Clarence Seedorf

Clarence Seedorf

Son dakika Clarence Seedorf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Clarence Seedorf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Clarence Seedorf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Clarence Seedorf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan clarence seedorf gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 clarence seedorf haberi bulunmuştur. Tüm clarence seedorf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'de Clarence Seedorf  sürprizi
Süper Lig'de Clarence Seedorf sürprizi Sumudica ile yollarını ayıran Gaziantep FK'nın gündemine Hollandalı çalıştırıcı Clarence Seedorf girdi.
12.01.2021 Gaziantepspor
Real Madrid'in eski başkanı Lorenzo Sanz hayatını kaybetti!
Real Madrid'in eski başkanı Lorenzo Sanz hayatını kaybetti! Real Madrid'in eski başkanlarından Lorenzo Sanz, yeni tip Corona virüse yakalanmasının ardından hayatını kaybetti.
22.03.2020 İspanya
Carlos Kameni milli takıma çağrıldı!
Carlos Kameni milli takıma çağrıldı! Fenerbahçe’de sezon boyunca kadro dışı kalan ve son maçını 1 yıl önce oynayan Kameni, Kamerun Milli Takımı’nın Afrika Uluslar Kupası kadrosuna alındı.
14.05.2019 Fenerbahçe
Real Madrid Foundation Clinic açıldı
Real Madrid Foundation Clinic açıldı Antalya'nın Serik ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Real Madrid Foundation Clinic (Futbol Akademisi) açıldı. Akademinin açılışında Hollandalı eski milli futbolcu Clarence Seedorf, çocuklara tecrübelerini aktardı, taktik verdi ve oyun kurallarını anlattı.
18.06.2018 Futbol
Deportivo'da Seedorf dönemi sona erdi
Deportivo'da Seedorf dönemi sona erdi İspanya kulübü Deportivo La Coruna, Hollandalı teknik direktör Clarence Seedorf ile yolların ayrıldığını duyurdu.
22.05.2018 İspanya
Pirlo'nun jübilesinde yıldızlar geçidi
Pirlo'nun jübilesinde yıldızlar geçidi İtalyan futbolcu Andrea Pirlo, birçok yıldız ismin yer aldığı karşılaşmayla jübilesini yaptı.
21.05.2018 Futbol
Süper Lig'de Seedorf bombası!
Süper Lig'de Seedorf bombası! Sivasspor'da yeni sezonda teknik direktörlük konusunda yönetimin listesine sürpriz bir isim dahil oldu. Yönetim, Deportivo'yu çalıştıraan Seedorf'u gündemine aldı.
17.05.2018 Sivas Spor
Emre Çolak için sürpriz karar!
Emre Çolak için sürpriz karar! Seneye 2. Lig'de mücadele edecek olan Deportivo La Coruna, aralarında Emre Çolak'ın bulunduğu önemli isimleri kadroda tutmayı planlıyor.
2.05.2018 İspanya
Gattuso'dan Çalhanoğlu'na övgü dolu sözler!
Gattuso'dan Çalhanoğlu'na övgü dolu sözler! İtalya Serie A takımlarından Milan'ın teknik direktörü Gennaro Gattuso, Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu hakkında övgü dolu sözler kullandı.
17.04.2018 İtalya
Deportivo'da Seedorf dönemi
Deportivo'da Seedorf dönemi İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekibi Deportivo La Coruna'da teknik direktörlüğe Hollandalı Clarence Seedorf getirildi.
5.02.2018 İspanya
Emre Çolak'ın yeni hocası Clarence Seedorf oldu
Emre Çolak'ın yeni hocası Clarence Seedorf oldu Emre Çolak'ın formasını giydiği Deportivo'nun yeni teknik direktörü Clarence Seedorf oldu. Hollandalı teknik adam son olarak Çin ekibi Shenzhen FC'yi çalıştırıyordu.
5.02.2018 İspanya
Antalyaspor'un yeni hocası Leonardo!
Antalyaspor'un yeni hocası Leonardo! Antalyaspor'da Rıza Çalımbay'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Leonardo getirildi.
22.09.2017 Antalyaspor
Tarihin en golcüsü: Cristiano Ronaldo
Tarihin en golcüsü: Cristiano Ronaldo Juventus ile Real Madrid arasında yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2016-2017 sezonu final maçı öncesi, turnuva tarihinin en çok gol atan oyuncusu Cristiano Ronaldo oldu.
2.06.2017 Şampiyonlar Ligi
İlk aday Louis Van Gaal!
İlk aday Louis Van Gaal! Dick Advocaat, Hollanda basınına verdiği demeçte milli takım teknik direktörlüğü için Louis van Gaal’ın tercih edilmesi gerektiğini söylemişti.
31.03.2017 Arşiv
Hollanda'da düşüş sürüyor!
Hollanda'da düşüş sürüyor! Son yıllardaki başarısız performansı nedeniyle 32 yıl aranın ardından Avrupa Şampiyonası'na katılamayan Hollanda, bu kez de 16 yıl sonra Dünya Kupası'nda yer alamama tehlikesiyle karşı karşıya geldi
29.03.2017 Arşiv
'Kadınların erkekleri taklit etmesini...'
'Kadınların erkekleri taklit etmesini...' Eski Hollandalı yıldız futbolcu Seedorf: "Kadınların erkekleri taklit etmesini değil, kendi futbolunu geliştirmelerini istiyorum"
8.03.2017 Futbol
Yılın erkek sporcusu Jamaikalı atlet Usain Bolt
Yılın erkek sporcusu Jamaikalı atlet Usain Bolt Laureus Dünya Spor Ödülleri'nde yılın erkek sporcusu Jamaikalı atlet Usain Bolt, yılın kadın sporcusu ise ABD'li cimnastikçi Simone Biles seçildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Seedorf: 'Riekerink'i tanımıyorum'
Seedorf: 'Riekerink'i tanımıyorum' Hollandalı eski futbolcu Seedorf, Galatasaray'dan teklif aldığını açıkladı.
23.09.2021 Futbol
Seedorf, Çin'de takım çalıştıracak
Seedorf, Çin'de takım çalıştıracak Çin İkinci Futbol Ligi takımlarından Shenzhen, teknik direktörlüğe Hollandalı Clarence Seedorf'un getirildiğini açıkladı.
23.09.2021 Futbol
Serdar Gözübüyük Hollanda’da yılın hakemi seçildi
Serdar Gözübüyük Hollanda’da yılın hakemi seçildi Hollanda Birinci Futbol Ligi’nde (Eredivise) düdük çalan en genç hakem olan 30 yaşındaki Serdar Gözübüyük, Hollanda'da 2015-2016 sezonunun en başarılı hakemi seçildi.
9.05.2016 Futbol
Infantino ölüm tehdidi aldığını açıkladı
Infantino ölüm tehdidi aldığını açıkladı Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) başkan adaylarından Gianni Infantino, UEFA'nın şikeye karşı mücadelesinden dolayı kendisinin ve ailesinin ölüm tehditleri aldığını söyledi.
1.02.2016 Futbol
Giuliano Terraneo Fenerbahçe'de!
Giuliano Terraneo Fenerbahçe'de! Fenerbahçe yeni sportif direktörünü resmen açıkladı.
29.05.2015 Fenerbahçe
Xavi tarihe geçti
Xavi tarihe geçti Bayern Münih maçında forma giyen Xavi Hernandez, bu kulvarda 150 maça çıkan ilk futbolcu olarak tarihe geçti.
13.05.2015 Futbol
Ronaldo hat trick yaptı
Ronaldo hat trick yaptı Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı tarafından düzenlenen 12. yoksullukla mücadele maçını, UNDP Yıldızlar Karması'nı 9-7 yenen Saint-Etienne All Star takımı kazandı.
21.04.2015 Futbol
Ezeli rakibe gidiyor!
Ezeli rakibe gidiyor! İtalyan basınında yer alan haberler Milan taraftarlarını çok kızdıracak
25.06.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Clarence Seedorf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki clarence seedorf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.