Birleşik Krallık

Birleşik Krallık

Son dakika birleşik krallık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan birleşik krallık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını birleşik krallık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Birleşik Krallık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan birleşik krallık gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.682 birleşik krallık haberi bulunmuştur. Tüm birleşik krallık haberleri aşağıda listelenmiştir.
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf etti! Koronavirüs aşısı aylar sonra geri çekiliyor
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf etti! Koronavirüs aşısı aylar sonra geri çekiliyor Mahkeme belgelerinde ürettiği kocid-19 aşısının çok nadir görülen bir yan etkiye neden olabileceğini kabul eden ilaç devi AstraZeneca, tartışmaların odağındaki aşısını dünya çapında geri çekme kararı aldı.
8.05.2024 Gündem
Eurovision 2024 ne zaman, saat kaçta? Eurovision hangi kanalda yayınlanacak, Eurovision 2024 nereden izlenir?
Eurovision 2024 ne zaman, saat kaçta? Eurovision hangi kanalda yayınlanacak, Eurovision 2024 nereden izlenir? Dünya çapında büyük bir ilgiyle izlenen Eurovision 2024 İsveç Malmö şehrinde düzenleniyor. Bu sene yarı finalde 2003 yılında Türkiye'ye birincilik getiren Sertap Erener'de şampiyonluğu getiren şarkıyı seslendirecek. Peki, Eurovision 2024 ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? Eurovision 2024 nereden izlenir?
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Otomotiv ihracatı Nisan ayında arttı! 2,75 milyar dolar oldu
Otomotiv ihracatı Nisan ayında arttı! 2,75 milyar dolar oldu Türkiye otomotiv endüstrisinin nisan ayı ihracatı yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolar oldu.
6.05.2024 Ekonomi
4 Mayıs Star Wars günü nedir, Star Wars günü ne demek? Dünya Star Wars Günü ne zaman ve neden kutlanıyor?
4 Mayıs Star Wars günü nedir, Star Wars günü ne demek? Dünya Star Wars Günü ne zaman ve neden kutlanıyor? Galaksi maceralarının ve ışın kılıçlarının ışıltısının kutlandığı, hayranların Star Wars evrenine olan sevgisini gösterdiği özel bir gün olan "Star Wars Günü", dünya genelinde 4 Mayıs tarihinde kutlanıyor. Peki, 4 Mayıs Star Wars günü nedir, Star Wars günü ne demek? Dünya Star Wars Günü ne zaman ve neden kutlanıyor?
4.05.2024 Gündem
Emmy adayı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı oldu!
Emmy adayı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı oldu! Emmy adayı Latin Amerikalı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı yapan Plastik Cerrah Prof. Dr. Süleyman Taş, üzenlediği bilimsel kursa 36 farklı ülkeden plastik cerrah katıldı.
2.05.2024 Magazin
AJet'ten yeni kampanya! Yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor, 6 Mayıs'ta başlıyor
AJet'ten yeni kampanya! Yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor, 6 Mayıs'ta başlıyor Türk Hava Yolları'nın düşük maliyetli uçuşlar yapan iştiraki AJet, yurt dışı uçuşlarına yönelik kampanya düzenledi.
2.05.2024 Ekonomi
İhracat verileri açıklandı: Dış ticarette azalma
İhracat verileri açıklandı: Dış ticarette azalma Mart ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 4,1, ithalat yüzde 6,3 azaldı.
30.04.2024 Ekonomi
Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
14.04.2024 Gündem
Bağışlanan kadavralara uygulanan botoks iddiaları tıp dünyasını ayağa kaldırdı
Bağışlanan kadavralara uygulanan botoks iddiaları tıp dünyasını ayağa kaldırdı Başta doktor adaylarının yetişmesine, sonrasında ise tıp dünyasında yeni tekniklerin gelişmesine vesile olan kadavra bağışı İngiltere'de etik tartışması yarattı. Bu tartışmaya sebep olan şey ise kadavra kafalarının botoks ve dolgu için estetik kurslarına pazarlanması.
31.03.2024 Magazin
İstanbul'a ziyaretçi akını! 2 ayda 2 milyon 457 bin turist geldi
İstanbul'a ziyaretçi akını! 2 ayda 2 milyon 457 bin turist geldi Dünya turizminin göz bebeği İstanbul 2024 yılının ilk 2 ayında 2 milyon 457 bin 518 yabancı ziyaretçi ağırladı. İstanbul’a gelen yabancı ziyaretçi sayısı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 8,08 artış gösterdi. Türkiye’ye ilk 2 ayda gelen 4 milyon 341 bin 606 yabancı ziyaretçi sayısının yarısını ağırlayan İstanbul’u Şubat ayında en çok Ruslar tercih etti.
26.03.2024 Ekonomi
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım! Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken İngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024 Gündem
Formula 1 yarış pilotunun çalınan Ferrari’si 28 yıl sonra bulundu
Formula 1 yarış pilotunun çalınan Ferrari’si 28 yıl sonra bulundu İngiltere’de Metropolitan Polis teşkilatı (MET), eski Formula 1 yarış pilotu Gerhard Berger'in 1995 yılında İtalya’da gerçekleşen San Marino Grand Prix'sinden sonra çalınan Ferrari’sinin 28 yıl sonra bulunduğunu açıkladı.
5.03.2024 Dünya
ABD ve İngiltere, Yemen’de Husilere ait hedefleri vurdu
ABD ve İngiltere, Yemen’de Husilere ait hedefleri vurdu ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), ABD ve İngiltere’nin Yemen’de Husileri hedef alan ortak saldırı düzenlediğini duyurdu.
25.02.2024 Dünya
Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi? Twitch abonelik ücreti 2024 ne kadar oldu? İşte yeni Twitch abonelik fiyatları
Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi? Twitch abonelik ücreti 2024 ne kadar oldu? İşte yeni Twitch abonelik fiyatları Türkiye Twitch abonelik ücreti ne kadar? Twitch abonelik fiyatları zam haberleri bir anda en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. Ülkemizde 9,90 TL olan Twitch abonelik ücreti güncellendi. Peki, Twitch abonelik ücretlerine zam mı geldi?
21.02.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Oniks Taşı Özellikleri Nelerdir? Oniks Taşının En Bilinen Faydaları...
Oniks Taşı Özellikleri Nelerdir? Oniks Taşının En Bilinen Faydaları... Oniks taşı yüzyıllar boyunca gizem kaynağı olmuştur. Eşsiz oniks taşı binlerce yıldır en popüler mücevher taşları arasında bulunmaktadır.
27.01.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, David Cameron ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, David Cameron ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Cameron'u kabul etti.
26.01.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiliz mevkidaşı ile bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiliz mevkidaşı ile bir araya geldi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Cameron ile bir araya geldi.
26.01.2024 Gündem
Cibuti nerede? Cibuti’nin başkenti neresi, Cibuti nüfusu ve yüz ölçümü ne kadar?  Cibuti
Cibuti nerede? Cibuti’nin başkenti neresi, Cibuti nüfusu ve yüz ölçümü ne kadar? Cibuti Yemen'deki Husiler son dönemde ticari gemilere yönelik saldırıları arttırınca, ABD'nin oluşturduğu koalisyon sabaha karşı Yemen'deki Husileri vurdu. ABD Başkanı Joe Biden, TSİ sabaha karşı yaptığı açıklamada Avustralya, Bahreyn, Kanada ve Hollanda'nın da desteklediği ABD ve Birleşik Krallık'ın Husilere saldırı düzenlediğini açıkladı. Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamaya göre Biden, "Bu saldırılar Husilerin Kızıldeniz'deki uluslararası gemiciliğe yönelik saldırılarına doğrudan bir yanıttır" dedi. Biden, Husilerin tarihte ilk kez ticari gemilere gemisavar balistik füze ile saldırdığını da vurguladı. İki ülke arasında gerilim tırmanırken Yemen’in komşu ülkeleri arasında olan Cibuti ile ilgili aramalarda arttı. İddiaya göre Amerika ve İngiltere 'nin Yemen'e yaptığı operasyon için topraklarını kullanma talebini reddetti.
12.01.2024 Gündem
CENTCOM: Husiler, ticari gemilere 18 İHA ve füzelerle saldırı düzenledi
CENTCOM: Husiler, ticari gemilere 18 İHA ve füzelerle saldırı düzenledi ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), 9 Ocak’ta Yemenli Husilerin 18 İHA ve 3 füzeyle ticari gemileri hedef aldığını açıkladı. CENTCOM, tüm tehditlerin ABD ve İngiliz savaş gemilerince etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
10.01.2024 Dünya
Alaska Havayolları, tüm Boeing 737-MAX 9 uçakları yere indiriyor
Alaska Havayolları, tüm Boeing 737-MAX 9 uçakları yere indiriyor Alaska Havayolları, Boeing 737-MAX 9 tipi uçakta yaşanan basınç düşüşünün ardından acil iniş gerçekleştirmesinin ardından filosundaki tüm Boeing 737-MAX 9 uçakları yere indirme kararı aldı.
6.01.2024 Dünya
Otomotiv, 2023 yılında 35 milyar dolar ile ihracat rekoru kırdı
Otomotiv, 2023 yılında 35 milyar dolar ile ihracat rekoru kırdı Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) verilerine göre, Türkiye otomotiv endüstrisi 2023 yılında bir önceki seneye kıyasla yüzde 13 artışla 35 milyar dolar ihracat gerçekleştirerek tüm zamanların rekoruna ulaştı.
4.01.2024 Gündem
Elvis Presley, hologram konserle hayranları ile buluşacak
Elvis Presley, hologram konserle hayranları ile buluşacak İngiltere merkezli Layered Reality isimli eğlence şirketi, ünlü şarkıcı Elvis Presley'in 2024'ün Kasım ayında Londra'da hologram (dijital versiyon) bir konserle hayranlarıyla buluşacağını duyurdu.
4.01.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Birleşik Krallık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki birleşik krallık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.