Dikkat Çeken Paylaşım

Dikkat Çeken Paylaşım

Son dakika dikkat çeken paylaşım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dikkat çeken paylaşım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dikkat çeken paylaşım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dikkat Çeken Paylaşım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dikkat çeken paylaşım gelişmeleri de dahil olmak üzere 476 dikkat çeken paylaşım haberi bulunmuştur. Tüm dikkat çeken paylaşım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'nin yeni hocası Ersun Yanal mı oluyor? Bu sözlerle paylaştı
Fenerbahçe'nin yeni hocası Ersun Yanal mı oluyor? Bu sözlerle paylaştı Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Ersun Yanal sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşım yaptı.
25.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'tan dikkat çeken paylaşım!
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'tan dikkat çeken paylaşım! Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
1.03.2024 Fenerbahçe
CHP'de Hatay krizi! Lütfü Savaş adaylıktan çekilmek istemedi
CHP'de Hatay krizi! Lütfü Savaş adaylıktan çekilmek istemedi CHP'de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş çıkmazı sürüyor. Hatay adayı değişecek mi değişmeyecek mi merak konusu olurken Özgür Özel’den açıklama geldi ve Lütfü Savaş ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Lütfü Savaş'ın adaylıktan çekilmek istemediğini Özgür Özel'e ilettiği öğrenildi. Öte yandan Lütfü Savaş'tan ilk açıklama geldi. CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür, CHP'deki sıcak gelişmeleri anlattı.
19.02.2024 Gündem
Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan barıştı mı? Dikkat çeken paylaşım
Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan barıştı mı? Dikkat çeken paylaşım 66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile geçtiğimiz aylarda ilişkisini sonlandırmıştı. Biten ilişkinin ardından Gülseren Ceylan Mehmet Ali Erbil hakkında ‘ciddi ilişki yaşanacak biri değilmiş’ yorumunu yaparken Mehmet Ali Erbil de dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. İkilinin ayrılığı kısa sürdü.
4.01.2024 Magazin
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'dan dikkat çeken paylaşım! 'Zamanı geldiğinde her şeyin hesabını soracağız'
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'dan dikkat çeken paylaşım! 'Zamanı geldiğinde her şeyin hesabını soracağız' Usta oyuncu Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturdu. Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.
23.12.2023 Gündem
Hadise'den dikkat çeken paylaşım! Sevilmenin ne demek olduğunu öğrendiğim bir dönemdeyim
Hadise'den dikkat çeken paylaşım! Sevilmenin ne demek olduğunu öğrendiğim bir dönemdeyim Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikah masasına oturan ve aradan geçen 5 ayın ardından olaylı bir şekilde boşanan ünlü şarkıcı Hadise, yaptığı son paylaşımla kafaları karıştırdı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hadise, "Yeni şarkımın adının Sevmiyo olduğuna bakmayın… Hem sevmenin, hem de sevilmenin ne demek olduğunu öğrendiğim bir dönemdeyim" dedi.
29.09.2023 Magazin
Didem Soydan'dan şoke eden itiraf: Aşık olduğum adam evli
Didem Soydan'dan şoke eden itiraf: Aşık olduğum adam evli Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Didem Soydan, katıldığı bir Youtube programında, "Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" açıklamasıyla dikkat çekti.
6.08.2023 Magazin
Tarık Özerbay kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum!
Tarık Özerbay kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum! Tarık Özerbay kimdir, kaç yaşında, nereli? Esenyurt'ta iki kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırı Türkiye’de infial yarattı. İş yerine gelen 4 kişi, içeride bulunan 3 kişiye saldırıp, kurşun yağdırdı. İstanbul Esenyurt'ta yaşanan tekel bayi cinayetinin faili Tarık Özerbay, İstanbul Esenyurt'ta yaşanan tekel bayi katliamının faili Tarık Özerbay’ın yakalanmasından sonra sorgulanmaya başlandı. Peki, Esenyurt Tekel Bayi faili Tarık Özerbay yakalandı mı? İşte Esenyurt tekel bayii cinayetinde son durum…
31.07.2023 Gündem
MSB duyurdu! Hudutlarda 16'sı FETÖ, 3'ü PKK mensubu 28 kişi yakalandı
MSB duyurdu! Hudutlarda 16'sı FETÖ, 3'ü PKK mensubu 28 kişi yakalandı MSB'den dikkat çeken paylaşım geldi. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), hudutlarda 16'sı FETÖ, 3'ü PKK/PYD/YPG terör örgütü mensubu 28 kişinin yakalandığını duyurdu.
16.07.2023 Gündem
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç dikkat çekti! Fit haliyle beğeni topladı
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç dikkat çekti! Fit haliyle beğeni topladı Bir döneme damga vuran 'Arka Sıradakiler' dizisinde hayat verdiği 'Özge' karakteriyle ünlenen Sevda Dalgıç, şimdilerde spor eğitmenliği yapıyor. Tatilde de işlerini aksatmayarak online olarak eğitimlere devam eden ünlü isim, bikini pozlarıyla beğeni topladı.
30.06.2023 Magazin
Kylie Jenner'dan bikinili paylaşım! Göz kamaştırdı
Kylie Jenner'dan bikinili paylaşım! Göz kamaştırdı Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, kozmetik markasının yeni bir ürününü tanıtmak için bikinisiyle kamera karşısına geçti.
21.06.2023 Magazin
Arda Güler'in annesinin paylaşımı Fenerbahçe camiasında bomba etkisi yarattı
Arda Güler'in annesinin paylaşımı Fenerbahçe camiasında bomba etkisi yarattı Fenerbahçe'nin süper yıldızı Arda Güler'in annesi olan Serap Güler'in sosyal medya paylaşımı Sarı Lacivertli camiada bir hayli ilgi uyandırdı.
15.06.2023 Fenerbahçe
Mabel Matiz paylaşımıyla dikkat çekti! Sosyal medyada gündem oldu
Mabel Matiz paylaşımıyla dikkat çekti! Sosyal medyada gündem oldu Şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Mabel Matiz, sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafıyla gündem oldu. Mayıs ayında çektirdiği fotoğrafları yayınlayan Matiz'in paylaşımları arasında yer alan balondaki iç çamaşırlı hali dikkat çekti. Ünlü şarkıcının bu pozu kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.
3.06.2023 Magazin
Simge Sağın bikinili pozunu paylaştı, sosyal medyada büyük ilgi gördü!
Simge Sağın bikinili pozunu paylaştı, sosyal medyada büyük ilgi gördü! Söylediği şarkılarla milyonlarca kitleye hitap eden şarkıcı Simge Sağın, sık sık Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Yaz dönemi gelmesiyle birlikte yoğun bir konser takvimi olan Simge Sağın, zaman buldukça kısa kısa tatil yapıyor. Simge Sağın, son olarak bikinili pozuyla takipçilerinin karşısına çıktı.
23.05.2023 Magazin
Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den dikkat çeken paylaşım!
Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den dikkat çeken paylaşım! Futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez geçtiğimiz haftalarda havuz paylaşımıyla gündeme gelmişti. Rodriguez, şimdi ise dansa gittiği kurstan yeni bir gönderi paylaştı.
18.05.2023 Magazin
Selçuk Bayraktar'dan '14 Mayıs' paylaşımı: Yeni bir şafağa daha uyandık
Selçuk Bayraktar'dan '14 Mayıs' paylaşımı: Yeni bir şafağa daha uyandık Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan 14 Mayıs seçiminin ardından dikkat çeken bir paylaşım geldi.
15.05.2023 Gündem
Hande Erçel hayranlarını ikiye böldü! "Hiç olmamış"
Hande Erçel hayranlarını ikiye böldü! "Hiç olmamış" Hakan Sabancı ile birlikteliğiyle gündemden düşmeyen Hande Erçel bu defa da yeni imajıyla çok konuşuldu. Yeni bir proje için kameralar karşına geçen ünlü oyuncu Hande Erçel'in sarı ve kısa saçları takipçilerini ikiye böldü.
7.05.2023 Magazin
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un boşanma kararının ardından Zeynep Koçak'tan dikkat çeken paylaşım!
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un boşanma kararının ardından Zeynep Koçak'tan dikkat çeken paylaşım! 28 Ağustos'da Sarıyer'de bir otelde nikâh masasına oturan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç anlaşmalı boşanma kararı aldı. Boşanma açıklaması herkesi şaşırtan çiftten Koç'un eski sevgilisi Zeynep Koçak'ın imalı paylaşımı ise gözlerden kaçmadı.
14.04.2023 Magazin
Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken paylaşım: Gün sayıyor
Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken paylaşım: Gün sayıyor BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Silahlı İnsansız Hava Aracı Bayraktar TB3 için " Türünün ilk örneği olan "balığın" Ramazan öncesi çekilmiş görselleri... Büyük abisi KIZILELMA'dan sonra ilk uçuşuna gün sayıyor.." ifadelerini kullandı.
27.03.2023 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında Seren Serengil kararı!
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında Seren Serengil kararı! Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili davada tanıkların dinlenmesine devam edildi. Mahkeme önceki duruşmada hakkında zorla getirilme kararı çıkartılan ancak, duruşmaya katılmayan Seren Serengil ve diğer tanıklar hakkında zorla getirilme kararı çıkartılmasına karar verdi.
30.01.2023 Magazin
Ece Erken'den duygulandıran Şafak Mahmutyazıcıoğlu paylaşımı!
Ece Erken'den duygulandıran Şafak Mahmutyazıcıoğlu paylaşımı! Ece Erken, geçtiğimiz yıl Yeşilköy'de sahibi olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını haybeden avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu birinci ölüm yıl dönümünde andı. Eşinin vefatının ardından zor günler geçiren 44 yaşındaki sunucu, sosyal medya hesaplarından duygusal paylaşımlar yaptı.
27.01.2023 Magazin
Hadise'den 2022'ye veda paylaşımı
Hadise'den 2022'ye veda paylaşımı 2022 yılında özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise, sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaparak yıl boyu çektirdiği fotoğraflarını yayınladı. Instagram hesabından yeni yıla hazır olduğunu açıklayan ünlü şarkıcının pozlarına beğeni yağdı.
26.12.2022 Magazin
Asgari ücret zammı öncesi Bakan Bilgin'den dikkat çeken paylaşım!
Asgari ücret zammı öncesi Bakan Bilgin'den dikkat çeken paylaşım! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yarın açıklanması beklenen 2023 asgari ücret zammı öncesi sosyal medya hesabından videolu bir mesaj paylaştı.
21.12.2022 Ekonomi
Tuba Ünsal'dan şaşırtan çıkış: Güzellik yarışmaları komple kalksın!
Tuba Ünsal'dan şaşırtan çıkış: Güzellik yarışmaları komple kalksın! 1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başlayan ve ardından oyunculuk yapan Tuba Ünsal, katıldığı programda açıklamalarıyla dikkat çekti. Ünlü isim, programın hazır cevap köşesinde kendisine yöneltilen sorulara yanıt verirken, güzellik yarışmalarıyla ilgili çıkışı gündem oldu.
4.12.2022 Magazin
Ece Erken'den dikkat çeken paylaşım! 'Her şeyin vakti gelecek'
Ece Erken'den dikkat çeken paylaşım! 'Her şeyin vakti gelecek' Avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırıda kaybettikten sonra zor günler geçiren Ece Erken, son olarak aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.
26.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dikkat Çeken Paylaşım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dikkat çeken paylaşım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.