Ebebek halka arz kaç lot verir (kişi başı), hangi bankalarda var, Akbank, Yapıkredi var mı? Ebebek halka arz ne zaman işlem görecek?
Ebebek halka arz kaç lot verir (kişi başı), hangi bankalarda var, Akbank, Yapıkredi var mı? Ebebek halka arz ne zaman işlem görecek? Ebebek halka arz oluyor. SPK tarafından Ebebek Mağazacılık A.Ş.'nin halka arz başvurusunun onaylanmasıyla halka arza ait detaylar sorgulanmaya başlandı. İşletme sermayesi yüzde 35 oranında olan Ebebek'in halka arz büyüklüğünün yaklaşık 1,8 milyar TL olması bekleniyor. Ebebek halka arzda toplam 40.000.000 TL nominal değerli payları satışa sunacak. Peki, Ebebek halka arz ne zaman olacak? Ebebek hisse kaç lot verir, Ebebek halka katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var Akbank’ta var mı? Ebebek sermayesi ne kadar?
29.08.2023 Ekonomi
Ebebek ne zaman halka arz olacak? Ebebek kaç lot verir, hangi bankalarda var, Ebebek halka arz katılım endeksine uygun mu?
Ebebek ne zaman halka arz olacak? Ebebek kaç lot verir, hangi bankalarda var, Ebebek halka arz katılım endeksine uygun mu? Ebebek halka arz oluyor. Ebebek Mağazacılık A.Ş.'nin halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. İşletme sermayesi yüzde 35 oranında olan Ebebek'in halka arz büyüklüğünün yaklaşık 1,8 milyar TL olması bekleniyor. Ebebek halka arzda toplam 40.000.000 TL nominal değerli payları satışa sunacak. Halka arzın SPK tarafından onaylanmasının ardından “Ebebek halka arz talep toplama tarihleri ile Ebebek hisse kodu ve fiyatı” yatırımcıların ilgi odağına girdi. Peki, Ebebek halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu, Ebebek hisse hangi bankalarda var?
26.08.2023 Ekonomi