Cep Telefonu

Cep Telefonu

Son dakika cep telefonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cep telefonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cep telefonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cep Telefonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cep telefonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.699 cep telefonu haberi bulunmuştur. Tüm cep telefonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocukları taciz ettiği iddia edilen şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı!
Çocukları taciz ettiği iddia edilen şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı! Mersin'in Toroslar ilçesine bağlı Çağdaşkent Mahallesi’nde altyapı çalışması sırasında sokakta oyun oynayan çocukları taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan E.K., çıkartıldığı nöbetçi mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi.
17.05.2024 Gündem
Leonardo davasında İtalyan anneye kararı Yargıtay onadı!
Leonardo davasında İtalyan anneye kararı Yargıtay onadı! İtalya'da dünyaya gelen ve 5 yıl önce babası Demirbilek Yiğit'in İzmir'e getirdiği Leonardo Maximus Yiğit ile ilgili, anne Ilaria Alassondra Sassone'nin Urla 1'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açtığı davada çocuğun, vatandaşı olduğu ülkeye iadesi kararı istinafın ardından Yargıtay'da da onandı.
17.05.2024 Gündem
Patenle tehlikeli yolculuk yaptı! Cep telefonu kamerasına yakalandı
Patenle tehlikeli yolculuk yaptı! Cep telefonu kamerasına yakalandı İstanbul'un D-100 OTOYOLU'nda Merter – Cevizlibağ arasında sefer yapan Toplu Taşıma Sistemi (İETT) otobüsünün arkasına tutunan bir kişi tehlikeye davetiye çıkardı. İETT otobüsünün arkasına tutunarak ilerleyen patenli gencin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
17.05.2024 Vatan TV
Patenle tehlikeli yolculuk yaptı! Cep telefonu kamerasına yakalandı
Patenle tehlikeli yolculuk yaptı! Cep telefonu kamerasına yakalandı İstanbul'un D-100 OTOYOLU'nda Merter – Cevizlibağ arasında sefer yapan Toplu Taşıma Sistemi (İETT) otobüsünün arkasına tutunan bir kişi tehlikeye davetiye çıkardı. İETT otobüsünün arkasına tutunarak ilerleyen patenli gencin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
17.05.2024 Gündem
Prizlere dikkat! Yangına neden oldu..
Prizlere dikkat! Yangına neden oldu.. İzmir'in Bayraklı ilçesinin Alpagut Mahallesinde iki katlı evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İlk incelemelere göre prizde unutulan şarj aletinden çıktığı belirtilen yangın, mahallede endişeli anlara neden olduğu kameralara yakalandı.
17.05.2024 Gündem
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu Değişimi ve sürekli yenilenmeyi destekleyen, yaşanabilir bir çevre, sürdürülebilir ekonomik gelişme ve Türkiye'nin rekabetçi gücüne katkı için AR-GE ve inovasyonu teşvik eden Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nin 4. Ulusal Sanayi Odaklı AR-GE ve İnovasyon Proje Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.
17.05.2024 Adana
Tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de!
Tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de! Tasarruf Tedbirlerine dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.
16.05.2024 Ekonomi
Komisyoncu düşük fiyat verdi! Sinirlenip kamyonetteki malları çöpe attı
Komisyoncu düşük fiyat verdi! Sinirlenip kamyonetteki malları çöpe attı Antalya'da bir çiftçi, kamyonetin kasasına yüklediği patlıcanları komisyoncular düşük fiyat verince çöpe attı. Komisyoncuların ürünün fiyatını düşürmek için bahaneler uydurduğunu ifade eden çiftçi, "Para mı ediyor. Mal kırmızıymış" dedi.
16.05.2024 Gündem
Sulama kanalında boğulan çocuk yüzme bilmiyormuş! "Cep telefonu ortada yok"
Sulama kanalında boğulan çocuk yüzme bilmiyormuş! "Cep telefonu ortada yok" Adana’da dün girdiği sulama kanalında cansız bedenine ulaşılan 13 yaşındaki Muhammet Şerif Aras'ın dayısı Yusuf Karayiğit, "Muhammet yüzme bilmiyordu. Cep telefonu ve çantası ortada yok. Bu durum bizi çok şüphelendiriyor" dedi
16.05.2024 Adana
Evlenmek için durağa ilan astı! Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olanlara hitap etti
Evlenmek için durağa ilan astı! Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olanlara hitap etti Eskişehir’de bir otobüs durağına asılan, "Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen dürüst ciddi bayanların aramasını önemli arz ederim" ifadelerini içeren ilanı gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.
16.05.2024 Gündem
Yurtdışından getirilen telefonlarla ilgili yeni karar! Kabul edilmeyecek
Yurtdışından getirilen telefonlarla ilgili yeni karar! Kabul edilmeyecek Yurtdışından telefon getirenler için yeni bir karar alındı. Karara göre birden fazla cep telefonu ile yurt içine dönen yolcular, getirdikleri 2. telefonu fazladan gümrük vergisi ödese de yurda sokamayacak.
16.05.2024 Ekonomi
Çapkanlar suç örgütüne operasyon yapıldı!
Çapkanlar suç örgütüne operasyon yapıldı! Siber Suçlarla Mücadele Şube müdürlüğüne yapılan şikayetler sonrasında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yasadışı bahisle elde edilen paraları aklamaya çalışan 'Çapkanlar' suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda 42 şüpheli yakalandı. Operasyonda ayrıca 113 bin 200 lira ve bin 141 dolar ile 6 adet ruhsatsız tabanca, 358 fişek ve çok sayıda sim kart ele geçirildi.
14.05.2024 Gündem
Taksiciden kadın yolcuya akıl almaz teklif kamerada: “Seni çift katlı otobüse bindiririm, gidersin”
Taksiciden kadın yolcuya akıl almaz teklif kamerada: “Seni çift katlı otobüse bindiririm, gidersin” İstanbul’da bir taksici, Suadiye’ye gideceğini söyleyen kadın müşterisini trafik bahanesiyle götürmek istemedi. Müşteri ile yaşanan tartışmada pişkin taksi sürücüsü, sözleriyle yolcuyu şoke etti. O anlar yolcunun cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.
14.05.2024 Gündem
Gaziantep’te depremde ağır hasar alan bina yıkım sırasında çöktü!
Gaziantep’te depremde ağır hasar alan bina yıkım sırasında çöktü! Gaziantep’in İslahiye ilçesinde depremde ağır hasar alan bina, kontrollü yıkım sırasında kepçenin darbesiyle bir anda çökerek yerle bir oldu. Binanın çökme anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
15.05.2024 Gaziantep
23 milyon liralık kaçakçılık vurgununa jandarma darbesi! Gözaltına alındılar
23 milyon liralık kaçakçılık vurgununa jandarma darbesi! Gözaltına alındılar Gaziantep'te jandarma ekiplerince 2 farklı iş yerine düzenlenen operasyonda piyasa değeri 23 milyon 120 bin TL olan 354 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.
15.05.2024 Gaziantep
İstanbul'da AVM'de 34 bin TL'ye satılan cep telefonu için akın ettiler
İstanbul'da AVM'de 34 bin TL'ye satılan cep telefonu için akın ettiler Bakırköy’de bir Alışveriş Merkezinde yeni açılan elektronik mağaza sahipleri bazı elektronik ürünlere indirim yapınca metrelerce kuyruk oluştu.
11.05.2024 Gündem
Türkiye dahil tüm dünyayı etkileyecek! 19 yıl sonra bir ilk, cep telefonları ve internet çekmeyebilir
Türkiye dahil tüm dünyayı etkileyecek! 19 yıl sonra bir ilk, cep telefonları ve internet çekmeyebilir Çarşamba gününden itibaren Güneş’te patlamalar olduğu, bu şiddetli jeomanyetik fırtınanın cep telefonu ağlarına, internete, GPS uydularına ve elektrik hatlarına zarar verebileceği bildirildi.
11.05.2024 Dünya
Genç öğretmen öğrencisine telefon numarasını verdi! Hamile kalınca rezalet patladı
Genç öğretmen öğrencisine telefon numarasını verdi! Hamile kalınca rezalet patladı Hamilelik haberi okulu karıştırdı. Öğrenciyle uygunsuz ilişkinin detayları pes dedirtti. Her şey 'güzel öğretmenin' öğrencisine, 11 haneli telefon numarasının 10 rakamını vermesiyle başladı. İkili arasındaki uygunsuz ilişki en sonunda ortaya döküldüğünde, skandalın sayısız detayları mahkemede peş peşe gün yüzüne çıktı.
10.05.2024 Dünya
Köpeğine zarar veren adamı arabana bağlayıp sürükledi!
Köpeğine zarar veren adamı arabana bağlayıp sürükledi! Antalya’nın Kaş ilçesinde bir kişi, köpeğine zarar verdiğini iddia ettiği kişiyi ellerini ve ayaklarını bağlayıp otomobil arkasında iple 150 metre sürükledi.
8.05.2024 Gündem
Müteahhitten daireleri alamadı, binayı yakmaya çalıştı!
Müteahhitten daireleri alamadı, binayı yakmaya çalıştı! İstanbul'un Şişli İlçesinin Halide Edip Adıvar Mahallesi Melihşah Sokak'ta müteahhit ile anlaşarak yaşadıkları gecekondunun yerine apartman yapılan aile, söz verilen 3 daireyi alamayınca kendilerini eve kapadı. Müteahhit tahliye kararıyla gelince, Muammer Şengöz apartmanın çatısına çıkarak benzin döküp binayı ateşe vermeye çalıştı. Şengöz ve iki kadın gözaltına alındığı açıklandı.
7.05.2024 Gündem
Devamsızlıkları yüzünden okuldan atılan kız öğrenci dehşet saçtı!
Devamsızlıkları yüzünden okuldan atılan kız öğrenci dehşet saçtı! Mardin’in Kızıltepe ilçesinde devamsızlık ve disiplin cezaları nedeniyle okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi, silahla dehşet saçtı. Havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. O anlar cep telefonu kamerasıyla fotoğraflandı.
6.05.2024 Gündem
Makas atarak ilerleyen otomobil kaza yaptı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Makas atarak ilerleyen otomobil kaza yaptı! O anlar saniye saniye kaydedildi İstanbul'un Bakırköy İlçesinde trafiğin yoğun olduğu öğle saatlerinde iki otomobil sürücüsü yolda makas atarak ilerledi. Trafik kurallarını hiçe sayan ve trafikte ilerleyenlerin canlarını tehlikeye atan sürücülerden biri kaza yaptı. Otomobilin makas attığı sırada başka bir araca çarptığı anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
6.05.2024 Vatan TV
Makas atarak ilerleyen otomobil kaza yaptı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Makas atarak ilerleyen otomobil kaza yaptı! O anlar saniye saniye kaydedildi İstanbul'un Bakırköy İlçesinde trafiğin yoğun olduğu öğle saatlerinde iki otomobil sürücüsü yolda makas atarak ilerledi. Trafik kurallarını hiçe sayan ve trafikte ilerleyenlerin canlarını tehlikeye atan sürücülerden biri kaza yaptı. Otomobilin makas attığı sırada başka bir araca çarptığı anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
6.05.2024 Gündem
Gelin arabasıyla sel sularında ilerlediler! O anlar anbean kaydedildi
Gelin arabasıyla sel sularında ilerlediler! O anlar anbean kaydedildi Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde dün etkili olan sağanakla meydana gelen selde hasar tespit ve temizlik çalışmaları devam ederken, gelin arabasının sel sularında ilerlemesi ve su basan kıraathanede müşterilerin oyuna devam etmesi kameraya yansıdı.
5.05.2024 Gündem
İstanbul’da aniden bastıran sağanak yağış
İstanbul’da aniden bastıran sağanak yağış Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı kodlu uyarısının ardından İstanbul’da sağanak yağış etkili oldu. Küçükçekmece’de yolların su altında kaldığı görülürken, Silivri’de ise yağışın ardından oluşan gökkuşağı görenleri mest etti.
3.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cep Telefonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cep telefonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.