‘Beyaz Cennet'e ziyaretçi akını!
‘Beyaz Cennet'e ziyaretçi akını! Denizli'de UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Pamukkale'ye, Uluslararası Dünya Müzeler Günü nedeniyle girişler ücretsiz yapıldı. Ziyaretçi akınına uğrayan Pamukkale'de, vatandaşlar beyaz travertenlerden akan sıcak suya yalın ayak girerek keyif yaşadı.
18.05.2023 Yaşam
'Beyaz Cennet' Pamukkale turistlere kaldı! 'Hayranlık verici'
'Beyaz Cennet' Pamukkale turistlere kaldı! 'Hayranlık verici' Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Pamukkale, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanmadan muaf olan turistlerin akınına uğradı. Travertenler üzerinde yürüyen turistler, doğal güzelliğin tadını çıkardı.
6.05.2021 Yaşam
'Beyaz cennet' Pamukkale’de ‘ara tatil’ bereketi
'Beyaz cennet' Pamukkale’de ‘ara tatil’ bereketi Eşsiz güzelliği ile birlikte termal tesisleri ve şifalı suları ile dünyaca ünlü 'beyaz cennet' Denizli Pamukkale’de kasım ayı ortalarında başlayacak ara tatil dolayısı ile otellerdeki doluluk oranlarının yüzde yüz seviyelerine ulaştığı belirtildi.
5.11.2019 Yaşam
Uludağ E-5’e döndü!
Uludağ E-5’e döndü! Kayakseverlerin ’Beyaz cennet’ olarak adlandırdıkları Uludağ’da sömestr tatili nedeniyle yoğunluk sürüyor...
31.01.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri