Ebrar Karakurt

Ebrar Karakurt

Son dakika Ebrar Karakurt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebrar Karakurt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebrar Karakurt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebrar Karakurt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebrar karakurt gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 ebrar karakurt haberi bulunmuştur. Tüm ebrar karakurt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebrar Karakurt yıkıldı! Altın sette kaybettiler
Ebrar Karakurt yıkıldı! Altın sette kaybettiler Lokomotiv Kaliningrad, Rusya Kupası'na yarı finalde veda etti. Ebrar Karakurt maç sonrasında adeta yıkıldı.
26.11.2023 Voleybol
Filenin Sultanları Cumhuriyet'in 100. yılında tarih yazdı!
Filenin Sultanları Cumhuriyet'in 100. yılında tarih yazdı! Cumhuriyetimiz’in 100. yılında A Milli Kadın Voleybol Takımımız tarih yazmaya devam etti. Önce Milletler Ligi’nde mutlu sona ulaşan Filenin Sultanları, Sırbistan’ı tie-break setinde devirerek Avrupa Şampiyonu unvanını da kazandı, yine bir ilki başardı.
4.09.2023 Voleybol
Zehra Güneş büyüledi, Ebrar Karakurt’tan şaşırtan Sergen Yalçın karesi! Filenin Sultanları şampiyonluk kutlamasında
Zehra Güneş büyüledi, Ebrar Karakurt’tan şaşırtan Sergen Yalçın karesi! Filenin Sultanları şampiyonluk kutlamasında A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi finalinde Çin’i 3-1 yenerek, şampiyon oldu ve dünya sıralamasında ilk basamağa çıktı. Tarihi zaferle göğsümüzü kabartan Filenin Sultanları, büyük zafer sonrası kendilerini mavi sulara bıraktı.
22.07.2023 Magazin
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdı
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdı A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin final maçında Çin ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Filenin Sultanları setlerde 3-1 kazanarak Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı.
17.07.2023 Voleybol
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam 90’lı yıllara damga vurmuş İzel-Çelik-Ercan’ı ağırladı. Fenomen grup, Boğaz'ın ışıkları altında tam anlamıyla nostalji rüzgarı estirdi. Muhteşem bir konsere imza atan efsane grup, en sevilen şarkılarını binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi.
10.06.2023 Magazin
Yenilgi sonrası Novara'da kriz çıktı! Ebrar Karakurt hakkında şok kavga iddiası: Başkanı Gianvittorio Leonardi ile soyunma odasında kapıştı...
Yenilgi sonrası Novara'da kriz çıktı! Ebrar Karakurt hakkında şok kavga iddiası: Başkanı Gianvittorio Leonardi ile soyunma odasında kapıştı... Milli voleybolcu Ebrar Karakurt için İtalya'dan şok iddia geldi. Igor Gorgonzola Novara forması giyen Ebrar'ın, kulüp başkanı Gianvittorio Leonardi ile Imoco maçının ardından soyunma odasında tartıştığı öne sürüldü.
27.04.2023 Voleybol
Dolandırıcılar evlere girmeye başladı! Tüm birikimlerini kendi eliyle teslim etti
Dolandırıcılar evlere girmeye başladı! Tüm birikimlerini kendi eliyle teslim etti Dolandırıcılar bu kez de yaşlı bir çifte kabusu yaşattı. Kocaeli'de kendini polis olarak tanıtan şahıs, akılalmaz bir yönteme imza attı. Yaşlı çifti arayan sahtekar, yaşlı çifte isimlerinin bir operasyonda geçtiğini, masum olduklarının ispatlanması için para ve ziynet eşyalarını eve göndereceği görevliye vermelerini söyledi. Telefonunun ucundaki dolandırıcıya kanan yaşlı çift bakın ne yaptı.
15.04.2023 Yaşam
Araba almayı düşünenler dikkat! 'Change' araç tuzağı, araca el konuluyor
Araba almayı düşünenler dikkat! 'Change' araç tuzağı, araca el konuluyor İstanbul'da 385 bin TL'ye aldığı kamyoneti 'change' araç olduğu tespitiyle Asayiş Büro Amirliği ekiplerince el konulan Gaffur Hayır Karpuzlar, hem aracından hem de parasından oldu. Karpuzlar, şimdi araç için ödediği parayı istiyor.
14.04.2023 Gündem
Son mesajı ortaya çıktı: Hayatta inanmam
Son mesajı ortaya çıktı: Hayatta inanmam Igor Gorgonzola Novara’nın yıldız oyuncusu Julia Ituma'nın intihar etmeden önce WhatsApp grubunda attığı son mesaj ortaya çıktı.
14.04.2023 Voleybol
Sahte bankacı oyunu! Telefona gelen şifre hayatını kabusa çevirdi
Sahte bankacı oyunu! Telefona gelen şifre hayatını kabusa çevirdi Bir vatandaşı arayıp kendisini bankacı olarak tanıtan dolandırıcıların yöntemi bu kadar da olmaz dedirtti. İstanbul'da esnaf F.Ç.’nin başına ne geldiyse telefonuna gelen şifreyi karşısındaki kişilere vermesiyle geldi. Hesabındaki tüm parası adeta buhar olurken, 6 kişilik şebeke böyle deşifre edildi.
14.04.2023 Yaşam
Öldürülen üniversiteli Emirkan'ın ağabeyinden kahreden sözler!
Öldürülen üniversiteli Emirkan'ın ağabeyinden kahreden sözler! İzmir'in Konak ilçesinde, garsonluk yaptığı restoranın önünde bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Emirkan Yılmaz'ın (22) ağabeyi Volkan Yılmaz (26), katilin halen yakalanmadığını belirterek, "Her geçen gün acımız daha da artıyor" dedi.  
14.04.2023 Yaşam
Ebrar Karakurt’un takım arkadaşı Julia Ituma'na ne oldu? Son mesajı ortaya çıktı
Ebrar Karakurt’un takım arkadaşı Julia Ituma'na ne oldu? Son mesajı ortaya çıktı Maç için İstanbul’a gelen İtalyan voleybol takımı Igor Gorgonzola Novara’nın yıldız oyuncusu Julia Ituma, kaldığı otelin 6. katından atlayarak yaşamına son verdi. Ituma’nın gece boyunca arkadaşlarına kendisini iyi hissetmediğini söylediği öğrenildi.
14.04.2023 Yaşam
Türkiye'ye maça geldi, otelde hayatını kaybetti!
Türkiye'ye maça geldi, otelde hayatını kaybetti! Eczacıbaşı Dynavit ile karşılaştıkları maçın ardından Igor Gorgonzola Novara'nın 18 yaşındaki oyuncusu Ituma, İstanbul'da kaldıkları otelin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Soruşturma devam ediyor.
13.04.2023 Diğer Sporlar
Redmond'ın füzesine Ebrar bile kayıtsız kalmadı: Benim yerime de öpün
Redmond'ın füzesine Ebrar bile kayıtsız kalmadı: Benim yerime de öpün Igor Gorgonzola Novara'da forma giyen milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, Beşiktaş'ın gollerinden sonra "Redmond'ın kramponunu benim yerime de öpün" paylaşımında bulundu.
3.04.2023 Fenerbahçe
Kardeşleri ondan güzel! Zehra Güneş'in kardeşleri ortaya çıkınca pabucu dama atıldı
Kardeşleri ondan güzel! Zehra Güneş'in kardeşleri ortaya çıkınca pabucu dama atıldı Voleybol denilince akla ilk gelen isimlerden birisi de Zehra Güneş'tir. Başarılı kariyerinin yanısıra güzelliği de dillere destandır. Ebrar Karakurt'un verdiği partiye kardeşleriyle katılan Zehra Güneş'in pabucu dama atıldı.
2.03.2023 Televizyon
Başkanı Ebrar Karakurt'un yeni takımını açıkladı! 'Ayrılacağını inkar edemem'
Başkanı Ebrar Karakurt'un yeni takımını açıkladı! 'Ayrılacağını inkar edemem' İtalya Ligi'nin 353 sayıyla en skorer ismi olan Ebrar Karakurt hakkında açıklamalarda bulunan Novara başkanı Giovanna Saporiti milli voleybolcunun yeni takımını duyurdu.
23.02.2023 Voleybol
Deren Talu'dan samimi itiraflar: Hayatta en yakın olduğum insan annemdir
Deren Talu'dan samimi itiraflar: Hayatta en yakın olduğum insan annemdir Son olarak Kanal D'nin geçtiğimiz aylarda final yapan 'Seversin' dizisinde kamera karşısına geçen Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, annesiyle ilişkisi, aşka bakış açısı ve canlandırmak istediği karakterler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
3.01.2023 Magazin
Ebrar Karakurt parti verdi! Zehra Güneş'in iddialı tarzı olay oldu
Ebrar Karakurt parti verdi! Zehra Güneş'in iddialı tarzı olay oldu Hem özel hayatı hem de kariyeriyle gündeme sık sık gelen Ebrar Karakurt yeni yıla Türkiye'de girdi. Parti veren voleybolcuyu Zehra Güneş de yalnız bırakmadı. Geceye iddialı tarzıyla katılan Güneş hayranlarını mest etti.
3.01.2023 Magazin
Babası futbolcu yapmak istedi Eda Erdem hastalanınca Fenerbahçe'nin efsanesi oldu
Babası futbolcu yapmak istedi Eda Erdem hastalanınca Fenerbahçe'nin efsanesi oldu Türk voleybol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olan ve gerek Fenerbahçe'de gerekse Milli Takım'da gösterdiği performansla başarılara doymayan Eda Erdem'in hayat hikayesi kendisini yakından takip eden sporseverleri oldukça gururlandırdı.
6.12.2022 Voleybol
Aslıhan Gürbüz'den aşk dolu kutlama: Berbat bir senenin tek güzel şeyi sendin
Aslıhan Gürbüz'den aşk dolu kutlama: Berbat bir senenin tek güzel şeyi sendin Aslıhan Gürbüz, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi İsmail Hacıoğlu'nun doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Gürbüz, yazdığı notla dikkat çekti.
2.12.2022 Magazin
Ebrar Karakurt takipçilerini geçmişe götürdü: E ben güzelmişim
Ebrar Karakurt takipçilerini geçmişe götürdü: E ben güzelmişim Kariyerine İtalya'da devam eden milli voleybolcu Ebrar Karakurt takipçilerini eskiye götürdü. Karakurt, hesabından eski bir fotoğrafını paylaştı. "E ben güzelmişim..." notunu düştüğü fotoğrafa yorum ve beğeni yağdı.
1.12.2022 Magazin
Filenin Sultanları, FIVB Dünya Şampiyonası'nda çeyrek finalde! Ebrar Karakurt için övgü dolu sözler: Türkiye intikam aldı...
Filenin Sultanları, FIVB Dünya Şampiyonası'nda çeyrek finalde! Ebrar Karakurt için övgü dolu sözler: Türkiye intikam aldı... FIVB Dünya Şampiyonası'nda Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı 2. Tur F Grubu'nda Kanada'yı 3-0 mağlup etti. Ay-yıldızlı ekibimiz setleri 25-22, 26-24 ve 28-26 kazandı. Ebrar Karakurt, 26 sayıyla maça damga vururken dünya basınının da gündemine girdi. Ebrar Karakurt için övgü dolu sözler kullanıldı.
6.10.2022 Voleybol
Filenin Sultanları, Kanada'ya geçit vermedi
Filenin Sultanları, Kanada'ya geçit vermedi A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Şampiyonası son 16 turu ikinci maçında Kanada’yı 3-0 mağlup ederek üst üste 6. galibiyetini aldı.
5.10.2022 Voleybol
Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Dominik voleybol maçı nasıl izlenir, canlı ve şifresiz mi yayınlanacak?
Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Dominik voleybol maçı nasıl izlenir, canlı ve şifresiz mi yayınlanacak? Filenin Sultanları, Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B grubu üçüncü maçında Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek. A Milli Kadın Voleybol takımı mücadeleye mutlak galibiyet ile çıkacak. Peki Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Dominik voleybol maçı canlı ve şifresiz mi yayınlanacak?
28.09.2022 Şampiy10
Filenin Sultanları FIVB Dünya Şampiyonası'na Tayland mağlubiyeti ile başladı
Filenin Sultanları FIVB Dünya Şampiyonası'na Tayland mağlubiyeti ile başladı A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dünya Voleybol Şampiyonası'na mağlubiyetle başladı
24.09.2022 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Ebrar Karakurt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebrar karakurt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.