyaz Yürüyüş' düzenledi. Parkinson hastalığı nedeniyle 11 yıl önce çocuk cerrahlığını bırakan Dr. Saadettin Güney (59) de Adana Tabip Odası'nın flaması ile 1 kilometre yürüyerek meslektaşlarına destek verdi.
14.03.2024 Adana
Emekliye çifte zam müjdesi! Maaş tablosu değişti, kuruşu kuruşuna hesaplandı: İşte refah payı dahil yeni kök maaş tablosu
Emekliye çifte zam müjdesi! Maaş tablosu değişti, kuruşu kuruşuna hesaplandı: İşte refah payı dahil yeni kök maaş tablosu Emekliye ek zam ve en düşük emekli aylığı ile ilgili son dakika gelişmesi! Emekli kök maaş zammı yüzde 5 refah payı ile yeniden yükselecek. SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı da Ocak-Haziran dönemi için 10 bin TL olarak belirlendi. Başkan Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası emekliye refah payı açıklamasını yaptı. İşte 4A, 4B, 4C ek zam ve ek ödeme ile kuruşu kuruşuna emekli kök maaş tabloları...
17.01.2024 Çalışma Hayatı
SSK, Bağkur ve memur emekli aylıkları için açıklama geldi! Milyonlarca emeklinin maaşlarına ek zam müjdesi
SSK, Bağkur ve memur emekli aylıkları için açıklama geldi! Milyonlarca emeklinin maaşlarına ek zam müjdesi SSK, Bağkur ve memur emekli aylıkları için beklenen açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "2024'te bir dezenflasyon yılı, özellikle yıl ortasında belirgin az önce söylediğim gibi bir düşüş bekliyoruz" dedi. Yılmaz emekli maaşlarında yapılacak iyileştirmenin önümüzdeki günlerde kabinede ele alınacağını da belirterek "SSK, Bağkur ve memur emekli aylıklarını dengeye taşıyacağız" dedi.
12.01.2024 Emekli
Emekliye ek zam müjdesi! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı
Emekliye ek zam müjdesi! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, SSK, Bağkur ve memur emekli aylıkları için önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "SSK, Bağkur ve memur emekli aylıklarını dengeye taşıyacağız. Bunun için kanuni düzenleme ihtiyacı var. En düşük emekli maaşı olan 7 bin 500 lira için ne yapabileceğimizi çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde Kabine'de ele alınacak. Emeklilerin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
12.01.2024 Emekli
Emekli ve memura büyük zam! İlk zamlı maaşlar hesaba yatıyor, tek tek hesaplandı
Emekli ve memura büyük zam! İlk zamlı maaşlar hesaba yatıyor, tek tek hesaplandı Memur, emeklinin ocak ayı maaş zamları belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu aralık ayı enflasyonu yüzde 2.93, yıllık enflasyon da yüzde 64.77 açıkladı. Temmuz-Aralık dönemi enflasyonu yüzde 37.57 olarak gerçekleşti. Buna göre, memur maaşları ve emekli memur aylıkları yüzde 49.25, SSK, Bağ-Kur emekli aylıkları yüzde 37.57 oranında artacak. Zamla beraber 22 bin 17 lira olan en düşük memur maaşı 32 bin 861 liraya, en düşük emekli memur aylığı da 9 bin 876 liradan 14 bin 741 liraya yükseldi. Emekli ve memurun zamlı yeni maaşları tek tek hesaplandı. İşte yeni maaşlar...
4.01.2024 Emekli
Emekliye ve memura ek ödeme müjdesi! Maaşlara 8.077 TL ilave ödeme yapılacak
Emekliye ve memura ek ödeme müjdesi! Maaşlara 8.077 TL ilave ödeme yapılacak Milyonlarca memur ve emekli ocak zammını bekliyor. Zam oranları ile ilgili yeni rakamlar ortaya çıkarken ek ödeme de maaşlara yansıyacak. Emeklilik planı yapanlar ise zam kararını bekliyor. Zamlı maaşların ödenmeye başlaması ile emeklilik dilekçesini verecek olanlar yüksek emekli aylığı alacak. Peki ek ödeme imkanından emekli olanlar da yararlanacak mı? İşte yeni memur ve emekli aylıkları ile ilgili detaylar...
13.12.2023 Çalışma Hayatı
Emekli aylığında her ay 15 liralık düşüşe sebep oluyor! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren 'asgari ücret' ayrıntısı
Emekli aylığında her ay 15 liralık düşüşe sebep oluyor! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren 'asgari ücret' ayrıntısı Emekli aylıklarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Emekli maaşının nasıl hesaplandığıyla ilgili merak edilen ayrıntıları SGK Uzmanı Dilek Ete anlattı. Ete ayrıca emekli aylıklarının hakkettiği seviyeye nasıl geleceğiyle ilgili öneride bulundu.
24.10.2023 Emekli
Emeklilik dilekçesi ne zaman verilmeli? Yüksek emekli aylığı fırsatı
Emeklilik dilekçesi ne zaman verilmeli? Yüksek emekli aylığı fırsatı Emeklilik ile ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Milyonlarca vatandaşın merak ettiği 'emeklilik dilekçesi ne zaman verilir?' sorusu cevabını buldu. SGK Uzmanı Dilek Ete konuyla ilgili bilinmeyenleri aktararak vatandaşlara uyarıda bulundu.
11.10.2023 Emekli
Emekli ve memur maaşına büyük zam geliyor! Tarih ve olası oranlar açıklandı, hesaba yatacak
Emekli ve memur maaşına büyük zam geliyor! Tarih ve olası oranlar açıklandı, hesaba yatacak Emekli ve memur maaşlarına zam geliyor. Emekli aylıkları ve memur maaşları için olası oranlar verildi, yeni maaşlar tek tek hesaplandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan zamların açıklanacağı tarihi duyurdu. Bunun yanında kök maaş ve seyyanen zam ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. İşte emekli ve memur maaşlarıyla ilgili tüm detaylar...
7.10.2023 Emekli
Memur ve emekli zammında yeni dönem! Tablo tamamen değişiyor, yeni oranlar belli oluyor, ekim ayından itibaren...
Memur ve emekli zammında yeni dönem! Tablo tamamen değişiyor, yeni oranlar belli oluyor, ekim ayından itibaren... Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Emekli ve memur maaşlarına zam yapılırken enflasyon verileri dikkate alınıyor. Ancak emekli ve memurlar güncel rakamlara yapılan zammın aylar içerisinde erimesinden şikayetçi. Hükümet maaş zamları ile ilgili harekete geçiyor. Artık hem emeklilerin aylığı hem de memurların maaşı enflasyon karşısında erimeyecek. Emekli ve memur zammında yeni dönem başlıyor. En En düşük emekli aylığı 10 bin TL'ye çıkacak. İşte memur maaşları ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları
13.09.2023 Çalışma Hayatı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zamda yeni dönem! Büyük değişiklik geliyor, ek zam+ enflasyon ayarı: Yüzde 50
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zamda yeni dönem! Büyük değişiklik geliyor, ek zam+ enflasyon ayarı: Yüzde 50 Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Emekli ve memur maaşlarına zam yapılırken enflasyon verileri dikkate alınıyor. Ancak emekli ve memurlar güncel rakamlara yapılan zammın aylar içerisinde erimesinden şikayetçi. Hükümet maaş zamları ile ilgili harekete geçiyor. Artık hem emeklilerin aylığı hem de memurların maaşı enflasyon karşısında erimeyecek. Öte yandan sabit gelirli için de çalışmalar başlıyor. Aralık ayında belirlenecek olan 2024 yılı asgari ücreti için de belirleyici parametre enflasyon olacak. İşte memur maaşı, emelli aylığı ve asgari ücret ile ilgili yapılacak değişikliğin detayları...
10.09.2023 Emekli
Av yasağı kalktı tezgahlar balıkla doldu taştı! Kilo fiyatları belli oldu
Av yasağı kalktı tezgahlar balıkla doldu taştı! Kilo fiyatları belli oldu Av sezonunun başlamasıyla denize açılan balıkçılar dün ağlarını hamsiyle doldurdu. Palamut ise çok ender görüldü. 15 kiloluk kasası mezatta 2 bin 500 liradan alıcı bulan hamsinin kilosu tezgahlara ise 150 liradan giriş yaptı.
2.09.2023 Ekonomi
Emekli ve memur maaşlarına zam geldi! En düşük memur ve emekli aylıkları belli oldu, işte yeni maaş tablosu
Emekli ve memur maaşlarına zam geldi! En düşük memur ve emekli aylıkları belli oldu, işte yeni maaş tablosu Emekli ve memur milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Merkez Bankası, 2023 yılsonu enflasyon tahminini yüzde 58 olarak açıkladı. Bu durumda memur emeklileri için yaklaşık yüzde 25 enflasyon farkı oluşacak. Enflasyon farkının üzerine yüzde 15’lik toplu sözleşme zammı eklendiğinde memur emeklileri 2024’ü Ocak maaşlarını yaklaşık yüzde 40 zamlı alacaklar. Öte yandan en düşük emekli ve memur maaşları ortaya çıktı. İşte yeni maaş tablosu...
2.09.2023 Emekli
EYT primlerinin hesaplanmasıyla ilgili dikkat çeken açıklama! Flaş yıpranma payı ve erken emeklilik detayı
EYT primlerinin hesaplanmasıyla ilgili dikkat çeken açıklama! Flaş yıpranma payı ve erken emeklilik detayı EYT'de gazeteciler ile ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. Basın yayın da çalışanlar için 1.10.2008 tarihine kadar olan süreler için itibari hizmet olduğu için bu tarihe kadar emeklilik yaş ve sigortalılık süreleri ayrı hesaplanıyor. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, konuyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.
‘Sürreal’ soygun! Salvador Dali maskesi takıp kuyumcu bastılar! Alarmı duyunca kaçtılar
‘Sürreal’ soygun! Salvador Dali maskesi takıp kuyumcu bastılar! Alarmı duyunca kaçtılar Fenomen dizi ‘La Casa De Papel’deki gibi sürrealist ressam Salvador Dali maskelerini takarak silahla kuyumcu soymaya çalışan 2 soyguncu kamera görüntülerinden yakalanarak tutuklandı. Aramalarda Dali maskeleri de ele geçti.
31.08.2023 Yaşam
Emekli aylıkları ve memur maaşları ile ilgili kritik gün! Yeni maaşlar  belli oluyor
Emekli aylıkları ve memur maaşları ile ilgili kritik gün! Yeni maaşlar belli oluyor 'Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak' sorusu gündemdeki sıcaklığını artırdı. Kararla birlikte 2024-2025 yıllarda uygulanacak memur zammı için belirleyici olacak iki veriden birisi olan toplu sözleşme zammı netleşecek. Memur zammı için gözler Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'nda. Kurul, bugün saat 10.00'da son toplantı için bir araya gelecek. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren 2024-2025 zam oranları belli olacak.
31.08.2023 Emekli
Emekli aylıkları ve memur maaşları için son viraj! Yüzde 45 sonrası yeni hesap ortaya çıktı
Emekli aylıkları ve memur maaşları için son viraj! Yüzde 45 sonrası yeni hesap ortaya çıktı Emekli ve memur zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yaklaşık 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisinin 2024-2025 yılları için mali ve sosyal hakları belirlenecek. Emekli maaşı ve memur zammı ne kadar olacak? Memur ve memur emeklisinin iki yıllık zam oranında gözler Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na çevrildi. Son toplantının yarın gerçekleşeceği ve kararın açıklanacağı öğrenildi.
30.08.2023 Emekli
AnadoluJet'ten ucuz bilet kampanyası
AnadoluJet'ten ucuz bilet kampanyası AnadoluJet sonbahar ve kış kampanyası gerçekleştirdi. Şirket tüm yurt içi uçuşlarda yüzde 30 indirim yapma kararı aldı.
22.08.2023 Ekonomi
Japon deprem uzmanı Marmara depremi için uyarıda bulundu! "Şimdi olacak gibi hazır olun"
Japon deprem uzmanı Marmara depremi için uyarıda bulundu! "Şimdi olacak gibi hazır olun" 32 yıldır Türkiye’de yaşayan Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul depreminin ne zaman olacağını kimsenin yüzde 100 bilemeyeceğini söyleyerek, “Bir sene içinde de olabilir, on sene içinde de... Ama hemen şimdi hazır olunmalı” dedi.
22.08.2023 Yaşam
Emekli aylıkları kesiliyor! Paralar faizi ile geri alınıyor, SGK sahte EYT'liler için harekete geçti
Emekli aylıkları kesiliyor! Paralar faizi ile geri alınıyor, SGK sahte EYT'liler için harekete geçti Sosyal Güvenlik Kurumu yakın takibe başladı. Emekli aylığı olarak ödenen paralar faizi ile geri alınıyor. Sigortalar iptal ediliyor. SGK kâğıt üzerinde sigortalı gösterilen kişiler ile sahte işyerlerine yönelik denetimleri sıklaştırdı. Sahte işyerlerinde çalışan adına bildiren hizmetler iptal edilirken, ödenen emekli aylıkları yasal faiziyle geri alınıyor.
22.08.2023 Ekonomi
Memur ve emekliye seyyanen zam ve ek ödeme müjdesi! Maaşlar yükselecek, kirik tarih verildi
Memur ve emekliye seyyanen zam ve ek ödeme müjdesi! Maaşlar yükselecek, kirik tarih verildi Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam geliyor. Memur maaşları ve emekli aylıkları için dikkat çeken tarih verildi. Maaşlara gelebilecek zam oranları tek tek açıklandı. Uzmanlardan en düşük memur ve emekli maaşlarıyla ilgili oran ve rakam verildi. Bu kapsamda emekli maaşı hesaplamasında ilk veri Merkez Bankası’ndan geldi. SGK’lı ve Bağ-Kur’lu emekliye 31,92 oranında, memur emeklisine de yüzde 25,92’lik zam için kapı aralandı. Bu tahmine göre 7500 TL olan en düşük emekli maaşı da 8000 TL’ye yükselecek. Refah payının da eklenmesi ile zamlı emekli maaşları ortaya çıkacak. Öte yandan seyyanen zam ile ilgili flaş bir detay ortaya çıktı. Bunun yanında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan önemli açıklamalarda bulundu. İşte memur ve emekli maaşlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
13.08.2023 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Aylıkları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli aylıkları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.