Cinsel Suç

Cinsel Suç

Son dakika cinsel suç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinsel suç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinsel suç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinsel Suç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinsel suç gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.690 cinsel suç haberi bulunmuştur. Tüm cinsel suç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadının beyanı esastır değişti mi? Kadının kanıtı esastır ne demek, 6284 sayılı kanun nedir?
Kadının beyanı esastır değişti mi? Kadının kanıtı esastır ne demek, 6284 sayılı kanun nedir? Kadınların şiddete uğramasını önleyici tedbirler kapsamında 2012 yılında çıkartılan 6284 No'lu kanundaki 'kadının beyanı esastır' ibaresinin değişip değişmediği sorgulanmaya başlandı. Peki, Kadının beyanı esastır değişti mi? 6284 kadının beyanı esastır maddesi kalktı mı, kadının kanıtı esastır ne demek?
29.11.2023 Gündem
Tck 105 Cinsel Taciz Suçu Nedir? Cinsel Taciz Şartları Ve Cezası Nelerdir?
Tck 105 Cinsel Taciz Suçu Nedir? Cinsel Taciz Şartları Ve Cezası Nelerdir? Bir kimsenin cinsel olarak taciz eden kişi hakkında şikayette bulunması halinde TCK 105 cinsel taciz suçundan dava açılmış olur. Bu dava sonucu kişilere üç aydan iki yıla kadar hapis cezası ya da adli para cezası verilir.
26.08.2023 Gündem
Avukatın baro kimliğini kullanıp vatandaşları dolandırdılar
Avukatın baro kimliğini kullanıp vatandaşları dolandırdılar Adana'da avukat Ahmet Erleblebici'nin (33) ofisine gelen dolandırıcılar, baro kimliğinin fotoğrafını çekip, sosyal medyada adına sahte ara bulucu hesabı açtı. Kadın profiliyle erkeklerle cinsel içerikli fotoğraf paylaşıp, bu profilden kişilere ulaşan dolandırıcılar, "Konuştuğunuz kız 16 yaşında, bu eylem 'Çocuğun cinsel istismarı' suçuna giriyor. Bu suç uzlaştırmaya tabidir. Ara bulucu olarak ben atandım. Uzlaşmazsanız dava açılacak" diyerek para talep etti. Yüzlerce kişi dolandırılırken, mağdurların ulaştığı avukat Erleblebici, şikayetçi oldu.
21.08.2023 Yaşam
Küçük kızlara mide bulandıran mesajları ortaya çıkınca gözaltına alındı! Hapisten böyle kurtuldu
Küçük kızlara mide bulandıran mesajları ortaya çıkınca gözaltına alındı! Hapisten böyle kurtuldu Galler'de 15 yaşında bir kıza attığı mesajlar yüzünden gözaltına alınan 28 yaşındaki sapığın sicili kabarık çıktı. Gözaltına alınan şahıs hakkında ortaya çıkan gerçek ise hapisten kurtulmasına neden oldu.
13.12.2022 Dünya
Bakan Bozdağ, TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Araştırılması Komisyonu üyelerini kabul etti
Bakan Bozdağ, TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Araştırılması Komisyonu üyelerini kabul etti Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kadına Yönelik Şiddetin Araştırılması Komisyonu Başkanı Öznur Çalık ve komisyon üyelerini kabul etti.
16.03.2022 Gündem
Bakan Gül'den açıklama geldi: 12 bin yeni personel alacağız!
Bakan Gül'den açıklama geldi: 12 bin yeni personel alacağız! TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmelerinde konuşma gerçekleştiren Adalet Bakanı Abdulhamit Gül 2022 yılında 12 bin yeni personel alımı gerçekleştirileceğini duyurdu.
10.12.2021 Gündem
Sosyal medya fenomeni neye uğradığını şaşırdı! Uygunsuz fotoğraflar...
Sosyal medya fenomeni neye uğradığını şaşırdı! Uygunsuz fotoğraflar... İğrenç olay İzmir’de yaşandı. O.C. adlı şahıs, dansçı ve sosyal medya fenomeni 20 yaşındaki Eda Yön’e sosyal medya hesabı üzerinden uygunsuz fotoğrafını yolladı. Bundan rahatsız olan Yön, hemen suç duyurusunda bulundu. Savcılığın verdiği karar ise tepkilere neden oldu.
14.09.2021 Gündem
CHP'de bir taciz skandalı daha! Rızası dışında sarılıp öpmüş...
CHP'de bir taciz skandalı daha! Rızası dışında sarılıp öpmüş... CHP eski Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı G.Ö.A. hakkında, 20 yaşındaki genç kıza yönelik "sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" suçunu işlediği gerekçesiyle 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
4.12.2020 Gündem
Pedofili nedir, ne demek? Pedofili hastalığı Wayfair olayıyla yeniden gündeme geldi!
Pedofili nedir, ne demek? Pedofili hastalığı Wayfair olayıyla yeniden gündeme geldi! Yüksek fiyatlarda mobilyalar sattığı için "çocuk kaçakçılığı" yaptığı iddialarıyla gündeme gelen Wayfair skandalı sonrası pedafili konusu yeniden gündeme geldi. Peki, Pedofili nedir, ne demek?
14.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ''suç mağdurları'' için kararname!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ''suç mağdurları'' için kararname! 'Suç mağdurları' için kararname çıkarıldı. Soruşturması ve kovuşturması Türkiye'de yürütülen suçlar nedeniyle ortaya çıkan mağduriyetler hakkında uygulanacak kararnameye göre, mağdurlara yönelik yardım ve destek hizmetlerinde, eşitlik, insan onuruna saygı, dürüstlük ve mahremiyet ilkesi esas alınacak. Mağdurların belirlenen hizmet ve yardımlardan faydalanabilmesi için kolluğa, Cumhuriyet başsavcılığına veya müdürlüğe başvurması gerekecek. Başvuru şartı çocuklar için aranmayacak ve çocuğun yüksek yararı ilkesi gözetilecek. Cinsel suç mağdurları için yeni merkezler kurulacak. Adalet Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatına toplam 1088 kadro ihdası yapılarak, psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacı kadrolarına 31 Aralık 2022 tarihine kadar açıktan veya naklen atama izni verildi.
10.06.2020 Gündem
Eski savcıdan büyük vurgun! Cinsel suç dosyaları...
Eski savcıdan büyük vurgun! Cinsel suç dosyaları... İSTANBUL'da, Bakırköy eski Cumhuriyet Savcısı Tamer C.'nin cinsel suçlarla ilgili dosyalarda 'beraat' vaadiyle sanık ve sanık yakınlarını dolandırdığı ortaya çıktı. Meslektaşlarını da 'yatırım yapacak ucuz arsa bulduğu'nu söyleyerek dolandıran Tamer C. hakkında 'dolandırıcılık' suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Tamer C.'nin yaklaşık bir ay önce İsviçre'ye gittiği belirlendi.
3.02.2020 Gündem
Bakan Gül'den açıklama! Cinsel saldırı davalarında yeni dönem
Bakan Gül'den açıklama! Cinsel saldırı davalarında yeni dönem Bakan Gül açıklamasında; "Çocuk izleme merkezleri gibi yerler ihdas edilerek burada cinsel saldırıya maruz kalmış, şiddete maruz kalmış kadın ya da çocuk bu suçun faili ile bir araya gelmeden ifade verebilecektir." dedi.
4.10.2019 Gündem
7 bin 495 eve baskın! 2 bin 806 kişi yakalandı
7 bin 495 eve baskın! 2 bin 806 kişi yakalandı Ülke genelinde, eş zamanlı olarak 7 bin 699 ekip, 29 bin 569 personelin go¨rev aldığı operasyonda, 7 bin 495 ayrı adrese arama yapıldı.Yapılan aramalarda, çeşitli suçlardan aranan 2 bin 806 şahıs yakalanarak, adli mercilere sevk edildi.
21.09.2019 Gündem
Küçükçekmece'de yaşanan rezalet sonrası kritik uyarı!
Küçükçekmece'de yaşanan rezalet sonrası kritik uyarı! Pedagog Burcu Karakaş, cinsel istismara karşı çocukları bilinçlendirmek için yapılması gerekenleri açıkladı: “İstismarcıların yüzde 85’i tanıdık! Çocuğunuza, tanıdık veya yabancı birinin bedenine dokunamayacağını öğretin”
26.04.2019 Gündem
Ortaya çıkardı! 'Deden bir pedofil!'
Ortaya çıkardı! 'Deden bir pedofil!' BBC'nin Victoria Derbyshire programı, İngiltere'de kendilerini "pedofil avcıları" olarak tanımlayan bir grubun, sosyal medyada çocuklara yönelik cinsel suç işlemekle suçladığı en az 8 erkeğin intihar ettiğini ortaya çıkardı.
10.01.2019 Dünya
Son dakika: 599 servis aracı trafikten men edildi
Son dakika: 599 servis aracı trafikten men edildi Emniyet, jandarma ve sahil güvenlik birimlerinin ülke genelindeki uygulamaları kapsamında denetlenen 34 bin 281 okul servisinden 599'u trafikten men edildi.
19.12.2018 Gündem
Son dakika: Türkiye'de ilk kez uygulanacak
Son dakika: Türkiye'de ilk kez uygulanacak Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, adliyelerde suç mağdurlarını adli süreçte bilgilendirecek, psikolojik destek verecek Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü kurulmasını onayladı.Türkiye'de ilk kez hayata geçirilecek uygulamaya Ocak 2019'dan itibaren pilot olarak belirlenen İstanbul Anadolu, Adana, Eskişehir, İzmir, Malatya, Rize ve Samsun adliyelerinde başlanacak.
15.12.2018 Gündem
Adalet Bakanlığı'ndan cinsel dokunulmazlığa karşı işlenen suçlara ilişkin genelge
Adalet Bakanlığı'ndan cinsel dokunulmazlığa karşı işlenen suçlara ilişkin genelge Adalet Bakanlığı, çocuklara ve kadınlara yönelik cinsel dokunulmazlığa karşı işlenen suçlara ilişkin yapılan adli işlemlerle ilgili başsavcılıklara genelge gönderdi.
19.11.2018 Gündem
‘Suriyeli kızlar başlık parasına satılıyor!’
‘Suriyeli kızlar başlık parasına satılıyor!’ Yapılan araştırmaya göre, cinsel suç mağduru olan çocukların oranı dört yılda yüzde 33 arttı. Suriyeli bazı mülteci kız çocuklarının da yaşlı adamlara başlık parasına satıldığı belirtiliyor.
27.05.2018 Gündem
Kardinal'e iki ayrı cinsel istismar davası
Kardinal'e iki ayrı cinsel istismar davası Vatikan Ekonomi Bakanı ve Avustralya Kardinali Pell, 1970 ve 1990'lı yıllarda çocuklara cinsel istismar suçunu işlediği iddiasıyla iki ayrı davada yargılanacak.
2.05.2018 Dünya
2 çocuk annesi öğretmen 15 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmekten...
2 çocuk annesi öğretmen 15 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmekten... ABD'de 15 yaşındaki öğrencisi ile defalarca cinsel ilişkiye giren evli ve iki çocuk annesi öğretmen Kari Jo Boll, 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
20.02.2018 Dünya
'Bana tecavüz ediyormuş gibi hissettim'
'Bana tecavüz ediyormuş gibi hissettim' Ünlü oyuncu Jennifer Lawrence çıplak fotoğraflarının internete sızması sonrasında ilk defa konuştu.
22.11.2017 Magazin
Çıplak fotoğraflara dava yok
Çıplak fotoğraflara dava yok Oscar ödüllü ABD’li oyuncu Jennifer Lawrence (27), 2014 yılında cep telefonundaki çıplak fotoğraflarının internete sızdırılmasıyla ilgili konuştu.
21.11.2017 Magazin
Cinsel suç mağdurları bir kez ifade verecek
Cinsel suç mağdurları bir kez ifade verecek Tacize ve tecavüze uğrayan mağdurların psikolojilerinin daha da bozulmaması için tekrar tekrar ifade vermelerinin önüne geçiliyor
23.09.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel Suç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinsel suç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.