Cilt

Cilt

Son dakika cilt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cilt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cilt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cilt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cilt gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.827 cilt haberi bulunmuştur. Tüm cilt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Göl kenarında hasadı erken başladı! Yağının litre fiyatı 12 bin eurodan satılıyor
Göl kenarında hasadı erken başladı! Yağının litre fiyatı 12 bin eurodan satılıyor Güller ve göller diyarı olarak bilinen Burdur’da göl kenarında yapılan gül yetiştiriciliğinde bu sene iklim şartlarından dolayı hasat 3 hafta erken başladı.
12.05.2024 Ekonomi
Göz çevresini gerdikçe geriyor; Göz altını ışıldatan meğer salatalık değil oymuş!
Göz çevresini gerdikçe geriyor; Göz altını ışıldatan meğer salatalık değil oymuş! Göz çevresindeki cilt hassastır. Bu yüzden bakımında oldukça titiz olunmalıdır. Yaşlanmanın ilk belirtisi de göz çevresindeki kırışıklıklardır. Ancak bunu ileriye ertelemeniz mümkün.
12.05.2024 Yaşam
Renault SUV dünyasında Symbioz ile atak yaptı; Fiyatını gören SUV model demez
Renault SUV dünyasında Symbioz ile atak yaptı; Fiyatını gören SUV model demez C segment SUV atağında Renault Symbioz ile gerçek bir atak yaptı. Bu çıkışla birlikte meraklılar Renault Symbioz fiyat listesine bakıyor.. İşte merak edilenler
11.05.2024 Gündem
Banyodan çıktığınızda 10 yaş gençleştiriyor! Doğal botoks etkisi var: Sütlü sabunu kaç kez sürmelisiniz?
Banyodan çıktığınızda 10 yaş gençleştiriyor! Doğal botoks etkisi var: Sütlü sabunu kaç kez sürmelisiniz? Cilt bakımında yıllardır vazgeçilmez olan sabunlarda bir de keçi sütü olanlar denenmeye başlandı. Güzellik sırlarını ev hanımları da keşfetti. Doğal maddelerin içeriğinde yer aldığı sütlü sabunda faydalı bileşenler de yer alıyor. Asıl amacını birkaç yıkamada gerçekleştiriyor.
11.05.2024 Yaşam
Ellerinizi Ayçiçek yağına batırıp bir kaşık ekleyin:  Kuruyan elleri nemlendirmek için bu kombinasyonu direk uygulayın!
Ellerinizi Ayçiçek yağına batırıp bir kaşık ekleyin: Kuruyan elleri nemlendirmek için bu kombinasyonu direk uygulayın! Ellerinizin gereğinden fazla kuru olduğunu fark ettiğiniz anda bu çözümü uygulayın. Birçok kişi için bu normal bir durum olsa da uyumadan önce, gün içerisinde nemlendirici kullanmak sorunu bitirmeyebilir. Veya vaktiniz yoktur. Gece nemlendirici sürüp sabahına yine aynı problemi yaşayabilirsiniz. Çantanızda da sürekli nemlemdirici taşımak zorunda kalmayasınız diye size çok basit birkaç adım tavsiye ediyoruz.
9.05.2024 Yaşam
İstanbullular dikkat, 737 taksi dönüştü! Plaka sahiplerine 1 ay süre
İstanbullular dikkat, 737 taksi dönüştü! Plaka sahiplerine 1 ay süre 8+1 koltuk kapasiteli araçlardan 4+1 koltuk kapasiteli taksiye dönüşmek isteyenlerin kuraları çekildi. 737 8+1 araç 4+1'e dönüşmesi için süre başladı.
9.05.2024 Gündem
Hüseyin Yayman'dan dijital telif yasasıyla ilgili açıklama: Mutlaka güncellememiz gerekiyor
Hüseyin Yayman'dan dijital telif yasasıyla ilgili açıklama: Mutlaka güncellememiz gerekiyor Google'ın Kanada merkezli dijital yayıncılara yılda 74 milyon dolara varan miktarda telif ödemeyi kabul etmesi, Türkiye'yle ilgili beklentileri de artırmıştı. Yerel seçimler nedeniyle çalışmalarına ara veren TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, “Fikri Sanat Eserleri Kanunu’nu yayıncıların telif haklarını korumaktan çok uzak. Bunu mutlaka güncellememiz gerekiyor. Komisyonumuza bu dönem tarihi bir görev düşüyor” dedi. İşte detaylar…
9.05.2024 Gündem
Baykar Akıncı'dan tam isabet! Hedefleri imha etti
Baykar Akıncı'dan tam isabet! Hedefleri imha etti Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar Akıncı, 30 bin feet irtifadan deniz üstündeki sabit hedefi MAM-T ile tam isabetle vurdu.
8.05.2024 Ekonomi
Bayraktar Akıncı'dan deniz hedeflerine tam isabet
Bayraktar Akıncı'dan deniz hedeflerine tam isabet Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, deniz üstünde seyreden hareketli ve sabit hedeflere yönelik gerçekleştirilen atış testlerini başarıyla tamamladı. Bayraktar AKINCI, milli elektro-optik sistem ve yerli mini akıllı mühimmatları kullanarak deniz hedeflerini başarıyla imha etti.
7.05.2024 Ekonomi
Günde bir avucu kolajeni kan damarında çoğaltıyor! Bir tek kırışık bırakmaz: Hücrelere saldırır, yaşlanmaya dur diyor!
Günde bir avucu kolajeni kan damarında çoğaltıyor! Bir tek kırışık bırakmaz: Hücrelere saldırır, yaşlanmaya dur diyor! Vücuttaki protein, özellikle cilt, kas ve kemik sağlığı için önemlidir. Bağırsak astarında ve kan damarlarında bulunan kolajen ise cilt problemlerinin şifasıdır. Vücut doğal üretir ancak zamanla bu üretim yavaşlar. Besin takviyesiyle kolajen üretimi desteklenir. Kişiler, kolajeni artırmak için bazı besinlere öncelik vermelidir. Hücrelere kadar işleyen bu besinler kolajeni adeta fışkırtıyor.
7.05.2024 Yaşam
50 yaşındaki kadının inanılmaz değişimi! Gören 20 yaşında sanıyor
50 yaşındaki kadının inanılmaz değişimi! Gören 20 yaşında sanıyor Popüler kültür ile birlikte estetik operasyonlar da fazlalaştı. Sosyal medya ise bu estetik operasyonların en çok göründüğü mecralardan. 49 yaşındaki Ekaterina'nın yüzündeki değişim görenleri hayrete düşürüyor.
7.05.2024 Yaşam
Ali Sukas kimdir, görevden alındı mı, Edanur Gezer olayı nedir?
Ali Sukas kimdir, görevden alındı mı, Edanur Gezer olayı nedir? İstanbul Küçükçekmece'deki sahil parkında yapılan kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in hayatını kaybetmesine ilişkin düzenlenen bilirkişi raporunda asli kusurlu bulunan ve yakalama kararıyla aranan İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas ifade vermek üzere avukatlarıyla birlikte Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi.
6.05.2024 Gündem
Evde retinol hazırlamak için 3 malzemeye ihtiyacınız var! Tek bir kırışık bırakmıyor: Egzaması olanlar kaçsın!
Evde retinol hazırlamak için 3 malzemeye ihtiyacınız var! Tek bir kırışık bırakmıyor: Egzaması olanlar kaçsın! A vitamininin bir formu olduğu bilinen retinol, ciltte tek bir kırışık bırakmayan bir bileşendir. Cilt hücresi yenileme görevi vardır ve ton düzeltmeye yardımcı olur. Dışarıdan cilde sürülebildiği gibi tüketilen gıdalardan da alınması muhtemeldir.
6.05.2024 Yaşam
Adana'da yetişiyor! Kilo vermeden uykusuzluğa kadar her derde deva
Adana'da yetişiyor! Kilo vermeden uykusuzluğa kadar her derde deva Hünnap Çin tıbbının geleneksel bir unsuru olarak kabul edilen ve pek çok sağlık avantajı sunan bir bitkidir. Ayrıca Çin hurması ya da kırmızı hurma olarak da tanınır. Hünnap meyvesi uykusuzluk, öksürük, bağışıklık sistemi zayıflığı ve kabızlık gibi çeşitli hastalıkların ve sorunların tedavisinde kullanılır. Lif, potasyum ve C vitamini bakımından zengindir. Yüksek besin değeri sebebiyle insanları uzun süre tok tutar ve kilo verme sürecine destek olur. Hünnap ülkemizde en çok Antalya, Mersin ve Adana'da yetişiyor. Dünyada ise Genellikle Doğu Asya'da, özellikle de Çin ve Kore'de yaygın olarak bulunuyor.
6.05.2024 Adana
Edanur'un ölümüyle ilgili soruşturmada 1 kişi tutuklandı
Edanur'un ölümüyle ilgili soruşturmada 1 kişi tutuklandı İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde sahil parkında yapılan kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan 3 İBB çalışanından ikisi adli kontrol serbest bırakılırken, 1 kişi ise tutuklandı.
5.05.2024 Gündem
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında sürpriz gelişme: 21 ay sonra bir ilk!
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında sürpriz gelişme: 21 ay sonra bir ilk! Araba fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Ticaret Bakanlığı’nın sıfır araç satışı yapan bayilerle ilgili fiyat düzenlemesi gündeme gelmişti. Öte yandan son açıklanan bir veriye göre otomotiv piyasası 21 ay sonra ilk kez daralma gösterdi. Araç piyasasındaki daralmanın 3 nedenini uzman isim açıkladı. Piyasada daralma sürecek mi? Sıfır ve ikinci el araba fiyatları değişecek mi? İşte detaylar...
5.05.2024 Ekonomi
Sıcaklıkların artmasıyla vakalar görülmeye başlandı! Kırsal alanlarda yaşayanlara dikkat
Sıcaklıkların artmasıyla vakalar görülmeye başlandı! Kırsal alanlarda yaşayanlara dikkat Havaların ısınmasıyla birçok ilde Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış yaşandığını ifade eden Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Güler Delibalta, kırsal alanlarda dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Delibalta, “Kırım Kongo Kanamalı Ateşi’ne neden olan keneler kırsal kesimlerde daha fazla risk oluşturuyor" dedi.
3.05.2024 Gündem
Bu sabun kol ve bacaklarda pürüz bırakmıyor! Pütürlü görüntü giderici
Bu sabun kol ve bacaklarda pürüz bırakmıyor! Pütürlü görüntü giderici Birçok kişi kol ve bacaklarda oluşan pütürlü görüntü nedeniyle rahatsız olur. Tuz sabunu cildi pürüzsüz hale getiren birçok özelliğe sahiptir.
1.05.2024 Yaşam
Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı, birçok yararı var
Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı, birçok yararı var Adana’nın Feke ilçesinde bin 500 rakımlı yamaçlarda ve Kozan ilçesinde kale eteklerinde yetişen menengiç geçim kapısı oluyor. Kilosu 100 ila 120 TL arasında satılan menengiç köyde kadınlara ek gelir oluyor.
2.05.2024 Adana
Osmanlı Hareminde en çok kullanılan güzellik tarifi buymuş! Hanedan kadınlarının güzellik sırrında o bitki var
Osmanlı Hareminde en çok kullanılan güzellik tarifi buymuş! Hanedan kadınlarının güzellik sırrında o bitki var Osmanlı'da şüphesiz en çok merak edilen Harem kadınlarının güzellik sırları olmuştur. İbn-i Sina'nın da önerdiği listede öyle bir bitki var ki Hanedan kadınları en çok onu kullanıyormuş.
1.05.2024 Yaşam
Doğduğundan beri göz altı morlukları vardı; çareyi o yağda buldu: "Tek bir morluk bırakmadı"
Doğduğundan beri göz altı morlukları vardı; çareyi o yağda buldu: "Tek bir morluk bırakmadı" Göz altı koyu halkalarından şikayetçi olan bir kadın, neredeyse doğduğundan bu yana bu problemle uğraşmıştı. Ancak tatlı badem yağını keşfedince tüm problemler ortadan kalktı.
1.05.2024 Yaşam
Bayern Münih - Real Madrid maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de
Bayern Münih - Real Madrid maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de Bundesliga'da şampiyonluğu Leverkusen'e kaptıran Bayern, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Arda Güler'in formasını terlettiği Real Madrid ile kozlarını Allianz Arena'da paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
30.04.2024 İddaa
Sürekli yorgunluk ve stres cilt sağlığınızı etkiliyor! Kırışıklıkları azaltmanın en kolay yolu
Sürekli yorgunluk ve stres cilt sağlığınızı etkiliyor! Kırışıklıkları azaltmanın en kolay yolu Gözler, yüzün en dikkat çeken bölümlerinden biridir ve stres, yorgunluk ve yaşlanma belirtileri özellikle göz çevresinde kendini gösterebilir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, kadın erkek fark etmeksizin herkesin sorunu haline gelen göz çevresi sağlığını korumak ve genç ve canlı bir görünüm elde etmek için merak edilenleri anlattı.
28.04.2024 Yaşam
Kanser habercisi olabilir! Lazer uygulaması yaptırırken bu detaya dikkat
Kanser habercisi olabilir! Lazer uygulaması yaptırırken bu detaya dikkat Vücudumuzda çoğu insanın genellikle gözden kaçırdığı ya da önemsemediği lekeler deri kanserlerinden biri olan melanomun habercisi olabilir. Çoğu hastalık konusunda vücudumuzun bize uyarı verdiğini söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Leyla Gürses, melanomun uzak dokulara yayılabildiği için diğer kanser türlerine göre en tehlikeli ve ölümcül olanı olduğunu altını çizdi. Yaz aylarının yaklaştığı bu günlerde istenmeyen lekelere yönelik lazer uygulamasının da sıklıkla tercih edildiğini hatırlatan Dr. Gürses, “Lazer uygulanan ben veya leke melanom olabilir ve biz bir süre sonra doku metastazıyla karşılaşabiliriz.” uyarısında bulundu.
27.04.2024 Yaşam
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş bilet fiyatları ne kadar?
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş bilet fiyatları ne kadar? Süper Lig 34. hafta derbi mücadelesi Fenerbahçe Beşiktaş arasında olacak. Karşılaşmayı tribünden takip etmek isteyen taraftarlar FB-BJK derbisinin biletlerinin satışa çıkacağı tarih sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçının biletleri ne zaman satışa çıkıyor, 27 Nisan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi için bilet ne zaman satışa çıkacak 2024? Beşiktaş Fenerbahçe maçının bilet fiyatları ne kadar, derbinin biletleri satışa çıktı m?
26.04.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Cilt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cilt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.