Çay

Çay

Son dakika çay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çay gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.400 çay haberi bulunmuştur. Tüm çay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çay bahçeleri kesilip bungalov yapılıyor! Hemen önlem alınması gerek!
Çay bahçeleri kesilip bungalov yapılıyor! Hemen önlem alınması gerek! Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki bungalov tesis trendi giderek büyümeye devam ederken, çay ve fındık bahçelerinin kesilerek bungalovların inşa edildiği bölgede kaçak işletme sayılarından artış yaşanıyor.
18.05.2024 Gündem
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men PFDK kararları açıklandı. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a 1 maç ceza verildi. Öte yandan Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli ise 3 maç ceza aldı.
16.05.2024 Süper Lig
Bakan Yumaklı'dan çay açıklaması!
Bakan Yumaklı'dan çay açıklaması! Çay fiyatları hakkında soruları yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Çay fiyatları maliyetlere bakılarak yapılmıştır. Beklentileri yüksek tutmayı tamamen siyasi görüyorum. Şu an için bizim açıkladığımız fiyat ile ÇAYKUR'un alım fiyatıyla, maliyetlerin arasında anormal bir fark yok" dedi.
15.05.2024 Gündem
Ayak baş parmağının nasırını 15 dakikada eritiyor; Macunu her evde var, ayakkabı içerisinde kalıyor!
Ayak baş parmağının nasırını 15 dakikada eritiyor; Macunu her evde var, ayakkabı içerisinde kalıyor! Deride sıkışma sonucu oluşan nasır öyle hemen geçmiyor. Özellikle ayak baş parmağında yer etmesiyle bilinen nasırı eczaneye gitmeden eriten bir macunu evde yapmanız mümkün.
13.05.2024 Yaşam
Okullar 10 Mayıs Cuma günü tatil mi, 10 Mayıs öğretmen grevinde okul var mı? Öğretmenler cuma günü iş mi bırakıyor, 10 Mayıs ders işlenecek mi, dersler boş mu?
Okullar 10 Mayıs Cuma günü tatil mi, 10 Mayıs öğretmen grevinde okul var mı? Öğretmenler cuma günü iş mi bırakıyor, 10 Mayıs ders işlenecek mi, dersler boş mu? 10 Mayıs okullar tatil mi, 10 Mayıs Cuma okul var mı yok mu? Eyüpsultan'daki özel okul müdürü İbrahim Oktugan'ın eski bir öğrencisi tarafından silahla vurularak öldürülmesi tüm öğretmenleri harekete geçirdi. Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan sosyal medya hesabından ''Tüm meslektaşlarımı ve öğretmen adaylarımızı destek olmaya davet ediyorum.'' mesajı verdi. Öğretmenlerin ve sendika üyelerinin 10 Mayıs Cuma günü iş bırakma eylemi yapacağı gündeme gelirken “Öğretmenler cuma günü iş mi bırakıyor, 10 Mayıs cuma günü grev mi var?” sorularının yanıtı gündem oldu. İşte 10 Mayıs okullar tatil mi 2024, sorusunun yanıtı…
9.05.2024 Yaşam
Yaş çay fiyatı açıklandı mı 2024, yaş çay fiyatı ne zaman açıklanacak?
Yaş çay fiyatı açıklandı mı 2024, yaş çay fiyatı ne zaman açıklanacak? 2024 yılı yaş çay sezonunun 4 Mayısta başlamasıyla, bu yılın taban fiyatı merak ediliyor. Peki, yaş çay taban fiyatı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
8.05.2024 Magazin
Bakanlık'tan 'KDV oranları artırılıyor' iddialarına ilişkin açıklama
Bakanlık'tan 'KDV oranları artırılıyor' iddialarına ilişkin açıklama Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV oranları artırılıyor iddialarına ilişkin açıklama geldi.
7.05.2024 Ekonomi
Adana'da yetişiyor, çay ve kahveyle tüketiliyor! Yaşlanmayı engelliyor, kansızlığı bitiriyor
Adana'da yetişiyor, çay ve kahveyle tüketiliyor! Yaşlanmayı engelliyor, kansızlığı bitiriyor Şiraz üzüm özü kan yapıcı etkisi yüksektir. Vücudun ihtiyaç duyduğu demiri sağlar. Akdeniz anemisinde de etkilidir.
7.05.2024 Adana
1 bardağı göbeği dümdüz yapıyor! "Siyah çay yerine bunu tercih edin. Çünkü epigallokateşin-3-gallat veya EGCG olarak bilinen bir Polifenol açısından zengin."
1 bardağı göbeği dümdüz yapıyor! "Siyah çay yerine bunu tercih edin. Çünkü epigallokateşin-3-gallat veya EGCG olarak bilinen bir Polifenol açısından zengin." Sağlıkla ilgili maalesef tek bir besin tüm hastalık ve rahatsızlıklara şifa olamıyor. Ancak bazı gıdalar var ki diğerlerinden daha fazla fayda sağlıyor. Dr. Michael Mosley göbek yağını tamamen eritecek, içeriği antioksidanlarla dolu o içeceği anlattı.
7.05.2024 Yaşam
İntihar edeceğini söyleyip yardımına çağırdı! Öğretmenin korkunç sonu..
İntihar edeceğini söyleyip yardımına çağırdı! Öğretmenin korkunç sonu.. Samsun'un İlkadım ilçesinin 19 Mayıs Mahallesi'nde bir büfeci boşanma aşamasında olduğu İngilizce öğretmeni eşine 'kendini öldürüp intihar edeceği' mesajı attıktan sonra yardımına giden kadını tabancayla öldürdü. Evde bulunan Adem Çay, Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.
6.05.2024 Gündem
Adana'da yetişiyor! Kilo vermeden uykusuzluğa kadar her derde deva
Adana'da yetişiyor! Kilo vermeden uykusuzluğa kadar her derde deva Hünnap Çin tıbbının geleneksel bir unsuru olarak kabul edilen ve pek çok sağlık avantajı sunan bir bitkidir. Ayrıca Çin hurması ya da kırmızı hurma olarak da tanınır. Hünnap meyvesi uykusuzluk, öksürük, bağışıklık sistemi zayıflığı ve kabızlık gibi çeşitli hastalıkların ve sorunların tedavisinde kullanılır. Lif, potasyum ve C vitamini bakımından zengindir. Yüksek besin değeri sebebiyle insanları uzun süre tok tutar ve kilo verme sürecine destek olur. Hünnap ülkemizde en çok Antalya, Mersin ve Adana'da yetişiyor. Dünyada ise Genellikle Doğu Asya'da, özellikle de Çin ve Kore'de yaygın olarak bulunuyor.
6.05.2024 Adana
Hıdırellez için 3 mükemmel ritüel ✨Geçen sene deneyenlerin dilekleri gerçekleşiyor! Bir çay kaşığı tuz yutup yatın
Hıdırellez için 3 mükemmel ritüel ✨Geçen sene deneyenlerin dilekleri gerçekleşiyor! Bir çay kaşığı tuz yutup yatın Hıdırellez için geri sayım başladı. 5 Mayıs'ta başlayıp 6 Mayıs akşamına kadar devam edecek olan Hıdırellez'de Hızır ve İlyas peygamberlerin yılda bir kez buluştuğuna inanılıyor. Yüzyıllardır farklı ritüellere sahne olan Hıdırellez için 3 farklı ritüeli derledik. Elma kabuğu ritüeli, tuz ritüeli ve herkes tarafından bilinen Gül Ağacı ritüeli nasıl yapılır? Geçen sene deneyenlerin dilekleri gerçekleşiyor. İşte Hıdırellez ritüelleri…
5.05.2024 Yaşam
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Programlarımız, yani müfredat değişikliklerimiz, toplumun her kesiminden ilgi ve alaka gördü. Bu anlamda bize eğitim öğretim sürecine ilgi gösteren herkese gerek tüzel kişilere gerekse gerçek kişilere huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum” dedi.
3.05.2024 Gündem
Çay demlemek için semavere tiner döktü, başına gelmeyen kalmadı!
Çay demlemek için semavere tiner döktü, başına gelmeyen kalmadı! Konya'nın Ereğli ilçesinin Şinasi Mahallesi Karaman çevre yolunda çay demlemek için semaverin ateşini tutuşturmak amacıyla döktüğü tiner alev alması sonucunda Ercan Yıldırır'ın Bacak, kol, el ve vücudunun çeşitli yerlerinde ikinci derece yanıklar oluştuğu belirtildi.
2.05.2024 Vatan TV
Çay demlemek için semavere tiner döktü, başına gelmeyen kalmadı!
Çay demlemek için semavere tiner döktü, başına gelmeyen kalmadı! Konya'nın Ereğli ilçesinin Şinasi Mahallesi Karaman çevre yolunda çay demlemek için semaverin ateşini tutuşturmak amacıyla döktüğü tiner alev alması sonucunda Ercan Yıldırır'ın Bacak, kol, el ve vücudunun çeşitli yerlerinde ikinci derece yanıklar oluştuğu belirtildi.
2.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesi ne zaman, Cumhurbaşkanı ve CHP Genel Başkanı saat kaçta görülecek?
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesi ne zaman, Cumhurbaşkanı ve CHP Genel Başkanı saat kaçta görülecek? Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dün Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile buluşmasının ardından gözler, Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında yapılacak görüşmeye çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesi ne zaman, saat kaçta?
1.05.2024 Gündem
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü 1072 personel alımı kurası ne zaman yapılacak, şartları belli oldu mu?
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü 1072 personel alımı kurası ne zaman yapılacak, şartları belli oldu mu? Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü 1072 mevsimlik işçi alımı yapıyor. Mevsimlik işçi alım ilanına başvuran adaylar arasında görev alacaklar kura çekimi yapılarak belirlenecek. Başvurular e-Devlet, Alo 170 ve İŞKUR'un internet sitesi üzerinden gerçekleştirecek.
30.04.2024 Gündem
30 Nisan - 3 Mayıs 2024 BİM aktüel katalog: BİM rafta hangi ürünler satışta? Çay, blender, tost makinesi
30 Nisan - 3 Mayıs 2024 BİM aktüel katalog: BİM rafta hangi ürünler satışta? Çay, blender, tost makinesi BİM 30 Nisan -3 Mayıs 2024 aktüel katalog yayınlandı. BİM Market raflarında satışa çıkacak ürünler arasında elektrikli süpürge, çay makinesi, blender set, tost makinesi yer aldı. Bunun yanısıra Budama Makinesi, Basınçlı Yıkama Makinesi gibi birçok ürün satışta olacak. İşte 30 Nisan-3 Mayıs BİM yeni aktüel katalog ürünleri...
30.04.2024 Ekonomi
Çileğin yaprağını ayıklayıp çöpe atmayın; çaydanlığa attığınızda böbrek taşı bırakmıyor
Çileğin yaprağını ayıklayıp çöpe atmayın; çaydanlığa attığınızda böbrek taşı bırakmıyor Çileğin tam da mevsimindeyiz. Faydaları konusunda hepimizin az çok fikri vardır. Ancak çileği ayıklayıp yapraklarını çöpe atarız. Ancak aksine çileğin yapraklarıyla hazırlayacağınız çay, böbreklerde taş bırakmıyor.
29.04.2024 Yaşam
ÇAYKUR işçi alımı 2024 başvuru şartları ve tarihi! İŞKUR ÇAYKUR mevsimlik işçi alımı başvurusu nasıl yapılır, ÇAYKUR işçi alımı kura çekilişi ne zaman açıklanacak?
ÇAYKUR işçi alımı 2024 başvuru şartları ve tarihi! İŞKUR ÇAYKUR mevsimlik işçi alımı başvurusu nasıl yapılır, ÇAYKUR işçi alımı kura çekilişi ne zaman açıklanacak? ÇAYKUR işçi alımı 2024 başvuru duyurusunun yayınlanmasının ardından işçi alımına ilişkin detaylar sorgulanmaya başlandı. Rize İŞKUR Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre mevsimlik olarak istihdam edilmek üzere 930 beden işçisi, 70 çay eksperi, 55 engelli geçici işçi, 17 eski hükümlü geçici işçi olmak üzere toplamda 1072 mevsimlik işçi alınacak. Peki, ÇAYKUR işçi alımı başvuruları ne zaman? ÇAYKUR işçi alımı başvuru şartları neler? ÇAYKUR işçi kuraları ne zaman çekilecek?
26.04.2024 Çalışma Hayatı
Define kazısında jeneratör gazından zehirlendiler!
Define kazısında jeneratör gazından zehirlendiler! Bursa’nın İznik ilçesinde mağarada define kazısı sırasında jeneratörden çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen Tevfik Özdemir, Tevfik Özdemir ve İbrahim Ergün hayatını kaybettiler.
18.04.2024 Gündem
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Çaykur Rizespor - Antalyaspor: 3-0
Çaykur Rizespor - Antalyaspor: 3-0 Süper Lig’in 32’nci haftasında Çaykur Rizespor, sahasında konuk ettiği Antalyaspor’u 3-0 mağlup etti.
14.04.2024 Rizespor
Bayram sonrası ödem ve kilodan kurtulmak zor değil! İşte ödem atıcı çay tarifi
Bayram sonrası ödem ve kilodan kurtulmak zor değil! İşte ödem atıcı çay tarifi Bayram tatili sona erdi, geride lezzetli sofraların tadıyla dolu anılar kaldı. Tatil boyunca çeşit çeşit yemeklerle keyifli vakit geçirilirken, kaçınılmaz bir şekilde kilolar alındı. Tatil bitti, şimdi gerçek hayata dönme vakti geldi. Kiloları yağa dönüşmeden adım atmanın zamanı geldi. Diyetisyen Rıdvan Arslan ödem atıcı tarif verirken, dikkat edilmesi gerekenleri de sıraladı.
14.04.2024 Yaşam
Bu sarmada Türk kahvesi var! Osmanlı sırrı gün yüzüne çıktı, bir çay kaşığı ekleyin sonra afiyetle yiyin!
Bu sarmada Türk kahvesi var! Osmanlı sırrı gün yüzüne çıktı, bir çay kaşığı ekleyin sonra afiyetle yiyin! Efsanevi bir lezzet için işte sır: yaprak sarmasına biraz Türk kahvesi eklemek! Bu kolay tarifle sofralarınıza nefis bir atıştırmalık hazırlayabilirsiniz. İşte Türk kahveli zeytinyağlı sarma…
13.04.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.