İcardi, Dembele, Datro Fofana derken Dursun Özbek Volkan Demirel'in prensini transfer ediyor
İcardi, Dembele, Datro Fofana derken Dursun Özbek Volkan Demirel'in prensini transfer ediyor Mauro İcardi, Moussa Dembele, Datro Fofana hatta Aubameyang'la ilgilendiği söylenen Galatasaray'ın 20 yaşındaki santraforla görüşmelere başladığı ortaya çıktı. Volkan Demirel'in 'Haaland' benzetmesi yaptığı futbolcunun her an Florya'dan içeri giriş yapacağı belirtilirken, Sarı Kırmızılı yönetimin bir yandan da Paredes'le maaş konusunda anlaşmaya çalıştığı bildirildi.
30.06.2023 Galatasaray
Hatay'dan sevindirici haber! 3 futbolcu kurtarıldı
Hatay'dan sevindirici haber! 3 futbolcu kurtarıldı Doğu, Güneydoğu, İç Anadolu, Akdeniz bölgesinde birçok ili etkileyen ve Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası spor camiasından sevindirici haberler gelmeye devam ediyor.
6.02.2023 Hatay Spor
Yerli Haaland adım adım Fenerbahçe'ye... Ömer Erdoğan keşfetti Jorge Jesus işi bitirdi
Yerli Haaland adım adım Fenerbahçe'ye... Ömer Erdoğan keşfetti Jorge Jesus işi bitirdi Genç ve yetenekli futbolcuları keşfedip onları Fenerbahçe'ye kazandıran Ali Koç bir yıldızın daha işini bitirmek üzere. 2013 yılında Sarıyer alt yapısında futbola başlayan 'Yerli Haaland' için görüşmelerini sıklaştıran Fenerbahçe 20 yaşındaki golcüyle prensip anlaşmasına vardı. İşte Ömer Erdoğan'ın bulup çıkardığı, Jorge Jesus'un ise dikkatini çeken o santrafor...
4.12.2022 Fenerbahçe
Volkan Demirel'den Ali Koç'a Emre Mor'dan sonra bir transfer kıyağı daha! 'Yerli Haaland olacak'
Volkan Demirel'den Ali Koç'a Emre Mor'dan sonra bir transfer kıyağı daha! 'Yerli Haaland olacak' Fatih Karagümrük macerasının ardından Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'la anlaşmaya varan ve 7 haftalık periyodda 13 puan toplayarak takımı 14.sıraya kadar getiren Volkan Demirel'in Fenerbahçe ve yerli Haaland açıklamaları oldukça dikkat çekti. Elindeki 20 yaşındaki yeteneğe dikkat çeken Demirel öğrencisi için övgü dolu sözler sarf ederken genç teknik adamın "O, bence Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük santrfor olacak" ifadeleri ise gözleri Hatayspor cephesine çevirdi.
27.11.2022 Hatay Spor