Boğaç Aksoy

Boğaç Aksoy

Son dakika Boğaç Aksoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Boğaç Aksoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Boğaç Aksoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boğaç Aksoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boğaç aksoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 boğaç aksoy haberi bulunmuştur. Tüm boğaç aksoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boğaç Aksoy'dan samimi açıklama: Çekimler sırasında ikinci evre kanserdim
Boğaç Aksoy'dan samimi açıklama: Çekimler sırasında ikinci evre kanserdim Boğaç Aksoy, 2021'de lenfomaya yakalanmıştı. Kemoterapi sonrası kök hücre tedavisi de gören oyuncu, Eylül 2022'de kanseri yendiğini açıklamıştı. Tedavi gördüğü dönemde usta sanatçı Halil Ergün ile bir filmde rol alan Boğaç Aksoy, gösterim sonrası duygularını dile getirdi.
21.11.2023 Magazin
Oyuncu Boğaç Aksoy acı haberi duyurdu!
Oyuncu Boğaç Aksoy acı haberi duyurdu! 'Arka Sokaklar' dizisinde canlandırdığı 'Volkan Komiser' karakteriyle tanınan Boğaç Aksoy geçtiğimiz yıl lenf kanserinden kurtulduğunu açıklamıştı. Ünlü oyuncunun babaannesi Nurten Aksoy hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu, acı haberi sosyal medya hesabında duyurdu.
31.07.2023 Magazin
Kanseri atlatan oyuncu Boğaç Aksoy'dan haber var!
Kanseri atlatan oyuncu Boğaç Aksoy'dan haber var! Arka Sokaklar dizisinde Volkan karakterini canlandıran oyuncu Boğaç Aksoy, bir dönem kanserle mücadele etmiş ve kanseri yenmişti. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından sevenlerine müjdeli haberi verdi.
30.03.2023 Magazin
'Arka Sokaklar' bitiyor mu? İlker İnanoğlu son noktayı koydu
'Arka Sokaklar' bitiyor mu? İlker İnanoğlu son noktayı koydu Yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı sebebiyle 638’inci bölümün ardından çekimlerine 45 gün ara verilen 'Arka Sokaklar' dizisinin final yapacağı iddia edildi. İlker İnanoğlu, 17 yıldır Kanal D’de izleyicisiyle buluşan dizi hakkındaki söylentilere son noktayı koydu.
2.12.2022 Arşiv
Arka Sokaklar'ın Volkan Komiseri Boğaç Aksoy'dan haber var!
Arka Sokaklar'ın Volkan Komiseri Boğaç Aksoy'dan haber var! 'Arka Sokaklar' dizisinde hayat verdiği Volkan Komiser karakteriyle büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyordu. Aksoy, sevenlerine güzel haberi duyurdu.
16.11.2022 Magazin
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması!
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması! Oyuncu Rabia Soytürk, geçtiğimiz günlerde rapçi Sefo ile Emirgan'da objektiflere takılmıştı. Bir mekanda yemek yedikten sonra araçlarıyla çıkmaz sokağa giren ikili, görüntü alınmasına engel olamamış ve haklarında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Önceki gece Galataport'ta düzenlenen bir partiye katılan Rabia Soytürk, çıkışta 'Sefo' ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtladı.
7.10.2022 Magazin
Arka Sokakların genç yıldızı Boğaç Aksoy'dan iyi haber! Lenfoma kanserine yakalanmıştı
Arka Sokakların genç yıldızı Boğaç Aksoy'dan iyi haber! Lenfoma kanserine yakalanmıştı Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı 'Volkan Komiser' karakteriyle hafızalara kazınan ve son olarak oyunculuğu bıraktığını açıklayıp kaptanlık diploması alan Boğaç Aksoy'dan güzel haber geldi. Boğaç Aksoy, geçtiğimiz yıldan beri savaştığı lenfoma kanseriyle ilgili son bilgiyi verdi...
7.09.2022 Magazin
Arka Sokaklar'ın yıldızı lenfoma kanserine yakalanmıştı! Boğaç Aksoy oyunculuğu bıraktı yeni mesleği...
Arka Sokaklar'ın yıldızı lenfoma kanserine yakalanmıştı! Boğaç Aksoy oyunculuğu bıraktı yeni mesleği... Rol aldığı "Arka Sokaklar" dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Boğaç Aksoy'dan kötü haber gelmişti. Oyuncu Boğaç Aksoy, lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuştu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Boğaç Aksoy, sevenlerinden dua istemişti. Boğaç Aksoy, doktorunun tavsiyesi üzerine mesleğine ara verip Fethiye'ye yerleşti. Zor günleri geride bırakan 32 yaşındaki oyuncu, sağlık durumu hakkında merak edilenleri anlattı.
20.06.2022 Magazin
Boğaç Aksoy'dan duygulandıran mesaj: Ölümü değil, hayatı düşünün
Boğaç Aksoy'dan duygulandıran mesaj: Ölümü değil, hayatı düşünün Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar ile tanınan ünlü oyuncu Boğaç Aksoy bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Aksoy, sağlık durumuyla ilgili son açıklaması herkesi duygulandırdı.
12.12.2021 Magazin
Boğaç Aksoy: Kamera karşısına çıkmaya hazırım
Boğaç Aksoy: Kamera karşısına çıkmaya hazırım Fenomen dizi 'Arka Sokaklar' dizisinde canlandırdığı 'Volkan Komiser' rolüyle tanınan Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyor. Aksoy, setlere dönmek için hazır olduğunu söyledi.
30.10.2021 Magazin
Kök hücre tedavisi nedir, nasıl yapılır? Kök hücre tedavisi hangi hastalıklarda kullanılır?
Kök hücre tedavisi nedir, nasıl yapılır? Kök hücre tedavisi hangi hastalıklarda kullanılır? 'Arka Sokaklar'da 'Volkan Komiser' karakterini canlandıran Boğaç Aksoy, geçtiğimiz mayıs ayında lenf kanserine yakalandığını duyurmuştu. Bir süre kemoterapi alan oyuncu, kök hücre tedavisine başlayacağını açıkladı. Söz konu açıklamanın ardından kök hücre tedavisi ile ilgili yapılan araştırmalar arttı. Peki, kök hücre tedavisi nedir, kök hücre tedavisi nasıl yapılır?
8.10.2021 Gündem
Boğaç Aksoy'dan yeni haber var!
Boğaç Aksoy'dan yeni haber var! Arka Sokaklar dizisinde rol alan ancak yakalandığı lenf kanseri (Lenfoma) nedeniyle setlere ara veren oyuncu Boğaç Aksoy sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.
8.10.2021 Magazin
Boğaç Aksoy'dan iyi haber
Boğaç Aksoy'dan iyi haber Lenf kanseri tedavisi gören oyuncu Boğaç Aksoy’dan iyi haber var.
4.09.2021 Magazin
Kansere yakalanmıştı! 'Arka Sokaklar' oyuncusu Boğaç Aksoy'dan haber var
Kansere yakalanmıştı! 'Arka Sokaklar' oyuncusu Boğaç Aksoy'dan haber var 'Arka Sokaklar' dizisinde canlandırdığı Volkan Komiser rolüyle hafızalara kazınan Boğaç Aksoy, geçtiğimiz aylarda lenf kanserine yakalandığını açıklamıştı. Tedavi görmeye başlayan ünlü oyuncu Instagram'dan paylaştığı bir video ile takipçilerine müjdeli haberi verdi.
3.07.2021 Magazin
Lenfoma kanserine yakalanan Boğaç Aksoy'dan haber var!
Lenfoma kanserine yakalanan Boğaç Aksoy'dan haber var! Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde 'Volkan komiser' karakterini canlandıran Boğaç Aksoy, bir ay önce lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuştu. 3'üncü doz kemoterapi alırken sosyal medya hesabından duygularını diye getiren Aksoy "Yalan yok, zorlu bir süreç" dedi.
15.06.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Boğaç Aksoy'dan haber var!
Ünlü oyuncu Boğaç Aksoy'dan haber var! Rol aldığı "Arka Sokaklar" dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Boğaç Aksoy lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuştu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Boğaç Aksoy, sevenlerinden dua istemişti. Tedavi görmeye başlayan ünlü oyuncu takipçilerine sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
6.06.2021 Magazin
Sinsice ilerliyor! Lenfoma kanserinin ilk belirtisi…
Sinsice ilerliyor! Lenfoma kanserinin ilk belirtisi… Son dönemlerde gençlerde kanser hastalığının görülme oranı arttı. Dizi oyuncusu Boğaç Aksoy’un ve Arif Güloğlu'nun lenfoma kanserine yakalandığını duyurmasının ardından hastalıkla ilgili ayrıntılar merak konusu oldu. Lenfoma kanserinin belirtilerini ve ölüm oranını belirten Prof. Dr. Müge Gökçe ve Dr. Aytaç Karadağ, açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Müge Gökçe lenfoma kanserinin ilk belirtisini açıklarken Dr. Aytaç Karadağ bu hastalıktan korunmak için neler yapılması gerektiğini sıraladı.
7.05.2021 Sağlık
Boğaç Aksoy kimdir? Boğaç Aksoy kaç yaşında ve nereli? Boğaç Aksoy hastalığını açıkladı!
Boğaç Aksoy kimdir? Boğaç Aksoy kaç yaşında ve nereli? Boğaç Aksoy hastalığını açıkladı! Arka Sokaklar dizisinin sevilen oyuncusu Boğaç Aksoy hastalığını açıkladı. Boğaç Aksoy, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Lenfoma kanserine yakalandığını duyurdu. Pek çok kişi bu haberin ardından Boğaç Aksoy kimdir? Boğaç Aksoy kaç yaşında ve nereli? Boğaç Aksoy hastalığı ne? Boğaç Aksoy lenfoma mı oldu? sorularını araştırıyor. İşte Boğaç Aksoy hayatı, filmleri ve hastalığı ile ilgili merak edilenler...
5.05.2021 Gündem
Boğaç Aksoy kansere yakalandı! Sağlık durumu...
Boğaç Aksoy kansere yakalandı! Sağlık durumu... Genç oyuncu Boğaç Aksoy'dan sevenlerini üzen haber! Arka Sokaklar dizisinde rol alan genç oyuncu Boğaç Aksoy, lenfomaya yakalandığını duyurdu.
5.05.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Boğaç Aksoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boğaç aksoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.