Destekleme Ve Yetiştirme Kursları

Destekleme Ve Yetiştirme Kursları

Son dakika Destekleme ve Yetiştirme Kursları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Destekleme ve Yetiştirme Kursları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Destekleme Ve Yetiştirme Kursları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan destekleme ve yetiştirme kursları gelişmeleri de dahil olmak üzere 218 destekleme ve yetiştirme kursları haberi bulunmuştur. Tüm destekleme ve yetiştirme kursları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özer: 1 Ağustos-1 Eylül arasında destekleme ve yetiştirme kursları verilecek
Bakan Özer: 1 Ağustos-1 Eylül arasında destekleme ve yetiştirme kursları verilecek Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, afet bölgesindeki 11 ilde öncelikli olmak üzere, 2022-2023 eğitim öğretim yılının 2'nci döneminde oluşan öğrenme kayıplarının giderilmesi için 1 Ağustos-1 Eylül arasında yaz okullarında destekleme ve yetiştirme kursları düzenleneceğini açıkladı.
9.05.2023 Eğitim
Yaz okullarına ilişkin detaylar belli oldu! Bakan Özer açıkladı
Yaz okullarına ilişkin detaylar belli oldu! Bakan Özer açıkladı Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaz aylarında öğrenme kayıplarının giderilmesi amacıyla 1 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında destekleme ve yetiştirme kurslarının düzenleneceğini söyleyerek yaz okullarına ilişkin detayları açıkladı.
9.05.2023 Eğitim
Bakan Özer: YKS Kampı’nı 2 haftada 230 bin aday izledi
Bakan Özer: YKS Kampı’nı 2 haftada 230 bin aday izledi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğrencilere Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlıkta yardımcı olması için hazırlanan ‘YKS Kampı’ içeriklerinin 2 haftada 230 bin aday tarafından izlendiğini açıkladı.
1.04.2023 Eğitim
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor Deprem nedeniyle eğitime ara verilen 4 ilde kademeli eğitim başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Hatay'da eğitim-öğretimin 27 Mart'ta kademeli olarak başlayacağını duyurdu..
21.03.2023 Gündem
Bakanlıktan sınava hazırlanan depremzede öğrencilere destek
Bakanlıktan sınava hazırlanan depremzede öğrencilere destek Milli Eğitim Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde 8 ve 12'nci sınıf öğrencilerinin sınavlara hazırlık sürecine destek olmak için 510 Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) açtı.
27.02.2023 Eğitim
DYK deneme sınavı sonuçları açıklandı mı? MEB DYK değerlendirme sınavı sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?
DYK deneme sınavı sonuçları açıklandı mı? MEB DYK değerlendirme sınavı sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK), Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ve özel örgün eğitim kurumlarında öğrenim gören istekli öğrenciler ile ortaöğretimden mezun olanlara verilen kursları tanımlayan kişiler DYK değerlendirme sınavına giriyor. MEB tarafından Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) değerlendirme sınavı bugün saat 9.00’da başladı, 15.30’da sona erecek. Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) destekleme yetiştirme kurslarının (DYK) sınavlarını bu yıl ilk kez dijital ortama taşıdı. Peki, DYK deneme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB DYK değerlendirme sınavı sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?
14.01.2023 Eğitim
2023 ek ders ücreti ne kadar oldu? Öğretmenlerin 2023 Ocak-Haziran dönemi brüt, net ve vergi dilimine göre ek ders ücreti!
2023 ek ders ücreti ne kadar oldu? Öğretmenlerin 2023 Ocak-Haziran dönemi brüt, net ve vergi dilimine göre ek ders ücreti! Cumhurbaşkanı Erdoğan memur ve emekli maaşlarına 2023 yılı için yüzde 25 oranında zam yapıldığını duyurdu. Peki, Ek ders ücreti 2023 ne kadar oldu? Öğretmenlerin ek ders ücreti ne oldu?
5.01.2023 Memur
DYK kursları ne zaman başlıyor? DYK sınıfları belli oldu mu? DYK Takvimi 2022!
DYK kursları ne zaman başlıyor? DYK sınıfları belli oldu mu? DYK Takvimi 2022! Milli Eğitim Bakanlığı Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) başvuruları sona erdi. DYK kurslarına katılacak öğrencilerin kursları başlıyor. Peki, DYK kursları ne zaman başlıyor? DYK sınıfları belli oldu mu? DYK Takvimi 2022!
3.09.2022 Eğitim
Bakanlıktan Roman vatandaşlara yönelik 'Yeni Strateji Belgesi ve Eylem Planı'
Bakanlıktan Roman vatandaşlara yönelik 'Yeni Strateji Belgesi ve Eylem Planı' Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Roman vatandaşlara yönelik hazırlanan ve 2022-2030 yıllarını kapsayacak yeni Strateji Belgesi ve Eylem Planı'nın hedefleri belirlendi. Eğitim, istihdam, sağlık, barınma, sosyal yardım ve sosyal hizmet olmak üzere 6 farklı alanın yer aldığı planda, Roman vatandaşların yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve hayat standartlarının yükseltilmesi hedefleniyor.
1.09.2022 Siyaset
e-kurs MEB.gov.tr DYK öğrenci girişi! e okul kurs başvurusu nasıl yapılır, e okul giriş nasıl yapılır?
e-kurs MEB.gov.tr DYK öğrenci girişi! e okul kurs başvurusu nasıl yapılır, e okul giriş nasıl yapılır? E Okul kurs başvurusu nasıl yapılır, e okul giriş nasıl yapılır? MEB DYK öğrenci kurs girişiyle ilgili aramalar artıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) başvuru işlemleri için geri sayım başladı. MEB tarafından her yıl öğrencilerin eğitimi için desteklenen DYK kursları 29 Kasım’da başlayacak. İşte e-kurs MEB.gov.tr DYK öğrenci girişi ve e okul kurs başvurusu hakkında merak edilen detaylar…
30.08.2022 Eğitim
DYK öğrenci başvuru ekranı! DYK kurs öğrenci başvurusu nasıl yapılır? DYK ekurs.meb.gov.tr öğretmen ve öğrenci başvurusu
DYK öğrenci başvuru ekranı! DYK kurs öğrenci başvurusu nasıl yapılır? DYK ekurs.meb.gov.tr öğretmen ve öğrenci başvurusu DYK kurs öğrenci başvurusu nasıl yapılır, MEB DYK başvuru işlemleri nereden yapılır? DYK öğrenci başvuru ekranı yoğun bir şekilde aranıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) başvuru işlemleri başlıyor. Öğrencilerin desteklenmesi amacıyla her yıl düzenlenen ücretsiz e-kurs DYK için ise başvuru yapılması gerekiyor. Peki, DYK ekurs.meb.gov.tr öğrenci başvurusu nasıl yapılır?
29.08.2022 Eğitim
Okul kayıt parası şikayetleri nereye yapılır? MEB inceleme başlattı!
Okul kayıt parası şikayetleri nereye yapılır? MEB inceleme başlattı! Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu! Okul kayıtlarında zorunlu bağış veya kayıt parası alan okullara inceleme başlattı. 65 okulda inceleme sürerken gelen şikayetler de değerlendiriliyor. Peki, Okul kayıt parası şikayetleri nereye yapılır? Okul kayıt parası ve zorunlu bağış verilmeli mi? Okul kayıt parası alanlara ceza var mı? İşte detaylar…
6.08.2022 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu, ilk kez uygulanacak, milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, yaz tatilinde...
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu, ilk kez uygulanacak, milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, yaz tatilinde... Milli Eğitim Bakanlığı'dan resmi açıklama geldi. Resmen değişiyor. Bu yıl ilk kez uygulanacak. Detaylar Bakan Özer tarafından açıklandı. Milyonlarca öğrenciyi doğrudan ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İngilizce Öğretimi ve Yaz Okulları İngilizce Kurslarına Yönelik İş birliği Protokolü İmza Töreni'ne katıldı.Burada yaptığı konuşmada önemli değerlendirmelerde bulunan Özer, "2022-2023 eğitim yılından itibaren Türkçe, matematik ve fen bilimlerinin ardından ilk kez Arapça ve İngilizce 'Destekleme ve Yetiştirme Kursları' açacağız." diye konuştu.
27.06.2022 Eğitim
Yaz okulu 2022 MEB başvuru nasıl yapılır (DYK yaz kursu başvuru yap)? e kurs yaz okulu öğrenci başvuru kaydı ne zaman sona erecek, yaz okulu ne zaman başlıyor?
Yaz okulu 2022 MEB başvuru nasıl yapılır (DYK yaz kursu başvuru yap)? e kurs yaz okulu öğrenci başvuru kaydı ne zaman sona erecek, yaz okulu ne zaman başlıyor? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tarafından bu yıl 4’üncü sınıftan 12’nci sınıfa kadar olan tüm eğitim gruplarına açılacak yaz okulları için başvuruları devam ediyor. Peki, Yaz okulu 2022 MEB başvuru nasıl yapılır? e kurs yaz okulu başvuru kaydı ne zaman sona erecek? Yaz okulu ne zaman başlıyor?
17.06.2022 Eğitim
Yaz okulları ile yaz dönemi DYK kursları başvuruları başlıyor
Yaz okulları ile yaz dönemi DYK kursları başvuruları başlıyor Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları ile yaz okulları için öğrenci başvurularının, 15-18 Haziran'da alınacağını bildirdi.
3.06.2022 Gündem
MEB resmen duyurdu! 6, 7, 8, 10, 11 ve 12. sınıfları kapsıyor, 81 ilde yapılacak, 28 Mayıs...
MEB resmen duyurdu! 6, 7, 8, 10, 11 ve 12. sınıfları kapsıyor, 81 ilde yapılacak, 28 Mayıs... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika açıklaması! Resmen duyuruldu, 81 ilde yapılacak. 6, 7, 8, 10, 11 ve 12. sınıfları kapsıyor. Tarih belli oldu, 28 Mayıs'ta olacağı açıklandı. Çalışmalar da tamamlandı. On binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. MEB, öğrenciler için salgın dönemindeki kayıpların telafi etmek adına ücretsiz olarak destekleme yetiştirme kurslarını devreye almıştı. Milli Eğitim Bakanlığı şimdi de ülke genelinde bu kursa yönelik ortak bir değerlendirme sınavı uygulayacak. Kurslara katılan 6, 7, 8, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri için tarih 28 Mayıs olarak belirlendi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bu uygulamaya çok önem verdiklerini belirterek, bu dönemdeki sınavın kapsamının genişletildiğini, farklı branşlardan başarı testi yapılacağını duyurdu. Bu sınavın not ya da puan olarak kullanılmayacağını da vurgulayan Özer, 33 farklı kitapçık oluşturulduğunu bildirdi. MEB'den yapılan son dakika açıklaması...
20.05.2022 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Okullarda ilk kez olacak, öğrenciler artık...
MEB'den son dakika kararı! Okullarda ilk kez olacak, öğrenciler artık... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı. MEB harekete geçti. Resmen değişti. Okullarda ilk kez olacak. Tüm öğrencileri yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada, “Bilim ve Sanat Merkezleri, eğitim öğretim dönemi içerisinde özel yetenekli öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirmeye katkı veren birimler. İlk kez bu yaz itibariyle Bilim ve Sanat Merkezlerinde sadece bu merkezlere seçilmiş öğrenciler değil, 2’nci sınıftan 12’nci sınıfa kadar tüm öğrencilerimize yaz okulu açacağız” dedi. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı, siber güvenlik alanında nitelikli insan gücü yetiştirmek ve dijitalleşen yeni dünyaya ayak uyduran nesilleri desteklemek adına Teknopark İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini açtı. Bakan Özer açılışta önemli açıklamalarda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
17.05.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Tüm öğrencileri kapsıyor, ilk kez olacak! Bu yaz itibarıyla...
MEB resmen duyurdu! Tüm öğrencileri kapsıyor, ilk kez olacak! Bu yaz itibarıyla... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika yaz okulu kararı! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer resmen duyurdu. Tüm öğrencileri yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada, “Bilim ve Sanat Merkezleri, eğitim öğretim dönemi içerisinde özel yetenekli öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirmeye katkı veren birimler. İlk kez bu yaz itibariyle Bilim ve Sanat Merkezlerinde sadece bu merkezlere seçilmiş öğrenciler değil, 2’nci sınıftan 12’nci sınıfa kadar tüm öğrencilerimize yaz okulu açacağız” dedi.
16.05.2022 Eğitim
Öğretmenler kurslarda kaç saat ek derse girebilir? MEB ek ders ile ilgili sorulara açıklık getirdi!
Öğretmenler kurslarda kaç saat ek derse girebilir? MEB ek ders ile ilgili sorulara açıklık getirdi! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin rutin görevleri ve yetiştirme kursları dışında halk eğitim merkezlerinde ek ders görevi alıp alamayacağı ile ilgili soruyu cevapladı. Bilindiği üzere, öğretmenler bir eğitim kurumunda görev yapmakta olan ve rutin müfredat kapsamında 30 saat, destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında ise 10 saat olmak üzere haftada toplam 40 saat ders okutabiliyor. Bunun dışında kalan zamanlarda ayrıca ek ders görevi verilip verilemeyeceği merak ediliyor. Peki, Öğretmenler kurslarda kaç saat ek derse girebilir? İşte Milli Eğitim Bakanlığı’nın konu ile ilgili verdiği cevap…
5.04.2022 Memur
Pazartesi okul var mı? 21 Mart Pazartesi günü okullar tatil mi, kar tatili uzayacak mı?
Pazartesi okul var mı? 21 Mart Pazartesi günü okullar tatil mi, kar tatili uzayacak mı? 21 Mart okullar tatil mi, Pazartesi okul var mı? İstanbul'da kar yağışı sebebiyle 18 Mart Cuma günü okullar tatil edildi. Kar yağışının hafta sonunda da devam edecek olması öğrenci ve velilerin 21 Mart Pazartesi günü de okulların tatil olup olmayacağını araştırmasına neden oldu. Peki, 21 Mart Pazartesi günü okullar tatil mi, kar tatili olacak mı?
18.03.2022 Eğitim
İstanbul için son dakika kararı! Yasak geldi, Vali Yerlikaya duyurdu
İstanbul için son dakika kararı! Yasak geldi, Vali Yerlikaya duyurdu Son dakika kar yağışı açıklaması! İstanbul'da ikinci bir duyuruya kadar yeni yasak kararı alındı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya uyarıda bulunarak, beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle bugün saat 17.30’dan itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilmeyeceğini bildirdi.
18.03.2022 Gündem
İstanbul için son dakika tatil ve izin kararı! Valilik resmen duyurdu
İstanbul için son dakika tatil ve izin kararı! Valilik resmen duyurdu Meteoroloji tarafından yapılan kar uyarıları devam ediyor. İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle eğitime 21 Mart'a kadar ara verildi. Kararı İstanbul Valisi Yerlikaya sosyal medya hesabından duyurdu. İstanbul Valiliği, 18 Mart Cuma günü kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli, malul ve hamile personelin idari izinli sayılacağını bildirdi. İşte son dakika haberinin detayları...
17.03.2022 Gündem
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller…
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller… 14 Mart hangi illerde okullar tatil? 14 Mart 2022 Pazartesi günü 19  ilde eğitime kar engeli geldi. Yoğun kar yağışı don ve buzlanma nedeniyle 18 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 14 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildi. Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları tatil edilen iller…
14.03.2022 Eğitim
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı!
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı! Okullarla ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde okullar tatil edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
13.03.2022 Gündem
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde!
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde! Pazartesi okullar tatil mi? Ülke genelini etkisi altına kar yağışı bugün de devam ediliyor. Öğrenciler ve veliler pazartesi günü okulların olup olmadığını sorguluyor. Birçok il gibi İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından Valilik okulları 2 gün tatil etti. Peki, 14 Mart tatil mi, pazartesi okul var mı? Yarın okullar tatil olur mu?
13.03.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Destekleme Ve Yetiştirme Kursları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki destekleme ve yetiştirme kursları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.