Yasemin Özilhan bu kez mutfaktaki hünerlerini sergiledi
Yasemin Özilhan bu kez mutfaktaki hünerlerini sergiledi 'Doktorlar' dizinde 'Ela' karakteri ile tanınan Yasemin Özilhan bir dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Eşi iş insanı İzzet Özilhan ile boşanacakları yönünde iddialar magazin gündemindeki yerini korurken Yasemin Özilhan'ın aşk ile ilgili sözleri dikkat çekti. Öte yandan Yasemin Özilhan mutfaktaki hünerlerini sergiledi.
18.09.2023 Magazin
Yasemin Özilhan'dan 'aşk' açıklaması: İşkence olabilir
Yasemin Özilhan'dan 'aşk' açıklaması: İşkence olabilir 'Doktorlar' dizinde 'Ela' karakteri ile tanınan Yasemin Özilhan bir dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Eşi iş insanı İzzet Özilhan ile boşanacakları yönünde iddialar magazin gündemindeki yerini korurken Yasemin Özilhan'ın aşk ile ilgili sözleri dikkat çekti.
14.09.2023 Magazin
Yasemin Özilhan özel üretim ATV'siyle evine döndü
Yasemin Özilhan özel üretim ATV'siyle evine döndü 'Doktorlar' dizinde 'Ela' karakteri ile tanınan Yasemin Özilhan, önceki gün Bodrum'daydı. Akşam saatlerinde arkadaşıyla su sporlarının yolunu tutan Özilhan, daha sonra özel üretim ATV’sinin direksiyonuna geçerek evinin yolunu tuttu.
25.08.2023 Magazin