Carles Puyol

Carles Puyol

Son dakika Carles Puyol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Carles Puyol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Carles Puyol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Carles Puyol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan carles puyol gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 carles puyol haberi bulunmuştur. Tüm carles puyol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Puyol onun için Barcelona'yla kanlı bıçaklı olmuştu! Fenerbahçe işe stoper transferinden başladı
Puyol onun için Barcelona'yla kanlı bıçaklı olmuştu! Fenerbahçe işe stoper transferinden başladı Kim Min Jae'yi Napoli'ye gönderdikten sonra Gustavo Henrique ve Samet Akaydın'dan beklediği verimi alamayan Fenerbahçe işe stoper transferiyle başladı. Puyol'un menajerliğini üstlendiği ve 2017'de Barcelona yönetimini karşısına aldığı 23 yaşındaki defansın Sarı Lacivertli formayı giymeye çok yakın olduğu anlaşılırken, Ali Koç'un hem oyuncuyla hem de Puyol'la masaya oturduğu bildirildi.
28.04.2023 Fenerbahçe
Lionel Messi'den tarihi karar! Ortaya çıktı
Lionel Messi'den tarihi karar! Ortaya çıktı Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin, Barcelona'dan ayrılmak istediğini yazılı olarak kulübe bildirdiği iddia edildi.
25.08.2020 Futbol
Xavi sezon sonu jübile yapacak
Xavi sezon sonu jübile yapacak Dünya futbolunun en önemli yıldızlarından Xavi, yazdığı bir mektupla sezon sonunda jübilesini yapacağını açıkladı.
4.05.2019 İspanya
İran devlet televizyonuna Puyol tepkisi
İran devlet televizyonuna Puyol tepkisi İran Meclis Başkan Yardımcısı Ali Mutahhari, İspanya'nın eski futbolcusu Carles Puyol'un katılması beklenen programı iptal eden İran Radyo ve Televizyon Kurumu'nu (Seda ve Sima) eleştirdi.
23.06.2018 Dünya
Yıldız futbolcu Barcelona'ya veda etti
Yıldız futbolcu Barcelona'ya veda etti İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona, Arjantinli futbolcu Javier Mascherano için veda töreni düzenledi.
25.01.2018 İspanya
Çağlar Söyüncü: Gönlüm Beşiktaş'tan yana
Çağlar Söyüncü: Gönlüm Beşiktaş'tan yana Freiburg forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü birçok özel açıklamalarda bulundu. Söyüncü, Bayern Münih ile Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacak olan Beşiktaş için ise gönlünün onlardan yana olduğunu söyledi.
4.01.2018 Beşiktaş
En iyi futbolcu Cristiano Ronaldo
En iyi futbolcu Cristiano Ronaldo Dubai Spor Konseyi, Avrupa Kulüpler Birliği ve Avrupa Futbol Menajerleri Birliği'nin düzenlendiği Dünya Futbol Ödülleri, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde organize edilen törenle sahiplerini buldu.
28.12.2017 Futbol
Dünya Kupası grupları belli oluyor
Dünya Kupası grupları belli oluyor 2018 FIFA Dünya Kupası'nda yer alan 32 takımın grupları, Rusya'nın başkenti Moskova'da yarın düzenlenecek kura çekimi ile belirlenecek.
30.11.2017 Arşiv
Messi "dalya"ya doymuyor
Messi "dalya"ya doymuyor Barcelona'da 600. resmi maçına çıkan Messi, tek kulüpte bunu başaran Giggs, Totti ve Maldini gibi birkaç futbolcudan biri oldu
8.11.2017 İspanya
Yılın erkek sporcusu Jamaikalı atlet Usain Bolt
Yılın erkek sporcusu Jamaikalı atlet Usain Bolt Laureus Dünya Spor Ödülleri'nde yılın erkek sporcusu Jamaikalı atlet Usain Bolt, yılın kadın sporcusu ise ABD'li cimnastikçi Simone Biles seçildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Efsaneler Lübnan'da buluştu
Efsaneler Lübnan'da buluştu Luis Figo, Roberto Carlos ve Carlos Puyol gibi efsane futbolcular Lübnan'daki özel maçta ter döktü.
23.09.2021 Futbol
Bağlama hediye etti
Bağlama hediye etti Antalyaspor’da oynayan dünyaca ünlü Kamerunlu Samuel Eto’o’nun ev sahipliğinde düzenlenen ‘Samuel Eto Vakfı’nın 10’uncu yıl gecesinde Behzat Gerçeker şefliğinde Enbe Orkestrası sahne aldı...
31.07.2016 Magazin
Puyol: "Kendimizi her zaman sakin ve güvende hissettik"
Puyol: "Kendimizi her zaman sakin ve güvende hissettik" Samuel Eto'o Vakfının 10. kuruluş yılı etkinliği nedeniyle düzenlediği Afrikalı çocuklara yardım maçı için Antalya'ya gelen ancak Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi nedeniyle karşılaşmanın iptal edilmesiyle ülkesine dönen eski İspanyol futbolcu Carles Puyol, Türkiye'de kendilerini güvende hissettiklerini ifade etti.
23.09.2021 Futbol
Yardım maçı iptal edildi!
Yardım maçı iptal edildi! Samuel Eto'o Vakfı'nın kuruluşunun 10'uncu yıl kutlamaları kapsamında, Antalya'da dünyaca ünlü yıldızlar ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın forma giyeceği duyurulan bu geceki yardım maçı, güvenlik gerekçesiyle iptal edildi.
23.09.2021 Futbol
Carles Puyol: İspanya en az final oynamalı
Carles Puyol: İspanya en az final oynamalı Carles Puyol, İspanya Milli Takımı'nın EURO 2016'da başarılı bir turnuva ortaya koyacağını düşünüyor.
11.06.2016 Futbol
Arda Turan'dan en iyi 11
Arda Turan'dan en iyi 11 İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, UEFA'nın internet sitesinde Avrupa futbol şampiyonaları tarihinin kendisine göre en iyi 11'ini belirledi.
1.06.2016 İspanya
Şampiyonlar Ligi'nin en iyi kadrosu seçildi
Şampiyonlar Ligi'nin en iyi kadrosu seçildi UEFA, Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen oyuncular arasında tüm zamanların en iyi kadrosunu belirledi.
23.11.2015 Futbol
Xavi tarihe geçti
Xavi tarihe geçti Bayern Münih maçında forma giyen Xavi Hernandez, bu kulvarda 150 maça çıkan ilk futbolcu olarak tarihe geçti.
13.05.2015 Futbol
Yılın en iyisi Djokovic
Yılın en iyisi Djokovic Laureus Dünya Spor Ödülleri sahiplerini buldu. Novak Djokovic ve Genzebe Dibaba ödül aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Victor Valdes resmen ManU'da
Victor Valdes resmen ManU'da Manchester United, uzun süredir sahalardan uzak olan Barcelona'nın eski kalecisini kadrosuna kattı.
8.01.2015 Futbol
Barcelona'nın yeni kaptanı Xavi
Barcelona'nın yeni kaptanı Xavi Barça'da Puyol ve Valdes'ten sonra yeni kaptan Xavi oldu...
8.08.2014 Futbol
Beşiktaş, F.Bahçe'den transfer yaptı!
Beşiktaş, F.Bahçe'den transfer yaptı! Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş altyapısına iki takviye yaptı.
6.08.2014 Fenerbahçe
Barca'nın yeni kaptanı açıklandı!
Barca'nın yeni kaptanı açıklandı! Carles Puyol’un futbolu bırakmasından sonra Barcelona’nın yeni kaptanı Andres Iniesta oldu.
24.07.2014 Futbol
Kupa kapanışında Latin rüzgarı esecek!
Kupa kapanışında Latin rüzgarı esecek! 2014 FIFA Dünya Kupası'nın finali, görkemli bir kapanış törenine sahne olacak.
12.07.2014 Futbol
Efsane kaptan Puyol'a yeni görev
Efsane kaptan Puyol'a yeni görev İspanya'nın önde gelen kulüplerinden Barcelona'da dizindeki sakatlığı nedeniyle sezon sonunda futbolu bırakan Carles Puyol, kulübünde kaldı.
30.05.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Carles Puyol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki carles puyol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.