Düştü

Düştü

Son dakika düştü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düştü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düştü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düştü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düştü gelişmeleri de dahil olmak üzere 35.635 düştü haberi bulunmuştur. Tüm düştü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altınay Savunma borsada ne zaman işlem görecek, halka arz sonucuna göre halka arz kaç lot verdi? İşte Altınay Savunma (ALTNY) halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihi
Altınay Savunma borsada ne zaman işlem görecek, halka arz sonucuna göre halka arz kaç lot verdi? İşte Altınay Savunma (ALTNY) halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihi Altınay Savunma halka arz talep toplaması sona erdi, pay başına 32 TL fiyattan gerçekleştirilen halka arzda verilen lot sayısı ise 12 lot oldu. Altınay Savunma halka arzının büyüklüğü 1.8 milyar TL olarak açıklandı. Firmanın halka arzı katılım endeksine uygun olarak açıklandı. ALTNY hissesinin borsada işlem göreceği tarih merak ediliyor. Peki, Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma kaç lot verdi, Altınay halka arz sonuçları açıklandı mı? Altınay Savunma ne zaman işlem görecek?
15.05.2024 Ekonomi
Pegasus neden düşüyor, Pegasus hisse senedi neden düştü? Pegasus bedelsiz sermaye artırımı hisseyi nasıl etkiler?
Pegasus neden düşüyor, Pegasus hisse senedi neden düştü? Pegasus bedelsiz sermaye artırımı hisseyi nasıl etkiler? Pegasus, sermayesini 388,75995 bedelsiz artırarak 500 milyon TL'ye çıkarma kararı almış ve SPK'dan da onay gelmişti. Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. bugün (13 Mayıs 2024) KAP'a yaptığı açıklamada bedelsiz tarihini duyurdu. Peki, Pegasus neden düşüyor, bugün Pegasus hisse neden düştü?
14.05.2024 Ekonomi
Uçurtma ipine takılan motosiklet sürücüsü kaza yaptı
Uçurtma ipine takılan motosiklet sürücüsü kaza yaptı Adana'da uçurtma ipi kafasına takılan motosiklet sürücüsü kaza yapınca uçurtmayı kırıp, çocuklara tepki gösterdi. Yaşananlar saniye saniye görüntülendi.
14.05.2024 Adana
IBAN ile ödeme yapanlara kötü haber! Bakanlık peşine düştü, cezası var
IBAN ile ödeme yapanlara kötü haber! Bakanlık peşine düştü, cezası var Maliye, IBAN üzerinden ödeme talep eden esnafın peşine düştü. IBAN’a ödeme yapan, yaptıran, hesabını kullandıran yani 'IBAN kiralayana' yaptırım uygulanabilir mi? Vergi hukuku uzmanı avukat Aslanpınar, “Banka hesaplarına bloke koyulabilir, malvarlığı tamamen durdurulabilir” uyarısında bulundu
13.05.2024 Ekonomi
TFF 1. Lig'de Play-Off eşleşmeleri, finalist ve küme düşen son takım belli oldu!
TFF 1. Lig'de Play-Off eşleşmeleri, finalist ve küme düşen son takım belli oldu! TFF 1. Lig'in son haftasında 7 maç aynı anda oynandı. Sonuçların ardından Eyüpspor ligi şampiyon tamamlarken, 3. sırayı alarak play-off'ta finalist olmaya hak kazandı. Ayrıca Play-off eşleşmeleri ve küme düşen son takım da belli oldu.
11.05.2024 TFF 1.Lig
5.kattan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
5.kattan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti Adana’da bir iş merkezinin 5. katından düşen yaşlı adam hayatını kaybetti.
11.05.2024 Adana
Toz bulutu Adana'yı kapladı
Toz bulutu Adana'yı kapladı Adana’da toz taşınımı kenti etkisi altına alırken görüş mesafesi düştü.
11.05.2024 Adana
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor Kanal D’nin, sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” temposu yüksek bir bölüm ile ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.
9.05.2024 Magazin
Arda Güler'i yıkan haber! Kariyerine darbe, hayalleri suya düştü, geçersiz sayılacak
Arda Güler'i yıkan haber! Kariyerine darbe, hayalleri suya düştü, geçersiz sayılacak Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen Real Madrid'de Arda Güler'le ilgili şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. 19 yaşındaki on numaranın adeta hayalleri yıkıldı. İşte detaylar...
9.05.2024 Fenerbahçe
Yeşim Erçetin eşinin ölümüyle ilgili gerçeği anlattı! 'Banyoda düştü' demişti...
Yeşim Erçetin eşinin ölümüyle ilgili gerçeği anlattı! 'Banyoda düştü' demişti... Türkiye modellik yapan Yeşim Erçetin Fevzi Karadesici ile tanıştıktan sonra Florida’ya yerleşmişti. Fevzi Karadesici’nin ölümü şaibeli diye yorumlanınca eşinden açıklama geldi.
8.05.2024 Magazin
Resmen lapa lapa kar yağdı! Mayıs ayında her yer beyaza büründü, sıcaklıklar sıfırın altına düştü
Resmen lapa lapa kar yağdı! Mayıs ayında her yer beyaza büründü, sıcaklıklar sıfırın altına düştü Mayıs ayı geldi ama hava sıcaklıkları eksileri görüyor. Yurdun birçok kentinde Mayıs ayı karlı geçiyor. Öyle ki bazı şehirler beyaza bürünmüş durumda. Meteoroloji tarafından yapılan uyarıların ardından kar nedeniyle zor anlar yaşayan vatandaşların görüntüleri kameralara yansıdı. Mayıs'ta kimse bunu beklemiyordu. Resmen lapa lapa kar yağdı İşte yurttan kar manzaraları...
8.05.2024 Gündem
Yine mi keder Ali Koç artık yeter! 'Topunuz gelin' demişti, Fenerbahçe'nin yeni başkanını açıkladı
Yine mi keder Ali Koç artık yeter! 'Topunuz gelin' demişti, Fenerbahçe'nin yeni başkanını açıkladı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, Konyaspor'la deplasmanda golsüz berabere kalarak lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü ve şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Spor yazarı Ali Koç'u sert bir dille eleştirirken, Aziz Yıldırım'la ile ilgili dev iddiada bulundu. İşte detaylar...
8.05.2024 Fenerbahçe
Sürüden ayrılan kurbanlık dana açık bırakılan yağmur suyu drenaj kuyusuna düştü!
Sürüden ayrılan kurbanlık dana açık bırakılan yağmur suyu drenaj kuyusuna düştü! İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinin Ahmediye Mahallesi'nde sürüden ayrılan kurbanlık dana açık bırakılan yağmur suyu drenaj kuyusuna düştü. İtfaiye ekipleri tarafından yaklaşık bir saat süren çalışmaların ardından drenaj kuyusuna düşen dana kurtarılarak sahiplerine teslim edildi.
7.05.2024 Gündem
Eski ortağını ve kendini vurduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı!
Eski ortağını ve kendini vurduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı! İstanbul'un Bayrampaşa İlçesinde Gülya Akça, iş yerinde tartıştığı eski ortağı Hüseyin Çizmeci tarafından silahla vurularak hayatını kaybetmişti. Akça'nın vurulduğu anlara ait görüntüler bulundu.
7.05.2024 Gündem
Doğu kara teslim oldu! Mayıs'ta hava sıcaklığı sıfırın altına düştü! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi
Doğu kara teslim oldu! Mayıs'ta hava sıcaklığı sıfırın altına düştü! Meteoroloji'den yeni uyarı geldi Kar yağışları geri döndü. Sıcaklıkların azalmasıyla başlayan yağışların bu hafta sonuna kadar devam edeceği bildirildi. Meteoroloji'den uyarılar art arda geldi. 15 il için kar uyarısı yapılırken yerelde oluşabilecek dolu yağışına karşı uyarılar yapıldı İşte kar, fırtına ve soğuk hava dalgasıyla ilgili gelişmeler...
7.05.2024 Gündem
Kiracı isyan etti: Ev sahibimden beni koruyun
Kiracı isyan etti: Ev sahibimden beni koruyun Yonca Beşikoğlu, kendisini tahliye etmek isteyen ev sahibinin kapı kilidini değiştirdiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Beşikoğlu şikâyet dilekçesinde, “Evin kilidini değiştiren ev sahibi bununla da kalmamış, konutu kullanılamaz hale getirmiştir. Su vanasını kapamıştır. Su vanası kapalı olduğu için doğalgaz sistemi de çalışmamaktadır” dedi.
7.05.2024 Gündem
Gayrimenkul sektöründe yeni gelişme! Sert düştü, işte detaylar
Gayrimenkul sektöründe yeni gelişme! Sert düştü, işte detaylar Ev alıp satacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Gayrimenkul sektörü ile ilgili yeni gelişme belli oldu. Rakamlar tek tek açıklandı. Yabancıların Türkiye’de yaptıkları tüm gayrimenkul yatırımları incelendi. Bu yılın ilk çeyreğinde, geçen yılın aynı dönemine göre; metrekare bazında yüzde 71, işlem sayısında yüzde 45 düşüş görüldü. Türkiye’yi tercih edenler listesinde yüzölçümü bazında Irak, adet bazında Rusya ilk sırada yer aldı.
7.05.2024 Ekonomi
Tramvaya yıldırım düştü, elektirik teli koptu!
Tramvaya yıldırım düştü, elektirik teli koptu! Gaziantep’de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Üniversitesi istikametine giden tramvayın üstüne saat 15.30 sıralarında seyir halinde iken yıldırım düştü. Tramvayın elektrik telinin kopması sonucu ise, yangın çıktı. Can kaybı veya yaralananın olmadığı açıklandı.
6.05.2024 Vatan TV
Tramvaya yıldırım düştü, elektirik teli koptu!
Tramvaya yıldırım düştü, elektirik teli koptu! Gaziantep’de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Üniversitesi istikametine giden tramvayın üstüne saat 15.30 sıralarında seyir halinde iken yıldırım düştü. Tramvayın elektrik telinin kopması sonucu ise, yangın çıktı. Can kaybı veya yaralananın olmadığı açıklandı.
6.05.2024 Gündem
Sulama kanalına düşen kadını vatandaşlar kurtardı
Sulama kanalına düşen kadını vatandaşlar kurtardı Adana’da sulama kanalına düşen kadını çevredeki vatandaşlar kurtarırken, hastaneye götürülen kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
6.05.2024 Adana
Sabit ve hareketli kara hedefleri nokta atışıyla imha edildi
Sabit ve hareketli kara hedefleri nokta atışıyla imha edildi Bayraktar TB2, ASELFLIR-500 ile hedefleri işaretledi, MAM-L ve KMC + CİRİT ile hem sabit hem de hareketli kara hedefleri vurularak test başarıyla tamamlandı.
5.05.2024 Gündem
Üç Kız Kardeş muhteşem bir finalle ekranlara veda etti
Üç Kız Kardeş muhteşem bir finalle ekranlara veda etti İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' yeni bölümü ile ekranlara geldi. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Gökberk Demirci, Aydan Şener ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan dizi son kez izleyici karşısına çıktı…
5.05.2024 Magazin
Acun Ilıcalı'ya kötü haber! Hull City play-off'a kalamadı
Acun Ilıcalı'ya kötü haber! Hull City play-off'a kalamadı İngiltere Championship'te son hafta maçları oynandı. Ipswich Town, sezonu Leicester City'nin arkasında ikinci sırada tamamlayıp Premier Lig bileti alırken play-off'a kalan takımlar da belli oldu. Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, play-off potasına giremedi.
4.05.2024 Süper Lig
Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1,7 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1,7 milyon araç geçti Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin aracın geçtiğini söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, tünelin 14.5 kilometrelik uzunluğuyla dünyanın üçüncü, Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olduğunu belirtti.
3.05.2024 Gündem
Francesco Farioli sürprizi! Avrupa devi talip oldu
Francesco Farioli sürprizi! Avrupa devi talip oldu Avrupa devi, Süper Lig'de Fatih Karagümrük ve Alanyaspor'u çalıştıran, Fransız ekibi Nice'te başarılı işlere imza atan 35 yaşındaki teknik adamın peşine düştü.
2.05.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Düştü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düştü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.