Diş Macunu

Diş Macunu

Son dakika diş macunu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan diş macunu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını diş macunu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diş Macunu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diş macunu gelişmeleri de dahil olmak üzere 331 diş macunu haberi bulunmuştur. Tüm diş macunu haberleri aşağıda listelenmiştir.
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
Uzmanından uyarı: Yanıklara diş macunu ve yumurta akıyla müdahale risk teşkil ediyor
Uzmanından uyarı: Yanıklara diş macunu ve yumurta akıyla müdahale risk teşkil ediyor Sivas Numune Hastanesi İlk ve Acil Yardım Uzmanı Dr. Sedat Özbay, yanık vakalarına kişilerin yumurta akı, domates ve diş macunu gibi maddelerle müdahale etmesi durumunda enfeksiyon riski oluştuğunu belirtti.
18.01.2024 Sağlık
Yüzdeki Sivilce Nasıl Geçer? Yüzdeki Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Yüzdeki Sivilce Nasıl Geçer? Yüzdeki Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Yüzde oluşan sivilcelerin birçok farklı nedeni bulunmaktadır. Özellikle kir, ölü hücreler, yağ kalıntıları sivilce oluşmasına neden olan faktörlerdendir. Düzenli olarak yapılan cilt temizliği sivilcelerin oluşma riskini azaltmaktadır.
17.01.2024 Sağlık
Uçuk Nasıl Geçer? Uçuk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Uçuk Nasıl Geçer? Uçuk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Uçuk pek çok sebepten dolayı meydana gelebilir. Sıklıkla dudak, burun ve çene bölgesinde görülür. Oldukça acı veren ve rahatsız edici bir durumdur. Yemek yemeyi, konuşmayı zor hale getirir. İltihaplı olması halinde bulaşabilir, bir virüs çeşididir.
17.01.2024 Sağlık
Dudakta Uçuk Nasıl Geçer? Dudakta Uçuk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Dudakta Uçuk Nasıl Geçer? Dudakta Uçuk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Dudakta oluşan uçuk aslında içi sıvı ile dolu kabarcıklar şeklinde olan bir viral enfeksiyondur. Herpers simplex virüsü dudakta uçuk oluşmasına neden olur. 
1.01.2024 Sağlık
Aşırı sıcaklar için sağlık uyarısı! Karşılaşacağınız tehlike büyük
Aşırı sıcaklar için sağlık uyarısı! Karşılaşacağınız tehlike büyük Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul Güner, aşırı sıcaklıklar çeşitli sağlık sorunlarını beraberinde getirdiğini ifade etti.
13.07.2023 Gündem
Sağlık Bakanlığı’ndan ‘çadırda soba’ uyarısı: Güvenli alan oluşturun
Sağlık Bakanlığı’ndan ‘çadırda soba’ uyarısı: Güvenli alan oluşturun Sağlık Bakanlığı, deprem bölgesindeki çadırlara kurulan sobalarla ilgili, “Çadırın büyüklüğüne bağlı olarak en az bir metre güvenli alan oluşturulmalı. Sobaya yakın bölgede uyunmamalı. Çocuklar asla yalnız bırakılmamalı” uyarısı yaptı.
2.03.2023 Gündem
Sabah uyanıp aynaya baktı, gözlerine inanamadı! Doktorlar da çözemedi, sebebi ise şoke etti
Sabah uyanıp aynaya baktı, gözlerine inanamadı! Doktorlar da çözemedi, sebebi ise şoke etti İstanbul'da yaşayan 37 yaşındaki kadın, bir sabah uyanıp aynaya baktığında hayatının şokunu yaşadı. Dudakları feci halde dolgu yapılmış gibi şişmiş, ağız içinde ve diş etlerinde ciddi bir ağrı vardı. Doktorlar da ne olduğunu çözememişti. Endişeyle kendine ne olduğunu araştıran kadın, nedenini internet araştırmasıyla öğrenince şaşkına döndü. Bu sorunu yaşayan çok sayıda kişi olduğu ortaya çıkarken, o sebep kimsenin aklının ucundan bile geçmemişti...
9.12.2022 Gündem
Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken çıkış! 'Zamlar art niyetli'
Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken çıkış! 'Zamlar art niyetli' Fahiş fiyat tartışmasında tansiyon düşmüyor. Marketler artan girdi maliyetlerini gösterip “Biz fahiş fiyatlı etiket koymuyoruz” diyor. Bazı ürünler haftadan haftaya hatta günden güne zamlanıyor. Vatandaşlar da ‘Her gün etiket değişir mi’ diye soruyor. Uzmanlar ise “Bazı ürünlerde maliyetten kaynaklı artış normal ama piyasada art niyetli zamlar da var” diyor.
2.12.2022 Ekonomi
22 Ağustos A101 aktüel ürünler kataloğu! Bu hafta A101’de neler var? A101 20-26 Ağustos 2022 kataloğu…
22 Ağustos A101 aktüel ürünler kataloğu! Bu hafta A101’de neler var? A101 20-26 Ağustos 2022 kataloğu… A101 aktüel ürünler kataloğu için araştırmalar arttı. 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü indirime giren ürünleri merak konusu oldu. Bu haftada A101’de birbirinden farklı ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. İşte 22 Ağustos A101 aktüel ürünler kataloğu…
22.08.2022 Ekonomi
BİM aktüel 5 Temmuz 2022 kataloğu ürünleri raflarda! BİM’de bu hafta ne var, Salı günü hangi ürünler indirimli? 5 Temmuz BİM kataloğu 2022!
BİM aktüel 5 Temmuz 2022 kataloğu ürünleri raflarda! BİM’de bu hafta ne var, Salı günü hangi ürünler indirimli? 5 Temmuz BİM kataloğu 2022! 5 Temmuz BİM kataloğu 2022 yayınlandı. BİM'de bu Salı yine birbirinden çeşitli ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. Gıda ve temizlik ürünlerinin başta yer aldığı haftanın ürünleri merak ediliyor. Peki, BİM’de bu hafta ne var, Salı günü hangi ürünler indirimli? İşte BİM aktüel 5 Temmuz 2022 kataloğu…
5.07.2022 Ekonomi
BİM 10 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu! Bu hafta BİM kataloğunda neler var? BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu indirimli ürünler
BİM 10 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu! Bu hafta BİM kataloğunda neler var? BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu indirimli ürünler BİM aktüel ürünler kataloğu 10 Mayıs 2022 için aramalar arttı. Bu hafta BİM kataloğunda neler var? Sorusuna yanıt aranıyor. BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu yayınlandı. BİM yine temizlik ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok ürüne indirimli ulaşmayı sağlayacak. İşte BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu…
10.05.2022 Ekonomi
19 Nisan BİM kataloğu 2022! BİM 19 Nisan 2022 kataloğu indirimli ürünler hangileri? BİM aktüel ürünler 2022!
19 Nisan BİM kataloğu 2022! BİM 19 Nisan 2022 kataloğu indirimli ürünler hangileri? BİM aktüel ürünler 2022! BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 19 Nisan BİM aktüel kataloğunun yayınlanmasıyla bu hafta BİM’e nelerin geleceği sorgulanmaya başlandı. Büyük beden dantelli sütyenden, bralet takımına, boxer şorttan yakası dantelli atlete, soket çoraptan, şarjlı diş fırçasına kadar birçok ürün indimli fiyatlarıyla raflarda olacak. 19 Nisan BİM kataloğu 2022…
18.04.2022 Ekonomi
Işıl ışıl bir gülüş için 5 altın kural!
Işıl ışıl bir gülüş için 5 altın kural! Diş Hekimi Şahin Durmuş, sağlıklı bir ağız ve ışıl ışıl bir gülümseme için dikkat edilmesi gereken 5 altın kuralı sizler için anlattı.
12.04.2022 Sağlık
1 Nisan şakaları nelerdir? Arkadaşa, sevgiliye, eşe dış macunu, gıda boyası, soğandan elma şekeri gibi 1 Nisan şakası örnekleri 2022!
1 Nisan şakaları nelerdir? Arkadaşa, sevgiliye, eşe dış macunu, gıda boyası, soğandan elma şekeri gibi 1 Nisan şakası örnekleri 2022! 1 Nisan şakaları her yıl olduğu gibi bu yıl da gündeme geldi. 16. Yüzyıla dayanan 1 Nisan şakaları bu yıl Cuma gününe denk geliyor. 1 Nisan yaklaştıkça sevgiliye, arkadaşa, anneye, babaya komik 1 Nisan şakaları araştırması da başlıyor. Peki, 1 Nisan şakaları nelerdir, nasıl yapılır? İşte Arkadaşa, sevgiliye, eşe 1 Nisan şakası örnekleri 2022...
1.04.2022 Gündem
Engelliyi darp davasında tepki çeken karar! Hepsi tahliye edildi
Engelliyi darp davasında tepki çeken karar! Hepsi tahliye edildi İzmit'te kendisi gibi işitme engelli olan Engin E.'yi darbedip görüntüleri sosyal medyada paylaşınca gözaltına alınan Fırat Kaya ve arkadaşlarının yargılama sırasında cezaevinde kaldıkları sürenin dikkate alınıp tahliye edilmesi, sosyal medyada tepki aldı. Engin E.'nin avukatı Didem Özhan, karara itiraz edeceklerini söyledi.
31.03.2022 Gündem
İndirimler cuma günü başlıyor! 81 ilde uygulanacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı...
İndirimler cuma günü başlıyor! 81 ilde uygulanacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı... Temizlik malzemelerinden tarım makinelerine, yeme-içme hizmetlerinden tohuma kadar birçok üründe KDV indirimleri geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün duyurduğu KDV indirimleri 1 Nisan’dan itibaren geçerli olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan düzenlemeyle, temizlik ürünleri ve yeme-içme hizmetlerinden alınan KDV yüzde 18’den yüzde 8’e indirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sertifikilandırılan tohumluk ve fidanlardan alınan KDV oranı yüzde 1’e indirildi. Sabun, şampuan, deterjan, ıslak mendil, tuvalet kağıdı, peçete, bebek bezi, ev, arsa hepsi için geçerli. Süt, yumurta ve meyve üretiminde kullanılan tarım makinaları yüzde 8 KDV kapsamına alındı.
30.03.2022 Ekonomi
D harfi ile eşya isimleri - D ile başlayan eşyalar...
D harfi ile eşya isimleri - D ile başlayan eşyalar... 'D' harfi alfabemizin beşinci harfidir. Tek başına kullanıldığında daha bazı anlamlar ifade etmektedir. ''d'' harfi fizikte kullanıldığı zaman öz kütlenin kısaltması anlamına gelir. Bunun dışında geometrik cisimlerinin yüzeylerine de sıklıkla 'd' ismi verilmektedir. Ancak genel kültür bakımından başında D olan kelimeler de aratılmaktadır. 
18.02.2022 Gündem
Diş beyazlatma akımı ölüme kadar götürüyor!
Diş beyazlatma akımı ölüme kadar götürüyor! Sosyal medyada beğeni peşinde koşanlar, bu sefer de diş beyazlatma videoları yayınlamaya başladı. Bu videoların bazılarında kişi karbonat, diş macunu ve benzeri malzemeleri alüminyum folyoya dökerek dişlerine yapıştırıyor. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise dişlerinin beyazlığının sırrının muz kabuğu, karbonat, limon veya tuz ile diş fırçalamak olduğunu öne sürüyor. Diş Hekimi Arzu Yalnız, "Alüminyum folyonun içerisinde ağır metaller var, bu zehirlenmeye götürür. İçine konulan limon, karbonat, sirke tarzı şeyler onun daha çok aşınmasına sebep olur ve tükürük yoluyla bunlar yutulur. Bu sağlık açısından çok tehlikeli, diş açısından da dişin minesini yumuşatan dişe zarar verip gerçek sağlıklı dokuyu aşındıran eylemlerdir bunlar. Bu metallere karşı alerjik bir reaksiyonu varsa ölüme kadar götürebilir" dedi.
7.02.2022 Yaşam
Sağlık turizminde Türkiye’ye talep artıyor
Sağlık turizminde Türkiye’ye talep artıyor Sağlık Bakanlığı verilerine göre, 2021 yılında Türkiye 1 milyon civarında yabancı hastayı ağırladı. 2023’te ise 1,5 milyon hasta ve 10 milyar dolar gelir öngörülüyor. Sağlık turizminin bileşenlerinden ağız ve diş sağlığında ise Türkiye gün geçtikçe değer kazanıyor, yabancıların tedavi talepleri artıyor.
1.02.2022 Sağlık
Kemal Kahraman kimdir, Ezgi Mola taciz olayı nedir? Kemal Kahraman Ezgi Mola ile hangi diş macunu reklamında oynadı?
Kemal Kahraman kimdir, Ezgi Mola taciz olayı nedir? Kemal Kahraman Ezgi Mola ile hangi diş macunu reklamında oynadı? TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' adlı dizide rol alan Ezgi Mola, bir diş macunu reklamında birlikte poz verdikleri müzisyen Kemal Kahraman’dan 6 yıldır kendisini taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla şikâyetçi oldu. Söz konusu olayın ardından Kemal Kahraman kimdir, Kemal Kahraman Ezgi Mola ile hangi diş macunu reklamında oynadı, Kemal Kahraman Ezgi Mola olayı nedir? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
26.01.2022 Magazin
Ezgi Mola 6 yıldır kabus yaşıyor! "Tek başıma sokağa çıkamaz hale geldim"
Ezgi Mola 6 yıldır kabus yaşıyor! "Tek başıma sokağa çıkamaz hale geldim" EZGİ Mola, bir diş macunu reklamında birlikte poz verdikleri müzisyen Kemal Kahraman’dan 6 yıldır kendisini taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla şikâyetçi oldu.
26.01.2022 Magazin
Diş fırçası ve macunu kişiye özel seçilmeli
Diş fırçası ve macunu kişiye özel seçilmeli Periodontoloji Bölümü Diş Hekimi Dr. Öğr. Üyesi Deniz Arslan, kişiye en uygun diş fırçası ve diş macununun diş hekimiyle birlikte seçilmesi gerektiğini ifade etti. Arslan, “Doğru diş fırçasını seçerken kıl tipi, fırçanın genel şekli, kalitesi ve rahatlığı gibi farklı detayları göz önünde bulundurmak gerekiyor. İlk olarak florürlü olmasına dikkat etmeniz gereken diş macunu seçiminizde gereksiniminize yönelik tercih yapmalısınız. Doğru diş fırçası ve macun seçimi ağız ve diş sağlığınızı korumanıza yardımcı olur” dedi.
20.10.2021 Sağlık
Endokrin bozucu kimyasallar akneye neden oluyor!
Endokrin bozucu kimyasallar akneye neden oluyor! Son yıllarda hayatımızın her alanında sıkça yer alan ve endokrin sistemin gelişimi ve fonksiyonunu değiştiren maddeler olarak tanımlanan endokrin bozucu kimyasallar sağlık açısından çeşitli tehlikeleri de beraberinde getiriyor. Bu konu ile ilgili bilgilerden en günceli ise endokrin bozucuların cilt sağlığına etkileri, özellikle de bu maddelerin akne oluşumu ve şiddetinde önemli bir etken olduğu konusu ile ilgili…
5.09.2021 Sağlık
'Yanıklara yoğurt sürmek doğru değil'
'Yanıklara yoğurt sürmek doğru değil' Evde en çok meydana gelen kazaların başında yanıklar geliyor. Evde meydana gelen yanıklarda ıslak pansuman yapılması ve bunun sık sık değiştirilmesi gerektiğini belirten Dermatoloji Uzmanı Dr. Kübra Esen Salman, “Evdeki temiz bir tülbent, gazlı bezi sık sık musluk suyuyla ıslatıp yanık bölgesinin soğuk kalması sağlanmalı. Yanığa yoğurt, diş macunu gibi ürünler sürmek doğru değil. Bunlar enfeksiyona eğilimi artırabilir. Amacımız hasar gören deriyi serinletmek, soğutmak olmalı. Bunu suyla yapabiliriz” açıklamasında bulundu.
26.08.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Diş Macunu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diş macunu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.