Cem Küçük

Cem Küçük

Son dakika cem küçük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cem küçük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cem küçük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cem Küçük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cem küçük gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.035 cem küçük haberi bulunmuştur. Tüm cem küçük haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süleyman Özışık kimdir, hastalığı nedir? Süleyman Özışık ne kanseriydi, kaç yaşında ve neden öldü?
Süleyman Özışık kimdir, hastalığı nedir? Süleyman Özışık ne kanseriydi, kaç yaşında ve neden öldü? Süleyman Özışık öldü mü? diye arama motorlarına yönelen vatandaşlar Özışık’ın neden öldüğünü, hastalığının ne olduğunu da sorguluyor. İnternet Haber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, kardeşi Süleyman Özışık’ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Peki, Süleyman Özışık neden öldü, hastalığı nedir, ne kanseriydi? Gazeteci Süleyman Özışık kimdir?
5.08.2023 Gündem
Emekli maaşlarına büyük zam! Canlı yayında duyurdu! Asgari ücrete yakın...
Emekli maaşlarına büyük zam! Canlı yayında duyurdu! Asgari ücrete yakın... Emekli maaşlarıyla ilgili milyonları ilgilendiren zam açıklaması! Emekli maaşlarına büyük zam geliyor. Emekli maaşlarına yapılacak olan zammın asgari ücrete yapılan zam oranına yakın olması bekleniyor. AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan canlı yayında emekli maaşlarına yapılacak zam oranı ile ilgili açıklama yaparak, "Emekliye yapılacak zam da asgari ücrete zammına yakın olacak." ifadelerini kullandı. İşte emekli maaşına ne kadar zam yapılacak? Emekli maaşına yüzde 50 oranında zam yapılır mı? sorularının cevabı ve emekli maaşı ile ilgili tüm gelişmeler...
27.12.2021 Emekli
Emekliye çifte zam müjdesi! Canlı yayında duyurdu 2000 lira sınırı ve...
Emekliye çifte zam müjdesi! Canlı yayında duyurdu 2000 lira sınırı ve... Asgari ücretin belirlenmesinin ardından milyonlarca emekli ve memur da maaşlarına yapılacak zammı bekliyor. Emekli ve memur zamları ile ilgili peş peşe açıklamalar geliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Emeklilerimiz için de arkadaşlarımız çalışıyor. Emeklilerimizi memnun edecek bir çalışma olacağına ilişkin benim de kanaatim çok yüksek" dedi. AK Parti Genel Başkan Vekili Kurtulmuş da önümüzdeki günlerde inşallah memur ve emekli maaşlarında da düzenlemeler yapılarak, vatandaşımızın alım gücünün azalmaması için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. Emekli zamlarına ilişkin en çarpıcı açıklamalar ise iki gazeteciden geldi. Emekliye çift zam yapılacağını ifade eden Zafer Şahin, ocak ayında maaşı 2 bin liranın altında olan emeklilere 500 lira eşit zam yapılacağını bunun haricinde bir de normal zam verileceğini söyledi. Cem Küçük ise AK Partili yetkililerle konuştuğunu ve emekliye yüzde 30 ila 40 arasında zam yapılacağını açıkladı. İşte emekli zammı ile ilgili yeni gelişmeler...
25.12.2021 Emekli
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Canlı yayında duyurdu…
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Canlı yayında duyurdu… EYT’li milyonlarca kişiyi heyecanlandıran açıklama canlı yayında geldi. Gazeteci Cem Küçük katıldığı televizyon programında hükümetin 3600 ek gösterge ve EYT ile ilgili çalışma yapıldığı bilgisini paylaştı. Daha önce de Türkiye Gazetesi yazarı Yücel Koç, 2023 seçimlerinden önce EYT'in çıkacağını söylemişti.
18.10.2021 Çalışan Hakları
Diyanet 5 bin personel alımı yapacak! Diyanet 3 bin 500 imam ile 1.500 personel alımı ne zaman yapacak?
Diyanet 5 bin personel alımı yapacak! Diyanet 3 bin 500 imam ile 1.500 personel alımı ne zaman yapacak? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, açığı giderebilmek için 3 bin 500 imam ile 1.500 personel alımı yapılacağını söyledi. Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük de Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile yaptığı görüşmenin detaylarını bugünkü köşesine taşıdı.
20.08.2020 Personel Alımı
Demirören Medya Grubu'ndan açıklama
Demirören Medya Grubu'ndan açıklama Demirören Medya Grubu Başkanı ve Milliyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, 02 Kasım 2018 tarihli Türkiye Gazetesi’nde ve dijital ortamda yayınlanan, Cem Küçük tarafından kaleme alınan köşe yazısında Milliyet Gazetesi'nin kapatılacağı ve yayın hayatına dijital ortamda devam edeceğine yönelik ifadeleri ile ilgili açıklama yaptı.
2.11.2018 Gündem
Sözcü muhabiri Gökmen Ulu tahliye edildi
Sözcü muhabiri Gökmen Ulu tahliye edildi Sözcü gazetesinin sahibi sanık Burak Akbay ve çalışanlarına yönelik biri tutuklu 4 sanığın yargılandığı davada, tutuklu yargılanan Sözcü Gazetesi Muhabiri Bekir Gökmen Ulu tahliye edildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'yü anlatan kitaplar yok sattı
FETÖ'yü anlatan kitaplar yok sattı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgütün gerçek yüzünün anlatıldığı kitaplar yüz binlerce satıldı.
29.09.2021 Gündem
Cem Küçük'ün evine yapılan saldırıyla ilgili flaş gelişme
Cem Küçük'ün evine yapılan saldırıyla ilgili flaş gelişme Cem Küçük'ün kardeşinin evine dün akşam saatlerinde yapılan saldırıyla ilgili yürütülen soruşturmada 18 yaşından küçük beş kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Cem Küçük'ün kardeşinin evine saldırıyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı
Cem Küçük'ün kardeşinin evine saldırıyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı Gazeteci Cem Küçük'ün kardeşinin evine saldırı iddiası ile ilgili yürütülen soruşturmada beş kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Gazeteci Cem Küçük’ün evine silahlı saldırı
Gazeteci Cem Küçük’ün evine silahlı saldırı Gazeteci Cem Küçük, Güngören’deki evine yönelik silahlı saldırı düzenlendiğini açıkladı
29.09.2021 Gündem
Reina saldırganı operasyonuyla ilgili çarpıcı detay
Reina saldırganı operasyonuyla ilgili çarpıcı detay Reina saldırganının yakalanmasının ardından önemli bir detay ortaya çıktı. Buna göre, güvenlik güçleri saldırganın Esenyurt'ta olduğunu bir süredir biliyordu...
29.09.2021 Gündem
Gülben Ergen şikayet etti Cem Küçük ifade verdi!
Gülben Ergen şikayet etti Cem Küçük ifade verdi! Şarkıcı Gülben Ergen, özel bir televizyon programında kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği Cem Küçük hakkında suç duyurusunda bulundu.
14.12.2016 Magazin
Eski Adalet Bakanı'ndan Cem Küçük’e yanıt!
Eski Adalet Bakanı'ndan Cem Küçük’e yanıt! Ramazan ÇELİK/ HATAY, (DHA)- ADALET eski Bakanı Sadullah Ergin, Star Gazetesi yazarı Cem Küçük’ün kendisiyle ilgili ortaya attığı "Erdoğan, 17 Aralık soruşturması sonrası istediği yasaları hazırlamadığı için onu görevden aldı" iddialarının doğru olmadığını söyledi...
29.09.2021 Gündem
Ahmet Hakan'a saldırıda yeni gelişme!
Ahmet Hakan'a saldırıda yeni gelişme! Ahmet Hakan'ın saldırıya uğramasına ilişkin soruşturmada savcılık Star gazetesi yazarı Cem Küçük'ün ifadesinin alınmasına karar verdi.
29.09.2021 Gündem
Takip ettiler, saldırdılar
Takip ettiler, saldırdılar Gazeteci Ahmet Hakan, evinin önünde saldırıya uğradı...
29.09.2021 Gündem
Ahmet Hakan'a saldırıda 3 gözaltı!
Ahmet Hakan'a saldırıda 3 gözaltı! Evinin önünde 4 kişi tarafından darp edilen Ahmet Hakan'a yönelik saldırı olayıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Metiner canlı yayını terk etti
Metiner canlı yayını terk etti Beyaz TV'de yayınlanan 'Dinamit' adlı TV programına konuk olan Mehmet Metiner canlı yayını terk etti...
29.09.2021 Gündem
Milyonlarca çalışan için önemli haber!
Milyonlarca çalışan için önemli haber! Asgari ücretin artmasıyla işsizlik sigortasından alınan ödenekler de artmış oldu. 1 Ocak 2015 tarihinden 30 Haziran 2015 tarihine kadar alınacak en düşük işsizlik ödeneği 480 TL 60 kuruş, en yüksek 961 TL 20 kuruş olacak.
20.01.2015 Ekonomi
Almanlar attı, Twitter coştu!
Almanlar attı, Twitter coştu! 2014 Dünya Kupası yarı finalinde Brezilya'ya gol yağdıran Alman Milli Takımı sosyal medyayı da salladı. Ünlü isimler Almanya'nın bu başarısıyla ilgili çarpıcı mesajlar yazdı.
9.07.2014 Futbol
O gazeteciler yargılanacak!
O gazeteciler yargılanacak! Yeni Şafak gazetesi köşe yazarı Cem Küçük, bugünkü köşe yazısında Gülen Cemaati'ne karşı yapılacak operasyonun medyaya da uzanacağını yazdı. Örnek olarak Nazlı Ilıcak'ın ismini verdi.
29.09.2021 Gündem
1'i yazar 24 tweet’çiye suç duyurusu!
1'i yazar 24 tweet’çiye suç duyurusu! Hakan Şükür o mesajları yazanlara dava açıyor
1.01.2014 Siyaset
'İki yeni operasyon gelebilir'
'İki yeni operasyon gelebilir' Yeni Şafak yazarı Cem Küçük, bugün köşesinde ilginç bir iddiaya yer verdi.
29.09.2021 Gündem
'O adam benim iki katım'
'O adam benim iki katım' Beyaz TV'de yayınlanan, Kadir Çelik'in moderatörlüğünü yaptığı Savcı Sayan, Cem Küçük, Ceyhan mumcu ve Serdar Arseven'in gündemi değerlendirdiği 'Objektif' isimli tartışma programında "yolsuzluk ve rüşvet" operasyonları da konuşuldu...
29.09.2021 Gündem
'Rasim'e bu lafları siz mi söyletiyorsunuz?'
'Rasim'e bu lafları siz mi söyletiyorsunuz?' Yeni Şafak gazetesi yazarı Cem Küçük bugünkü yazısında, Fatih Terim ile Ünal Aysal arasındaki Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili bir diyalog iddiasını ortaya attı.
16.09.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Cem Küçük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cem küçük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.