Demir Grup Sivasspor

Demir Grup Sivasspor

Son dakika Demir Grup Sivasspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demir Grup Sivasspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demir Grup Sivasspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demir Grup Sivasspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demir grup sivasspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.186 demir grup sivasspor haberi bulunmuştur. Tüm demir grup sivasspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
O maçtan sonra teklif geçerliliğini yitirdi!
O maçtan sonra teklif geçerliliğini yitirdi! Beşiktaş derbisinden önce Jorge Jesus'a 1 yıl daha devam edelim teklifinde bulunan Ali Koç, Portekizli teknik adam konusunda artık aynı noktada değil.
27.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe: 3 Sivasspor: 0
Fenerbahçe: 3 Sivasspor: 0 Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Sivasspor'u Ferdi Kadıoğlu, Batshuayi ve Joshua King'in golleriyle 3-0 yendi ve adını finale yazdırdı.
24.05.2023 Fenerbahçe
PFDK'dan Nicolo Zaniolo ve Samet Akaydin kararı!
PFDK'dan Nicolo Zaniolo ve Samet Akaydin kararı! PFDK, Nicolo Zaniolo'ya 2 maç ceza verdiğini açıkladı. İki maçlık cezasının ilkini Sivasspor maçında çeken Zaniolo, Fenerbahçe maçında oynayabilecek. Samet Akaydin'in ise isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından 'ceza tayinine yer olmadığına' karar verildiği açıklandı.
23.05.2023 Şampiy10
Galatasaray-Sivasspor! İlk 11'ler belli oldu
Galatasaray-Sivasspor! İlk 11'ler belli oldu Takipçileri Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın 5 puan önünde bulunan Aslan bugün saat 19.00’daki maçı kazanırsa 30 Mayıs’ta Ankaragücü deplasmanına 23. şampiyonluk için çıkacak.
20.05.2023 Galatasaray
Süper Lig'de 35.hafta hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 35.hafta hakemleri belli oldu Süper Lig'de 35. haftanın maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
19.05.2023 Süper Lig
Sivasspor-Fenerbahçe (Maç özeti)
Sivasspor-Fenerbahçe (Maç özeti) Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, bugün Demir Grup Sivasspor'a konuk oldu. Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı.
3.05.2023 Fenerbahçe
Süper Lig'de kritik maçta Fenerbahçe Sivas'tan 3 puanı 3 golle aldı
Süper Lig'de kritik maçta Fenerbahçe Sivas'tan 3 puanı 3 golle aldı Süper Lig'in 32. haftasında zirve takibini yakından sürdüren Fenerbahçe kritik maçta deplasmanda Sivasspor'u 3-1 mağlup etti.
29.04.2023 Sivas Spor
30.hafta hakemleri belli oldu! Kritik maç Suat Arslanboğa'nın!
30.hafta hakemleri belli oldu! Kritik maç Suat Arslanboğa'nın! Spor Toto Süper Lig'de 30. haftanın maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
17.04.2023 Süper Lig
Fenerbahçe-Kayserispor maçına damga vuran pozisyon: Gol iptali gerekirdi
Fenerbahçe-Kayserispor maçına damga vuran pozisyon: Gol iptali gerekirdi Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe, Kayserispor'u 4-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi ve Demir Grup Sivasspor'un rakibi oldu. Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasındaki tartışmalı pozisyonları eski hakem Deniz Çoban değerlendirdi.
7.04.2023 Fenerbahçe
Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda maç takvimi belli oldu
Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda maç takvimi belli oldu Süper Lig'in 27 ila 33'üncü haftalarında oynanacak karşılaşmaların programı açıklandı. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maç programı belli oldu.
23.03.2023 Süper Lig
Türkiye Kupası'nda çeyrek final maç programı açıklandı
Türkiye Kupası'nda çeyrek final maç programı açıklandı Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maç programı belli oldu.
Diagne şov yaptı Olimpiyat Stadı'nda 7 gol atıldı
Diagne şov yaptı Olimpiyat Stadı'nda 7 gol atıldı Süper Lig'in 24.hafta karşılaşmasında Fatih Karagümrük, Olimpiyat Stadı'nda Sivasspor'u 4-3 yendi ve puanını 29'a çıkardı. Karagümrük'te Diagne'nin hat-trick'i alkış topladıç
Rıza Çalımbay'ın yardımcısı Ayhan Tenbeloğlu'nun ailesinden 15 kişi vefat etti
Rıza Çalımbay'ın yardımcısı Ayhan Tenbeloğlu'nun ailesinden 15 kişi vefat etti Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da Rıza Çalımbay'ın yardımcılığını yapan Ayhan Tenbeloğlu'nun Kahramanmaraş'ta yaşanan depremde 15 yakınının vefat ettiği öğrenildi.
7.02.2023 Sivas Spor
Al Nassr’dan gelen Aboubakar resmen futbolu unutmuş
Al Nassr’dan gelen Aboubakar resmen futbolu unutmuş Al Nassr’dan transfer edilen ve 4 maçta gol ya da asist katkısı sağlayamayan Aboubakar'ın silik performansı Beşiktaş cephesinde hayal kırıklığı yarattı.
6.02.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'a Sivas'ta soğuk duş!
Beşiktaş'a Sivas'ta soğuk duş! Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü hafta maçında Demir Grup Sivasspor, sahasında konuk ettiği Beşiktaş'ı yeni transferi Saiz'in attığı golle 1-0 mağlup etti. Kırmızı-Beyazlılar ligde 24 puana yükselirken Beşiktaş 39 puanda kaldı.
4.02.2023 Sivas Spor
Süper Lig'de 23. haftanın hakemleri açıklandı! Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar sürprizi
Süper Lig'de 23. haftanın hakemleri açıklandı! Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar sürprizi Süper Lig'de 23.hafta hakemleri açıklandı. Daha önce Sivasspor - Galatasaray maçında tartışmalı kararların altına imza atan Erkan Özdamar'a 7 hafta sonra görev verilirken, Gaziantep FK - Beşiktaş karşılaşmasında yönetimiyle ağır eleştiriler alan Atilla Karaoğlan Fenerbahçe - Konyaspor maçına atandı.
3.02.2023 Süper Lig
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir'in boy göstereceği kupada en zorlu kurayı Galatasaray çekti.
PFDK Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yağdırdı
PFDK Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yağdırdı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye 348 bin 500 TL, Galatasaray'a 100 bin TL, Beşiktaş'a 425 bin TL, Kasımpaşa'ya 156 bin TL, Gaziantep FK'ya 334 bin TL, MKE Ankaragücü'ne 156 bin TL para cezası verdi. Kurul ayrıca, Antalyasporlu futbolcu Fernando Lucas Martins'e 2 resmi müsabakadan men cezası, Kasımpaşa'dan Serkan Reçber'e ise 1 resmi müsabakadan men cezası verdi.
19.01.2023 Süper Lig
11 Süper Lig ekibi PFDK'ya sevk edildi
11 Süper Lig ekibi PFDK'ya sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, 11 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.
17.01.2023 Süper Lig
Kayserispor - Sivasspor: 4-1
Kayserispor - Sivasspor: 4-1 Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında Yukatel Kayserispor sahasında Demir Grup Sivasspor'u 4-1 mağlup etti.
13.01.2023 Kayseri Spor
Süper Lig ekiplerinin transfer harcama limitleri belli oldu
Süper Lig ekiplerinin transfer harcama limitleri belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitlerini ikinci transfer ve tescil dönemi ile ilgili olarak belirledi.
11.01.2023 Süper Lig
Türkiye Kupası'nda son 16 turu maç programı açıklandı
Türkiye Kupası'nda son 16 turu maç programı açıklandı Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu müsabaka programı belli oldu.
Sürpriz yok! İşte Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde düdük çalacak hakem
Sürpriz yok! İşte Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde düdük çalacak hakem Süper Lig'in 18.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe - Galatasaray derbisini Halil Umut Meler yönetecek.
6.01.2023 Galatasaray
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı!
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı! Sivasspor - Galatasaray maçında VAR hakemi olan ve Ulvestad'ın attığı golü Erkan Özdamar'a iptal ettiren Özgüç Türkalp hakemliği bıraktı.
5.01.2023 Süper Lig
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı Sivasspor - Galatasaray, Gaziantep FK - Beşiktaş maçının VAR kayıtlarının açıklanmasından sonra MHK Başkanı Sabri Çelik'i arayan ünlü yazar Tayfun Bayındır, Özgüç Türkalp'in istifa mektubunu yolladığını bildirildi.
5.01.2023 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Demir Grup Sivasspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demir grup sivasspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.