Çalışma

Çalışma

Son dakika çalışma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çalışma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çalışma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çalışma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çalışma gelişmeleri de dahil olmak üzere 71.357 çalışma haberi bulunmuştur. Tüm çalışma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de Oosterwolde topla çalışmalara başladı
Fenerbahçe'de Oosterwolde topla çalışmalara başladı Sarı-lacivertlilerde dün yapılan idmanda bireysel koşu çalışması yapan Hollandalı oyuncu bugün de topla çalışmalara başladı.
4.05.2024 Fenerbahçe
Yurt dışından telefon aldı, IMEI kaydı yaptırmak isterken hayatının şokunu yaşadı
Yurt dışından telefon aldı, IMEI kaydı yaptırmak isterken hayatının şokunu yaşadı Trabzon’un Araklı ilçesinde bir kişi yurtdışından aldığı cep telefonunu açtırmak için iletişime geçtiği şahıs tarafından 76 bin 220 TL dolandırıldı.
4.05.2024 Gündem
81 ilaç geri ödeme listesine alındı! Bakan Işıkhan duyurdu
81 ilaç geri ödeme listesine alındı! Bakan Işıkhan duyurdu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 81 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını duyurdu.
4.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile ihracat ve ithalatı durdurduk
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile ihracat ve ithalatı durdurduk Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde MÜSİAD Yönetim Kurulu'nu kabul etti. "İsrail ile ihracat-ithalatı durdurduk." diyen Erdoğan, "Aldığımız bu kararla Batının üzerimize nasıl saldıracağını biliyoruz. Hep birlikte barış ve refah içinde yaşamalıyız. Dik duracağız ve bileceğiz ki önümüzdeki yol mazlumların yanında yol alma durumudur." dedi.
3.05.2024 Gündem
Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den müjdeli haber!
Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den müjdeli haber! Süper Lig’in 35'inci haftasında Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den müjdeli haber geldi.
3.05.2024 Fenerbahçe
Bakanlıktan, İzmir'deki yabancı istihdamına ilişkin açıklama
Bakanlıktan, İzmir'deki yabancı istihdamına ilişkin açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İzmir'de bir şirketteki grev kararının, Türk çalışanların işine son verilip yerlerine yabancı işçilerin istihdam edilmesi nedeniyle alındığı iddiasını yalanladı.
3.05.2024 Gündem
Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık
Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının çalışma ve sosyal güvenlik işlerine ilişkin, “Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın çalışma ve sosyal güvenliğe ilişkin işlerini dijital olarak yapabilmesi için çalışmalara başladık” dedi.
3.05.2024 Ekonomi
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat hem siyah-beyazlı gündem hem de TFF seçimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Beşiktaş
Kıdem tazminatına reform geliyor! Hem işçi hem işveren için garanti olacak: Sektörün tamamına yayılıyor
Kıdem tazminatına reform geliyor! Hem işçi hem işveren için garanti olacak: Sektörün tamamına yayılıyor Çalışma hayatının en önemli konularında biri olan kıdem tazminatının ödenmesinde değişiklik yapılması yeniden gündeme geldi. Yapılacak değişikliği değerlendiren sektör temsilcileri hem işveren hem de işçi açısından avantajlarından bahsederken, sadece yüzde 15’lik bir işçi kesiminin yararlandığı kıdem tazminatının tabana yayılacağını vurguluyor.
3.05.2024 Çalışma Hayatı
Minibüs Çığ altında kaldı, aylar sonra ortaya çıktı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Minibüs Çığ altında kaldı, aylar sonra ortaya çıktı! O anlar saniye saniye kaydedildi Van'da aralık ayında etkili olan kar ve tipi nedeniyle Van-Bahçesaray kara yolunda, çığla 20 metre sürüklenen minibüs, yaklaşık 5 ay sonra karların erimesiyle ortaya çıktı. 132 gün kapalı olan yol da ulaşıma açıldığı belirtildi.
2.05.2024 Gündem
MSB kaynakları açıkladı: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği
MSB kaynakları açıkladı: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Irak sınır birliklerinin Türkiye’nin operasyon bölgelerine yakın noktalarda üs bölgeleri kurmasına ilişkin, “Bu faaliyetler bizimle koordineli şekilde gerçekleştirilmektedir. Bundan sonraki süreçte; PKK’nın faaliyetlerinin engellenmesi, hudut güvenliğinin sağlanması ve bölgede yaşayan sivil Irak halkının can güvenliğinin korunması maksadıyla Irak ve ülkemiz arasında çalışmalar koordineli olarak devam edecektir.” açıklamasını yaptı.
2.05.2024 Gündem
DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: "Çukurova'da öncelikli hedef Belediye Evleri, desteğe hazırız"
DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: "Çukurova'da öncelikli hedef Belediye Evleri, desteğe hazırız" Adana'nın Çukurova ilçesinde Belediye Evleri Mahallesinin kentsel ve yerinde dönüşüm olarak öncelikli hedef olması gerektiğini belirten Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, "Sektör ve bileşenleriyle DAİMFED olarak gerekli desteğe hazırız" dedi.
2.05.2024 Adana
Herkes alanlarda onlar ekmek parası peşinde! Çalışmaya devam ettiler
Herkes alanlarda onlar ekmek parası peşinde! Çalışmaya devam ettiler Adana’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde yüzlerce kişi kutlama yaparken, simit ve su satanlar ise, ekmek parası için kutlama alanındaki bariyerlerin arkasında çalışmaya devam etti.
2.05.2024 Adana
Bu saatlerde vücudun çalışma hızı yüzde 100'e çıkıyor; Basit formülü var! Kaşık kaşık tüketilmiyor!
Bu saatlerde vücudun çalışma hızı yüzde 100'e çıkıyor; Basit formülü var! Kaşık kaşık tüketilmiyor! Vücuttaki herhangi bir değimi metabolizmayı anında etkiler. Ancak kimileri düzensiz bir metabolizmaya sahipken boşaltım sistemi saat gibi işler. Her sabah düzenli olarak tuvalete çıkmanın aslında basit bir formülü olduğu bulundu.
2.05.2024 Yaşam
ABD'de yaşama hayali Green Card: 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? Green Card (ABD Yeşil kart) sonuçları nereden öğrenilir? İşte sorgulama ekranı
ABD'de yaşama hayali Green Card: 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? Green Card (ABD Yeşil kart) sonuçları nereden öğrenilir? İşte sorgulama ekranı Green Card sonuçlarını öğrenmeye sadece 3 gün kaldı. Başvuru yapanların sıklıkla ziyaret ettiği internet sitelerinden birisi de ABD Yeşil Kart için oldu. Son 3 gün kaldı. Amerika'da oturma ve çalışma izni alamabilmek için geçtiğimiz aylarda başvurusu yapılan Green Card, çıktığı takdirde kişiye Amerika'da yaşama şansı veriyor. DV program isimli sayfayla açıklanması beklenen 2024 Green Card sonuçları başvuru numaralarıyla birlikte takip edilebiliyor.
2.05.2024 Gündem
Kıdem tazminatı ile ilgili yeni gelişme! Reform sinyali geldi, işte detaylar
Kıdem tazminatı ile ilgili yeni gelişme! Reform sinyali geldi, işte detaylar Çalışma hayatının en önemli konularından biri olan kıdem tazminatı, çalışanlar için büyük önem taşıyor. Çalışanların hak ettikleri tazminata kavuşabilmeleri için yerine getirmeleri gereken iki temel şart bulunuyor. Kıdem tazminatı alabilmek için aynı işyerinde 1 yıl yada daha uzun süre çalışmış olmak gerekiyor. Ayrıca çalışanın iş akdinin iş veren tarafından sonlandırılmış olması gerekiyor. Tazminat hakkı ile ilgili işverenlerin değişiklik talebi bulunuyor. İşte detaylar...
2.05.2024 Ekonomi
Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor, 4 Mayıs Grren Card sonuçları saat kaçta açıklanacak? DV Lottery green card sonuçları sorgulama
Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor, 4 Mayıs Grren Card sonuçları saat kaçta açıklanacak? DV Lottery green card sonuçları sorgulama Green Card sonuçları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Amerika'da oturum ve çalışma izni alabilmek için geçtiğimiz yıl müracaatta bulunan vatandaşlar, Green Card sonuçlarının açıklanacağı tarihi sorguluyor. DV Program isimli sayfa aracılığıyla açıklanacak olan 2024 Green Card sonuçları, elde edilen başvuru numarası aracılığıyla ekran üzerinden takip edilebilecek. Peki, Green Card ne zaman açıklanıyor? Green Card sonuçları 4 Mayıs’ta saat kaçta açıklanıyor
1.05.2024 Gündem
Şehit Rıdvan Gürsoy'a son veda
Şehit Rıdvan Gürsoy'a son veda Kocaeli'de tersanede geçirdiği kazada yaralanarak, 2 yıldır tedavi gördüğü hastanede dün şehit olan Sözleşmeli Er Rıdvan Gürsoy (24), memleketi Kütahya’da toprağa verildi.
1.05.2024 Gündem
İYİ Parti'li Başkanın istifasıyla yönetim düştü!
İYİ Parti'li Başkanın istifasıyla yönetim düştü! İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nden sonra Yomra İlçesinin Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bıyık’ın ardından kendisininde istifa ettiğini açıkladı. Başkan, “İYİ Parti’nin oyları gün gün eridi. Bizler sürecin gittiği noktanın farkındaydık fakat partimize zarar vermemek adına genel merkezin aldığı kararlar başarıya götürmeyecek olsa da uyguladık” dedi.
1.05.2024 Gündem
1 Mayıs işçi bayramında bankalar tatil mi, bugün bankalar açık mı kapalı mı? 1 Mayıs’ta bankalar çalışıyor mu?
1 Mayıs işçi bayramında bankalar tatil mi, bugün bankalar açık mı kapalı mı? 1 Mayıs’ta bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs İşçi Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanırken bayramın hafta içine denk gelmesi nedeniyle banka işi olanlar 1 Mayıs Çarşamba gününde bankaların çalışma durumunu sorgulamaya başladı. Resmi tatillerde bankalar kapalı oluyor. Peki, bugün bankalar açık mı, 1 Mayıs bankalar kapalı mı? Bankalar bugün açık mı, 1 Mayıs bankalarda havale, EFT işlemi yapılıyor mu?
1.05.2024 Gündem
İşe yürüyerek gitmemek için bisiklet çaldı! O anlar saniye saniye kameralara yakalandı
İşe yürüyerek gitmemek için bisiklet çaldı! O anlar saniye saniye kameralara yakalandı Adana'nın Seyhan ilçesi'nin Kocavezir Mahallesi’nde restoranın paket servisi için kullandığı elektrikli bisikleti, gidon kilidini kırıp sürükleyerek çalan kişi güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı. Sanık ifadesinde, "“Çalıştığım iş yeri, evime oldukça uzak. Her gün yürüyerek gitmek zorunda kalıyordum. İşe gidip gelmek için çaldım" dedi.
1.05.2024 Yerel Haberler
Bolu dağı tüneli uzatılıyor! Temmuz ayında inşaatı başlıyor
Bolu dağı tüneli uzatılıyor! Temmuz ayında inşaatı başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli’nin heyelanlara karşı güçlendirilmesine yönelik 2. Etap çalışmalarının temmuz ayında başlayacağını açıkladı.
1.05.2024 Ekonomi
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti
İstanbul'da 1 Mayıs hareketliliği: Flamalı gruba polis müdahale etti 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla kutlama yapılmasına izin verilmeyen Taksim Meydanı'na çıkan yollar trafiğe kapatılırken meydana yürümek isteyen gruplara polis müdahalede bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde uyarıları dinlemeyip Taksim Meydanına ilerlemeye çalışan ve polislerimize saldıran 210 şahıs gözaltına alınmıştır." dedi. İşte dakika dakika yaşananlar...
1.05.2024 Gündem
Milyonlarca çalışan bekliyordu, esnek çalışma modeli geliyor! Hangi sektörleri kapsıyor?
Milyonlarca çalışan bekliyordu, esnek çalışma modeli geliyor! Hangi sektörleri kapsıyor? Çalışanlara güzel haber! İşçi, işveren, memur, çiftçi ve hükümeti bir araya getiren Çalışma Meclisi, 5 yılın ardından Ankara’da toplandı. Meclisin gündem maddelerinden biri ise esnek çalışma oldu. Peki esnek çalışma kalıcı olur mu, işe göre mesai mümkün mü? İşte tüm çalışanların merak ettiği konunun detayları...
1.05.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmaları ile 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı’nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumu iken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim'' dedi.
30.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çalışma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çalışma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.