Çocuklar

Çocuklar

Son dakika çocuklar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çocuklar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çocuklar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuklar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuklar gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.834 çocuklar haberi bulunmuştur. Tüm çocuklar haberleri aşağıda listelenmiştir.
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını Samsun'da, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' öncesinde, Bandırma Gemi Müze ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi ziyaretçi akınına uğradı.
18.05.2024 Gündem
Öğretmen atamalarıyla ilgili yeni gelişmeyi açıkladı: Mülakata son veriliyor
Öğretmen atamalarıyla ilgili yeni gelişmeyi açıkladı: Mülakata son veriliyor TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyesi AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2025 yılından itibaren öğretmen atamalarında uygulamayı planladığı 'Öğretmen Akademisi'nin, bu hafta Meclis gündemine gelmesi beklenen 'Öğretmenlik Meslek Kanunu' ile resmileştirileceğini açıkladı.
18.05.2024 Gündem
KEYDER 'Engelliler Haftası'nı unutmadı! Engelli öğrenciler doyasıya eğlendi..
KEYDER 'Engelliler Haftası'nı unutmadı! Engelli öğrenciler doyasıya eğlendi.. Kapadokya Engelli Yetenekler Derneği (KEYDER) Koordinatörü Esmanur Uçarsu, 'Engelliler Haftası' kapsamında, zihinsel engelli bireylere ve otizmli öğrencilere ses meditasyonu, müzik, resim ve at binme gibi çeşitli etkinlikler yaptılar. Uçarsu,"Aslında biz 'engel' kelimesini kullanırken kendi zihinlerimizde onlara engel koyuyoruz" dedi.
16.05.2024 Gündem
Teleferik kazasında mahsur kalanları 120 saniyede kurtardılar!
Teleferik kazasında mahsur kalanları 120 saniyede kurtardılar! Antalya'da 12 Nisan'da Sarısu Teleferik İstasyonu'nda meydana gelen kaza sonrası 1 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi yaralandı. 36 kabinde mahsur kalan 174 kişi, 23 saatlik çalışmayla kurtarıldı. Olay yerine 22 dakikada ulaşan ilk ekibin JAK timleri olduğu ve 30 kiloluk ekipmanlarıyla mahsur kalanları 2 dakikada tahliye ettikleri belirtildi.
16.05.2024 Gündem
(İBB HPV aşısı başvuru formu) İBB HPV aşısına kimler başvurabilir, HPV aşı randevusu nasıl alınır? Adım adım İstanbul HPV aşı başvurusu
(İBB HPV aşısı başvuru formu) İBB HPV aşısına kimler başvurabilir, HPV aşı randevusu nasıl alınır? Adım adım İstanbul HPV aşı başvurusu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da ücretsiz HPV aşısı uygulamasının 16 Mayıs itibariyle başlayacağını açıkladı. Ücretsiz HPV aşısı için başvurunun nasıl yapılacağı açıklanırken, aşının yapılacağı öncelikli gruplar da açıklandı. Peki, İBB HPV aşısı başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz HPV aşısı uygulaması erkek çocuklarda da geçerli mi? HPV aşısı İBB başvuru formu linki ve diğer detaylar…
16.05.2024 Gündem
Hilmi Mutlu kimdir? Ferdi Özbeğen’in evlat edindiği Hilmi Mutlu yaşıyor mu?
Hilmi Mutlu kimdir? Ferdi Özbeğen’in evlat edindiği Hilmi Mutlu yaşıyor mu? Müzikal yaşamına 30 albüm sığdıran Ferdi Özbeğen, 1980'de Gülşen Bubikoğlu, Tanju Gürsu ve Hulusi Kentmen ile "Tanrıya Feryat" gibi filmlerde rol almıştı.  Bir dönemin en sevilen müzisyenlerinden Ferdi Özbeğen, 1990'lı yıllarda yardımcısı Hilmi Mutlu'yu evlat edinmişti. 
15.05.2024 Magazin
İki amansız hastalığa yakalanan 25 yaşındaki genç kız çocuk gibi görünüyor!
İki amansız hastalığa yakalanan 25 yaşındaki genç kız çocuk gibi görünüyor! Adana'da MPS Tip 4A ve cam kemik hastası İzel Çalışır, 25 yaşında olmasına rağmen çocuk gibi göründüğü için annesi onu bebek arabasıyla gezdiriyor.
15.05.2024 Adana
Dünyaca ünlü masallar engelsiz bir dünya için yeniden yazıldı
Dünyaca ünlü masallar engelsiz bir dünya için yeniden yazıldı Küresel masallar, toplumda farkındalık yaratmak amacıyla yeniden yorumlandı.
14.05.2024 Vitrin
Birleşmiş Milletler’in Filistin Ajansı: Dünyanın gözü önünde yeni bir çaresizlik seviyesi
Birleşmiş Milletler’in Filistin Ajansı: Dünyanın gözü önünde yeni bir çaresizlik seviyesi Birleşmiş Milletler’in Filistin Ajansı (UNRWA), Refah’tan kaçan Gazzelilerin Han Yunus’taki, halihazırda harap olmuş ve suyun bulunmadığı UNRWA okullarına geldiğini duyurdu.
13.05.2024 Gündem
Tüp bebek aileleri Anneler Günü etkinliğinde buluştu
Tüp bebek aileleri Anneler Günü etkinliğinde buluştu Medline Adana Hastanesi’nde tüp bebek tedavisi görerek çocuk sahibi olan aileler ve çocukları, Anneler Günü nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikte buluştu.
11.05.2024 Adana
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teknik direktör adaylarına dair gelen soruyu cevaplayan Hasan Arat, genç futbolcuya gelen transfer teklifini duyurdu.
10.05.2024 Beşiktaş
Adana'da "ölüm Allah'ın emri" diyen gençler sulama kanalına böyle atladı
Adana'da "ölüm Allah'ın emri" diyen gençler sulama kanalına böyle atladı Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da her yıl onlarca kişinin boğularak hayatını kaybettiği suluma kanallarında gençlerin tehlikeli serinliği sürüyor.
9.05.2024 Adana
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024 Futbol
Adana'da üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü! Sloganlar atıldı
Adana'da üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü! Sloganlar atıldı Adana'da üniversite öğrencileri Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Avrupa'nın çeşitli üniversitelerinde Filistin için yapılan protestolara destek vermek amacıyla Çukurova Üniversitesinde yürüyüş gerçekleştirdi.
7.05.2024 Adana
Adana'da çocukların '23 Nisan Ekspresi' coşkusu! Yoğun ilgi gördü
Adana'da çocukların '23 Nisan Ekspresi' coşkusu! Yoğun ilgi gördü Milli Eğitim Bakanlığı koordinesinde hayata geçirilen 23 Nisan Ekspresi, Adana Tren Garı'nda minikleri ağırladı. VR teknolojisi kullanılarak hazırlanan animasyonlara minikler yoğun ilgi gösterdi.
7.05.2024 Adana
Binlerce kuşun bulunduğu Atatürk Parkı çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu! "Simge gibi oldu"
Binlerce kuşun bulunduğu Atatürk Parkı çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu! "Simge gibi oldu" Adana'da kentteki kuşların uğrak noktalarından biri olan Atatürk Parkı, sahip olduğu yoğun kuş popülasyonu nedeniyle çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu.
7.05.2024 Adana
Çocuklarına ünlülerin  isimlerini verdi! Quaresma Azad ile Anne Marie'den sonra Vargas..
Çocuklarına ünlülerin isimlerini verdi! Quaresma Azad ile Anne Marie'den sonra Vargas.. Diyarbakır’ın Sur ilçesinin Ferit Köşk Mahallesi’nde elektrik akımına kapılması sonucu sol gözünü kaybetmesi sonucunda profesyonel futbolcu hayali yarıda kalan Veysi Çevik, 2017’de dünyaya gelen oğluna Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma’yı 22 Nisan’da doğan kızına da Fenerbahçeli milli voleybolcu Melissa Teresa Vargas’ın ismini verdi. Çevik, “Ben profesyonel olamadım, inşallah onlar olur” dedi.
6.05.2024 Gündem
Ayşecan Tatari ile Edip Tepeli boşanıyor mu? Aliye Uzunatağan'dan açıklama
Ayşecan Tatari ile Edip Tepeli boşanıyor mu? Aliye Uzunatağan'dan açıklama 'Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle tanınan Ayşecan Tatari ile kendisi gibi oyuncu Edip Tepeli, 2017 yılında nikâh masasına oturmuştu. Katıldığı ödül töreninde usta oyuncu Aliye Uzunatağan’a, kızı ve damadı hakkında çıkan 'ayrılık' haberleri de soruldu.
4.05.2024 Magazin
Çocuklarda son 32 yılda 4 katına çıktı! Tablet ve telefon kullanımı da nedenler arasında
Çocuklarda son 32 yılda 4 katına çıktı! Tablet ve telefon kullanımı da nedenler arasında Dünyada 159 milyon çocuk obeziteyle savaşıyor. Tıp dergisi Lancet'te yayımlanan 2022 verilerine göre çocuklarda ve ergenlerde obezite oranı 1990'dan bu yana dört katına çıktı. Dünya Sağlık Örgütü obezite haritası ise Türkiye’nin yüzde 66.8’lik bir oranla Avrupa’nın en obez ülkesi olduğunu ortaya koydu. Ülkemizde ve dünyada çocuklarda görülen aşırı kilolu ve obez olma durumu önemli bir sağlık problemi haline geldi. Uzman Diyetisyen Elif Bilgin Baş, obezitenin çocuklar arasında hızla yayılmasının nedenlerini ortaya koyarken, beslenmede yapılan hataları sıraladı.
4.05.2024 Yaşam
Adana'da sağanak yolları göle çevirdi! Vatandaşlar yolda yürüyemez oldu
Adana'da sağanak yolları göle çevirdi! Vatandaşlar yolda yürüyemez oldu Adana'da aniden bastıran yağmur nedeniyle okuldan çıkan çocuklar göle dönen yoldan eve gitmek zorunda kaldı.
3.05.2024 Adana
Çocuk enfeksiyonlarına dikkat! Beşinci hastalık'ta artış var..
Çocuk enfeksiyonlarına dikkat! Beşinci hastalık'ta artış var.. Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalığın' artışta olduğunu söyleyen Türk Pediatri Kurumu Başkanı ve Çocuk Alerji, Göğüs Hastalıkları ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Haluk Çokuğraş, hastalığın benzer belirtileri sebebiyle kızamık, kızıl ya da başka virüs enfeksiyonları ile karıştırılmaması gerektiğini vurguladı.
3.05.2024 Gündem
Güzellik merkezinde küçük kız çocuğunu cinsel istismar etmişti! Mahkeme kararını verdi
Güzellik merkezinde küçük kız çocuğunu cinsel istismar etmişti! Mahkeme kararını verdi Ankara'da kendisini 'dini önder' olarak tanıtan güzellik merkezi sahibi C.U., yanında çalışan güzellik uzmanı kadının kızı R.A.'ya (16), 3 yıl önce 13 yaşındayken misafir olarak evlerinde kaldığı sırada cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla başlatılan soruşturmada kovuşturmaya yer olmadığı kararı verildi.
3.05.2024 Gündem
77 ilde harekete geçildi! SİBERGÖZ-37 operasyonu: 156 gözaltı
77 ilde harekete geçildi! SİBERGÖZ-37 operasyonu: 156 gözaltı 77 ilde Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında düzenlenen “SİBERGÖZ-37” operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
3.05.2024 Gündem
Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın uçuşu nefesleri kesti
Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın uçuşu nefesleri kesti Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın yarın Konya’da yapacakları gösteri uçuşunun bugün gerçekleştirilen provası vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile izlendi.
2.05.2024 Gündem
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çocuklar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuklar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.