Başvurular

Başvurular

Son dakika başvurular haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başvurular ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başvurular haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başvurular

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başvurular gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.891 başvurular haberi bulunmuştur. Tüm başvurular haberleri aşağıda listelenmiştir.
Proje okullarına öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB proje okullarına öğretmen atama 2024 sonuçları
Proje okullarına öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB proje okullarına öğretmen atama 2024 sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı’nın proje okullarına öğretmen atama sonuçlarını açıklayacağı sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı proje okullarına atama sürecini 3 Mayıs Cuma günü başlattı ve öğretmenlerden 3 - 6 Mayıs tarihleri arasında başvuruları topladı. Peki, Proje okullarına öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?
8.05.2024 Çalışma Hayatı
Ek atama olacak mı 2024? 20 bin öğretmen ataması sonrası öğretmenlere ek atama gelir mi?
Ek atama olacak mı 2024? 20 bin öğretmen ataması sonrası öğretmenlere ek atama gelir mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Öğretmen atamalarında yüzde 50 KPSS puanı, yüzde 50 mülakat puanı belirleyici olacak. Ön başvurular 20 Mayıs’tan itibaren alınacak, sözlü sınavlar ise 1 Temmuz itibarıyla yapılmaya başlanacak. Atama sayısının bu yıl adaylar tarafından az olması nedeniyle ek atama olup olmayacağı sorusu gündeme geldi. Öğretmen adayları “Ek atama olacak mı, ek öğretmen ataması olur mu?” sorusuna yanıt arıyor.
8.05.2024 Çalışma Hayatı
20 bin öğretmen ataması hangi branşlarda olacak? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, başvurular başladı mı?
20 bin öğretmen ataması hangi branşlarda olacak? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, başvurular başladı mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından bugünü işaret etmişti. Sayı bekleyen öğretmenler için Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin kameralar karşısına geçti ve beklenen açıklamayı yaptı. Peki, 20 bin öğretmen ataması hangi branşlarda olacak? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, başvurular başladı mı?
7.05.2024 Gündem
Proje okullarına öğretmen alımı ne zaman, proje okullarına öğretmen atama başvurusu ne zaman?
Proje okullarına öğretmen alımı ne zaman, proje okullarına öğretmen atama başvurusu ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığınca özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen atamasına ilişkin başvuru şartlarının yer aldığı kılavuz yayımlandı. Kılavuzun yayımlanmasıyla şartlara ilişkin de detaylar sorgulanıyor. Peki, Proje okullarına öğretmen alımı ne zaman, proje okullarına öğretmen atama başvurusu ne zaman?
6.05.2024 Çalışma Hayatı
KPSS başvuruları başladı! KPSS başvuruları ne zaman sona erecek?
KPSS başvuruları başladı! KPSS başvuruları ne zaman sona erecek? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı’nın (KPSS) lisans düzeyinde gerçekleştirilecek oturumları için başvurular başladı.
3.05.2024 Gündem
KPSS başvuruları başladı
KPSS başvuruları başladı Kamu Personel Seçme Sınavı lisans düzeyi başvuruları alınmaya başlandı. Başvurular, 15 Mayıs'a kadar yapılabilecek.
3.05.2024 Gündem
KPSS başvuruları başladı
KPSS başvuruları başladı 2024 KPSS lisans sınavı başvuruları için bekleyiş sona erdi ve on binlerce kişinin beklediği başvurular başladı.
3.05.2024 Gündem
THY, kabin memuru alımı yapacak!
THY, kabin memuru alımı yapacak! Kabin memuru adayları için açılan Take-Off Kabin ilanı kapsamında en az lise mezunu, 01.01.1982- 31.12.2004 tarihleri arasında doğanlar THY'ye başvuru yapabilecek.
3.05.2024 Gündem
DGS başvuru tarihi ne zaman 2024, DGS başvuru ücreti ne kadar? DGS başvurusu nasıl yapılır, DGS kılavuzu yayınlandı mı, şartları neler, DGS başvuruları ne zaman başlıyor?
DGS başvuru tarihi ne zaman 2024, DGS başvuru ücreti ne kadar? DGS başvurusu nasıl yapılır, DGS kılavuzu yayınlandı mı, şartları neler, DGS başvuruları ne zaman başlıyor? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuru ve sınav tarihlerine yönelik araştırmalar hızlandı. Ön lisans mezunlarının dört yıllık lisans programlarına geçiş yapmalarını sağlayan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için geri sayım başladı. Sınav başvuru ücreti ile sayısal ve sözel oturumların detayları sorgulanıyor. Peki, DGS 2024 başvuruları ne zaman, DGS başvuru tarihi mayıs ayının kaçında? DGS başvuru ücreti ne kadar 2024, hangi bankaya yatırılacak?
3.05.2024 Gündem
DGS BAŞVURU TARİHİ VE 2024 ÜCRETİ > 2024 DGS başvuru tarihi ne zaman, DGS başvuru ücreti ne zaman? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ne zaman 2024?
DGS BAŞVURU TARİHİ VE 2024 ÜCRETİ > 2024 DGS başvuru tarihi ne zaman, DGS başvuru ücreti ne zaman? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ne zaman 2024? DGS başvuru tarihi yaklaştıkça, DGS konuları, puan hesabı ve sınav tarihine yönelik araştırmalarda yoğunluk arttı.   Dikey Geçiş Sınavı başvuru kılavuzu ile adaylar başvurularına başlayacak. Sınav ücreti de kılavuz ile beraber netlik kazanacak. ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden, aday T.C kimlik numarası ve şifresi ile gerçekleşecek başvurular, mayıs ayı içerisinde gerçekleşecek. Peki, DGS 2024 ne zaman, başvuru tarihi 2024 ne zaman? DGS puan hesaplama ve sıralama hesaplama nasıl yapılır? İşte DGS konuları ve DGS başvuru tarihi 2024…
2.05.2024 Gündem
Üniversite öğrencileri için ‘Sağlıklı Bir Fikrim Var Proje Yarışması’
Üniversite öğrencileri için ‘Sağlıklı Bir Fikrim Var Proje Yarışması’ Sağlık ve eğitim alanında gençlerin yeteneklerini keşfetmek ve geleceğin sağlık profesyonellerine destek olmak amacıyla, İstanbul Üniversitesi-İstanbul Tıp Fakültesi, Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı, ve Orzaks İlaç iş birliğiyle “Sağlıklı Bir Fikrim Var” lisans öğrencileri proje yarışması düzenleniyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan yarışma, sağlık alanında öğrenim gören gençlere üretkenliklerini ve yenilikçi fikirlerini sergileme fırsatı sunacak.
30.04.2024 Yaşam
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü 1072 personel alımı kurası ne zaman yapılacak, şartları belli oldu mu?
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü 1072 personel alımı kurası ne zaman yapılacak, şartları belli oldu mu? Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü 1072 mevsimlik işçi alımı yapıyor. Mevsimlik işçi alım ilanına başvuran adaylar arasında görev alacaklar kura çekimi yapılarak belirlenecek. Başvurular e-Devlet, Alo 170 ve İŞKUR'un internet sitesi üzerinden gerçekleştirecek.
30.04.2024 Gündem
Vize çilesi bitmiyor! Haftalar sürüyor
Vize çilesi bitmiyor! Haftalar sürüyor Avrupa ülkelerine vize çilesi sürerken Almanya, İtalya ve İspanya’nın ‘Türk vatandaşlarına vize başvurularını mayıs sonuna kadar kapattığı’ iddia edildi. Diplomatik kaynaklar ise başvuruların kapatılmadığını, artan talep nedeniyle yoğunluk yaşandığını öne sürdü.
30.04.2024 Gündem
Öğretmenler, deprem öncesindeki görev yerlerine dönebilecek
Öğretmenler, deprem öncesindeki görev yerlerine dönebilecek Milli Eğitim Bakanlığı, 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle yer değiştiren öğretmenlere önceki görev yerlerine dönüş hakkı tanıyacak.
29.04.2024 Gündem
Sağlıklı Bir Fikrim Var Proje Yarışması, geleceğin sağlık liderlerini ödüllendiriyor
Sağlıklı Bir Fikrim Var Proje Yarışması, geleceğin sağlık liderlerini ödüllendiriyor Sağlık ve eğitim alanında gençlerin yeteneklerini keşfetmek ve geleceğin sağlık profesyonellerine destek olmak amacıyla, Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı, İstanbul Üniversitesi-İstanbul Tıp Fakültesi ve Orzaks İlaç iş birliğiyle “Sağlıklı Bir Fikrim Var” lisans öğrencileri proje yarışması düzenleniyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan yarışma, sağlık alanında öğrenim gören gençlere üretkenliklerini ve yenilikçi fikirlerini sergileme fırsatı sunacak.
29.04.2024 Gündem
Yaşlı Destek Programı (YADES) nedir, ne zaman yürürlüğe girer, kimler yararlanabilir
Yaşlı Destek Programı (YADES) nedir, ne zaman yürürlüğe girer, kimler yararlanabilir Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yaşlılar için hazırlanan YADES programına ilişkin açıklamalarda bulundu. Destek ödemelerinin yapılacağı YADES kapsamında başvurular da başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Yaşlı Destek Programı kapsamında yaşlı vatandaşların daha geniş bakım hizmetlerine ulaşması amaçlanıyor.
29.04.2024 Ekonomi
Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı! Detaylar açıklandı
Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı! Detaylar açıklandı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlıların korunması, desteklenmesi ve yaşamlarının kolaylaştırılması için belediyeler tarafından hazırlanacak projelerin değerlendirileceği Yaşlı Destek Programı'na (YADES 2024) başvuruların başladığını belirterek, bu yıl YADES için 11 milyon 278 bin lira ödenek ayırdıklarını bildirdi.
28.04.2024 Ekonomi
Emekliye bölgesel destek mi verilecek, bölgesel destek formülü nedir, neleri kapsayacak? Emekliye bölgesel destek başvuru şartları açıklandı mı, ne zaman başvuru yapılacak?
Emekliye bölgesel destek mi verilecek, bölgesel destek formülü nedir, neleri kapsayacak? Emekliye bölgesel destek başvuru şartları açıklandı mı, ne zaman başvuru yapılacak? Emekli vatandaşlar için bölgesel destek verileceği iddiaları gündeme gelince desteğe yönelik araştırmalar da hızlandı. İddialara göre düşü emekli maaşı alanlar için şehrin ekonomik parametreleri göz önünde bulundurularak yardımlar verilecek. Peki, Emekliye bölgesel destek ne zaman verilecek, bölgesel destek nedir, şartlar açıklandı mı, kapsamı ne olacak, gerçekten emekliye bölgesel destek verilecek mi?
26.04.2024 Ekonomi
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Yüce Divan Salonu'nda 62'nci kuruluş yıl dönümü törenine katıldı. AYM Başkanı Kadir Özkaya, yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç olduğunu vurguladı.
25.04.2024 Gündem
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu Türkiye'deki organize sanayi bölgeleri içinde birçok ilki hayata geçiren Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nin, bu yıl ulusal çapta 3’ncüsünü düzenleyeceği Türkiye’nin “Sanayi” temalı tek Gençlik Koşusu için başvurular devam ediyor.
24.04.2024 Adana
Kamuya işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı
Kamuya işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığına 382 sürekli işçi alınacağını duyurdu. İşçi alımı ile ilgili detaylar belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı.
21.04.2024 Çalışma Hayatı
28 Nisan İstanbul maratonu! İstanbul yarı maratonu güzergahı nasıl? İstanbul yarı maratonu 2024 ne zaman, saat kaçta?
28 Nisan İstanbul maratonu! İstanbul yarı maratonu güzergahı nasıl? İstanbul yarı maratonu 2024 ne zaman, saat kaçta? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu, 28 Nisan Pazar günü Tarihi Yarımada parkurunda koşulacak. Peki, İstanbul yarı maratonu güzergahı nasıl? İstanbul yarı maratonu 2024 ne zaman, saat kaçta?
20.04.2024 Gündem
Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker 390 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker 390 sürekli işçi alımı ne zaman sonuçlanır 2024?
Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker 390 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker 390 sürekli işçi alımı ne zaman sonuçlanır 2024? Türkşeker 390 sürekli işçi alacak. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere 390 sürekli işçi alımı yapacaklarını bildirdi. Açıklama ardından Türkşeker "4857 SAYILI KANUNUNA TÂBİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI HAKKINDA DUYURU" başlıklı duyuru ile detaylar paylaşıldı. Peki, Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker sürekli işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanır?
17.04.2024 Çalışma Hayatı
YKS sınav görevlisi başvuruları başladı mı? YKS sınav görevi başvurusu nasıl yapılır?
YKS sınav görevlisi başvuruları başladı mı? YKS sınav görevi başvurusu nasıl yapılır? 8 - 9 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan YKS için görevli öğretmen başvuruları başladı. Söz konusu sınav görevleri TYT, AYT ve YDT olarak üç oturuma verilecek. Peki, YKS sınav görevlisi başvuruları başladı mı? YKS sınav görevi başvurusu nasıl yapılır?
17.04.2024 Çalışma Hayatı
e-devlet'ten kontrol edin, paralar iade ediliyor - Emeklilik için SGK'ya yatırılan paralar faiziyle geri alınabiliyor, şartları da belli oldu
e-devlet'ten kontrol edin, paralar iade ediliyor - Emeklilik için SGK'ya yatırılan paralar faiziyle geri alınabiliyor, şartları da belli oldu Herkes çalışma hayatında bir süre var olduktan sonra emeklilik için bir süre sonra araştırmalara başlıyor. Ancak birçok sebeple emekli olacak kadar çalışamayanlar bu ödemeyi geri alabiliyor. SGK'ya emekli olmak için yatırılan primlerin iadesi için başvurular da yapılmaya başlandı. Kimler SGK'dan prim iadesi alabilir peki? Ödeme almak için şartlar neler? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Başvurular ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başvurular haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.