Christoph Daum

Christoph Daum

Son dakika Christoph Daum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Christoph Daum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Christoph Daum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Christoph Daum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan christoph daum gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.066 christoph daum haberi bulunmuştur. Tüm christoph daum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Christoph Daum'dan olay sözler: Ali Koç için Allah'a dua ediyorum
Christoph Daum'dan olay sözler: Ali Koç için Allah'a dua ediyorum Türkiye'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor'u çalıştıran efsane teknik direktör Christoph Daum çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Alman çalıştırıcı, Ali Koç ve Sergen Yalçın hakkında da konuştu. İşte detaylar...
20.11.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş, Fenerbahçe arasında kritik mücadele! Tüm gözler Vodafone Park Arena'da! İşte muhtemel 11'ler
Beşiktaş, Fenerbahçe arasında kritik mücadele! Tüm gözler Vodafone Park Arena'da! İşte muhtemel 11'ler Türkiye, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine kilitlendi. Beşiktaş, bu kapışmadan galip ayrılarak düzlüğe çıkmak hedefinde. Fenerbahçe büyük bir engeli aşarak hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyor. Valerien Ismael ile Jorge Jesus arasında taktik savaşları yaşanacak ve geceye son noktayı, iki devin dünyaca ünlü yıldızları koyacak. Tüm spor severler Vodafone Park Arena'daki mücadeleyi bekliyor. İşte dev derbi muhtemel 11'leri...
2.10.2022 Beşiktaş
Emre Belözoğlu rüzgarı! Fatih Terim gibi İtalya'ya...
Emre Belözoğlu rüzgarı! Fatih Terim gibi İtalya'ya... Başakşehir'in başında ligde 4 maçta 4 galibiyet alan Emre Belözoğlu'nun 'geleceğin hocası' yakıştırmaları alması dikkatlerden kaçmıyor.
14.11.2021 Başakşehir
Daum açıkladı! 'Kuntz'u ağlatan şey...'
Daum açıkladı! 'Kuntz'u ağlatan şey...' Letonya'ya atılan son saniye golünden sonra göz yaşlarını tutamayan Kuntz hakkında yorumlarda bulunan Christoph Daum "Türkiye ile derin bağları olduğunu kanıtlayan kimliğinin bir ifadesi" sözlerini sarfetti.
13.10.2021 Futbol
Dikkat çeken gelişme! Christoph Daum'a geri dön çağrısı
Dikkat çeken gelişme! Christoph Daum'a geri dön çağrısı Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Christoph Daum için sarı lacivertli taraftarlar 'geri dön' çağrısında bulundular.
2.07.2021 Fenerbahçe
Christoph Daum'dan Fenerbahçe açıklaması
Christoph Daum'dan Fenerbahçe açıklaması Adı Fenerbahçe ile anılan Alman teknik adam Christoph Daum, "Dürüstçe ve açık söyleyeyim, Başkan Ali Koç veya herhangi bir yönetici ile bağlantım olmadı" dedi.
15.06.2021 Fenerbahçe
Daum'un Emre Belözoğlu yorumu kafaları kurcaladı
Daum'un Emre Belözoğlu yorumu kafaları kurcaladı Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Daum'un Emre Belözoğlu hakkında " Bildiğim kadarıyla pro-lisansı yok bile yok' sözleri dikkat çekti.
23.05.2021 Beşiktaş
Daum: Terim'e ve Galatasaray'a her zaman saygılı olacağım
Daum: Terim'e ve Galatasaray'a her zaman saygılı olacağım Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Daum, Fatih Terim hakkında 'Ona her zaman saygılı olacağım' dedi.
23.04.2021 Galatasaray
Daum resmen açıkladı! Fenerbahçe...
Daum resmen açıkladı! Fenerbahçe... Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan C.Daum " Yıllardır bu paylaşımları yapıyorum" ifadelerini kullandı.
8.03.2021 Fenerbahçe
Christoph Daum sürprizini Almanlar duyurdu! Fenerbahçe puan kaybettikçe...
Christoph Daum sürprizini Almanlar duyurdu! Fenerbahçe puan kaybettikçe... Fenerbahçe'nin puan kaybı yaşadığı maçların ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Christoph Daum için Almanya'dan flaş bir iddia ortaya
6.03.2021 Fenerbahçe
Emre Belözoğlu'ndan Daum'a tepki! 'Beni rahatsız ediyor'
Emre Belözoğlu'ndan Daum'a tepki! 'Beni rahatsız ediyor' Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, son haftalarda sık sık paylaşımlarda bulunan C.Daum için 'Beni oldukça rahatsız ediyor' açıklamalarında bulundu.
5.03.2021 Fenerbahçe
F.Bahçe dün 2 puan kaybedince yine ortaya çıktı
F.Bahçe dün 2 puan kaybedince yine ortaya çıktı Fenerbahçe'nin eski Alman teknik direktörü C.Daum, Antalyaspor maçından sonra dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.
5.03.2021 Fenerbahçe
Daum'un paylaşımı bomba etkisi yarattı
Daum'un paylaşımı bomba etkisi yarattı Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Christoph Daum'un paylaşımı heyecan yarattı.
26.02.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe elendi Daum sosyal medyadan gönderme yaptı
Fenerbahçe elendi Daum sosyal medyadan gönderme yaptı Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum'un sosyal medya hesabından İstanbul paylaşımında bulunması dikkat çekti.
10.02.2021 Fenerbahçe
Daum'un Mesut Özil yorumu dikkat çekti
Daum'un Mesut Özil yorumu dikkat çekti Alman teknik adam Christoph Daum, Mesut Özil için "Onu oyundan çıkarmak zor olacaktır" açıklamasında bulundu.
30.01.2021 Fenerbahçe
Christoph Daum sürprizi!
Christoph Daum sürprizi! İlhan Palut ile yollarını ayıran Göztepe Christoph Daum'u gündemine aldı.
12.01.2021 Göztepe
Son 15 yılda böyle bir istatistik yakalanmadı
Son 15 yılda böyle bir istatistik yakalanmadı Uzun süredir deplasman fobisi yaşayan Fenerbahçe, bu sezon 5 dış saha maçından 13 puan topladı.
23.11.2020 Fenerbahçe
‘Bu takımda herkese yer var’ demişti haklı çıktı
‘Bu takımda herkese yer var’ demişti haklı çıktı Gençlerbirliği maçında geniş kadro avantajından yararlanan Erol Bulut haklı çıktı.
23.11.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de bir ilk! Ersun Yanal sonrası...
Fenerbahçe'de bir ilk! Ersun Yanal sonrası... Fenerbahçe ilk kez bu kadar uzun süre teknik direktörsüz kaldı. Ersun Yanal’ın 1 Mart’ta görevi bırakmasının ardından başlayan arayış henüz sonuçlanmadı. Kanarya, daha önce 2003’te Daum göreve gelmeden önce 86 gün teknik adamsız yola devam etmişti.
1.06.2020 Fenerbahçe
İşte Fenerbahçe'nin takas planı! Genç yıldız için...
İşte Fenerbahçe'nin takas planı! Genç yıldız için... Corona virüs nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvadı. Son yıllarda şampiyonluk yarışından uzak kalan sarı-lacivertli takımda, birçok isimle yollar ayrılacak. Yapılacak yeni takviyelerle şampiyonluğa uzanacak kadronun kurulması planlanıyor. Fenerbahçe'nin transfer stratejisinde genç futbolcular da önemli bir yer tutuyor. O isimlerden biri için takas formülü üzerinde çalışılıyor.
14.04.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Christoph Daum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki christoph daum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.