Eleme

Eleme

Son dakika Eleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.637 eleme haberi bulunmuştur. Tüm eleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'a veda eden rakiplerine ağladılar! Düelloda gözyaşları sel oldu
Survivor'a veda eden rakiplerine ağladılar! Düelloda gözyaşları sel oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Merve Aydın, ikinci eleme adayı Özgür Tetik, üçüncü eleme adayı Nagihan Karadere, dördüncü ve son eleme adayı Hilmi Cem İntepe olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu.
21.05.2024 Magazin
Survivor'da Nagihan'a diskalifiye şoku! Son iki eleme adayı belli oldu
Survivor'da Nagihan'a diskalifiye şoku! Son iki eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi. Acun Ilıcalı, sakatlığından ötürü yarışamayacak olan Nagihan'ın adaya veda edeceğini açıkladı. 19 Mayıs Pazar akşamı ise haftanın 3. dokunulmazlık oyunu için mücadele gerçekleşti. Dokunulmazlığı alan takım avantajı eline alacak ve eleme adayı çıkarmayacak. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 haftanın üçüncü eleme adayı kim oldu?
20.05.2024 Gündem
Survivor'da Seda'nın acı dolu anları: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da Seda'nın acı dolu anları: İkinci eleme adayı belli oldu Survivor'da bu haftanın ikinci eleme adayı belli oldu! Yarışmacı sayısının her geçen hafta azaldığı Survivor'da adım adım finale gidiliyor. Seda oyunda acılar içerisinde kaldı. Peki Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte haftanın ikinci eleme adayı olan ismi...
19.05.2024 Magazin
Survivor All Star'da elenen isim belli oldu
Survivor All Star'da elenen isim belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, üçüncü eleme adayı Avatar Atakan, dördüncü eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
16.05.2024 Magazin
Ogeday oyun sonrası fenalaştı! Survivor'da 3 ve 4. eleme adayı belli oldu!
Ogeday oyun sonrası fenalaştı! Survivor'da 3 ve 4. eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında 3 ve 4. eleme adayı da belli oldu.
16.05.2024 Magazin
Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! Çıldırdı, ortalığı dağıttı
Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! Çıldırdı, ortalığı dağıttı Survivor'da bu hafta ilk gitme adayı olan Özgür'ün ardından ikinci eleme adayı da belli oldu. Kıran kırana geçen mücadelede Mavi Takım, Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Oyunda sinir krizi geçiren Yunus Emre ise parkurun parçalarını yerinden söktü ve resmen ortalığı dağıttı. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
14.05.2024 Magazin
Survivor Aleyna'dan tokat gibi itiraf: İlk eleme adayı belli oldu
Survivor Aleyna'dan tokat gibi itiraf: İlk eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da haftanın kaptanları yeni takımları oluşturdu. Aleyna Kalaycıoğlu, düelloda yaşadıklarıyla ilgili 'Herkesin gerçek yüzünü gördüm' dedi.Survivor All Star yarışması yeni haftaya kaptanlık oyunuyla başladı. Peki, Survivor kaptanlık oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 ilk eleme adayı kim oldu?
14.05.2024 Magazin
Survivor'a vedasına herkes şaşırdı! Elenen son yarışmacı belli oldu
Survivor'a vedasına herkes şaşırdı! Elenen son yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Sercan Yıldırım, ikinci eleme adayı Yunus Emre Özden, üçüncü eleme adayı Avatar Atakan, dördüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Peki, Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor All Star 2024 hangi yarışmacı adaya veda etti?
13.05.2024 Magazin
Survivor'da şaşırtan gece! 3 ve 4 eleme adayı aynı konseyde belli oldu
Survivor'da şaşırtan gece! 3 ve 4 eleme adayı aynı konseyde belli oldu Survivor'da kıran kırana geçen bir mücadele yaşandı. Heyecanın iyice doruklara çıktığı yarışmada Kırmızı Takım dokunulmazlığı kazanarak moral buldu. Peki, bu zorlu dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve haftanın üçüncü ile dördüncü eleme adayları kimler oldu?
12.05.2024 Magazin
Survivor'da şok sakatlık: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da şok sakatlık: İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Damla Can, Merve'nin Kırmızı takıma Ogeday'ı almasına tepkisini sürdürdü. Survivor All Star'da bugün dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 2. dokunulmazlık oyununda kaybeden takımdan eleme adayı kim seçildi?
11.05.2024 Magazin
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu!
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da Furkan Kızılay'ın vedasından sonra oyun öncesi yeni takımlar oluşturuldu. Murat Ceylan, kaptanlık oyununun detaylarını açıkladı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. İlk eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
10.05.2024 Magazin
Avrupa Ligi’nin keyfi “Şampiyon Oranlar” ile çıkar… Avrupa Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de!
Avrupa Ligi’nin keyfi “Şampiyon Oranlar” ile çıkar… Avrupa Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de! Avrupa Ligi’nde heyecan, yarı final rövanş maçlarıyla devam ediyor. Bugün oynanacak karşılaşmalar sonrasında finale yükselecek takımlar belli olacak. Futbolseverleri geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine çok keyifli maçlar bekliyor.
9.05.2024 İddaa
Survivor'da herkesin dediği oldu! Kafada bitirmişti, adaya da veda etti!
Survivor'da herkesin dediği oldu! Kafada bitirmişti, adaya da veda etti! Survivor All Star'da son elenen isim belli oldu. lk eleme adayı Yunus Emre Özden, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Sercan Yıldırım, dördüncü ve son eleme adayı Furkan Kızılay olmuştu. Bu düelloda ilk defa yarışmacılara ödül verildi. Murat Ceylan, düelloya giren yarışmacıların pilav üstü kuzu tandır yiyebileceklerini söyledi. Peki 8 Mayıs Survivor kim elendi?
9.05.2024 Magazin
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yunus Emre Özden, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Sercan Yıldırım, dördüncü ve son eleme adayı Furkan Kızılay olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
8.05.2024 Magazin
Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, dev karşılaşma hakkında bilinmesi gerekenler…
Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, dev karşılaşma hakkında bilinmesi gerekenler… UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. 2-2’lik ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak için sahaya çıkacak. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de en yüksek oranlarla yaşanacak.
8.05.2024 İddaa
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de!
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. 2-2’lik ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak ve Dortmund’un rakibi olmak için sahaya çıkacak. Karşılaşmayı Bayern Münih’in alması durumunda finalin adı 2013’teki gibi Almanya finali olacak ve iki ezeli rakip Dortmund ve Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de Türkiye’nin en yüksek oranlarıyla yaşanacak.
8.05.2024 Şampiy10
Survivor'da yeni dönem: Hafta 4 güne indi, 4. eleme adayı belli oldu!
Survivor'da yeni dönem: Hafta 4 güne indi, 4. eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da haftanın son eleme adayı belli oldu. Kırmızı Takım oyunda muhteşem bir performans sergileyerek Mavi Takım'ı 12-3 yenerek rahat bir nefes aldı. Eleme adaylarının belli olmasının ardından erkek potasında, düello eşleşmeleri de belli oldu. Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
8.05.2024 Magazin
Şampiyonlar Ligi’nin keyfi “Şampiyon Oranlar” ile çıkar… Devler Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de!
Şampiyonlar Ligi’nin keyfi “Şampiyon Oranlar” ile çıkar… Devler Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de! Şampiyonlar Ligi’nde heyecan, yarı final rövanş maçlarıyla devam ediyor. Bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalar sonrasında finale yükselecek takımlar belli olacak. Futbolseverleri geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine çok keyifli maçlar bekliyor.
7.05.2024 İddaa
Survivor'da sakatlık numarası yapıyor! 3. eleme adayı belli oldu
Survivor'da sakatlık numarası yapıyor! 3. eleme adayı belli oldu Survivor'un finaline az bir zaman kalırken adadaki yarışmacıların sayıları da giderek azalmaya başladı. Mavi ve Kırmızı takım adeta son nefeslerine kadar mücadele veriyor. Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
7.05.2024 Magazin
Survivor'da kim önce gidecek tartışması: İkinci eleme adayı da belli oldu
Survivor'da kim önce gidecek tartışması: İkinci eleme adayı da belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yunus Emre Özden olmuştu. Nagihan, Nefise, Aleyna ve Yunus Emre'nin tartışmaları sürdü. Kritik haftalara girilirken dokunulmazlığın sahibi olmak oldukça önem taşıyor. Peki, Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu?
6.05.2024 Magazin
Survivor'da gerilen ipler koptu: İlk gitme adayı belirlendi
Survivor'da gerilen ipler koptu: İlk gitme adayı belirlendi Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde Nagihan, Nefise ve Aleyna'nın da şikayet etmesiyle Yunus Emre'nin takımını değiştirme kararı aldıklarını açıkladı. Nagihan ile Yunus Emre arasında tansiyon yükseldi. Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Survivor'da hangi takım kazandı? Survivor 1. gitme adayı kim oldu?
5.05.2024 Magazin
Survivor All Star'da elenen yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da elenen yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve sonuncu eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
1.05.2024 Magazin
Survivor'da son eleme adayı belli oldu! Furkan resmen çıldırdı
Survivor'da son eleme adayı belli oldu! Furkan resmen çıldırdı Survivor All Star'da kıran kırana geçen mücadele bayrak yarışına kaldı ve dokunulmazlığı Mavi Takım aldı. Kırmızı Takım'dan ise son eleme adayı belirlendi. Oyunda eli sakat olan Furkan resmen sinir krizi geçirdi. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
30.04.2024 Magazin
Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin rakibi olan kulübü satın alıyor
Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin rakibi olan kulübü satın alıyor İngiltere'de Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın alıyor. Ilıcalı yaptığı açıklamada yeni projesini duyurdu.
30.04.2024 Süper Lig
Survivor'da destansı geri dönüş! Üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor'da destansı geri dönüş! Üçüncü eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya olmuştu. Dokunulmazlık oyununda destansı geri dönüş yaşandı. Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu ise 29 Nisan Pazartesi akşamı ekranlara geldi. Mavi ve Kırmızı takım kıyasıya rekabet ederek dokunulmazlığı almak için ellerinden geleni yaptılar. Peki, Survivor'da haftanın 3. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
30.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.