Boyun

Boyun

Son dakika boyun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boyun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boyun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boyun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boyun gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.430 boyun haberi bulunmuştur. Tüm boyun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalem Suresi sınav için okunuşu > Arapça ve Türkçe Kalem Suresi meali (anlamı) kalem suresi sınav için kaç kere okunmalı, nasıl okunur?
Kalem Suresi sınav için okunuşu > Arapça ve Türkçe Kalem Suresi meali (anlamı) kalem suresi sınav için kaç kere okunmalı, nasıl okunur? Sınavda okunacak dualar ve Kalem Suresi ile ilgili araştırmalar sınav öncesinde arttı. Zihin açıklığı ve çalıştıklarını unutmamak için pek çok kişi sınava girmeden önce dua okuyor. Aileler de çocukları için sınav kapılarının önünde ellerini semaha açıyor, evlatlarına Allah katında destek vermeye çalışıyor. Peki, Kalem Suresi sınav için nasıl okunur, sınav için kalem suresi kaç kere okunmalı? İşte Kalem Suresi okunuşu, Türkçesi ve anlamı…
1.06.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 33 farklı silah, araç ve sistemin ilk denemesini yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 33 farklı silah, araç ve sistemin ilk denemesini yapacağız İzmir’de Ege Ordusu Komutanlığının sevk ve idaresinde düzenlenen Efes-2024 Birleşik, Müşterek Fiili Atışlı Arazi Tatbikatı'nın gündüz safhası denizden yapılan kara bombardımanıyla başladı. Tatbikatı takip eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "atbikatta 33 farklı silah, araç ve sistemin ilk kez denemesini yapacağız. Tatbikata kamu kurumları ile sivil sanayi kuruluşları da dahil edildi. Biz savunma sanayii dahil ilişkilerini kazan-kazan anlayışı ile geliştirmeye çalışan, bunun mücadelesini veren bir ülkeyiz. Savunma sanayii alanında sahip olduğumuz yetenekleri dost ve müttefik ülkelerle paylaşmaktan memnuniyet duyduk." ifadelerini kullandı.
30.05.2024 Gündem
Çalışan binlerce kişi aynı sorunu yaşıyor! 'Saat başı mutlaka ara verilmesi gerekiyor'
Çalışan binlerce kişi aynı sorunu yaşıyor! 'Saat başı mutlaka ara verilmesi gerekiyor' Günlük yaşamda hareketsiz kalan ve işi gereği bilgisayar başındaysa uzun saatler geçirmek zorunda olan kişiler bazı sağlık sorunları ile karşı karşıya kalıyor. Bu da duruş bozukluğuna ve bunun sonucunda da boyun düzleşmesi gibi rahatsızlıklara neden olabiliyor. Peki boyun düzleşmesi beraberinde hangi hastalıkları getiriyor? Tedavi süreci nasıl ilerliyor? İşte özellikle masa maşı çalışanların merak ettiği konun detayları...
28.05.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Bir senaryo ile üstümüze geliniyor, hesaplaşacağız
MHP lideri Bahçeli: Bir senaryo ile üstümüze geliniyor, hesaplaşacağız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü'nde Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret ettikten sonra açıklamalarda bulundu. Bahçeli, konuşmasında "Dünün ülkücü katilleri sözde ülkücü savunması yapıyor. Bir senaryo ile üstümüze geliniyor. Müfterilerle helalleşmeyeceğiz. Ülkücü katilleri ile hesaplaşacağız." dedi.
27.05.2024 Gündem
Çukurova’da hedef yaşlıların yaşam kalitesini artırmak! Randevulu hizmet sunuluyor
Çukurova’da hedef yaşlıların yaşam kalitesini artırmak! Randevulu hizmet sunuluyor Çukurova Belediyesi’nin Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde oluşturulan sağlık ekibi ilçe merkezinden, ilçenin en uzak köylerine kadar fizik tedavi hizmeti alamayan 65 yaş üstü yaşlılara umut oluyor.
23.05.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail 76 yıldır kan döküyor, soykırımcılar hesap vermeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail 76 yıldır kan döküyor, soykırımcılar hesap vermeli Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası İyilik Ödülleri töreni konuştu. Erdoğan, "İsrail Nekbe'den beri 76 yıldır kan döküyor, can alıyor. Filistin halkının topraklarını alenen gasp ediyor. Uluslararası hukuku tanımadığını her defasında açıkça gösteriyor." sözlerine yer verdi ve 'Soykırımcılar hesap vermeli' şeklinde konuştu.
22.05.2024 Gündem
Barış Boyun kimdir? Suç örgütü lideri Barış Boyun İtalya'da yakalandı: Gözaltına alınan Barış Boyun nereli, çetesi çökertildi mi?
Barış Boyun kimdir? Suç örgütü lideri Barış Boyun İtalya'da yakalandı: Gözaltına alınan Barış Boyun nereli, çetesi çökertildi mi? İtalya ve Avrupa'daki organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 19 kişinin gözaltına alındı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, gözaltına alınanlar arasında organize suç örgütü elebaşı Barış Boyun'un da bulunduğu belirtildi. Peki, Barış Boyun kimdir ve nerelidir? Barış Boyun çetesi kimdir, Barış Boyun suç çetesi çökertildi mi?
22.05.2024 Gündem
Suç örgütü lideri Barış Boyun İtalya'da yakalandı
Suç örgütü lideri Barış Boyun İtalya'da yakalandı Kırmızı bültenle aranan organize suç örgütü lideri Barış Boyun İtalya'nın Viterbo şehrinde İtalya ve Türk polisinden oluşan bir ekibin düzenlediği operasyonla yakalandı.
22.05.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğiz
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğiz MHP'nin Kızılcahamam'daki kampında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Devletin içinde FETÖVARİ benzeri hukuk dışı yapılanma ve gayrimeşru hiyerarşik sistem kuran, pozisyon mücadelelerine girişen, nifak üreten odaklarla asla yolumuz kesişemez. Türkiye Cumhuriyeti, bir hukuk devletidir.' dedi.
18.05.2024 Gündem
Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın öldürülmesinde adı geçen kadın konuştu!
Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın öldürülmesinde adı geçen kadın konuştu! Balıkesir'de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın öldürülmesinde adı geçen Sultan Durmaz konuştu. Durmaz, "E.Ö., Orhan'ın ilk eşinden çocuğu. Orhan evimi kurşunladıktan sonra cezaevine girdi. Orhan beni tehdit etmeye devam ediyordu, en sonunda bir garibanın canı yandı" dedi.
17.05.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir
MHP lideri Devlet Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir Geçtiğimiz günlerde İsveç'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Eurovision şarkı yarışması ve İsviçre'nin kazanmasına ilişkin MHP lideri Bahçeli açıklama yaptı. Bahçeli, bir soruşturma kapsamında Ankara Emniyeti'nde 3 üst düzey memurun görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili de, 'Tüm kanun dışı irtibat ve ilişki ağının farkındayız. Bir komplo devrededir. Hedef AK Parti, MHP ve Cumhur İttifakı'dır. Maşa kullananları takipteyiz.' dedi.
14.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pullman Otel'de Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nazi zihniyeti Gazze'de 35 bin insanı katletti. Netanyahu günümüzün Hitler'i Gazze kasabıdır" dedi. "Hiç kimse bizden soykırıma sessiz kalmamızı bekleyemez" diyen Erdoğan, "Ellerindeki basın ve lobi gücüyle Gazze'de işledikleri cinayetlerin üstünü örtebileceklerini düşünüyorlar. Buradan onlara şu hakikati tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum. Ne yaparsanız boş, ne kadar uğraşsanız da beyhude, Tayyip Erdoğan'ın kalbine de, kavline de zincir vuramazsınız. Sizin tehditlerinize ve baskılarınıza asla boyun eğmeyiz" ifadelerini kullandı.
26.04.2024 Gündem
Dilan Polat ağladı, Engin Polat itiraf etti! Mahkemede ortalık karıştı, saldırıp tükürdü
Dilan Polat ağladı, Engin Polat itiraf etti! Mahkemede ortalık karıştı, saldırıp tükürdü Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı davada Barış Boyun'un örgüt davasıyla birleştirme kararı verildi. Sanıkların tutukluluk hallerinin devamına hükmedildi. Dilan Polat duruşma salonuna girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Duruşmada Dilan Polat ve Engin Polat aylık gelirlerini açıkladı. Duruşmada Dilan Polat’ın kızına sarılıp ağladığı da görüldü. Öte yandan duruşma çıkışı Dilan Polat’ın yakınları Banu Parlak’a bağırarak tükürdü. İşte duruşmada yaşananlar...
25.04.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den DEM Parti'ye tepki: Bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılmalı
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den DEM Parti'ye tepki: Bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk bayrağını kabullenemeyenler, vatandaşlıktan derhal çıkarılmalı, mallarına-mülklerine el konulmalı, bunun yanında DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmalı" açıklamasını yaptı.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 8 sanıkla ilgili karar verildi.
4.04.2024 Gündem
Emar neden gece çekilir? Sebebine şaşıracaksınız, gece saatlerinin kritik önemi var!
Emar neden gece çekilir? Sebebine şaşıracaksınız, gece saatlerinin kritik önemi var! Manyetik rezonans görüntüleme (MR), vücut içindeki yapıların detaylı bir şekilde incelenmesini sağlayan bir tarama yöntemidir. Bu yöntem, radyo dalgaları ve manyetik alandan faydalanarak gerçekleştirilir. Uzman doktorlar, birçok hastalığın teşhisinde ve tedavi süreçlerinin takibinde MR taramalarından yararlanır. Peki, birçok hastalığın teşhisinde kullanılan EMAR’ın neden gece çekildiğini biliyor musunuz? İşte nedeni…
4.04.2024 Yaşam
İzmir'de dev operasyon! Barış Boyun suç örgütüne darbe
İzmir'de dev operasyon! Barış Boyun suç örgütüne darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'de organize suç örgütüne yönelik düzenlenen 'Mahzen-24' operasyonunda 8 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
3.04.2024 Gündem
Galatasaray'dan PFDK sevklerine sert tepki: Vicdanınıza sığıyor mu?
Galatasaray'dan PFDK sevklerine sert tepki: Vicdanınıza sığıyor mu? Galatasaray Kulübü, Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili PFDK sevklerine ilişkin bir açıklama yaptı.
2.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan disiplin sevklerine tepki: TFF boyun eğmiştir
Galatasaray'dan disiplin sevklerine tepki: TFF boyun eğmiştir Galatasaray, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili bugün yapılan PFDK sevklerine tepki göstererek, 'O koltuklarda hala oturmak vicdanınıza sığıyor mu' başlıklı açıklama metni yayımladı.
1.04.2024 Futbol
Finansman krizine karşı uyarı! 33 milyona tekabül ediyor
Finansman krizine karşı uyarı! 33 milyona tekabül ediyor Tasarruf finansman sektöründe orta vadede 33 milyonluk ekosisteme ulaşma hedeflediğini vurgulayan bir özel sektörün Genel Müdürü Av. Mahir Orak, “Finansman krizinin tasarrufla aşılacağını ve kısa zaman içerisinde ana finansman kaynağının tasarruflar yani iç kaynaklar olacağını öngörüyoruz. 2025 yılı sonunda nüfusun yüzde 10’unu, 2030 yılı sonunda ise yüzde 40’ını tasarruf finansman sistemine dahil etmeyi planlıyoruz” dedi.
1.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart açıklaması: Seçimin galibi demokrasimizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart açıklaması: Seçimin galibi demokrasimizdir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarının netleşmeye başlaması sonrası açıklamada bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Millet uyarısını ve takdirini sandık aracılığı ile yapar. Dik duracağız dikleşmeyeceğiz. 31 Mart bizim için bir bitiş değil bir dönüm noktasıdır. 31 Mart seçimlerinde de Türk milleti yine sandığı vesile kılarak mesajlarını siyasetçilere ulaştırdı. Bu seçimin galibi demokrasimizdir, milli iradedir. 85 milyonun tamamıdır." dedi.
1.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden buradan eve gittiğinizde elinize telefonu alıp eşi, dostu, arkadaşı tek tek aramanızı istiyorum. İstanbul'un CHP'nin algı belediyeciliği ile bir 5 yıl daha kaybetmeye artık takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız" dedi. Erdoğan, "Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum. Kimi insan iş yapar, kimi de laf üstüne laf koyar. Kimileri de kayak yapmaya İsviçre'ye gider. Kimi insan eser üretir kimisi de polemik peşinde koşar" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Arnavutköy'ün ardından Güngören'de halka seslendi. Erdoğan "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor. Cep telefonuyla banka uygulamasına girip 30 saniyede yapabilecekleri basit işlem için neden 6-7 kişinin saatlerce uğraştığını açıklayamıyorlar. İstanbul'u bu hale düşürenler utansın" dedi.
30.03.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
29.03.2024 İddaa
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı İstanbul'da 'Mahzen-22' operasyonunda Beşiktaş'taki Nusr-et isimli restorana silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı. Saldırı talimatını organize suç örgütü lideri Barış Boyun'un yine başka bir organize suç örgütü lideri olan Volkan Rençber'e verdiği belirlendi.
27.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Boyun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boyun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.