Bireysel

Bireysel

Son dakika bireysel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bireysel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bireysel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bireysel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bireysel gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.506 bireysel haberi bulunmuştur. Tüm bireysel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı 8-9-10 Mayıs tarihlerinde talep toplayan Altınay Sanayi için “gong töreni” Borsa İstanbul’da yapıldı. 3,6 milyon bireysel başvurunun yapıldığı Altınay Savunma Teknolojileri halka arzında işlem günü geldi çattı. Altınay Savunma Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Altınay Yönetim Kurulu Üyesi ve Letven Capital Genel Müdürü Kamil Kılıç, TSKB ve Ziraat Yatırım yöneticileri katıldı.
17.05.2024 Ekonomi
Mehmet Kasapoğlu: Türk gençliği dinamizmiyle de çok genç
Mehmet Kasapoğlu: Türk gençliği dinamizmiyle de çok genç Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu İstanbul Medipol Üniversitesi’nde “Gençlik, Geleceğe Bakış, İyi Oluş” konulu seminere katıldı.
17.05.2024 Gündem
Merkez Bankası'nın rezervleri arttı
Merkez Bankası'nın rezervleri arttı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın rezervleri 126 milyar 855 milyon dolardan 134 milyar 402 milyon dolara çıktı. Öte yandan Kur Korumalı Mevduat ve katılma hesaplarındaki sınırlı düşüş sürdü.
16.05.2024 Ekonomi
İlk üç ayda yabancı turist harcamalarında artış
İlk üç ayda yabancı turist harcamalarında artış Türkiye’deki yabancı kartlı işlemlerin 2024’ün ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla ciro bazlı yüzde 7, adet bazlı ise yüzde 16 büyüdüğü açıklandı. Bireysel yabancı kartlı ödemelerin ülke bazlı dağılımı incelendiğinde İngiltere menşeli kartlar ciroda zirvede yer aldı. Mısır menşeli kartlar ise geçen yıla göre büyüme rekoru kırdı. Yabancıların en çok harcama yaptığı şehirler sırasıyla İstanbul Antalya, İzmir, Ankara ve Muğla oldu.
16.05.2024 Ekonomi
Altınay Savunma borsada ne zaman işlem görecek, halka arz sonucuna göre halka arz kaç lot verdi? İşte Altınay Savunma (ALTNY) halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihi
Altınay Savunma borsada ne zaman işlem görecek, halka arz sonucuna göre halka arz kaç lot verdi? İşte Altınay Savunma (ALTNY) halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihi Altınay Savunma halka arz talep toplaması sona erdi, pay başına 32 TL fiyattan gerçekleştirilen halka arzda verilen lot sayısı ise 12 lot oldu. Altınay Savunma halka arzının büyüklüğü 1.8 milyar TL olarak açıklandı. Firmanın halka arzı katılım endeksine uygun olarak açıklandı. ALTNY hissesinin borsada işlem göreceği tarih merak ediliyor. Peki, Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma kaç lot verdi, Altınay halka arz sonuçları açıklandı mı? Altınay Savunma ne zaman işlem görecek?
15.05.2024 Ekonomi
Gramı 10 bin dolar! Türkiye'de birçok türü var
Gramı 10 bin dolar! Türkiye'de birçok türü var ABD’li profesörün havalimanında endemik türdeki akrep gibi hayvan türleriyle yakalanması Türkiye’nin biyolojik zenginliğini bir kez daha gündeme taşıdı. Zehrinin gramı 10 bin liraya satılan akrepleri çiftliğinde besleyen Ali Yılmaz, çiftliğindeki 10 bin akrebin zehrinden yılda 300 milyon TL ihracat yapıyor
15.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporcu Mete Gazoz'a tebrik mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporcu Mete Gazoz'a tebrik mesajı! Milli sporcu Mete Gazoz, Açık Avrupa Şampiyonası Klasik Yay Erkekler finalinde Sloven Den Habjan Malavasic'i yenerek altın madalya kazandı.
12.05.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Önceliğimiz güven ortamını sağlamak" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Önümüzdeki dönemde önceliğimiz ülkemizde yatırımcıların öncelik verdiği güven ortamını sağlamak, finansal istikrarı pekiştirmek, sürdürülebilir büyüme ve istihdam artışını sağlamaktır" dedi.
10.05.2024 Ekonomi
Koç Metalurji ne zaman işlem görecek? Koç Metalurji halka az sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç lot verdi?
Koç Metalurji ne zaman işlem görecek? Koç Metalurji halka az sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç lot verdi? Koç Metalurji'nin SPK tarafından onaylanan halka arzı başladı, 2 gün sürecek. Şirket toplamda 125 milyon lot hisse satışı yapacak. Bu hisselerin 105 milyon lotu şirketin sermaye artışı ile, 20 milyon lotu ise ortak Adil Koç tarafından gerçekleştirilecek. Tüm hisseler 20,5 TL'den sabitlenmiş bir fiyatla satışa çıkacak ve toplanan fonlar bireysel yatırımcılara adil bir şekilde dağıtılacak. Peki, Koç Metalurji ne zaman işlem görecek? Koç Metalurji halka az sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç lot verdi?
10.05.2024 Ekonomi
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024 Futbol
Öldürülen okul müdürü için Adana'da öğretmenler yarın iş bırakacak! "Bireysel bir sorun değil"
Öldürülen okul müdürü için Adana'da öğretmenler yarın iş bırakacak! "Bireysel bir sorun değil" Adana'da bazı öğretmenler, İstanbul'da özel bir lisede müdür olarak görev yapan İbrahim Oktugan'ın öldürülmesine tepki amacıyla yarın iş bırakma eylemi yapacak.
9.05.2024 Adana
Dünyanın en zengin şehirleri belirlendi! Listede 50 şehir yer aldı
Dünyanın en zengin şehirleri belirlendi! Listede 50 şehir yer aldı Dünyanın En Zengin Şehirleri Raporu'nda New York City 1’inci sıradaki yerini korumayı sürdürüyor. Listede yer alan ilk 50 şehir arasında Amerika 11 şehriyle ülke olarak başı çekiyor.
8.05.2024 Ekonomi
Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş taraftarına sitem
Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş taraftarına sitem Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beşiktaş karşılaşmasının ardından konuştu.
8.05.2024 Süper Lig
Lilak ne zaman işlem görecek? Lila kağıt kaç lot verdi, Lila halka arz sonuçları sonrası Lila ne zaman işlem görecek? Lila kağıt işlem tarihi
Lilak ne zaman işlem görecek? Lila kağıt kaç lot verdi, Lila halka arz sonuçları sonrası Lila ne zaman işlem görecek? Lila kağıt işlem tarihi Lila Kağıt'ın halka arz süreci sona erdi, bireysel yatırımcılara verilen lot miktarı da belli oldu. Yatırımcılar, Lila Kağıt'ın halka arz sonuçlarının açıklanmasıyla borsa işlem tarihini araştırmaya başladı. Şirket, halka arz yoluyla mevcut sermayesini 500.000.000 TL'den 590.000.000 TL'ye çıkaracak ve ayrıca mevcut ortakların sahip olduğu 30.000.000 TL nominal değerli payların satışıyla toplamda 120.000.000 TL nominal değerli pay halka arz edildi. Peki, Lila ne zaman işlem görecek, Lila Kağıt halka arz kaç lot verdi, Lila Kağıt ne zaman borsada işlem görecek?
8.05.2024 Ekonomi
Lila Kağıt kaç lot verdi, Lila Kağıt halka arz ne zaman işlem görecek? LİLAK (Lila Kağıt) halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? Borsada Lilak ne zaman işlem görecek?
Lila Kağıt kaç lot verdi, Lila Kağıt halka arz ne zaman işlem görecek? LİLAK (Lila Kağıt) halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? Borsada Lilak ne zaman işlem görecek? 3 gün boyunca talep toplayan Lila Kağıt (LİLAK) halka arz sonuçları yeni haftayla birlikte sorgulanıyor. Mevcut sermayesini 500.000.000 TL’den 590.000.000 TL’ye çıkarmayı hedefleyen Lila Kağıt, 30.000.000 TL nominal değerli payların da satışıyla toplama 120.000.000 TL nominal değerli pay halka arz edildi. Peki, Lila Kağıt ne zaman işlem görecek, Lila Kağıt halka arz kaç lot verdi? Lila Kağıt halka arz sonuçları hakkında merak edilenler…
6.05.2024 Ekonomi
Koton ne zaman borsada işlem görecek, Koton kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı! Koton borsa işlem tarihi…
Koton ne zaman borsada işlem görecek, Koton kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı! Koton borsa işlem tarihi… Koton Halka arz sonuçları açıklandı. Koton Mağazacılık 30,50 TL hisse payı ile geçtiğimi hafta halka arz olmuştu. Halka arz sonucunda 3.471.254 yurt içi bireysel yatırımcıya dağıtım yapıldı. Halka arz büyüklüğü 4.166.300.000 TL olarak gerçekleşti. Peki, Koton halka arz borsada ne zaman işlem görecek? Koton kaç lot verdi, Koton ne zaman işlem görmeye başlayacak?
6.05.2024 Ekonomi
BES'te yeni dönem! Enflasyonun 30 puan üzerinde getiri sağlandı
BES'te yeni dönem! Enflasyonun 30 puan üzerinde getiri sağlandı Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili yeni gelişme! Birçok katılımcının tercihi değişti, kazancı arttı. BES’teki birikimlerini yönetmekte zorluk çekenlerin imdadına robotlar yetişti. Emeklilik fonlarını artık robotlar belirleyip, yönetiyor. Robotların yönettiği fonların getirisi enflasyonun 30 puan üzerinde oldu.
6.05.2024 Ekonomi
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek?
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek? Koton Mağazacılık halka arz yoluyla 795.500.000 TL olan mevcut sermayesini 34.150.000 TL artırarak 829.650.000 TL’ye çıkaracak. Paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtılacak, pay talebinde de T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Peki, Koton ne zaman borsada işlem görecek, KOTON halka arz kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman işlem görecek?
4.05.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de Oosterwolde topla çalışmalara başladı
Fenerbahçe'de Oosterwolde topla çalışmalara başladı Sarı-lacivertlilerde dün yapılan idmanda bireysel koşu çalışması yapan Hollandalı oyuncu bugün de topla çalışmalara başladı.
4.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den müjdeli haber!
Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den müjdeli haber! Süper Lig’in 35'inci haftasında Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den müjdeli haber geldi.
3.05.2024 Fenerbahçe
KKM hesaplarında düşüş devam etti
KKM hesaplarında düşüş devam etti Kur korumalı TL mevduat (KKM) ve katılma hesaplarındaki tutarda sınırlı düşüş yaşandı.
3.05.2024 Ekonomi
Mayıs celbi askerlik yerleri açıklandı: Er sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı!
Mayıs celbi askerlik yerleri açıklandı: Er sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı! 2024 Mayıs celbi için askerlik yerleri belirlendi. Yedek subay, astsubay ve er adayları, kendi sınıflandırma sonuçlarını e-Devlet platformu üzerinden öğrenebilirler. Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklanan sevk tarihlerine göre adaylar, birlik yerlerini ve görev yerleri nereden öğrenilecek
3.05.2024 Gündem
Enflasyon rakamları belli oldu
Enflasyon rakamları belli oldu Enflasyon, nisan ayında yüzde 3,18 oranında artış gösterirken, yıllık enflasyon yüzde 69,80 olarak hesaplandı.
3.05.2024 Ekonomi
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'dan maaş krizi iddiasına cevap!
Antalyaspor'da Sergen Yalçın'dan maaş krizi iddiasına cevap! Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sosyal medyada çıkan iddialara yanıt verdi. Yalçın, Antalya'daki maaşlarla ilgili açıklama yaptı.
30.04.2024 Süper Lig
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Yüce Divan Salonu'nda 62'nci kuruluş yıl dönümü törenine katıldı. AYM Başkanı Kadir Özkaya, yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç olduğunu vurguladı.
25.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bireysel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bireysel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.