Borcu olana güzel haber! Komisyon, vade farkı, ek ödeme yok
Borcu olana güzel haber! Komisyon, vade farkı, ek ödeme yok Borcu olanlara 31 Mayıs'a kadar süre verildi. Herhangi bir ek ödeme yapılmayacak. Vade farksız olarak taksitlendiriliyor. İGDAŞ doğal gaz faturasını ödemekte zorlanan ve birikmiş borcu olan aboneler için taksit imkanı sunuyor. Doğal gaz borcunu yapılandırmak isteyenler 31 Mayıs'a kadar başvuruda bulunabilirler.
5.05.2021 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! 31 Mart…
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! 31 Mart… Milyonlarca kişiyi kapsıyor. Çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren gelişme. Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! Tüm abonelere duyuruldu. Borcu olan herkesi ilgilendiriyor. Koronavirüs salgını döneminde yaşanan ekonomik zorluklar nedeni ile birçok vatandaş faturasını ödemekte zorlandı. İGDAŞ doğal gaz faturasını ödemekte zorlananlar için harekete geçti. Komisyon ya da vade farkı olmadan taksit imkanı sunuluyor. Hiçbir ek ödeme yapmadan borcunu yapılandırmak isteyenler için vadeli ödeme seçeneği 31 Mart tarihine kadar geçerli. Kredi kartı ile ödeme yapmak da mümkün.
19.03.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz açıklaması!
Elektrik ve doğal gaz açıklaması! Milyonlarca aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik ve doğal gaz ile ilgili çok önemli açıklama... Durdurulsun talebi geldi. Borcu olan aboneleri ilgilendiren talepte pandemi nedeni ile faturalarını ödemekte zorlanan vatandaşlar için kolaylık sağlanması gündeme getirildi. TESK tarafından yapılan açıklamada icra takiplerinin durdurulması gerektiği vurgulandı.
3.01.2021 Ekonomi